Hahó!
Áfi! Nagyon örülök, hogy megoldódott az ügy, nagy kő esett le a szívemről, hogy megkaptad a cuccost. Leégett vóna a bőr a képemről, ha nem.
Égés: de lüke vagy

Tessék vigyázni magadra is! Szerintem napozás utáni bőrápoló-nyugtató testápolóval kell kenni, vagy asszem a Fenistil is jó, csak nem tudom, lehet-e babásan is.
Figyi, te fürödtél is Domboriban? Mert én nem merek semmilyen itthoni vízben, tán még a Balcsiban sem szerintem. Úgy tudom, a tenger az egyedüli megbízható.
Szilcsi! Háát, nem ilyen egyszerű ez a skarlátügy azért, én úgy tudom. Tudod, Miksa volt skarlátos, amikor én a terhességem elején voltam. Engem azért nem kezeltek megelőzésszerűen antibigyóval, mert voltam skarlátos, méghozzá nem ezt a mostani 3 napos változatot kaptam el, hanem annak idején egy sokkal keményebb műsort, az egész család karantéban, stb. Más volt akkor a kezelése, és több helyen is azt olvastam, hogy a régi védettséget adhat, a mostaniak nem. A dokim és a gyerekorvos is azt mondta, hogy felnőtt nagyon ritkán kapja el, és programozzam az agyamba, hogy nem fogom elkapni, és ne együnk feleslegesen antibigyót.
A szomszédasszonyom fia is megbetegedett, a csaj ugyanúgy a terhesség elején volt, ő viszont 3 hétig szedte a Maripent, mert az ő dokija meg úgy gondolta. Ő nem volt skarlátos annak idején, de nem tudom, hogy azért szedették vele, vagy egyébként is ajánlották volna neki.
Naszóval ami megnyugtató, hogy fejlődési rendellenességet nem okoz, ha el is kapja az ember, de elvetélni el lehet tőle, szóval összességében azt akarom mondani, hogy hívd föl szerintem a dokidat, és kérdezd meg tőle, hogy mit gondol, mert az a tuti. Te nem skarlátgyanús, hanem skarlátos környezetben vagy!Egyébként meg úgy emlékszem, hogy a tünetek elmúlása után, mármint kiütés, láz, ilyesmi már nem fertőz, szóval a betegsége jelentkezése után pár napppal - valahogy így volt kiírva az oviban.
Katica! Gratula az új rokonhoz!
Bettike! Szerintem jó az ár, csak még a programunkat nem tudjuk, majd ha kialakul végre, akkor derül ki, hogy tudunk-e menni. Jó lenne, szeretem Egert. Rövidesen lemegyünk a Balcsira házat keresni, aztán már remélem, többet tudok.
Most ennyi, puszi mindenkinek!
Melcsi! Sokat gondolok rátok, drukkolok!