A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Panda:Sajnos nagyon kis béna vagyok, nem tudom hogy kell...a nevemmel is küzdöttem fél órát...
Beágyazódásssssss????Nem is tudtam, hogy olyankor is lehet ilyen.Mindjuk az biztos, hogy a Pé-m napján és utána is megtettük, amit megkövetelt a haza. :lol:
De nem élem bele magam, van már egy-két negatív teszt a tarsolyomban.
Csak ez a ma reggeli sűrű izé ne lenne. :cry:
Kép
[/url]
Vendég

Andi,
Elvileg ha nem szedsz semmi hormont akkor pontos.

Nóri,
Küldök privit vonalzó ügyben.
Vendég

Pandus: csak azért kérdeztem,mert februárban vettem egy dobozzal,de még nem használtam...gondoltam ha már van,egy próbát megér :wink:
vedresandi

Szia Nóri!
Én is remélem,hogy beágyazódás...nekem hál istennek semmi hóközi csoda nincs a tojcsin kívül,így még csak tanácsot sem tudok adni!a babaragacs drukkok azért mennek :lol:
vedresandi

Andi,
ha már vetted akkor próbáld ki :wink: legalább gyakorolsz a két csíkos tesztedre :wink:

Nóri,
Küldtem privit.
Vendég

Pandus:azt a feltételezett pé előtti napokban kell használni.Ergo: ha 14-15 napra tehető a PÉ,akkor a 12 naptól illik használni?
vedresandi

Én akkor csak a 13-tól használnám... mert nem olcsó :wink:
Vendég

Köszönöm Panda!

Kép [/quote][/url]
Vendég

Andi:én a PÉ megállíapítására a mini mikroszkópot használom./maybe baby/ 10.000 forint, de örök élet.Az ovu teszt 2000 forint és 5 darabos, ezért nem használtam én sem, szerintem is drága...Bár biztos abból is van többféle.
A mikroszkóp a nyálból mutatja, nekem eddig ez bejött, a pg53 egy kalap semmi.Ezt és a tojglit figyelve én rájöttem a Pé-mre.
Kép
Vendég

Nóri,
A Lh teszt drágább mint a mikroszkóp de megbízhatóbb is!
Vendég

Nóri,
te most hanyadik napon tartasz és mikor volt péd?
Vendég

Nóri!
Elég optimista vagyok,és nem szeretném ha "örök életemben" lenne egy mikroszkópom.Ne érts félre, nem neked szól,de ki kellett használnom ezt a szófordulatot.
Szóval: elég bizakodó vagok,persz a hónap elejés,aztán jön piri...de azt hiszem ezt az LH tesztet még ellövöm,aztán befejeztem...mármint a segítségeket.Utána megint magunkra bízom :wink: :lol:
vedresandi

18.napon vagyok és 13.napon volt Pé.
Andi:tudom, és igazad van, remélhetőleg én is kihajítom egyszer.(mihamarabb) Csak én nem vagyok annyira optimista, bár törekszek rá. :D
Tavaly voltam egy term.gyógyásznál és azt mondta, hogy nekem totál nincs pé-m és nehéz lesz teherbe esnem.Na akkor nagyon befordultam, már ástam a gödröt, de aztán olvastam a neten erről a szerkezetről.És azóta visszatért a hitem...szóval nekem ezért jó barátom a mikroszkóp, mert hitet ad! :lol:
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 321.23.gif[/img]
Vendég

Nóri: már majdnem jó a vonalzó,de ne ezt a kódot másold be,hanem a BPD-t.
vedresandi

Kicsit diló vagyok, mert vonalzót is gyártok és közben dogozok is...mindenhol szám szám szám...majd délután otthon nyugiban megpróbálom.
Kép
Vendég

Na voltunk anyósnál...
Megkaptam hogy kerek lett a fejem és megcombosodtam szerinte híztam 5 kilót. meg most márne hízzak többet mert csúnya leszek :lol: mondtam neki hogy nem érdekel eszem ha jól esik és kész :lol: látom mindenki távol van a babanettől :?
Vendég

Pandus:ezt jól megkaptad :lol: :lol: Hogy viselted a kritikát??? :wink:
vedresandi

Andi,
Jól mert ez csak a szokásos kötekedés volt nem érzem magam elhízottnak egyenlőre :lol:
Vendég

Panda:egyél bátran, ti hárman vagytok...az anyós biztos nem hordott pandákat anno...ezek szerint nem túl jó a viszonyotok.Nem örül az unokáknak?
Vendég

Nóri,
Az unokának nagyon is örül de nekem nem annyira :lol: de mi együtt vagyunk szóval így járt :lol: mindig piszkál ez már rutin após szerncsére normálisabb.
Vendég

Sziasztok!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Szia Kamilla :D
Vendég

Pandi!El tudom képzelni a nyanyát :evil:Nekem még anyám és a nagyanyám is utálatos :evil: Úgyhogy el is döntöttem, ha megyek laparra, mindenkit abban a hitben hagyok, hogy suliban vagyok.

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Szia Nóri! Mi még nem találkoztunk. Hol tartotok a próbálkozásokkal?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
Mész laparra?
Vendég

Szia Kamilaaaa!
De rég láttalak!
Jól vagy?
vedresandi

Chris nem volt? Nincs új tesztje???Aggódom érte :(

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
Chris csak kedden tesztel újra.

Szia Andi :D
Vendég

Kamilla: Chris nem csinált újabb tsztet,illetve nem jelezte :cry:
vedresandi

Szia Pandus!
Most ment el Babszika tőlem....csacsogtunk kicsit :wink: :lol:
vedresandi

Andi,
Kicsi mi? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hát nem kicsit....úgy 2-3 órát :lol:
vedresandi

Csá Andus :D Az túlzás, hogy jól vagyok, egész nap pörgettünk, de csak egy méhecske csípett meg :D az sem bent, hanem mikor a végén odamentem a kutyához

Panda! Még nem beszéltük meg sem a Kornél eredményét, sem a vérvétel eredményét a dokival. Legutobb, mikor felvetette, akkor júlit emlegettünk, hogy addigra már nem lesz ovi, akkor lenne jó megejteni, de addig még sok minden történhet, amit őszintén remélek is :wink: Nincs más amivel nyugtassam magam, minthogy eddig csak kétszer volt pé-m, az egészségeseknél sem sok...

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

De jó nektek, együtt lehettel :(

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
Hsg-t akkor még nem kérdezted meg?

Andi,
nem száradt ki a szátok? :lol:
Vendég

Hogy viselitek a meleget? Pandi te jól vagy??? Gondolom nem sokat tudsz kint lenni, nekem babó nélkül is hányingerem van akkora a hőség.

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Pandus: ittunk közben folyadékot :lol: :lol:

Kamilla:szerintem lesz neked PÉ-d.Küldöm a PÉ elősegítő pozityv energiákat.Babszinak is lett PÉ-je tőlem :wink: :lol:
vedresandi

Hsg-t nem csinálnak Dombóváron, nem tudom milyen megfontolásból, de ha szeretném, akkor Pécsett lehet. Ezt a védőnő mondta csak.
Az lehetséges, hogy pé és tojgli nem egyszerre van? Ez azt jelenti, hogy még mindig nem működök rendesen?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Szia Kamilla!
Nemrég, ez a második éles hónap, kezdők vagyunk még. :)
Vendég

Andis! Ebben a ciklusban volt először szép kövér már a 12. nap, 19x20. A tojgli viszont a 14. nap jelentkezett, +teszt pedig a 15.nap volt. Úgy látszik egyelőre még nem kell műtét felé kacsingatnom, mert most kezdem csak kiismerni magam :shock:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
Azért én erre rákérdeznék mert ahol van lapar ott tuti van hsg is amúgy a hsg-t egy sima nődoki rendelőben is meglehet uh-a csinálni.

Andi,
Akkor jó nem örülnék ha a nagy csacsogásban kiszáradnátok :lol:

Hanna remélem most nagon jól érzi magát :lol:
Vendég

Kamilla:rajtam ne múljék,minden nap küldök jól működést, és PÉ-t Neked!!!!Hidd el,működsz Te is!!!!!
vedresandi

Van már gyereked Nóri?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Itt olyan jégeső-vihar volt, hogy reggel félve megyek le a kocsihoz... :(
Vendég

Csinik a vonalzóid Andi :wink: Még nem is volt időm megdícsérni :D Néztem én is a honlapot, de majd a segítségedet kérem köv. ciklusra :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla:Csak macskagyerekem... :lol:
Nincs sajnos, de lesz remélem!
Vendég

TTC-ben már van rutinom,40 hetesben még nincs :wink: de segítek...most jöjjön a PÉ-d :lol:
vedresandi

Köszi Andi :D A barátnőim szerint magamnak okozom a problémát. Mármint, hogy nincs bajom, csak rábeszélem magam és blokkolom a pé-t. Képes vagyok rá :roll:

úúú, Nóri! Kint van az autótok? Nekünk múltkor az ovi előtt fűkaszával cicomázták meg a lakkozást :evil:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Moooost :shock: Andi! 22cd :shock: Már megnézte a dokibácsi a 12cd-n :D Most beágyazódást, vagy kellemes osztódást varázsolj :D :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla: akkor mennek az osztódás segítő babaragacsok feléd!!! :!: :lol: :lol:
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: