Hello Zsolt! amikor megláttam h bogyra írt, már azt hittem h haza is engedték őket. meg is lepődtem

köszönjük a híradást. vigyázzatok magatokra és egymásra! Neked pedig külön is kívánok nagyon örömteli és élménydús babázást!
az én bejárónőm leginkább a férjem

bár a héten már én is kiporszívóztam egyszer. meg a fürdőszobatakarítás az én reszortom, de az gyorsan megvan. anyukám főleg abban segít h főz, babát szórakoztatja, amikor kell, sétálni jön velünk - szal örül szegény, ha marad ideje a saját lakásuk takarítására. de nem zavarja h "foglalkoztatom": első unoka
Melcsi,
sztem ha tud segíteni anyukád, érdemes eleinte a kajakészítésre megkérni, mert az nagyon nagy segítség. én eleinte szoptatás közben is mindig nagyon megszomjaztam és kértem h hozzon vizet, narancslevet, pucoljon meg egy almát, ilyenek.
ja, az igaz h most ebben a melegben én sem vettem fel a hasszorítós bugyit, de ddig nem volt akkora kánikula és úgy jó volt.
rám jók a régi cuccaim - szerencse, mert abból sincs túl sok és újat meg még egyáltalán nem vettem

pedig úgy szeretnék vmi jó kis ruhát! de egyelőre azt sem tudom h baba nélkül hogyan tudok kimozdulni. ruhapróbákra nem szívesen hurcolnám magammal és tegnap meg komolyan óránként szopizott

mondjuk én is nagyon sokat ittam - nem csoda h neki is szüksége van a folyadékra! biztosan többen csodálkozni fogtok, esetleg nem helyeslitek, de igyexem csak szoptatni, vizet, teát nem kap. egyébként amikor próbáltam, nem is igen fogadta el - de nem is bánom igazából. aztán majd meglátjuk h hogy megy tovább a dolog.
Dóri,
enyém baba nem bulizik éjszaka - szerencsére. sztem kibulizza magát napközben

mondjuk szopizni megébred - most a meleg miatt talán többször is, de az nem probléma, mert csak bedugom a szájába a cicit és alszom is tovább, aztán ő is, amikor befejezte.
új házat építetek? de jó! már úgy értem, ha kész lesz - addig eljutni gondolom elég küzdelmes, úgyh sok erőt és kitartást kívánok!
Rena,
Isten hozott az újdonsült mamik között!
Dórinak igaza van: itthon már minden más. én a kórházban Viktóriának hangját se hallottam szinte, olyan csendes, nyugis baba volt, itthon viszont azért rájöttem h tud sírni is. pillanatokra azt hittem h v vmit rosszul csinálok h egyre többet sír, de ez a 3. héttől nagyjából megoldódott, amikor abbahagytam a tejtermék fogyasztást. most is sír (főleg öltözés közben, meg ha fáradt), de nem olyan hosszan és vígasztalhatatlanul.