A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Kép
vedresandi

Sziasztok Csajszik!! :D
Itten vagyok, csak rossz volt a gép :twisted: Ma este Apuci megjavította!

Chris: :shock: Hááááááááát...Azért megvárnám még a keddet...

Bien: :twisted: a Piridnek :twisted: :twisted:

Andi:
:twisted: :twisted: :twisted: A Te Piridnek is!!! Nagyon bíztam ebben a hónapban! Nem baj, most már visszaálltál a normál kerékvágásba! Szépek a vonalzóid 8)

Pandus: Én sem nagyon törődöm, azzal, ha este fagyizhatnékom van, vagy ilyesmi... :oops: Nem félek a kilóktól, csak a lábaim bírjanak. A bal lábam Zolcsival nagyon visszeres lett. A kilók meg lepörögtek szülés után. :roll:

Rólunk: Úgy alakult, hogy Nekem kellett elmennem a dokimhoz Duphaston receptért és ha már ott voltam hát megnéztünk :P Jó helyen van, 3mm petezsákot láttunk 8) hamarosan megyünk szívhang kukucsra :roll: 8)

Megyek aludni, mert már 9 kor elaludtam. Most keltem fel és megnéztelek Titeket. Puszika

Kép
Kép
Kép
olik22

Jó reggelt!!!
Ki az ágyból!!!!!!!!!!!! :lol:

babszika

Babszi:én fent vagyok,de az ágyban.Így ér??? :wink: :lol: :lol:
vedresandi

Jó reggelt, csak egy gyors bekukk, mert ma hajókázni megyünk a Balatonra. Szép időnk lesz hozzá ugy látom.

Andi,

Látom felkerültem a wanted táblába, olvastalak ám benneteket tegnap csak lustultam a melegtől. :lol:

Babszika,

Mennek a ++++++++++ energiák feléd. Hőd mennyi??? :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Lásd, milyen rendes vagyok, te maradhatsz! :wink:

babszika

Mai hőjelentés:

Kép

Soha nem látott hő ez ma!!!!
De NEM KÉREK SEMMIFÉLE BABÁS ELŐREJELZÉST!!!!!
Bocsi, de .....

babszika

Babszi:
ez tényleg szépgörbe...de kussolok.Bármi lehet a vége :wink: :?
vedresandi

Babszika,

Azért annyit lehet mondani, hogy tutiiiiiiiiiiii az e have görbéd, és ..................+++++++++++++++ :lol: :lol: :lol:

Nagyon izgulok miattad. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

SZIA GYABIIIIII!!!!!!!!!!
Már hiányoztál!!! (nekem)
vedresandi

Andi!
ezt kikérem!!! nekem is hiányzik mindig a Gyabosz!!! :lol:
(Babosz és Gyabosz) ez jóóóóóóóóóó :lol: :lol:

babszika

Judy!

Köszi a drukkot! De én már feladtam....

babszika

Babszika,

Miért is adtad fel????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Mert ma elcsábultam.... a szép hő láttán csináltam egy tesztet..... egy 10est.....

babszika

Babszika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:

A még nem jelent semmit, de ha igen , akkor is látjuk, hogy nagyon szép görbére vagy képes, és ez már félsiker. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Igen, csak én már tegnap helyretettem magamban, h jó, akkor most még nem jön a babó.... és stb. hogy ne érjen nagyon rosszul.... mikor megláttam, h 36,8 úgy voltam vele, h muszáj bébikének a pocimban lennie, mert ilyen hőnél én már beteg vagyok.... és erre ....
:? :( :x

babszika

Babszika,
Engem nem hatnak meg a tesztek és tovább drukkolok :wink: Majd meglátjuk mi lesz ebből a görbéd tényleg szép és minden orvosi segítség nélkül!!
Vendég

Babszi:Valóban ez is egy jel,hogy jól múködsz gyógyszerek nélkül.

PandaKismami:hogy vagy???

Judy: akit elnyom a meleg,felkerülhet a wanted táblára :wink: :lol:
egészségedre lustulás ügyileg :lol:
vedresandi

Szia Pandamami!!!!!!!
Köszi!
Annak én is örülök, h egyedül voltam képes ezt produkálni, de a szépsége maitt valahogy el is fogom marasztalni, ha nem babás a vége (márpedig gyanús). :? :roll:

Hogy vagy(tok)????????
Apa hogy viseli? Úgy értem, h gondolom, majd kiugrik a bőréből, ugye?

babszika

Andi,
Én nem merek bepunnyadni mert te nagyon résen vagy :lol: Amúgy jól vagyok csak...
Vendég

Csak mi??????

babszika

Gondolom kismamis tünet hegyek...Pandus: ponnyadj,hisz a kis pandáknak most ez a legjobb!!!
vedresandi

Sziasztok Lányok!

Megint vacakolt tegnap az internet! :?

Judy: kellemes hajókázást Balatonon!

Babszika: ez még nem jelent semmit, tesztelj két nap múlva és már ott is lesznek a csíkocskák!

Pandácska: milyen magas vagy?? Nekem még az 50kg is nagyon soványkának tűnik! Ne foglalkozz anyóssal... Én múltkor apóstól azt kaptam, hogy tuti 6 kg-ot már felszedtem..Pedig stabil 1,5 kg van rajtam, de az mind a pocakomon :lol: Még annyi, hogy nekem csak rosszabbodik a "mindent fel ennék" érzése... :lol:

Andi: nagyon jók a vonalzóid!

Mi tegnap voltunk anyuéknál ebédelni, meg csak úgy lenni! Jó volt!! Gondoltam sütök meglepinek meggyes pitét, mikor átmentünk kiderült, hogy anyu is meglepinek meggyes pitét csinált...Szóval most van egy jó nagy adag itthon is...Ma a változatosság kedvéért az anyósoméknál fogunk ebédelni! Röviden ennyi!!

Olik: gratulálok a szép kis petezsákocskához!!! :D

Nóri: üdvözlet közöttünk!! Mielőbbi babásodást!!

Szép napot mindenkinek!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Szi Heni!
Pusz-pusz-pusz neked!!!! :wink:
És köszi!

Tök jó, h így egyet gondoltatok a süti terén! Jól egymásra vagytok hangolódva, ez irígylésre méltó.

babszika

Andi,Babszika
Nem akarok nektek it nyafizni mert tudom örüljek hogy sikerült de borzalmas ez a két hét uh-ra várás és ezt őszintén mondom. Mindenki azt mondta meg azt olvastam lombikos mamáktól hogy a legrosszabb az a két hét ami beülti után van. Hát szerintem az még kifejezetten kellemes volt de most már nem bírom cérnával :oops: legalább ha megnéznék hogy a méhben van a petezsák akkor azt mondom ok lenyugszom de ugye ahova én járok ott nem így mennek a dolgok. Szégyenlem magam hogy ilyen kismami lettem pedig milyen pozitív voltam :oops:
Vendég

Babszi: ez neked jár! Egy Pünkösdi szép kis teszt :lol: Nem fér hozzá kétség...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni,
Picike vagyok 163 cm.
Vendég

Pandácska: teljesen meg tudlak érteni, bár én nem csak az első uh-val voltam így, nekem mindegyiket kivárni egy kész örökkévalóság...Ráadásul olvasok jó kis cikkeket és paráztatom magamat...Tiszta hülye vagyok..Tegnap volt a tv.ben, hogy kismamiknak nem szabad epret és fejessalátát enni...Na az elmúlt héten mindkettőből sokat ettem...(és nem estem még át a toxon)....

Heni

Kép
Kép
csheni26

Panda!
Nyugodtan "nyafizz"!!! Ezért vagyunk itt! vagy nyafizz msn-en! :wink:
Teljesen megértelek!!!

Heni!
Most egy akkora puszit adnék neked, h ihajj :lol: :lol:

babszika

Pandácska: akkor sem sok az 50kg...Én 168 cm vagyok, 54,5 kzedtem és most vagyok 56 kg... Ha kicsit többet eszem, akkor 56,3....

Heni

Kép
Kép
csheni26

Babszi: :D :D :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Szia Heni!
Ez a pite dolog tényleg édes...egy hullámhossz!Sztem ritka :lol:
vedresandi

Pandus:sztem teljesen normálin,hogy kicsit elfogyott a cérna.Inkább nekünk nyafizz,mert a pasik nehezebben tűrnek :wink: :lol: És osztom babszi vélaményét: MSN :wink:
vedresandi

Heni,
Na igen szerintem ez így lesz minden vizsgálattal amíg meg nem születik és persze utána is. A Kismama újságban meg az van hogy szabad epret enniük a kismamáknak a fejessalit nem tudom. Én szoktam mindkettőt. Akinek volt cicája éveken keresztül az átesik ezen a toxos izén?
Vendég

Pandácska: elvileg, gyakorlatilag csak vérből tudják megnézni, mert nincs tünete...Nekem nézték a 8. héten, akkor negatív lett (azaz, hogy még egyáltalán nem estem át a fertőzésen)..Viszont egész gyerekkoromban volt cicánk...A körzetistől megpróbálok kérni beutalót ismétlésre...A dokim szerint elég, ha csak a 24. héten ellenőrizzük ismét, de nekem az nagyon soká van....

Heni

Kép
Kép
csheni26

Panda!
Én úgy tudom, h igen!!!

babszika

And: igen, anyuval nagyon egyhullámon vagyunk!! Ő a legjobb barátnőm is egyben.... :D :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Ma Forma 1 lesz! Nézitek?? Nálunk a férjem imádja, tiszta fanatikus...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni!
az nagyon jó!
nekem sajna csak azóta "jó" a kapcsolatom az anyukámmal, mióta 220km-re lakunk egymástól és kb. 2 havonta lát.... a távolság jót tesz. mert mikor hazamegyek, végre örül... de persze, ez is max 3 nap.

na mindegy!
itt van egy csomó nővérem, úgyhogy :lol: :lol:

babszika

Heni!
én azóta nem nézem, h Senna meghalt :?
az meg '94-ben volt....

babszika

Heni,Babszika
Én 18 évig cicákkal éltem remélem átestem rajta.
Vendég

Pandácska: akkkor elég nagy rá az esély!

Sajnos én nagyon para mami lettem!! :cry: Pedig úgy szeretnék a picikémnek sok pozitív gondolatotd átadni :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Babszi: az sem ma volt! Nemrég néztem meg egy filmet az életéről! Nagyon jó volt...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni!
De hiszen rendben van minden!
:wink:

babszika

Babszi: szerencsére idáig igen és így is lesz :D :D Csak hát az előzmények megijesztenek.... :cry:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni!
hidd el, h a rosszak után eljött végre a ti időtök is!!!!!!

babszika

Sziasztok 8)

Pandus: ne haragudj, ha most butát kérdezek: lombiknál is fennáll annak a veszélye, hogy méhen kívül tapad meg? Azt hittem, hogy egyenesen a méhbe ültetnek be. :oops: Tényleg bocsika, ha hülye kérdés volt :oops:

Babszika: nagyon szép a görbéd!!! Lényeg, hogy gyógyszi nélkül :!: Ügyes vagy!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik,
Sajnos igen mert hiába ültetik be a méhedbe vándorolni tudnak ezek a kis embriók és lehet ilyenkor méhenkívüli is.
Vendég

Mi ma megyünk az anyósomékhoz. Ott lesz az egész család. Mivel láttunk a babócit és minden ok volt, ma elmondjuk nekik a nagy hírt. A sógornőmnek már úgy is mondtam :roll:
Főztem mostam, takarítottam. Kicsit elegem lett :?

Kép
Kép
Kép
olik22

Pandus:
Értem :roll: A Te Pandáid okosak, oda tapadtak, ahová kell!!!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: