A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Grönland,
nem bántottál meg természetesen, de ez olyan horoszkóp meg számmisztika meg hasonló minden alapot nélkülöző soha be nem bizonyított izémizé...
Persze ha erre többen kíváncsiak menjen nyugodtan, csak egy kérés volt (lett volna).
Vendég

libus: engem is zavar, de azt a részt mindig átugrom. természettudományok iránt érdeklődő lelkemnek kifejezetten szörnyű olvasni. szerintem a többi probléma, amit a lányok szoktak írni, jobban kapcsolódik a topic témájához. remélem nem bántottalak meg. :oops:

katica
katica30

b]áfi: nagyon tévedsz! a számmisztikának kőkemény matematikai alapjai vannak és püthagorasztól származik! Persze tiszteletben tartom a szkeptikusokat, ez pedig csak egy megjegyzés (lett volna)![[/b]

Libus
lilaliba

katica: egyáltalán nem bántottál meg! Van aki hisz benne, van aki szkeptikus és van aki visszautasítja! Így vagyunk sokan Istennel is szegénnyel... :roll: :lol: Meglátásaim szerint a természettel kapcsolatos és a természetfeletti dolgok nem kizárják,hanem kiegészítik egymást! Te melyik tudomány iránt érdeklődsz leginkább?

Libus
lilaliba

liba: ezen én vitatkoznék. az igaz, hogy néhány számnak érdekes matematikai tulajdonsága van, de ezen tulajdonságokból az emberek személyes életére levonni bármi következtetést egyáltalán nem egzakt! pitagorasznak van egy-két fontos tétele a matematikában, de a tudományos élet nem a számmisztikájáról emlékezik meg rá.

katica
katica30

katica: Igen, mint matematikust emlegetik leginkább! Pedig a számmisztikai tevékenysége is nagyon nagy jelentős! Anyukám se hitt ezekben a dolgokban, aztán amikor megcsináltam az elemzését, akkor megváltozott a véleménye. Persze mindehhez nagyon sok idő és alaposság kell! Lehetne vitatkozni igen és majd szeretnék is, feltéve ha nem fajul sárdobálássá, de nem most! Most megyek még dobok egy telcsit Apunka, tornázok, pancsi és fekcsi! További jóéjszakát mindenkinek! :)

Libus
lilaliba

liba: látom nincs értelme tovább erről beszélni. mindenesetre nagyon szomorú, hogy egy nem egzakt, tudományosan nem elfogadott dolgot próbálsz a tudománnyal megmagyarázni! kiváncsi lennék, hogy hány tudományos szakirodalomban emlegetik a számmisztika jelentőségét. valószínűleg egyben sem. persze különbözőek vagyunk, és te dolgod, hogy miben hiszel, és hogy miről hogy gondolkodsz.

katica
katica30

Áfi!

Ja, hát ezekkel a dolgokkal én is így vagyok, nem hiszek bennük! Még soha nem jött be a horoszkopom! Itt van pl a Jónás módszer, teljesen távol áll tölem, hogy ilyenben higyjek, de megnéztem, mert nehogy már ezen múljon! Tetszett pl amit multkor írtál a homeos dolgokról! Megőrülök mikor valaki a gyerekén kisérletezik, mondván, hogy gyogyszert nem ad neki, mert árt a májának! A homeos meg az egészségnek! Szerintem! Ezzel úgy vagyok, hogy használni nem használ, de árt!

Viszont ezek az álom dolgok szerintem elférnek itt, ugyanúgy, mint a többi! Ha valamiben nem vagyok érintett, nem olvasom el! Nem hiszem, hogy ezzel fog megtelni az oldal!
Vendég

Grönland,
én meg szeretem ha valaki leírja a véleményét, mert abból lehet tudni hogy mit gondol, néma gyereknek az anyja se... most én leírtam. :P Katicához hasonlóan nekem is tudományos a kis lelkem, nem szeretem a kuruzslást. Ez természetesen nem azt jelenti hogy ha engem zavar, akkor nem lehet leírni! Elhangzott egy kérés, ha tényleg többeket érdekel akkor kisebbségben maradok a véleményemmel, készséggel elfogadom, és folyik tovább a csevely az álmokról. Mert intelligens emberek közt így szokás, kérnek, és ha ezzel többen nem értenek egyet, akkor beletörődnek, és átgörgetik.
Nincs ebből semmi probléma, ekkora létszámnál elkerülhetetlenek a véleménykülönbségek, de szerintem még mindig jobb mintha vélemények sincsenek. :)
Vendég

Halihó! Miután én - jelenleg passzív megfigyelőként - sem szívesen olvasok áltudományos népbutító dolgokról, ezért Áfi kérése mellé állva a privire szavazok!

Kép
zölddisznó

Nagyon egy húron pendülünk Áfi! :lol: Én is szeretem ha valaki olyan, hogy ami a szivén az a száján! És ha úgy adódik szivesen "vitázok" bárkivel, bizonyos határokon belül!
Vendég

Én meg nem szavazok, mert nagyon liberális beállítottságu vagyok! Mindenki tegye ami jól esik neki! Meg nem is tom, hogy ilyen fiatalon szavazhatok-e! :lol:
Vendég

Én meg itt vok! De csak gyorsba:

Áfi mellé egy voks:a privit támogatom !!!!!

Szilva: :cry:

Szezso: egy költő veszett el Benned.

Gaby: mi is esküvőre megyünk holnap. Talizunk?

Dokinál:
Köv. ciklusban meglesz valószínű az átjárhatósági. (kb. júni 10.) Elvileg a Margitban, ha kinyitják addig. (doki szerint igen, 4 doki maradt ott) Ha nem, akkor később lesz csak (máshol). Elmondta az variációkat: A.) átjárható esetében és B.) nem átjárható esetében mik lesznek a továbbiak. Minden kérdésemre válaszolt, rendes volt. (kicsit be is rosáltam, hogy katétert fognak feldugni: áááááá :shock: ) Kb. 20 perces konz. (csak konz.) 5.000 Ft- Hát ez van. De nemsokára okosabbak leszünk. És remélem Babó is beköltözik a pocakomba!

Na, jók legyetek Drágáim,

Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

sziasztok!

boni: mikor lesz az újabb citológiavizsgálat?

baba: ölelések mennek neked. ((((((((((baba))))))))))

szirmi: hogy vagy? lángos--nyami!

ceni: ügyes vagy, hogy sikerült elintézni a papírokat!

robcsi: hogy vagytok? jót nevettem az íráson.

áfi: szép poci :D

szilva: sajnálom :cry:

snufi: jó pihenést! örülök, hogy haladnak a dolgok.

gaby: hétvégén pihenj is!

purc: jó útat! képet kérünk!

melcsi: mennek a drukkok++++

szezso: drukkolok++++

bettike: köszi a táblákat.

rólam: lassan megyek alukálni. végre hétvége. holnap majd délig alszom :lol:

jó éjt, szép álmokat!

katica
katica30

Sziasztok!
Csak gyorsan életjelet szeretnék adni. Jobban vagyok, a sebek fájogatnak sé húzódnak. 99%-ban fekszem. Mindenkinek köszönöm az együttérzést az én drága Vőlegényem átadta az üzeneteitek. Visszaolvasni nincs erőm, csak ennyire telt. Mindenkit puszilok

babaimádó
Kép
babaimado

Jajj de jó, hogy jobban vagy Bimike!

Jó reggelt mindenkinek!

Kép
zölddisznó

Jű reggelt!

KAtica jövő hét csütörtök!

HA valaki ma a Decathlonba jár Budaörsön a gyerekével, az találkozhat velem 9-18 ig ingyen arcfestés! :lol:
Pussz mindenkinek!

GAbym Snufi jó szórakozást!

BAbim ölelés!

MIndenkinek pussz!

MElcsi reméelm felolvastad Áronnak Szezso rímekkel teli versét!

pussz
Vendég

Eltűnök - nem mintha ez újdonság lenne - de most van igazolásom: Balatoni pancsi 20 gyerekkel.
Pihenjetek, szüljetek, gömbölyödjetek és romantikázzatok, no meg gyógyuljatok és éljétek túl a hőséget!

pusz!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Libus: nekem jó lesz priviben is az álomfejtés! :lol: Én különben is mindig tök vadakat álmodok, jobb is, ha nem sokkolok vele mást, csak Téged esetleg! :lol: :lol: :lol:

Snufi: az átjárhatóságitól nem kell félni! A katéter felhelyezés nem fáj, mivel abban a szakaszban csinálják, mikor nyitott a méhszáj...A kontrasztanyagnál lehet egy-két mensiszerű görcsöd, de ha amúgy is görcsölni szoktál mensikor, meg sem fog kottyanni.

Babaimi: azt hittem, örökre elhagysz minket :wink: most megnyugodtam!!! :lol:

Boni: én nem tudok menni, de odaküldöm az arcomat egy festésre
:lol: :lol: :lol: rendben??

Zöldi: jó pancsolást!!! :lol:

Megyek, beveszek valami fejfájáscsillapítót, aztán megyünk bevásárolni, mert nincs itthon semmi kaja...

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Coca,
ééén is akarok balatoni pancsiiit!!! Tessék vinni engem is! :P
Babaimi,
pihenj és gyógyulj! Nagy cuppanós a homlokodra!
Bonika,
ha pesti lennék, tuti kimennék hozzád. :) Úgysincs mára programom... Enikőnek meg milyen jól állt a múltkori pillangód is!
Vendég

Jó reggelt!

Örülök, hogy mindenki megnyugodott a tegnap esti eszmecsere óta! :lol:

Ma megint írtó meleg lesz! Jó neked coca, pancsizz helyettem is! Hú, de irigyellek! :oops:

Áfi!

Hogy birod a meleget?

Babaimi!

Pihenj sokat! Mielöbbi felépülést!
Vendég

Grönland,
annyiból van szerencsém hogy 60-80 centis javarészt döngölt falaink vannak (régi parasztház) így bent még nincs meleg, kell 1 hónap túl jó idő hogy ezek a falak átmelegedjenek, így még bírom... de júliustól én is szenvedek, nagy hassal méginkább :?
Enikővel télen volt nagy hasam, akkor Pesten laktunk még panelban, és november decemberben nyitott erkélyajtó mellett aludtam :lol: hogy most mit fogok csinálni kánikulában nem tudom :D
Vendég

jó reggelt!

felkeltem. nem is aludtam délig...

baba: pihizz sokat! gyógypuszik mennek....

coca: jó pancsolást!

boni: jó arcfestést!

rólam: ma tíztől lakógyűlés van. szerencsére apa lement helyettem is. :lol:

katica
katica30

Ez tök érdekes Áfi, hogy nekem is melegem volt mindig terhesen! Télen simán kint futkostam egy száll polóban, apjuk meg nagykabátban majd megfagyott!

Fiam téli baba volt, bent a korházban nyitott ablaknál aludtunk anyukák, szülés után meg mindenki fagyosszent lett! :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok :D ,

már nem számolom a napokat, jön amikor jön.....Szezsó, felolvastam neki a verset, de ha ezek után sem jön ki, téged foglak okolni :lol:

Ma reggel is volt vizsgálat, minden rendben, puhulok, röviülök, nyílok, minden ok, csak a babó nem akar kibújni...... 8) Nu, de már megnyugodtam.

Babaimi, jó, hogy bejelentkeztél, pihengess és gyógyulgass.

Bonika, már én is vinném a gyereket hozzád arcfestésre....... :lol:

Csajok, álomfejtés téma: szerintem ne korlátozzuk le, hogy mit priviben és mit nem. Ha valakit nem érdekel egy téma átugorja. Nem lenne jó azon gondolkozni amikor írunk, hogy ezt most szabad vagy sem. Én a privit tényleg csak olyan jellegű infókra használom, amit teljesen magánjellegű. Én sem értek mindennel egyet, de elfogadom a különböző véleményeket, ami meg nem érint átugrom :wink: :D Nekem ez a véleményem, de azért szerettek ugye? :D

Megyek pihizek, mert hajnali 3 óta fent vagyok.....első álmatlan éjszakám a terhesség alatt...... :shock:

Puszi Mindenkinek és jó hétvégét!!!!!

Melcsi

Kép
melcsi6

Szegény babám, már lecsúszott a vonalzóról......... :shock: :? :oops:

Kép
melcsi6

Melcsi!

Tom, hogy már nem számolod, de pontosan mennyit is késik a babád?

Persze, hogy szetetünk! :lol: Föleg, hogy ebben teljesen egyetértünk! :wink: :lol:

Lehet, hogy ez az álmatlan éjszaka azt jelenti, hogy megindult valami! :lol:
Vendég

Melcsi!

Nagyon drukkolok!

Valaki készítene nekem egy összefoglalót az elmúlt napok eseményeiből?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziaaaaaaaa Bimi!

Hogy vagy?

Mingyá' felfrissítem az emlékeimet...

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szóval:

Az egri találkozó időpontja: július 14-15. :arrow: bővebb info Bettikétől, aki a főszervező :lol:

Szirom túlvan az amnion, ahol kiderült, hogy kisfia lesz...És meghívta magához az egész topikot.

Szilcsi allergiás az aprómagvas gyümölcsökre, ennek ellenére szamócát eszik meg mindenféle piros gyümölcsöt, de csak óvatosan. És elégedetlen a védőnővel.

Katicának csütörtökön leesett 36,2-re a hője, úgyhogy remélhetőleg a hétvégén sűrű programja lesz.

Szilvának megjött, sajnos...

Purcék csecsemőgondozás-oktatáson voltak...

Snufi fodrásznál volt és tegnap dokinál, köv.ciklusban HSG-je lesz, és retteg a katétertől (pedig nem kell).

Bonikonak újrázni kell a cytológiát, mert P0 lett neki, mivel pé alatt vették le a kenetet. (31-én megy) Sajnos Bonikoék nem tudnak menni a talira...

Gaby rengeteget dolgozik...és ma Kiskunhalason van.

Enikő és a párja úgy fogja nevelni a picurt, hogy tisztelje a nőket, mert ha nem, Enikő kinyúvasztja. Sikerült elintézni, hogy a babát az Apukája nevére anyakönyvezzék majd.

Áfiék pénteken bementek a városba lángosozni, miközben az egész topiknak csorgott a nyála. És szuper a védőnője. És óriási a pocakja.

Robcsi eddig 6 kg-ot hízott.

Grönland újra bejelentkezett, mert végre lett náluk net. Jó a görbéje.

Melcsit tudod.

Lilaliba találkozott a pasijával.

Szezso volt UH-n (8.cn), ahol 20x21 mm-es tüszőt és 8mm-es nyálkahártyát láttak. Kapott tüszőrepesztőt csüt.este, amitől másnap nem votl túl jól, émelygett, meg minden.

Babaimi :arrow: most Te jössz!!!!!!!!!!!!!!!! Mesélj!!!!!!!!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,
nagyon ügyes vagy!!! Ezt mind fejből? Vagy lestél? :wink:
Kép
Vendég

Áfi: természetesen fejből!!! :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsokám, Drága!

Köszi a beszámolót!

A repiszuritól én is rosszul voltam, de mégis meglett az eredmény. Ezek szerint neked most inszemed lesz, vagy amnéziás lettem?

Köszönöm az aggódást, jobban vagyok. Egyre többet mozgok, felkelek, apró dolgokat rakosgatok, törölgettem, míg apa mosogatott, stb.3 sebem van, a középső fáj legjobban, de elviselhető. Ha mozgok, jobb. Sokat iszom, a katéter nagyon fájt, mire kivették, mert majnem 24 órát volt bent, azóta csíp, ha pisilek. Kamillateát iszom. Hőemelkedés általános jellemzőm.
Apa sokat segít.
Szóval megvagyok. Szándékosan nem foglalkozom a lelki dolgokkal, azokat máshonnét igyekszem megközelíteni, hogy ne fájjon. Ha eszembe jut, akkor elhessegetem és arra az iszonyú fájdalomra gondolok, amit átéltem. Remélem, hogy ezzel be tudom csapni magam...........
A Kaális dokim azt mondta a nyáron valamikor menjek be és beszéljük meg a továbbiakat.

Kb. ennyi.

Snufikám! Kérlek, ne félj! Tényleg egy mensis görcshöz hasonló. Hidd el, sokkal-sokkal fájdalmasabb dolgokat is kibírunk (erre én vagyok a példa). Puszi.

babaimádó
Kép
babaimado

Babim! Nem lesz inszemem, csak repesztettünk...(meg aztán csüt-ön nem számítottunk rá, hogy már repeszthető leszek, ha kicsit késett volna, jövő hét elején lehetett volna inszem...)

Nagyon jól teszed, hogy sokat iszol, hamar rendebejössz majd...Fizikailag tuti...A lelki része nehezebb, de erős vagy, így nemsokára újra ottleszel a doki rendelőjében :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Bekukkantottam, hátha Babáról van valami hír, és lám! De jó!!!!!!!!!! Örülök neked!!! És nagyon nagy kitartást kívánok a továbbiakhoz! Gyors gyógyulást! Majd a talin jól megbeszélünk mindent, jó? :D
Szezso, nektek ma kell randizni, ugye? :wink: Akkor mindent bele!!!
Boni, az arcomat én is küldöm neked, lélekben ott vagyok én is! Jó munkát!
Szirom, köszi a meghívást, és egri tali utánra szavazok! De írják meg a többiek is, mit szeretnének! És igen, lángost kérünk feltétlenül, ha lehet! Én is nagyon nagyon megkívántam. :oops: :lol:
Katica, nem válaszoltál: milyen sütit igértem???? Kihagy az emlékezetem?! Görbéd hogy áll?
Melcsi, nem lehet, hogy el lettél számolva pár nappal? Mondjuk anya engem is túlhordott, jópár nappal. És mégis itt vagyok! Kitartás! :D
Képzeljétek, ma megint rosszul lettem, a Cora kellős közepén. :? Már az elején éreztem, hogy nem bírok ácsorogni, aztán a kondigépeknél leültem kicsit, :oops: és utána a zöldséges résznél majdnem összeestem, elfeketedett a világ, apa kapott el, rohant zacsiért a répák mellé, hogy ne a földre hányjak. :oops: :? A pénztárnál aztán előreengedtek minket, és aztán jobban lettem, mikor kaptam egy kis hideg vizet. Nade ki hallott már olyat, hogy nincs a Corában légkondi???

Kép
szilcsi

Sziasztok! Egyik rohanásból a másikba!:lol:

Némi egyeztetés után a talit átraknám július 28-29-ére! :oops:
Ugyen nem gond még senkinek sem?????????????

Remélem nem kavartam be naggyon! 8)

Kép
bettike
Eger

Sziasztok,

Melcsi, mostmár aztán nagyon kiváncsi vagyok áááám!!! :)

(én egyetértek a véleményeddel a privi nem privi kérdésben)

Bettike: az aktuális táblába: május 30- védőnő, (következő hét kedd (nem tudom hányadika) doki, csütörtök AFP!

pusz mindenkinek: Csikken

KépKép
Kép
csikken

SZIASZTOK, CSAK EGY GYORS BEKUKK, AZTÁN MEGYEK ALUDNI!

MA EGÉSZ NAP GYEREKEKET FESTETTEM, KISZÍVTÁK A VÉREM, VOLTAK VAGY 300AN. ESTE 6KOR MÁR FURCSA GONDOLATAIM VOLTAK A GYEREKPROJEKTTEL KAPCSOLATBAN, AMIT IDE MÁ NM ÍROK BE, MERT NEM IDE VALÓ . LEFEXEM ALUDNI, ÉS VISSZARENDEZŐDÖM
:oops:

SZEZSO ÜGYI AVG!

BETTIKE EZT NEM HISZEM EL, NAGYON BOLDOG AVGYOK, MEG A PÁROM IS!

:lol: MOST MÁR IMINDENKINEK JÖNNI KELL!

BABIM VIGYÁZZ MAGADRA!PUSSZANTLAK!

NE HARAGUDJATOK, HOGY NEM ÍROK MINDENKINEK KÜLÖNKÜLÖN,DE MOZOGNI IS ALIG BÍROK!

PUSSZ
Vendég

Boniko! :lol:

Ez tök természetes! Sokszor én is elgondolkodom, hogy kell-e nekem mégegy ilyen rosszcsont kölyök! :lol: És igen.. kell! :lol: De vannak néha nagyon csúnya gondolataim! :oops:
Vendég

Jó reggelt!

kidobott az ágyam!

nektek küldöm, meg magamnak!

Kép :lol:
Vendég

Szia Boni!

Én sem tudok alukálni.

babaimádó
Kép
babaimado

SZAI babim Jó pihenést!
Vendég

Hello Lányok!

Milyen koraiak egyesek... :lol: Pont, akikre ráférne az alvás...:lol:

Mondjuk, én sem aludtam vmi jól, de 8-ig sikerült elhúzni, igaz 3 részletben...

Estétől eléggé görcsöltem, meg volt egy kevés rózsaszínes-narancssárgás vmi, amitől eléggé beparáztam...A görcsölés fokozódott ahogy lefeküdtem és ennek megfelelően rémálmaim voltak, mikor éppen tudtam aludni...Most már elmúlt minden tünetem szerencsére, biztos a tüszőrepedéstől volt...

Bettike: javítanál 1. dpo-ra? Köszi!

Mosás, takarítás, főzés, mozi :arrow: ezek lesznek a mai napra...

Puszi és szép napot!
:D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsokám, pocaksimi!remélem sikeres volt akció :wink:

MA nem leszek, mert megyünk Velencére!

pussz mindenkinek!
Vendég

Boniko, szép napot, jó szórakozást és kerüld a gyerekeket erre az egy napra!!! :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt!

melcsi: egyben vagy még? :lol:

baba: hogy érzed magad?

szilcsi: de feledékeny vagy! még áfinál ígérted a sütit. :lol:

szezso: jó összefoglalás. grat!

boni: de korán keltél.

rólam: tegnap éjszaka kb. hajnali kettőkor hívott a tesóm, hogy a sógornőmnél elfolyt a magzatvíz. pedig még csak nyolc hónapos terhes (jún 25 körül várták a babát.) :roll: kap magne b6 infuziót, egyelőre próbálják még pár napig benn tartani a babát. de már a baba nagyon ki akar jönni.

katica
katica30

Peeersze! Tegnap Coca Balcsira, ma Bonika Velencére, én meg itthon kókadok ebben a melegben, mert apuka ugye délutános! :evil: Nem baj, holnapra megbeszéltem vele egy Domboris kirándulást, azt mondta az még jobb is, mert Dunaholtág, és az melegebb mint a tavak :D
Babaimi,
pihengess, néha sétálgass, aztán pihengess! Légy igen passzív pár napig, kell a gyógyulásodhoz! :*
Vendég

szezso: drukk+++ mit néztek a moziban?

boni: jó útat! érezzétek jól magatokat velencében! képet kérünk!

katica
katica30

Katica: Karib tenger kalózai 3.

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso: azt én is szeretném megnézni majd. jó szórakozást!

katica
katica30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: