Jó reggelt!
Fáj a fejem!!

Pedig én a melegfrontra vagyok érzékeny, nem a hidegre. Vagy lehet, hogy tegnap huzatot kapott. Na, majd elmúlik. Tegnap meg úgy éreztem picit lázas vagyok, de szerintem csak égett az arcom.

(hogy nem maradtam otthon a gyerkőccel.)
Tényleg: milyen orvosságot lehet bevenni, ha nagyon fáj a fejed, vagy lázas vagy?? Az egyébként is veszélyes, nem??? Mármint a láz. Ezeket csak úgy általánosságban kérdezem, nem szándékozom gyógyszert enni, csak ha nagyon muszáj. (j vagy ly????)
Norma: látod, látod....

Ezzel én is így vagyok, mert szinte sose volt tünetem a pisilésen kívül. (már írtam, hogy volt két vetélésem + 2 lánykám van, tehát már voltam néhányszor terhes) Most egy kicsit nyamvadtabb vagyok az eddigieknél. Egy picit émelygek, egy picit fáj a cicim, folyton aludnék és Óriási éhségrohamok törnek rám.
Boci: nem a baba nyomja a hólyagodat, hanem a méhecskéd. Az már nőtt egy picit, még ha a baba gombostűfejnyi is!
Nem semmi menűt dobtál be!

Egészségedre. Most éppen erre volt szüksége a szervezetednek. Szerintem nem kell most erőltetni a zöldséget, ha nem esik jól, hidd el nem sokáig tart ez a "kívánósság". Te már valószínű jól fel vagy tankolva vitaminnal, így egy kis kilengés nem okoz bajt. Balaton.... De jó lehetett Neked!! Már vagy 3 éve nem voltunk nyaralni, úgy igaziból.
Szerintem már idén sem megyünk sehova. Majd a szép új kertünkben nyaralgatok.
Majd megnézem a Mo.hu oldalt, hátha okosabb leszek.
Lego: sajnos még nem jött válasz a tb-től.
Mariann