Ja,Kamilla,osztom abarátnőid véleményét!!!
Sajnos hajlamosak vagyunk a rosszat is leygártani!Nem szabad!!!
Mond szépen:
Van PÉ-m,lesz kis Kamilla!!!
Kamilla:a welness a mostani tervek szerint a szülinapomon lesz,az PÉ után van elvileg....nekem júliusban lesz zebrás tesztem,érzem...most sajna munka van!!!
Kamilla:jól emlékszel,de mivel úgy tűnik visszaált a szervezetem a spirál után a 28 napra,így a PÉ elvben előbb lesz...de hidd el,jól fog esni PÉ után is.Lesz ideje kényelmesen beágyazódni
Én egy fa alatt plusz villanyoszlop alatt állok, a párom meg fa alatt kettővel mellettem...nem tudom, nem mentünk le, csak lestünk a negyedikről nagyokat.Mire leértünk volna, már mindegy lett volna, nagyon gyorsan jött.
Kamilla:te hol laksz?Azt látom, hogy Andi pesten.
A tojcsi ovuláció elött van közvetlenül mert az segít a pasiknak célba érni így lehet hogy a teszt csak másnap pozitív mert akkor lesz maximumon az a hormonod és ugye az is időmág eljutnak a vezetékbe az ebihalak.
Andi,
Igen azt figyeltem meg hogy már vacsizni nem tudok max 5kor eszem utoljára mert azután már nem jó a gyomrom. Nem baj örülök ennek is mint minden kismamis tünetnek!
Kamilla,
Nem ott élnek meg hanem az segít eljutni nekik oda.Tojcsi van csak nem mindenki veszi észre mert valamikor nagyon kevés valamikor több ez függ pár dologtól.
Andi,
A stimu óta nem híztam egy dekát se de mégis kerek a fejem Decemberben 45 kg voltam és elötte is. Aztán szépen elkezdtem felszedni a hormonoktól a kilókat de amikor nem volt hormon akkor meg lement. Most 50 vagyok de szerintem ennyi kell is. Engem nem érdekel ha 25 kilót hízok is csak egészséges legyen a baba! Nem tudok én táblázat alapján enni.
Pandus: fénykoromban,danival 47 kiloról indultam,de mire eljutottam az első védőnös vizsgáltara,akkor már 52 voltam.72 volt a versenysúlyon a szüléskor
Kamilla, Andi!
Úgy tűmik piri szórakozik az idgeimmel. Tegnap beköszönt, de csak pecsételt. Éjjel és ma délelőtt nem volt semmi, délután elkezdtem barnázni. Derekam, pocakom fáj. Röviden ennyi.
Kamilla!
Pénteken volt egy negatív tesztem.
piri nem jön meg rendesen, lehet, hogy kedden tesztelek újra.
Pandus!
Az enyém nagyon rendes. Minden alkalommal, amikor találkozunk, megjegyzi, hogy milyen csinos vagyok, és már megint fogytam. Persze szerintem nem igaz, de nagyon jól esik.