A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok!!!!!!

Üdv. Balatonfüredről!!!!!

Gyors visszaolvastam, de írni nincs időm, vár a wellness! :oops:

Puszilok Mindenkit, köszönöm a bátorító hozzászólásokat az átjárhatóságimmal kapcs.

Snufi

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

De jó mindenkinek!!!!!!!Én meg itthon..de nem ám az ágyban!!Már vasaltam is!!!!!!
SOkat mozgok, de ha elfáradok, akkor pihenek! Katica, aranyos tőled, hogy mindig érdeklődsz! Remélem, a tesódéknál minden oké lesz a bébikével! Drukkolok! Várunk a fejleményekkel!

Eléggé kihalt a topicunk...

Áfi!Nem vagyok az a lusta, ágybanfekvős típus!:)
De jóóó, legalább holnap mentek kirándulni..én meg nem mehetek sehova....majd kedden varratszedésre..brrrr..

Szezso!Iszonyúan drukkolok neked!

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimi,
nem vagyok benne biztos hogy hasi varratokkal vasalnod kéne! Ha nem vagy fekvős akkoris pihenj! Olvass, keresztszemezz (ha nem tudsz tanulj meg, a terhességed alatt nagyon jól fog jönni :wink: ) nézz filmeket, vagy amit szeretsz. Ha meggyógyultál házimunkálkodhatsz eleget! :)
Szezso,
nincs igazság! Úúúgy várom a Karib 3-at mint a csuda! Persze vidékre még legalább 2-3 hét mire ideér :?
Sziromka,
ma megkaptam rendben a cuccost, mégegyszer köszönöm az erőfeszítéseidet és a segítőkészséged!
Bettike,
ár-ügyben valami fejlemény? Amúgy az a hétvége nekünk még jobb is, mert akkor apának nem kell szabadságot kivenni, szóval már csak az anyagiakon múlik hogy megyünk-e.
Vendég

Sziasztok!

Megint bekukk.
Baba, hagyd a fenébe a vasalást, pihenj inkább, megvár az a vasalnivaló!
Áfi, jó pancsizást. Én is akarooooooooooooooook!!!
Mi punnyadunk totál, nem csinálunk semmit. Majd nemsoká takarítok kicsit, meg sütök túrós pogit.
Katica, azta, remélem, bentmarad pár napig (hétig) még a baba!Kisfiú vagy kislány?
Boni, jó Velencézést! :lol: Mi a program?
Snufi, te aztán javíthatatlan vagy! :lol: Még a wellness hétvégéről is nekünk írogatsz! Netán függő vagy??? :lol: :lol:
Bettike, nekünk is sokkal jobb az új időpont, nem kell visszarohannunk - remélhetőleg. És így tök jó, mert Bonicsalád is jöhet!!!!
Szezso gyere máááááááááááááááá te is lécciiiiiiiiiiiiii! Hozzad apát is, enyim is jön!

Kép
szilcsi

Sziasztok,

még mindig csak roham bekukk, a netünk még mindig romokban, legalább keddig :twisted:

Én még mindig egyben :shock: , holnap megyünk a 3. magzatvízvizsgálatra....... 8) Már június 1-et lőttem be magamnak, addig tuti meglesz, mert ha nem jön beindítják, úgyhogy most erre a dátumra gyúrok....

Mindenkinek jó pihenést a hosszú hétvégén.

Elolvastam mindent, de sajna nincs időm visszaírni, bocsi mindenkitől. :wink:

Holnap ha megjöttünk jelentkezem.

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Melcsi!Sokat gondolok rád++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Hello Csajok!

Jelentem itt beborult...

Szilcsi: Apa 3 szombatból 2-n dolgozik, így elég nehéz leszervezni...Ráadásul a nyaralásunkat is arra a tali előtti hétre terveztük (Szeged :wink:

Melcsi: várjuk a híreket, szerintem június előtt kibújik Áron baba...
(Nem tudom, láttad-e a szupi kis babacsalogató versemet, amit neki írtam...na, ha azt elmondod neki, tuti kibújik, csak ne kelljen többet hallania :lol:

Babaimi: pihenés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi, megyünk moziba!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Enikővel ma tisztáztuk először, hogy ő nem a köldökömön át távozott :D Valahogy szóba került anya hasában a kisbaba, és hogy ő is ott volt. Valamiért eddig nem firtatta hogy került erre a világra, ma közöle hogy kijöttem a köldöködön. :lol: Nna ezt a kis tévedést pontosítottuk :lol:
Vendég

...ki van zárva hogy a sztorim ennyire sokkoló lett volna... :?:
Vendég

Sziasztok

Mostanában kicsit bevoltam havazódva, azért nem jöttem!

Remélem mindenki jól van! :)

Ti hogy bírjátok ezt a nagy meleget? Én nagyon rosszul, Domó egész jól!

Rakok fel róla egy képet:

Kép

Puszi mindenkinek!

Kép
elizabeth25

Jó reggelt!

Áfi, én pontosan 22.26 perc és 54 mp kor olvastam el a hsz-t és utána azonnal ágynak estem :mrgreen:

Dombori ó hely , ott én is voltam már egyszer strandon! :lol: JÓ fördést!

KAtica Velencén voltunk, nem VElencében, így nem hoztamk fényképet. csaka fárjemről lett volna, ahogy fel le siklik a szörffel a tavon! és vigyorog! :lol:

én meg egész nap heverésztem a parton, és olvastam! jaj de jó is volt!

TEsókám azt a függő formádat! :lol:

Szilcsi örülök, hogy örülsz!

Szezso, tegnap este odajött hozzánk a nagybátyám szomszédjának 1,5 éves kislánya, aki teljesen levett minket a lábunkról. (úgy látszik feldolgoztam a 300 gyereket :wink: )

BAbim pihej azért!

Melcsi drága kitartás!

mindnekinek jó pihit a mai naphoz!

pussz
Vendég

és Eliza!
nagyonédes Domi baba!
Vendég

Sziasztok!

Látom mindenki kihasználja a hosszú hétvégét! :lol:

Áfi! Nem volt sokkoló, inkább vicces! Egyébként hogy magyaráztad el neki? :roll:
Árat még nem tudok, remélem holnap már kiderül! :?

Eliza! Mennyi haja van Dominak! :lol:

Szezso! Valahogy átjöttek a hormonok! :lol: :lol: :lol: :shock:
Jó volt a film?

Örülök, hogy örültök a tali időpontnak! :)

Tegnap voltam egészségvonaton! :lol: Tök jó volt! Néztek vérnyomást, vércukorszintet, zsírszintet, terheléses vizsgálat is volt! Meg előadások! Minden rendben van nálam! Csak a haskörfogatom nagyobb, mint kellene! :lol: :lol: :lol: (Ki gondolta volna!) Így elmentünk fagyizni egyet a végén! :D

Meg bementünk a gyereknapra is! Boni egyből eszembe jutottál, mikor elkezdtek rohangálni a gyerekek különböző festett arcokban! :lol:

Melcsi! Még mindig egyben? :shock: Drukk! ++++++++++++

Kép
bettike
Eger

bettike! az tetszik, ogy fagyival zártátok!

Kézeljétek el, teljesen kiment a fejünkből, hogy ünnep miatt zárva leszenk a boltok, és nem vásároltunk be :shock:

reggel vadásztam a fagyasztóban meg ahütőben, és óriási örömömre találtam szeletelt disznóhusit, meg 1 tasakos krumplipürét(sógórom vette) 1 l tejet, kakaóport, pár db tojást, így nekiállok rántott husit csinálni, krummplipürével, palacsintát sütök mellé.talánmár éhen nem halunk! :lol:
Vendég

Na sziasztok, még élek :wink:
Izomlázam van a szombati esküvőtől :shock: , egész nap talpon voltam. Asszem el vagyok tunyulva nagyon :? Most a fotókkal dolgozok, nincs sok időm.

Baba
nagyon örülök, hogy jól vagy, és hogy sokat segít apa megérdemel egy nagy ölelést :P :wink: Pihenj sokat, most igazán járhattok egy kis ideig gyűrött ruhába :wink: :lol:

Szezso
fantasztikus összefoglalót írtál :D tüszőrepi biztos kellemetlen, de remélem hatásos lesz :P :wink:

Katica
húha, akkor tesódéknál hamarosan baba lesz :P jaj de jó neked, gyakorolhtsz ezerrel :D :wink:

Boni
látod, mégiscsak mész Egerbe :wink: én kihagyom, mert nekem nem jó ez a dátum, július amúgy is zsufi lesz Gabikával sok programot tervezünk, de majd Szirom féle talira megyek :P

Melcsi
még mindig 2 in 1 :?: :shock: nagyon jól érzi magát odabenn :wink: de most már nem halogathatja sokáig az érkezést :P :wink:

Liza
micsoda kis hajasbaba Domi tényleg :P megkaptam az sms-t, csak nincs elég pénz már a kártyán, és nem tudtam visszaírni :? holnap feltöltöm. :wink: Amúgy jól vagyunk, és majd egyeztessünk, mikor mehetek babázni :wink:

Áfi
én meghalgattam volna a sztorit a születésről amit Enikőnek mondtál :wink: hogy magyaráztad el neki :?: gondolom már felkészültél a kérdésre :P

Kép
gaby25

Hello Csajok!

Áfi: én is kíváncsi vagyok, hogy adtad le a sztorit Enikőnek! :lol: 1-2 év és mindent tudni fog :lol: :lol: :lol:

Bettike: komolyan átmentek a hormonok? Most van pé-d??? :D Jó volt a film, bár előtte újra kellett volna néznem az 1-et és a 2-t, mert elég nehezen követtem a sztorit...

Boniko: örülök, hogy ilyen hamar elmúlt a csömöröd :lol:

Gaby: te folyton dolgozol valamin :lol: én vagyok az ellentéted, mert én meg általában döglök... :lol:

Liza: cuki a bébi!

Mi folytattuk a takarítást a hűtővel, délután konyha és ragyogni fog minden! :lol: Aztán indulhat a hét holnap, szerencsére, csak 4 munkanap lesz...Asszem este egy kis jógával lelazítom magam...

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

sziasztok!

ma délelőtt megszületett tesóméknál a baba. császárral született, ugyanis ma reggelre a sógornőm el kezdett vérezni, és inkább gyorsan kikapták belőle a babát. kisfiú lett, péter a neve, 2030 grammal született. nagyon drága, minket nem engedtek be a babához, de a tesóm készített képeket, így megcsodáltam a babót. örülök nagyon :lol: :lol: :lol: pár hétig a babát még benn tartják a gyermekklinikán, a kis súlya miatt. sógornőm jól van, néhány nap múlva hazaengedik.

visszaolvasok majd délután, de most a tesómnál vagyok....

katica
katica30

Katica! Gratulálok az új családtaghoz!!! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

mégis csak van időm írni, a két férfi belemerült informatikával kapcsolatos beszélgetésbe.

snufi: akkor kipihented magad? :lol:

áfi: miután tegnap beszéltünk, ide küldted a vihart tőletek :lol:

baba: pihenj sokat! a munka megvár.

melcsi: még mindig egyben? :roll:

liza: nagyon édes a babód :lol:

boni: örülök, hogy jól szórakoztatok. :lol: éttermek ma nyitva vannak.

bettike: jó hír, hogy minden oké veled.

gaby: hogy állsz a fotókkal?

szezso: hozzám is jöhetsz takarítani :wink:

rólam: örülök nagyon a babának. képzeljétek, a férjem rosszul lett a kórházban a szagoktól. ki kellett jönnie az épületből. :roll:

katica
katica30

1 cn. :?
Vendég

Bettike, Gaby, Szezso,
csak az igazat mondtam, hogy a doktor bácsi megvágta anya hasát (ennél a pontnál megmutattam neki a császárheget hogy itt) és azon át jött ki ő. A hüvelyi szülés rejtelmeibe nem vezettem be :lol: az későbbi tananyag :D Tőlem igazán senki nem várhatta hogy gólyáról handabandázzak :P
Katica,
gratulálok a kis jövevényhez, tényleg gyakorolhatsz! :)
Gröni,
:( :( :(

Mi egész nap Domboriban süttetük a hasunkat, lángost ettünk és pancsiztunk meg játszótér is van ott így Enikő hintázott, és nagyon jól éreztük magunkat. Picit megégett a hátam teteje és a vállaim, de ez legyen a legnagyobb baj. Enikő is boldogan sikonyált, van neki keresztpántos beleülős úszógumija, abban volt, húzgálta az apja meg dobálta meg fröcsköltek meg labdáztunk, szóval tényleg szuper volt! :D
Vendég

Áfi! A fene! Pedig pont arra lettem volna kíváncsi, hogy a sima szülést hogy adod elő! :lol:

Szezso! Hát pé még nem ma van (clostyval is csak 14-15 nap körül volt), de a héten szerintem meg lesz! Így remélem nem lesz brutál ciklusom! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Bettike!

Köszi, hogy felraktál a táblára! :lol: Kicsit hiányosak az adataim! Nem tom, hogy a mióta részbe mit irassak, mert végülis 10éve szeretnénk tesót, de nem gyúrtunk rá nagyon! Szerintem legyen a vetélés óta, az 4hónapja volt! Ciklusaim 27 naposak, most 29 volt! Elevitet, Folsavat szedek. 11éves Máté fiam van!

Kicsit én is szomorkodok Áfi, de számítottam rá, így nem ért váratlanul! Most 6 hónap esemény nélkül fog telni, ugyhogy én nem mostanában babásodok! De legalább picit más irányba terelődök! Ez is valami! :)
Vendég

Grönland,
hány éves vagy hogy 11 éves nagyfiad van? És olyan rég nem jön a kistesó? Miért? Orvos mit mond? És most újabb 6 hónap üresjárat? Nem félsz hogy kifutsz az időből?
Bettike,
ha simán szültem volna Enikőt azt is simán elmeséltem volna, nekem ez nem probléma. :) A világ legtermészetesebb dolgai ezek, szeretném ha mindent tudna róla, és 13 évesen nem félne hogy teherbe esik a csókolózástól, vagy ír be az aktuális ifjúsági magazinba hogy nehezen tudja lenyelni az óvszert. És ilyenkor kell elkezdeni, mindig annyit mondva amennyit megért, és fel tud dolgozni, de a kérdéseire mindig őszintén válaszolva.
Új vállalkozást nyitok, könnyen zavarba jövő vagy prűd szülők gyerekeit felvilágosítom! :lol: (jópénzért :P )
Vendég

grönland :cry:

áfi jól teszedíó! majd gyerköceimet küldöm Áfi nénihez a kérdéseikkel! :wink:

KAtica gratulálok Kis Petikének a világrajövetelhez, és Anyukájának a szüléshez, és Neked, hogy te is nagynéni lettél! :lol: remélem hamarosan követed példáját!

ja Áfi tegnap én is bevágtam 2 lángost! :lol:
Vendég

Grönland: sajnálom :cry: (Tényleg, miért kell 6 hónap kihagyás???)

Áfonya: egyetértek a felvilágosítási elveiddel, én is majd úgy szeretném nevelni a gyerekemet, hogy ne féljen semmit megkérdezni, és mindenre őszintén válaszolok. (A gólyával amúgyis csak időt nyerne az ember :lol: )

Bettike: hát akkor hajrá ezen a héten! Nem hőmérőzöl? Mert akkor dobhatnál egy görbét! :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Boni! Még jó, hogy fogyózol:-))))))

babaimádó
Kép
babaimado

grönland: sajnálom :cry: miért vártok hat hónapot?

boni, áfi: mindenki lángost eszik, csak én nem? :evil:

baba: ugye pihengetsz?

rólam: ma délután én is láttam a babát, bár csak ablakon keresztül.
köszönöm mindenkinek a gratulációt, továbbítottam a tesóméknak.
rakok fel egy képet.

katica
Kép
katica30

Áfi!

Azért még nem vagyok olyan vén.....31 vagyok! Nálunk apával van baj! Kevés, lassan mozgói vannak! Elég bután fogom kifejezni magam, de úgy néz ki, hogy ő nem tud(vagy is nem egyszerű)babát gyártani, én meg nem tudom kihordani! :cry:

A 6 hónap szünet most azért lesz, mert apát most műtötték herevisszér-tágulattal és ennyi idő míg lesz eredménye!

Katica!

Mintha a fiamat látnám mikor megszületett! :lol:

Ma én is bevágtam 6 palacsintát.....ennyit megérdemlek! :lol: És most két hétig koplalhatok, hogy lemenjen! :?
Vendég

babim hehe kis ellenőröm. de ,mást nem is ettem egész nap! :lol:

katica nagyon drága Peikeúgy megcirógatnám :lol:
Vendég

Sziasztok!!

Melcsi: Kitartás úgy tünik ez a gyermek nem nagyon akaródzik kijönni erre a félresikeredett világra :roll: :lol: Bent a pocakodban van a tuti helye, ezt Ő is tudja :wink: Mennek a drukkok++++++++++

Katica: Édes Istenem milyen szép ez a baba és milyen pici :) Tökre emlékeztet Violára amikor újszülött volt, megmutizom:
Kép
Kép
Viola picikét volt csak nagyobb tesódék kisfiánál 2300 grammal és 46 cm-rel született!
Sok boldogságot és jó egészséget kívánunk Nekik :)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceniko!

Az én drágám alig volt másfél kg! Én imádom a korababákat! Annyi szeretetre van szükségük! Szegénykék hetekig inkubátorba anya nélkül! Pont mikor a legtöbb törödésre lenne szükségük! :cry:
Vendég

Áfi: Én is ilyen vagyok, ha a gyerek kérdez válaszolok. Őszintén az igazat, az ő "nyelvén" :) Nincs ezen semmi szégyelnivaló (már a témán :lol: ). Nekem egy nagyon konzervatív anyukám van, és ez nekem nagyon rossz volt! Megfogadtam, hogy én olyan anyuka leszek akivel MINDENT meg tudnak beszélni a kölkök! :D Ehhez tartom magam..... :wink: Örülök, hogy Te is ilyen vagy :) Én már azt is elmeséltem Boginak, hogy került be a baba, nem csak azt hogy hogyan, hol jön ki :lol:

Grönland: És ugyanaz az apuci a nagyfiadnál, mint aki a jövendőbeli babádnál lesz? Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön! Nem próbálkoztok inszemmel?

Dörög az ég és zuhog az eső........... olyan jó illat van :)

ceniko
Szeged

Grönland: Huhh korababa volt a kisfiad? Miért jött hamarabb? Én Violával toxémiás lettem, azért jött hamarabb+ kis súllyal.
Van/volt valaha, valamilyen "elmaradása" szellemileg, fizikailag a többi vele egykorú társához képest? (csak azért kérdem mert Violának van :cry: )

ceniko
Szeged

csajok, emlékeztek arra a könyvre, hogy PEti, Ida és Picuri?na nekünk annak a segítségével mondták el anyáék hogy is avn ez. amikor a hugit bejelentették. akkor voltam első osztályos!
Vendég

Ceniko!

Elfolyt a magzatvíz a 28.héten! Én ilyen selejt vagyok, mindig van valami.....

Fiam nehezen kezdett el mozogni, félévesen még nem ült, nem mászott csak kúszott! Másfélévesen kezdett el járni, de már minden rendben! Tanulása is nehezen ment! Keverte a betüket, pl a ma szót úgy olvasta, hogy am! De a betűket felismerte. Számolással sokat küszködtünk! Simán elszámolt akárhány ezerig, de az összeadás nehezen ment! Érdekes a kivonás nem! :roll: Fura pl, hogy ami érdekli abban zseni! Egy évet halasztott a suliból, nem mertük beíratni, de szerintem jól tettük! Eddig szin ötös! Szerintem ne aggódj! Nekünk azt mondták, hogy 6 éves korában éri utól a társait.Kicsit késöbb, de behozta a lemaradását! Miben más Viola, mint a többi gyerek? Látom mégcsak két éves! Én ilyentájt nem nagy jövőt jósoltam fiamnak, bár gyönyörűen beszélt! Sőt félévesen érthető szavakat gagyogott! De olyan más volt....és látod oké minden! :lol:
Vendég

ceni viola milyen kis cukorfalat, és mennyire violás már ott is!
ZAlán lesz a kisfiatok neve? de jó! nekünk is, ha egyszer eljutunk odáig és fiunk lesz, mert ez az egyetlen név, amit nem vétózott meg párom! :lol:
Vendég

Ceniko!

Az elözőt nem vettem észre! Igen, őt akarom apának a következőnél is! :lol: Már 14 éve jóban-rosszban! :lol: Dokim szerint nem elég inszemre a kiskatona állomány! :? Közben meg spontán már négyszer sikerült! Ezek a hülye statisztikák! Persze valahol igaza van, mert csak 2 mozgót láttak a 2 millában, az meg ugye tényleg kevés! Bár az is hozzátartozik, hogy kb 4 órás mintát néztek!
Vendég

Grönland: Először is nem vagy selejt :wink:
Másodszor, nagyon örülök, hogy ilyen "sikesztorit" írtál :) Ügyes a kisfiad nagyon!
Violának "pszihomotoros fejlődésbeli elmaradás"-a van! Rossz a szövegértése, rosszul kommunikál, nem érti az alap utasításokat! A játékokkal nem nagyon játszik rendeltetés szerűen, még mindig mindent a szájába vesz megkóstol, és dobálja a tárgyakat. Ezek kb egy 1 éves gyerekre jellemző viselkedésformák!
Ő még egyáltalán nem beszél, és mivel nem tudja kifejezni magát egész nap ordít. :shock: :cry: Amitől és faszául kikészülök nap végére.... :oops: Sokat esik kel, rossz az egyensúlyérzéke, össze vissza veri magát, alig van rajta olyan testrész ahol nincs valami kripli! És ugye mivel sokat esik sokat sír is. Nincs veszélyérzete ezért minden percben mellette kell lenni, mert különben baja esik...

A mozgásfejlődése: 7 hósan letettem a szőnyegre és úgymaradt,nem fordult meg semmi..... hívtam egy Dévényes gyógytonászt, aki feltornázta a mozgásfejlődését. 14 hósan kezdett el járni... De ha nem lett volna a Dévény én nem is tudom mi lett volna ( természetesen nem a gyerekorvosunk tűnt fel -azóta le is cseréltü...-, hogy van valami baj a gyerekkel, hanem nekem, de csak mert volt egy nagyobb gyerekem -összehasonlítási alap- meg mert a nővérem gyógypedagógus, ha nem lett volna ilyen előzmény én nem is tudom mi lenne..... :roll: :? ). Tavaly szeptemberbe elvittem a Korai Fejlesztőbe megnézetni és ott mondták, hogy szüksége van a fejlesztésre azóta hetente 2x járunk. 1x figyelem tréningünk van, 1x pedig TSMT (nagymotorikus mozgásos torna ami egy bizonyos agyterületet stimulál) és javasolták a gyerek integrálását ezért beirattam napi 4 órába bölcsibe! Amióta a fejlesztőbe és a bölcsibe járunk, lényegesen javult a helyzet, de azért még most is nagyon nehéz vele... :cry: :shock: :oops:

ceniko
Szeged

Boni: Igen Zalán lesz (legalábbis, most perpill úgy van :) )

Gröni: De ha már 4x sikerült akkor csak nincs akkora baj apával :wink: De mi lett azzal a 4 terhességgel? :oops: Bocs ha indiszkrét vagyok :oops:

ceniko
Szeged

Ceniko!

Ilyenek nálunk is voltak! A hiszti az minden perces volt! Nem mehettem nélküle sehova, még a wc-re is vittem magammal, mert addig sem volt el nélkülem! Fiamnak a mai napig nincs veszélyérzete, Nem tudok elmenni dolgozni, mert kisérni kell a suliba. Képes úgy átmenni az úton, hogy nem néz körül! Bicózni szándékosan nem tanítottuk meg! Nem is tudom mi lenne ha tudna! Hiszti most is van. Bizonyos dolgokat úgy reagál le, mint egy pár éves gyerek! Pl ha enni vagy aludni kell és ő nem akar! De ezt már inkább a rossz nevelési technikámnak tudom be! :lol: Amúgy egy álom gyerek! Bizonyos dolgokról felnött szinten lehet vele beszélni! Kicsit talán koravén is. De ez a sok tragédiának köszönhető amit pár év alatt élt át! Mi is jártunk gyógytornára és nálunk is az egyensúlyérzékkel volt gond! És nálunk sem a szakemberek vették észre az elmaradást! lyen országban élünk....
Vendég

Ceni!

Én is ebben bízok, mert lombikot nem akarok, talán majd pár év múlva, most nem!

Volt 3 vetélésem! Az első, fiam születése után nem sokkal! Mire megtudtam már el is ment! 8 hetes volt. Tavaly a 18.héten elfolyt a magzatvízem, idén pedig 19. héten kinyílt a méhszáj! Röviden ennyi!
Vendég

grönland sajnálom mindazt amin idáig átmentáél, de ne érezd magad selejtnek, iszen ott van a kisfiad :lol:

ceni kitartás nektek is! :lol:
Vendég

Sziasztok, megjöttünk! :(

Isteni volt!

És kikérem magamnak, nem vok függő: csak bementem a 35 fokos napból egy picit hüsölni a gép elé!!!!!!! :lol:

Szilcsi: rágalom!

Babim: örülök, hogy jobban vagy!

Katica: garatu a kis jövevényhez!

Gröni: sajnálom, hogy megjött, de azt még jobban, amiken keresztülmentél. Erős csaj lehetsz!!!!!!

Áfi: hát rajtad megint szétröhögtem magam!!! :lol:

Üdv. Snufi

snufi

neszomorkodj, TEsókám! Én is megyek Egerbe!
Vendég

Tényleg Boni????? Pedig visszaolvastam! Ezen átfuthattam! Dejó!!!! És kik jönnek még? Sokan leszünk???

snufi

Érdekes amiket írtok a gyerekek elmaradásáról...
A lányom időre született 4 kilóval, de ennek ellenére 15 hónaposan kezdett önállóan járni, a beszéde a mai napig nem tökéletes, ragozni pl gyakorlatilag nem tud, nyelvtanilag nem beszél olyan helyesen mint a kortársai. Én remélem hogy csak egyéni eltérésről van szó, eddig senki nem mondta hogy gond lenne vele...
Vendég

Snuf! ejnye bejnye! SZilcsiék, katicáék, Áfiék,(ártól függ), Bonikáék, többiek még nem biztos! GAby sajnos nem :cry:

remélem forró vizben nem áztatttad magad! :wink:

Áfi biztods nincs gond a kis tündérkéddel!
Vendég

Haladok a képekkel :D ez az egyik kedvencem :wink:
Kép

egyetértek azzal, hogy őszintén gyereknyelven el kell mondani a dolgokat, én sem fogok a gólyára hivatkozni :lol:

Katica
jaj de tündéri picuri :D hamarosan babusgathatod :wink:

Ceni
Viola is milyen csöpp volt, nagyon édes :P bízom benne, hogy ő is majd utoléri a korát a fejlődésben, lassú indítás egy dolog, de majd felpörög :wink:

Snufi
irigy :oops: én is akajok wellness :P :wink:

Kép
gaby25

Gröni: bakker :shock: nagyon sajnálom!! :cry: télleg szuper csaj lehetsz, hogy ennyi szörnyűséget így "túléltél" le a kalappal előtted! Szívből kívánom, hogy hamarosan sikerüljön összehozni és egészségben kihordani egy babát :wink:

Hiszti: Nálunk most jött be ez a földhözcsapom magam hiszti. Elég car, mert a Viola 16 kiló nettóba, nekem meg nagy pocakom van, és ha az utca közepén dobja el magát, akkor nagyon ki tudok akadni... :shock: Szerváltam neki "hámot-pórázt" -nem röhögni :wink: :lol: :oops: , és azzal jövünk megyünk. Egyrészt nem szalad, gurul ki motorral a járdáról az útra az autók elé, másrészt nem taknyál el akkorát, mert visszatartom a pórázzal. :oops: Ciki nem ciki ez van! Muszáj, mert nem tudok se utánarohanni, se semmi.....

Áfi: Azért mert nem tud ragozni még nincs feltétlenül baja Enikőnek :wink: Nálunk azért halmozottan voltak "jelek" amiket észrevettünk..... Azért ez nem mindegy :wink:

Ma nagyon sokat keményedett a hasam, pedig már 3x2 szem Magnézium citricium bennem van..... Most is iszonyat dolgozik a kiscsávó, no meg a méhem...... :roll:

ceniko
Szeged

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: