A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Indi: most kentem be a popsiját először Sudocreammel, mert bepirult a hajlatnál. Az fénylik oly szépen. :D EMiatt is fordítottam hasra. Aztán meg annyira megtetszett a formás kis popsija, hogy muszáj volt lefotóznom. :lol:
Gratulációk Dominónak a lépésekhez! Épp ma gondolkoztunk el az urammal, hogy mi lesz, majd ha a mienk fog járni. Totál át kell rendeznünk a lakást! Kb. mindent magára tud borítani. :?
És tudom, hogy ki kéne élveznem a szoptatást, de én már úgy várom, hogy mindenféle kajákat adhassak Tüncinek. Megismertetni új ízekkel, olyan izgalmas lesz. Csak nagyon sok kaja csak sokára mehet.

Kép
Kép
tinu

bocs kicsit sokat másoltam be a végére :mrgreen:

Indi,
te nem tudnád felhasználni ezt a 15ezres utalványt szemüvegcsináltatásra? pontosan nem tudom a feltételeket, az van ráírva, hogy keret+lencse vásárlása esetén a keret árából jön le - ja bakker, transitions lencsével, az mondjuk elég drága tud lenni, de nemtom

Kép

Kép

:D
szrekuc

Tinu :) Rossz hírem van: lakás átrendezését akkor kell kezdeni, amikor a földre lekerülvén kúszni-mászni kezd a ded :lol: Dominó az első iylen alkalommal rögtön le is tépte a szekrényajtót - rá a fejére :shock:

Szrek :) kösz a progamot, Palya Beától Kolomposon át Micimackóig tervezem az ottlétet, lehet, hogy összefutunk?:

Kolbászról értekezzünk majd! Házi húsételeket szívesen adok, de a CBA-ban kapható kitudjamibőlésmikorkészültet nem szeretem.

Spagetti itt is tilos egyelőre :lol:

Jójcakát!

indianyo

Szrek :) szívesen megpróbálom az utalványt, köszi.

Tinu :) Megintcsak egyszülött gyermekemmel jövök: nála akóstolás eleve nem jöhetett szóba, ő rögtön egy egész almát nyomott be, és utána is egy teljes bébiételes üvegnyi volt az adag - 5 hósan! (tápszerezés miatt korábban kezdtük). Ki tudja, Tündér is haspók lesz-e,v agy szigorú szopi kétévees koráig :wink:

indianyo

Indi,
ok, szólok, ha mennek, hogy hozzanak ;)
asszem, ugyanúgy gondoljuk a dolgokat kolbász-ügyben ;) :D

Kép

Kép

szrekuc

Zsána, hun vagy????????????????????

indianyo

én még nemtom, mikor megyünk ki, függ a délelőttjétől a dednek, most kivételesen nem akarom szadizni :mrgreen: de szólok, ha kint vagyunk és odaadom az utalványt
(tömegtől kicsit félek... :roll: )

Kép

Kép

szrekuc

télleg hun van Zsána, ki tud róla? :) illetve aggódós szmájli

Ancsiéknál is lehetne most már net lassacskán

Kép

Kép

szrekuc

Tinu,
Indim megaszonta. Sose értettem , miért azt hozzák fel az anyukák, hogy "amikor elkezdett járni a drága csijjagom..".. Eszci is 8 hósan kezdett valamit, már nem emlékszem mit, de ez tuti, h a lépcsőmászás ott kezdődött. Azóta nincs nyugodalom errefelé. Már a járás inkább megkönnyebbülés volt.
Bocs, mennem kell, megmelegszik a pezsgő, ha nem sietek. S hogy miért perzső? Miért ne? :lol: (le volt árazva a tescoban, mélyen a (jobb) borok alá)

Indi,
kolbász is rulez forever and ever.

Szrek,
tömeg+kánikula= home sweet hone errefelé is. :D

Jó 8!
neet
PS: AZ Ocean's 11nek tényleg van 3. része, avagy csak én hiszem?
neet

Neet, igen van, most volt a premier! a címe Oceans's 13 - A játszma folytatódik.
pezsgőzz csak, megérdemled:)

Zsanci megvan, fészket rak meg (nem) várja, hogy kezdődjenek a fájások.. :wink:

Szrek, bocs a tegnapért, annyi időm se volt, hogy visszahívjalak, miután sikeresen lekéstem a telefoncsörgést szopi miatt :)

szép gyermeknapot mind kis és nagy gyereknek :D

votiv 8)
votiv

Na akkor addig lesz vasalva a gyerekem ruhája, míg meg nem tanul mászni. :mrgreen: Én elő nem vakarom a vasalódeszkát minden egyes vasalási action-nél, az tuti. Most itt áll a nagyszobában. De amint a gyerek megkaparintja, tuti a fejére rántja az egészet.
Akkor ezek szerint van még kb. 4 hónapom. Ősszel rakásrendezés... :?

Neet: egészségedre a pezsgővel. Bár már túl vagy rajta, de hátha vettetek több üveggel. :wink:

Mi meg lassan megyünk sétálni. Ilyenkor még elviselhető az idő.

Kép
Kép
tinu

Leni!
Szuper hírek! Hatalmas gratula! Nagyon sok boldogságot Ignáchoz,és mielőbb képeket kérünk és élménybeszámolót! :D :D :D

most ennyi,vidéken vagyunk.Mindenkinek boldog gyereknapot :D

Kép
Kép
zuzmo1

Csodaszép gyereknapot minden dednek! :D

Tinu :) Igencsak jól sikerült fotó ez Tündiről! :wink: :D Én már meg sem tudom számolni, hányszor rendezgettük a lakást, amióta Bálint megszületett :lol: ja, vasalni meg már nem vasalok :mrgreen: :lol:

Indi :) Voltatok a Müpában? milyen volt?? (hányszor akartam eljutni oda, de vhogy sehogy se sikerült :( de Te mindig olyan jókat írsz róla! :D )

Barbi :) Vizsgákhoz kitartást, mennek a drukkok meg ++++++ok!!

Kata :) Nagyon király lehet az a tó, pláne ha még halak is vannak benne! :D Az egyik ismerősünk "tómániás" és képzeld az új nagy nappalijába(!) is épített egy kis tavat, meg hozzá olyan kőutánzatú burkolat van...
És igazad van, a mai éjszaka "jóvá tették" a gyerkőcök az előzőt, szépen aludtak, csak néhány gyors szopi volt :D (mondjuk én alig tudtam aludni, de nem a dedek miatt, hanem mert vmitől olyan allergiás rohamom lett, hogy az egész testem csalánkiütéses lett, még ma is ettől szenvedek :evil: )

Szrek :) Virsli nagy kedvence Bálintnak is, de én is csak mértékkel adok neki (amilyen gonosz anya vagyok :mrgreen: ) ja és a mustárt ugyanúgy követeli hozzá, mint az apja :lol: Cseresznye nálunk is rulez, csak a beste kölke nem akarja kiköpni a magot (pedig ki tudja, mert már néhányszor sikerült!), a magozott meg nem kell neki... És én már nem főzök neki, hanem a közös kajából kap, nincs kecmec :lol: na jó, azért kajaválasztásnál figyelembe veszem az ízlését :wink: (pl. imádja a tésztás-szószos-húsos ételeket (is))
Végül Ti is voltatok Müpázni?

Kép
Kép
denizsa

Deni: nem ettél epret véletlenül? Vagy nem kaja ütött ki? Te szegény... Gondolom, jól viszketett. Ma én is lementem sétálni és valami virágpor miatt rögtön elkezdtem tüsszögni. Itthon jobb a lakásban. Ahogy néztem, a hárs virágzik, bár lehet, hogy valami fűféle a ludas.

Kép
Kép
tinu

Tinu :) Hú, akkor Te is allergiás vagy? vagy csak most tüsszögtél? én a parlagfűre vagyok, de az szerencsére kicsit később virágzik...
Nem ettem epret (csak néztem, mert hozott a nagynéném :mrgreen: ), sőt semmi olyat, amit azelőtt nem, így sajnos el sem tudom képzelni mitől van, pedig sokat törpöltem rajta... :? Hát igen, viszketni viszket, meg ég, meg hólyagos az egész...ááá... Tegnap az ügyeletet is megjártuk, hátha tudnak adni vmit. Tudtak is volna, csakhogy szoptatós maminak nincs ilyen-meg-olyan csodaszer, maradt a kálcium injekció, ami nem sokat használt... meg itthon a kálcium pezsgőtabi és hidegzuhany. :roll: Igazából a tejcsi miatt aggódom kicsit, mert enni se nagyon merek, ma pl. csak üres háztartási kekszet ettem és attól is belobbant kicsit, úgyhogy a köv. próba a szőlőcukor és a kifli lesz... na de panasznak vége, tejcsi szerencsére még van :)
denizsa

Deni: és az ügyeleten sem mondtak semmi okosat? :shock: Esetleg naptól? Széltől? Én ismertem vkit, aki a szélre volt allergiás. Valamilyen gyógyszer? Nekem "csak" poratka, macskaszőr és mindenféle pollen allergiám van, de szerencsére manapság csak enyhe tüneteim vannak, nem kell gyógyszert szednem. Gyerekkoromban azért jó pár kórházat megjártam az asztmám miatt. :roll:

Kép
Kép
tinu

Deni :) Ó, ez rettenetesen hangzik! Coryzalia nem jó ilyenkor? Mindjárt ideírok egy-két homeos javaslatot - nem az én javaslataim, hanem okos hozzáértőkéi, természetesen :wink:
lehet, hogy Votiv ugyanezt linkelte be a múltkor, de jobb többször talán :)

http://www.natursziget.com/page.php?sho ... 21allergia

Én sok finom rizst ennék most a helyedben - ízesítve valami fűszerrrel, amit szoktál (köménymag, majoránna, paprika, paradicsom de bármi lehet) mert a rizs nagyon tápláló és sok benne a hasznos anyag is, valamint jó az emésztőszerveknek is.

Tinu :) Szülési kórházbavonulás előtt kezdtem, azóta már vagy tízszer megismételtem az átrendezést - mikor mire volt szükség. Szueritnem nálatok is elsz egy-két kör :wink: Vasalás nélkül is remekül vagyunk :wink:

Szrek :) Mi sem mentünk végül.

Rettenetes napunk van, nem részletezem. Kérek gyerek számára is ehető, főzés és melegítés nélkül készíthető ételrecepteket. No és meg is tudjam fizetni, tehát naponta kuszkusz nem jó..

indianyo

Tinu,
Tündérkéd aranyos nagyon :D

Szrek,
én fiam szerencsére mindent megeszik :lol: (bár a sóskaleves nem izlett neki tegnap anyósnál :? ) meg volt egy idöszak, amikor a rizst nem fogadta el, de aztán kiderült, hogy ha vmilyen szószt teszek rá, akkor befalja azt is :D vagy céklával is imádja :)

Barbi,
vizsgákhoz +++++++++++++!

Deni,
hu, bakker, ez nem jol hangzik :( nekem egyszer volt hasonlo kiütésem, viszketös, és akkor az derült ki, hogy anyu mosószert váltott (por helyett folyékony cuccot használt), és arra voltam allergiás. Nálatok ilyen nem lehet? vagy uj kencefice vagy nemistudom :roll: ha a kajákat kizárjuk, nem sok dolog marad.

kérdezted, hogy a fiuk tudnak e aludni: szerencsére igen, csak Bálintnál megmaradt a szokásos orrfolyos ébredés (csak 1x 1 éjjel szerencsére...), én lelki okokra gondolok, de Zsoló szerint akár allergia is lehet.
És Te Bálintod miért ébredt éjjel? a melegtöl vagy Bencére? vagy a fogai miatt?

Többire nem emlékszem, a meleg kiszivta a maradék agyamat is :( és már mindkét lábam felpuffadt, nemcsak a jobb :? már semmilyen papucsba nem birok belebujni.... :( és még 2 hét elvileg....

Tegnap viszont sárkányeregetös fesztiválon voltunk Pákozdon, marha jó volt, mi is vettünk egy sárkányt, apafej élvezte, mint a gyerekek :lol: :D

KépKép
fibi

ja, igen...

Kata,
Szada szép falucska, igen, viszonylag csendes, és hangulatos, mert dimbes-dombos (némely helyeken), de......... hát ide sokmindent irhatnék, de nem teszem :? 8) mert nem vagyunk egyformák, és van aki szeret itt lakni. Én inkább kirándulohelynek tudom elképzelni, meg nyugdijasoknak, akik ráérnek és szeretnek kertészkedni.
fibi

bocs, csak még valami eszembe jutott erröl:
a szembe szomszédban egy idös házaspárnak van egy nyaraloja, és ök tavasztol ösz végéig itt laknak, emellett van egy lakásuk Pesten, ott meg télen vannak. És ez igy tök jo szerintem, ezt el tudnám képzelni, jo idöben a zöldben, hidegben meg a városban. csak hát mi ezt nem tehetjük meg, nem nyertük meg a lotto ötöst :P és igy addig marad a kompromisszum, meg az álmodozás... meg a mérlegelés, hogy mi a fontosabb. és amig fiatalok vagyunk, a lakás talán jobb lesz. bocs attól, aki unja, jegelem a témát most már, igérem :)
fibi

Indi :) Köszi a linket meg a rizs-tippet! :D holnap tuti kipróbálom, most épp kicsit lohadóban vannak a hólyagok, nem merek semmit se enni, hogy legalább ma éjjel tudjak kicsit aludni... És miért nem mentetek végül? a rettenetes nap miatt? nem tudom mitől volt ilyen rossz napotok, de sok ++++++ Nektek!!!

Tinu :) Az ügyeleten nem mondtak semmit, tőlem kérdezték, hogy sztem mitől lehet... :? és nem adtak gyógyszert (csak kálciumot), csak mondták, hogy ha rosszabb lesz (pl. fulladok, stb.) akkor menjek vissza, csak akkor kapok.
Hú, jó sok mindenre vagy allergiás! Tök jó, hogy ma már enyhék a tünetek! :D Hogy csináltad, hogy az asztmád ilyen jól meggyógyult?

Fibi :) Hát ez az... már ezerszer végiggondoltam, de semmi ötletem :( Jó, hogy már csak 1x ébredtek éjjel! Nem tudom, nálunk mi volt a gond, sztem sokminden benne volt a pakliban, de vannak ilyen éjszakák... Sárkányeregetés rulez! :D
Lábaidnak +++++ Kenegeted hűsítő géllel? (én Venastat-tal kentem, egész jó volt) no meg persze fel kell tenni pihentetni!!
Tényleg, Leniékről tudsz vmit? Lehet hogy már akár holnap hazamehetnek?

Na megyek, Bence kaját követel.. szép estét mindenkinek!
denizsa

reggel 1x már voltam, Leniék jó híre fogadott, úgyhogy:

Isten hozott Ignác, sok boldogságot neked és családodnak!!!

nukada

Direkt új hsz-t kezdtem:
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Úgy volt, hogy a sógorom 9-re jön hozzánk, utána indul anyósomékért. Erre ideállít 1-re... Aztán mondja, hogy siet, másfél óra az út oda, u.a. vissza. 7-kor még nem volt lent... Úgyhogy még mindig nincsenek itt, a gyerek már alszik a mi szobánkban. És én leszek olyan genyó, hogy nem engedem be őket... Szét b..sz az ideg.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

nukada

Nuk :) telefon nincs a nagyszülőknél-sógornál? ne idegeskedj, tájákioztasd őket a kisbaba és családjának szükségleteiről valamint a látogatási protokollról.. Teljesen megértelek egyébként.

Deni :) Remélem, jobban vagy már! Rizs azért jutot eszembe, emrt azt nem lehet, hogy nem eszel semmit, attól meg nem lehtsz rosszabbul. Drukkolok! Micsoda rejtélyes dolog :shock:

Anyám volt az illető, aki tönkretette a napomat - mostantól nemhogy főzni, de melegíteni se megyek a konyhájába :evil:

Fibi :) Papucsot hajítsd el, kövesd példámat és járj mezítláb! Ilyen melegben tiszta felüdülés :)

indianyo

Sziasztok!

Hú, ez volt ám a gyereknap! Azt a kis időt leszámítva, amikor aludt, folyamatosan üvöltött a "kicsi csijjagom" :roll: esti játszózás már nagyjából okés volt, fürdésnél már majdhogynem jókedvű volt - vmi front van vagy mi? :roll:

Indi,
miért volt rossz napotok? hasonló? vagy a konyhahasználattal van összefüggésben? :? nincs ötletem; talán tzatziki meg ilyen salátafélék

Deni,
kiütés :( remélem, már jól vagy
ja, nálunk sincs külön koszt a gyereknek - eszi, nem eszi (inkább ez utóbbi) de akkor se kap mást ;) :mrgreen:

Fíbsz,
mi is jártunk Pákozd felé tegnap, de sárkányeregetést nem láttuk :o :D (alcsúti arborétumban sétáltunk végül;szép volt, kivételes kirándulós nap)
ja én abszolút házpárti vagyok,ahogy öregszem még a ház körüli munkákat is élvezem; én kertes sorházból jöttem lakásba és hiába van egy kicsi kertje, az nem az és én nagyon utálom a lakásban levést, mindig menekülök ahova csak lehet belőle ki; nekem az nagy álmom, hogy egyszintes, relatíve nagy családi házba menjek nagy kerttel kutyával meg gyerekekkel 8) :oops: :lol: kert meg nem csilli-villi virágtengeres hanem felhasználóbarát :mrgreen: (egynyári virágokkal való piszmogást nem nekem találták ki)
szóval ház, na :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Nuk,
nyuuuuugi... :wink: (mondom én) 8)

voltam nst-n, gyerek velem együtt akar diplomázni, semmi jelét nem mutatta a kijövetelnek...asszem újra kell gondolom az egészet. De FOGALMAM SINCS MIKOR FOGANT, ezért is MEGLEPI BABA!!!!!!!!!!! :roll:
(arra tiszán emlékszem hogy jött össze, de hogy mikor????) :roll:
Leniéket meglestem, ESZELŐSEN JÓ PASI EZ AZ IGNÁC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8)

Leni jól van, bár kicsit hiányolja, h többedszer szülő anyukák miért nem emlitették neki az UTÓFÁJÁSOKAT!!!!Votiv???? :roll:
Ha nem sárgul be a kispasi, már holnap hazamehetnek, ha meg igen, akkor nem tudja...
De tényleg úgy tűnt, h nagyon jól vannak!!!!!!! :wink:
ettől most én is kicsit jobban vagyok, de megyek is vissza dolgozni, sok sok szoftvert forditok mostanában, csak, hogy az időt öljem...

legyetek jók, hidegfront délről...(Pécsen és Baján már szakad a hó... :wink: )

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Deni,
végül nem voltunk gyereknapon - elég volt a múltheti millenáris, meg gyerek is pont akkor aludt, amikor jó program volt meg meleg meg emberek úgyh séta lett belőle :)

Tinu,
vasalás :mrgreen: mi már csak arra használjuk a vasalót, hogy Ábel néha előkotorja és érdeklődve nézi, hogy mi az :mrgreen: (na jó blúzt, szépruhát ilyesmit kivasal az mebre bár szépruhás alkalom - színház opera utoljára kr.e. 2-ben volt errefele)

Indi,
valamit muszáj lenne kezdeni anyukáddal - mármint magadban is, esetleg a pszichopata akihez járok? valahogy csak lehetne enyhíteni ezen az áldatlan állapoton :cry:

Kép

Kép

szrekuc

ZSAN VÉGREEEE! Már nagyon hiányoltunk, drukkolás ezerrel nektek :D

Kép

Kép

szrekuc

Zsan,
a hogyan fogantra való emlékezés :mrgreen: :lol: :oops: :lol:

Nuk,
sógorodék :roll:

Kép

Kép

szrekuc

Deni,
Venastat tippet köszi, kiprobálom azt is akkor majd :) felpolcolni szoktam, de feküdni nem birok sokáig :?
Leniékröl Zsan leirta a hireket...

Szrek,
én is házpárti vagyok, de most nem tudjuk megfizetni, h normál méretüt vegyünk normál környéken :(
fibi

Fíbsz,
abszolút igaz :roll: de ugródeszkának tényleg jó lesz a lakás ;) :D

Kép

Kép

szrekuc

Rek,
drága vagy!!! :lol:
(majd jövök, ha érdekel más is rajtam kivül...egyelőre csak magamat birom elviselni... :wink: )

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok,

Deni
:shock: az allergia. múlóban? a tómániás ismerős is :shock: :D azért ez nálunk nem ilyen, csak ha már csináltuk akkor legyen szép. Meg itt a soron mindenkinek van "forrása" így tavacskája is, kinek kicsi kinek nagy de majd mindenhol van valami. Leginkább ilyen 20 éve épített betongödrök. :D A köveket egy bánya kidobott selejtköveiből "nyúltuk" személyautóval :shock: :oops: :) hát nme tudom hányszor fordultunk de megdógoztunk érte az igaz, Apa meg egyedül építette.

Tinu,
hárs virágzik, enyém is :D és reggelente már gyűjtögetem is a virágokat róla a téli teához. Bodza már a száradóban, aztán jöhet a természet többi kincse szép sorjában :D
Ja, és én 3 hónapos kora óta nem vasalok :)

Indi,
egy mikro a szobádban nem volna megoldás? én nem akarok belevájkálni, félre ne érts de mi lehet amiért ennyire nem jöttök ki? ez plátói kérdés volt ám :) . Sajnálom, nem lehet könnyű :(

Kép
akata

Indi,
már feláll mindenhol és mindig és fogódzkodva szépen sétálgat minden mellett, ha épp nem mászni van kedve :) Aztán 2 napja bólogat ha igen vagy nem kell neki valami :) azt hittem tegnapelőtt reggel, hogy véletlen aztán szegény kölyök hülye anyja idételen kérdések sorát tette fel neki, mire megbizonyosodtam róla, hogy éjjel álmában tényleg megtanult bólogatni :lol:
és ha bekakil, "szól" :D
meg még egy csomó minden apróbbság DE mindez a múlt hét termése!!! :shock: :D ( kivéve mászás ami már vagy 3 hete megy :roll: ) szal egy kis ugrásszerű feljődés és minden nap meglep valamivel.

Ma csónakáztunk vele, háááát végigsikongatta az egészet annyira élvezte, és giccsesen jött egy hattyú amit meg jól megetettünk Apa halkajájából - mert hogy etetni mentünk csónakázni :D :wink:

ezek voltak a gyereknapon. :)

Mindenki, hol gyereknapoztatok??

Kép
akata

Kata,
bólogatás rulez :) és elfelejtettem irni, hogy nekem a medencés kép a kedvencem, amiben nyakláncban feszit Ákos, nagyon kúúúl :lol: na, meg az a tó, ááááááá 8)

mi a szilasligeti barátainknál gyereknapoztunk tegnap, bográcsgulyásoztunk :) és nagyon örült a szivem, mert az ottani 3 gyerekkel is édesen eljátszott Bálint, semmi irigykedés nem volt :D

és bocs másoktól is, akiknek nem reagálok, már erösen kezdek befelé fordulni..... :roll: sokszor csak bambulok magam elé, és probálom felfogni, hogy nemsokára négyen leszünk.... de nem nagyon megy egyelöre.... mondjuk a bambulásba biztos belejátszik a tegnap éjjeli balhé egy kutyás "szomszéddal" :(

KépKép
fibi

Leni: hatalmas gratula nektek. Isten hozott Ignác baba.

Akata: aranyosak a képek rólatok.

Szrek: köszi a képeket, tök szuperek.

Votiv: tegnap Bián voltunk, de nem mertelek felhívni, mondván tuti alvásidő van. :lol:

Bakker mellémjöttegybűűűűűűűzbomba...mennem kő. még jövök, ha nem megyünk le Agárdra.

J.
johanna1975

szia Johi! :) :wink:

Kép
Kép
tinu

Kata,
Nagyon jók a képek Ákosodról, milyen nagy fiú már :D

Indi,
Gratula az első 3 önálló lépésekhez :D Kolbászos kép :lol:

Fibi,
Lábdagadás :( És látod, Bálintod abszolút nem antiszociális :wink:

Deni,
Szegénykém :( durván hangzik ez a kiütés :( de az még jobban kiakasztó, h ennyire nem tudtak segíteni a dokik :shock: :evil: Te találd ki, h mitől van, vicces :roll:

Barbi,
Drukk a vizsgákhoz!!! :)

Tinu,
Tényleg igaz az, ha már vmilyen módok közlekedik a gyerek, akkor át kell rendezni a szobát. Nálunk még nem mászik Adél, de már egy hónapja mégis valamilyen extrém technikával tud közlekedni, így már mi is átrendeztünk egy kicsit a nappalit :)

Nuk,
Indinek igaza van (azt hiszem ő írta :? ). Mondd meg a kedvenc családtagoknak, h nektek megvan a saját napi beosztásotok, amit igenis vegyenek figyelembe. Nálunk is megtanulta mindenki és kizárólag hozzánk igazodnak.

Kép Kép
curse

Nuk :) Sógorodék-anyósék :x a csajok már jól megaszonták, nyugodtan világosítsd fel őket! :wink:

Indi :) Jaj, ezek az otthoni gondjaid, nem lehet könnyű :( de azért nem hagyd magad kitúrni a konyhából, vhol Neked is főznöd kell.. :roll: szóval kitartááás! +++
Köszi még1x a rizs-tippet, jelentem ma már 2x ettem és még nincsenek pöttyök tőle, sőt most egész jól lelohadt az egész, remélem lassan elmúlik...

Szrek :) Arborétum szép lehetett :D üvöltős nap :mrgreen: sztem ennek sokszor nincs is oka, ilyen nap van és kész... de lehet hogy csak Ábel akarta emlékezetesen ünnepelni a gy.napot :wink:

Zsan :) Kitartást Neked is és mennek a drukkok!!!
Utófájások bizony vannak, de szerencsére csak 3-4napig (legalábbis nekem eddig voltak) és ha jól emlékszem, Votiv írt róluk :roll:

Kata :) Klassz lehetett a csónakázás! :D Ákosod meg nagyon ügyes már, hogy bólogat meg sétál, nagy gratula neki!! :D És Ti milyen helyen laktok, hogy mindenkinek van forrása? (ez domboldal?)

Fibi :) Bográcsgulyás rulez! :D :D és hogy Bálintod ilyen jól eljátszik mindenkivel, szintén szupi! látod nem kell aggódnod! :wink: Kutyás balhé mi volt? megkértétek a szomszédot, hogy fogja be a kutyája száját?

Curse :) Hű, Adél milyen extrém technikával közlekedik?

Kép
Kép
denizsa

Deni,
dejo hogy kezdenek lelohadni a kiütések :) drukk hogy el is muljon gyorsan+++

kutyás balhé lényege, hogy 10 után kóbor kutyával sétáltak az utcánkban emberek, és a szembe szomszédék kutyáit (3) felverték, ugattak mint az örült (gazda nincs itthon persze, hogy rászoljon, bár amugysem szokott...). Zsoló megkérte öket, hogy vigyék arrébb a kutyát, mire a nö (aki részeg volt) iszonyuan káromkodni kezdett és mocskos szájjal szidta Zsolót, majdnem nekiment... én marhára megijedtem, kirohantam, mire a pocakom láttán lehiggadt kicsit..... de borzalmas volt.... utálok már itt lakni komolyan..... :( és még a nö mondta, hogy itt milyen állatok laknak...
kiváncsi lennék, létezik e erre törvény, hogy este 10 után jogom van e befogni valahogy a kutya száját :roll:
fibi

adalék a történethez: a szembe szomszéd (a 3 kutyával) nem hajlando semmit tenni azért, hogy ne ugassanak nonstop a kutyáik, ha ök nincsenek itthon (szinte sosincsenek). Zsoló megkérte már 2x öket, hogy legalább akkor zárják hátra öket, vagy paravánnal takarják el a keritést, de ugy reagáltak, hogy Zs idegbeteg, aki nem valo falura, minek költöztünk ide.... :roll: :(
fibi

Deni: egyszerűen "kinőttem" az asztmám. Szóval semmit nem kellett csinálni, az idő segített. Neked hogy vannak a kiütéseid? Elmúltak már teljesen?

Kata: bárcsak az enyém lenne a hárs. :D De a lakótelepen van.

Ma voltunk a tesóméknál, akik kertesházban laknak. Olyan jó tényleg kiülni a kertbe... Lehet, hogy akkor mi sem lennénk ilyen poharas tejföl színűek családilag. (Bár nyilván ez bőrtípus kérdése is...)

Kép
Kép
tinu

Fibi: bunkók mindenhol laknak. :evil: Én utáltam a házban lakókat a korábbi lakásban, ahol felnőttem. Itt meg nem ismerek senkit, pedig már 3 éve itt lakunk. Ez is fura. Viszont a szomszédoknak minden elismerésem, mert még egyszer sem tettek megjegyzést rá, hogy a gyerek sír. Igaz, eddig túl sokat nem balhézott, de tegnap bepótolt mindent... Éjfélig bömbölt, ráadásul egy csomót orrszívóztam. De nem szóltak egy kukkot sem a szomszédban, pedig tuti áthallatszik.

Kép
Kép
tinu

Curse!
Még jó, hogy a talin pont azt dumáltuk, hogy vannak babák, akiknek csak úgy hipp-hopp előbukkannak a fogaik! :wink: :mrgreen: Szerencsére Adél is ebbe a csoportba tartozik! Gartula!
Adél már kúszik? És mi az extrém technika? Pannus fejjel belefúródik a földbe és megemeli a popóját, így nyomja magát előre, és közben morog erősen, mi meg röhögünk. :mrgreen: Hihetetlen, hogy már ennyire tud mozogni! Már nem merem az ágyon hagyni, a földön van a játszószőnyegén (B meg rajta :roll: )

Deni!
Éjszakákhoz kitartást! Lakáseladásunk folyamatban, már lefoglalózták, most jönnek az idegörlő dolgok, tehermentesítés, szocpol-hitel ügyintézés, stb…. Egy émény lesz 2 kölökkel!
Most olvasom a csalánkiütést! Aloe first sokat használhatna rá, legalábbis barátnőméknél bejött.

Tinu!
Tündi akt képe annyira édes!
És jól látod a problémát, azóta nem tudok vasalni normálisan, csak éccaka, amióta B megtanult kúszni!

Indi!
Hű, milyen ügyes Dé! Gratula az önálló lépésekhez! :D

Votiv!
Szülési szabi király! (készülünk ám hozzátok!)

Gabi!
Csodaszép helyen laktok!

Kata!
Kert csúcs szuper!

Szrek!
Én túl vagyok másfél év nem evős időszakon! Ha a joghurtot eszi a ded, nagy gond nincs! Spagettit pedig késsel villával apró darabokra vágom, és úgy könnyű kanalazni. Add a dednek, amit szeret, és néha próbálkozz be valami újjal. Nekünk ez a taktika jött be. Lassan arra az állláspontra jutok, hogy mindennek ki kell várni az idejét, és akkor magától megoldódnak a problémák. Egy példa: B soha nme tudott egyedül pohárból inni, én meg ideggyenge voltam próbálkozni, így maradzt a sportitató. Aztán 3 napja kipróbáltuk a poharat, és tanítani sem kellett rá, megy magától! Látnád, hogy csillog a szeme a büszkeségtől!
Nálunk két ded üvöltött szointe non stop a napokban…

Zsanci!
Pannus fogantatása, nálunk is hasonlóképpne történt. A mai napig élesen él bennem a mondat, hogy hú, talán ezekben a napokban nem volt a legjobb ötlet, aztán vállrándítás, hgy nem eszik olyan forrón a kását. :lol: De hogy ez mikor volt?????? :roll:
Utófájások annyira durvák voltak, hogy úgy kellett magamat figyelmeztetnem közben, hogy már nem szülök! :twisted:

Fibi!
Kitartás! Dagadás a szüléssel klasszul el fog múlni!

Kép
Kép
zuzmo1

Fibi,
húúú én a kutyaugatást mennyire utálom! Bármi más zaj lehet, de ezt (ja és az éjjeli mulatóst :) ) baromira nem bírom elviselni. Nekünk is mindig volt és van kutyánk, de pici koruktól szigúrú szabály, hogy csak a kapuban álló valakit ugathatják. (azért néha egy egy macska is bejátszik) de komolyan nme értem, hogy ahol egész éjjel vonít a dög, annak a gazdáit nem zavarja?? :shock: :evil: :evil:

Deni,
Dunaparton lakunk, a kert egyik vége már a Duna. Ennek a "talajvize" a forrás maga. Kicsit fennhéjázó dolog forrásnak hívni, de itt minden Forrás utca, sor, dűlő, sétány stb.... úgyhogy ez egy forrás :D
"rizskúrához" kitartást! :) már tudod mi volt a bűnös?

A szomszédunkban egy igen öreg bácsi szokott nyaralni de már 2-3 éve nem tud lejönni úgyhogy van nálunk kulcs, hogy leszedhessük a gyümölcsöt ha terem. Apa szokta összagyűjtögetni (pálinkának :) ) de ma átmentünk a deddel körülnézni....háát a gaz szó szerint derékig ér, viszont a meggy és cseresznyefa roskadozik, úgyhogy aláálltunk és tömtük magunkba a bogyókat. Mekkora mulatság volt a kisfiamnak, hogy szedi le a fáról és némi meo után (magozás) tömheti egyenesen befelé. Mosás! hjja - garantáltan bio :D csak most aztán mi szedi ki a tömény meggylevet a ruháinkból? :D szerintem honap ugyanezt a ruhát vesszük fel a szürethez :D

Zsan,
még nem szülsz? :) ma aztán jöttek mentek a frontok!

Kép
akata

Zuz :)

[quote]a írta:rra az állláspontra jutok, hogy mindennek ki kell várni az idejét, és akkor magától megoldódnak a problémák

UFF

indianyo

Kata,
Merse tökös csávó, semmi nem hozza ki a sodrából és az anyjából... :?
Vio mesélte, aki 26-án szült (khmmm egy napra voltam kiirva vele) hogy most estére őrültek háza lett a szülőszobán, de nem akarok pánikot kelteni.... :lol:
(főleg nem a körzeten kivüli, fogadott orvossal rendelkezők körében... :wink: pl. MACS)
tegnap nst-n volt egy ici pici fájásom, igazából csak fájás-imitáció.
Holnap meglátogatom a dokit...

Zuz,
hehe...mi még csak meg sem emlitettük ezt khmm aktus után, uis annyira nem is számitottunk rá, vagyis én csak annyit mondtam a Levinek közben, h már nincs idő a védekezésre, de TUTI nem lesz semmi gond...
:lol: :lol: :lol: hát gond az nincs is...csak 3 fijjjú, az egyik olyan szégyellős, h tartózkodik a személyes találkozótól...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
"Vio mesélte, aki 26-án szült (khmmm egy napra voltam kiirva vele) hogy most estére őrültek háza lett a szülőszobán, de nem akarok pánikot kelteni.... (főleg nem a körzeten kivüli, fogadott orvossal rendelkezők körében... pl. MACS) "
Macs augusztusra van kiirva, hogy jön ö ide? :roll: és ki az a Vio? és Te nem mára vagy kiirva? (szalag ezt mutatja). bocs hogy kicsit értetlenke vagyok :lol:

Tinu,
itt bezzeg szolnak idönként a szemben lakok, hogy "hallom ám, ahogy kiabál Bálint rendesen" :shock:

Kata,
ezaz! mulatos zaj is megadurva tud lenni :? :lol: és akkor Ti nagyon jol nevelitek a kutyáitokat, sztem ez a normális, hogy ha vki tart, akkor vállaljon érte felelösséget, és ne zavarja vele mások nyugalmát. de ezt egy csomo elvakult nem igy gondolja :roll:

Zuzi,
köszi :) ma a nadi kezelés után lement a duzzanat, és bele birtam bujni a papucsba :D

Johi,
mégegyszer köszi a nadi elérhetöséget, nagyon jofej :) irok privit, van egy kérdésem ezzel kapcsolatban :wink:
fibi

Fibi,
Vio régen irt ide, egy napra voltunk kiirva, és előző gyermekeink (mindkettőnknek a második egy napon született, egyazon orvossal és szülésznővel, egymás után)
Macs úgy jön ide, h vele baromkodtunk erről a "pánikkeltésről"...
(én nem felejtek... :wink: sérelmeket őrzök és védek, főleg mostanság... :twisted: )
és igen, én mára vagyok kiirva. tehát holnaptól már "túlhordok" hivatalosan. ami kurva szar. mert fos, de nagyon.

mulatós zaj: én mindig Baján hallom, de ott tökre szeretem, mert akkor mindig nyár van, nyári szünet, nyaralás, pihizés...azaz ez volt kb. 5 éve még... :roll:
apósék mondták, h szivesen segitenek, azaz ELVISZIK a gyerekeket Bajára. Rúgjak vagy karmoljak? miért nem értik meg,h az nem segitség, ha elviszik a gyerekeimet tőlem napokra, ráadásul úgy, h ők nem is akarnak menni???!!! :roll: :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

és amellett, h ma van a drága S. Pitt-Jolie vagy Jolie Pitt első szülinapja, ma van a Romhányi Ároné is unitedból (olvasom az indexen)
és én ezen a jeles napon nem vagyok képes szülni, pedig még frontok is vannak, igaz a telihold még hiányzik.
mondjuk ezek nekem sosem segitettek... :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: