A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Vica,
ja és hát cipelninéhány vödörrel ?! :wink: :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Szrek: a sivatagi homok a legfinomabb szerintem :)

Nuk: biztos az esőt érezte a picid!! Apjuk mondja, hogy jégeső esett Budaörsön meg iszonyat esőmennyiség, hogy a csatornafedlapot is felemelte a hirtelen leömlő eső! Ezt nem csoda, ha Réka is megérezte!!! Ha nagyon bőg akkor gondolj a frontra-időjárásra is ám, mert nagyon érzékenyek erre a dedek! Nálunk ezért volt egyszer hasfájósság, mert én azt hittem, hogy éhes a csaj és csak etettem-etettem aztán kiderült, hogy csak vmi front jött-ment 8) Apákoknak valóban kevesebb türelem jutott...bár nálunk van amikor neki van több, mert hát ő kipiheni magát a munkahelyén :)

Ma voltunk Másáéknál és annyira édi Orsi még azzal nagy sebbel az orra alatt is! Másának szép nagy pocakja van de baromi fitten tesz-vesz és emelgeti Orsit aki mellesleg kilóra épp annyi mint most Kamilla :) És hát enyém ded bizonyította, hogy micsoda bélgép, mert folyamatosan evett valamit, amig ott voltunk :oops: :P Köszönjük Mása a vendéglátást :)

Kenguru Goldot a trendi gazdag anyukáknak találták ki, sajnos nem nekem. Persze nem a trendiséget irigylem, inkább a gazdagságot ;)
Szrek: kikás bodrik szerintem nagyon jók, nekünk sose nyúlt ki a nyaka?!

Votiv: éljen a pihenés!!

Fibi: olyan kéglit válasszatok, aminek a kertjében van hely azért szülni 8) tudod a harmadikat ! ;)

Kata: Ákos képek szépek :) irigylem a pancsolót is és a homokozót is, nálunk egyik se fér el az erkélyen :(

Na el alvadni
Rylie
rylie

Szrek :) na jól van, Neked is adhat az ember ötletet, semminek sem tudsz örülni :lol: És én Omisban voltam két éve és ott selymesen simogató homok van, nekem megfelelne :wink:

Vica
vica94

Ja és jó Pünkösdölést mindenkinek!

Rylie
rylie

Nekünk van egy polack sivatagi homok (csempészáru Egyiptomból 8) , már csak egy makett homokozó kellene hozzá és Kamilla az egyik ujjával már tudnak is benne homokozni :lol:

R
rylie

Vica,
az hun van? ( :oops: )

Rájli,
pedig nem extra nagy fejű a gyerek - lehet h én tágítom, amikor ráadom? :? mindenesetre én ezt hiányolom a kikás cuccokban, anyagra arok jók - bár színre mintára időnként :roll: (szőke szrek :lol: )
c&a-s bodyk meg még anyagukban is kicsit gyengébbek sztem de lehet h csak már annyira szét voltak mosva amiket kaptunk, hogy én már csak ezt látom (ja és azok is ki voltak nyúlva - lehet h ott volt nagyfejű gyerek :mrgreen: )
bélgép gyerek jó gyerek hidd el - nem evés idegesítő és kajapazarló és energiapazarló :roll:

Kép

Kép

szrekuc

Nuk,
szembe szomszédban üvölt egy gyerek :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Szrek :) Horvátország déli csücsökében, lent, ahol még szeptemberben is 30 fok van :D

Vica
vica94

Szrek :) Az úgy van, hogy még mindig szűrögetem, beülök a kölök mellé a homokozóba és szitálok, hol kézzel, hol szitával - ő meg utánoz és szórja a kezével a levegőben. Nagyon jó móka!
Elméletileg a falazáshoz való homok jó.

Ja, és csatlakozom a haspókokhoz - akkora balhé van, ha nem jön a kaja időben :wink:

indianyo

Vica,
akkor oda is csak októberben megyünk ;) :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Haspókok táborába én is, ha nem adom elég gyorsan a következő kanalat, tele kajával, akkor balhé van. Ma példul céklás, sárgarépás krumplit kapott és majd lenyelte a kanalat, annyira ízlett neki. :) És már kinézi a szánkból a kaját, úgyhogy mindent minima fűszerrel csinálok, hogy ő is ehessen belőle, mert különben....

Vica
vica94

régi szép pempős-trutyis idők, azokat szerettem csinálni és akkor még evett rendesen - most meg :roll: sóhajtó szmájli

Kép

Kép

szrekuc

Zsan, Leni, Fibi

tessék jelentkezni :D

Kép

Kép

szrekuc

Eső az mi az? És hol van olyan?

Eddig bírtam Henry James-t. Más szerint is dögunalom, vagy csak nekem találták ki a kolbászos orbitot? :? 8)
neet
neet

Neet! utólag is boldog Eszci napot! :lol:
néha kicsit beolvasgatok, s láttam hogy négyes lett a szakdogát! nagy gratula!!! s még így sem osztod meg a mamákkal? bár még Fibiét sem olvastam el, de FOGOM! :oops: :D

Fibi! olvastam, hogy Bálint barátra lelt! csudijó!!! :lol: :lol: :lol:

Meg a nagy bealvós Bencét is "elkaptam". :lol:

Hol van Zsan és Leni? Szülnek? :lol:

Szrek! mi is baumaxból vettünk csudaszép homokot. igaz vagy másfél hétig telefonálgattunk mikor jön már, de ua. akció mint Neet-é.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Barbi,
igen, pont erről a baumaxos akcióról maradtunk le, telefonálgattunk, de mindegyik baumaxban aszonták, hogy már nem jön olyan homok

Kép

Kép

szrekuc

no, el aludni.

Jó éjt mindenkinek.

Vica
vica94

Szrek :( vhol majd csak akad :wink:

visszanéztem a képeket! Akata nagyon helyes a kisfiad! :lol:

és a "nagytalis" képek is szuperek!!! Minden mamákokat és babákokat csak hosszan dícsérhetném!!! :lol: :lol: :lol: s úgy ott lettünk volna mi is... sebaj! jövünk mi még a ti utcátokban! :wink: :mrgreen:
gödibarbi

pusza mindenkinek :lol:
gödibarbi

Barbi, Te kis boszi :lol:

Leninek megszületett a kisfia este 8-kor, Ignác névre hallgat, 55 cm, 3600 gr. :D :D :D

most csak ennyi, mert Gárdonyban vagyunk, és ez mobilos kapcsolat. Csok Mindenkinek, majd vasárnap jelentkezem (asszem) :lol:
fibi

Lenieknek soksok boldogsagot!!! :) :) :) (mondtam en, h fiusan csucsos a pocakja! :lol:)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT IGNÁCNAK ÉS LENINEK MEG AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!!!! :D

Ofotért szaküzletbe van szóló 15 000 forintos utalvány gazdát keres; június 2-ig lehet beváltani bármelyik Ofotért üzletben és 15e ft kedvezmény jár érte

Kép

Kép

szrekuc

bocs az elírásokért; hulázás megvolt irány az ágy jóéjt! :)

Kép

Kép

szrekuc

Fibi, ja persze, az is megoldas lehet (lakas+pici kertszeruseg). ha ti azt megfelelonek erzitek :)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

jaj de szép reggel!!! :D micsoda hír! :D

Leniéknek nagyon sok boldogságot Ignáccal (woww de szép név, és szép méretek) :mrgreen: :mrgreen:
Kép

votiv 8)
votiv

Szia Ignác! Jókor jöttél, fűtés nélkül se fogsz fázni :wink:

indianyo

Boldog Szülinapot Ignác! :) Hajrá Leni, jók voltatok. :D
És majdnem gyereknapon születni.. ez aztán nem piskóta! :lol:
neet
neet

Kép

Csendélet Dominóval és lopott kolbásszal

Míg ezt a képet szerkesztettem, egy negyed rúd szalámit is ellopott :lol:

Szrek :) lehet, hgoy nálatok is bejönne az itt-ott elölhagyott élelmiszerek nagy választéka, a tiltott gyümölcs, ugyi :wink:

indianyo

LENI: NAGY GRATULA IGNÁCHOZ!!!!
Tegnap már majdnem reklamáztam ám, hogy mi van már, mikor jön a következő topikos kisbaba. De aztán elszégyelltem magam, hogy hátha még senki nem szeretne épp most szülni, erre tessék. :lol:

Kép
Kép
tinu

Átadom Leniéknek a jokivánságokat, köszi csajok :D
Még nem hivtam fel öket, de kiváncsi leszek, hogy MG bába beért e a szülésre, mert pont tegnap volt kirándulni...

Rec,
rögtön eszembe is jutottál tegnap este, hogy Te mondtad a csucsos pocakot :wink: :lol:

Mi meg hirtelen ötlettöl vezérelve leugrottunk anyosékhoz, itt vannak a sogornömék is. Bálint imád az uncsitesokkal játszani :D most mindenki lement pancsolni a velencei tóba, én meg tömöm magamba az epret, és örzöm a sütit 8) nincs akkora fürdöruha a világon, amibe beleférnék most :lol:
holnapra meg bográcsgulyásozni hivtak barátaink, szép az élet, trallala :lol:

KépKép
fibi

Sziasztok!

ISTEN HOZOTT IGNÁCBABA!
Kép

Utólag is ISTEN ÉLTESSE AZ ÜNNEPELTEKET! :oops:

Zsan:
?????????

Neet:
gratulálok!

Votiv:
támogatom az ötletedet :wink:

Ami a ruhákat illeti,Zuzihoz hasonlóan,a turikra szavazok :lol:
Tegnap egésznapos kimenőt kaptam/3 év óta először
:shock: /és felmentem pestre.Hát ez olyan volt nekem,mintha külföldre mentem volna :lol:
Elmentünk a hugommal egy órisái turiba,ahol csak minőségi angol ruhák vannak.Hát mit mondjak,mint gyerek a csokiboltba :lol:
Remek cuccok vannak ott,jól be is vásároltam a csajoknak :wink:

Ja Zuz:
nekem is Pannus "lábas" képe tetszik a legjobban :lol:

petergabi

Fibi:
jó pihengetést :D
Ami a kertet illeti:mi imádjuk!Pesten is kertes társasházban laktunk.Persze azért az más volt,mint a mostani 1200nm :roll: :lol:
Na de ez a hely egy csoda,és a férjemnek direkt jót tesz a fűnyírás :lol: Közben relaxál :wink:
Kép

petergabi

Sziasztok!

Indi :D mailt küldtem, mert nem tudtam, a privi mindig megbízható-e. És jöttem üzenni, és látom a prividet. Látod, olvasok a gondolatodban. :lol:

És nagyon gyorsan átfutottam ezt az oldalt, és látom az örömhírt, hogy új topiklakó érkezett. Ignácbaba Isten hozott ezen a Földön, legyen szép életed, és családodnak sok-sok öröme benned!

Elnézést, de felmosás közepette írtam gyorsan, úgyhogy rohanvászok vissza a gályára.

Indi, leveledet figyelem, ide pedig talán kedden tudok jönni. (hacsak nem lopok fél órácskát este :oops: :wink: ).

Szépséges, hosszú, napsütéses hétvégét nektek.

Zsuzsi
zsugyu

Zsuzsiiiiiii! Mél nem jött, privit is küljél lécci! Puszi. Kedden midnenképp jövünk.

indianyo

Gabi,
köszi :)
huuuuuuuu, gyönyörü helyen laktok :D tényleg csoda, ilyen helyen még csak kirándulni jártam :P
és mi is imádjuk ám a nagy kertet és a zöldet, a kis kertes lakás csak ugrodeszka lenne, amig össze nem szedjük magunkat, és a gyerekek is nagyobbak lesznek.

Leni azt irta, hogy Gabi épp csak a lényegre ért oda :lol: De BS ott volt, és nagyon szép szülés volt, térdeplös :D :D :D :D :D
fibi

csak gyors bekukk, mert látom nagy hírek van :D

LENI GRATULÁLOK NEKTEK!!! :D ISTEN HOZOTT IGNÁC!!! :D

Kép Kép
curse

GAbi :) ez a kert olyan, de olyan szép! Tiszta mesebeli erdőszéli házikó :)

Ignác Pajtásunk érkezését Dominó három önálló lépéssel ünnepelte :)

indianyo

ISTEN HOZTA IGNÁC BABÁT!!! NAGY-NAGY GRATULA LENINEK!!!

Curse :) Gratula Adélnak az első recéhez!! Mi meg szemfogakat növesztünk, az egyik feslőnek már kint a hegye, a másiknak meg a csücske látszik...
Naptejet nem tudom, pontosan mikortól lehet, nálunk szerencsésen jött ki a lépés, mert Bálint már majdnem 1éves volt, mire jött a meleg, akkor már be mertem kenni, korábban inkább főleg védeném a naptól a dedet.

Mása :) Már megint keményedés? :( a magnézium nem használt? vagy nem is szeded már?

Szrek :) Nagyon köszi a talis fotókat, de jó, hogy csináltál pár képet!! :D

A talis képeken minden mami és babóca nagyon szépséges és édes!! Néha csak néztem, mekkorák már a gyerekek...

Ruz :) Szuper, hogy már jól vagytok! Vizsgákhoz drukk+++++

Rylie :) Gratula az új Mclarenhez! :D és milyen színű, hogy nem tetszik? addig jó, amíg bélgép a gyerek :wink:

Fibi :) negatív eredmény - de jó! és klassz, hogy tudtál a bábával beszélni! :D rossz éjszaka :( és a fiúk legalább tudnak aludni? Hú, látom Gárdonyoztok... jó pihizést!!! és szupi, hogy Bálintod ilyen jól elvan az unokatesókkal! :D

Zuzi :) Írtad, hogy "Persze az újszülöttek más tészta, ők imádják a meleget." erre Bencém rácáfol: ő sem rajong ezért a nagy melegért, csak rövidujjú body+zokniban nyomja, még a textilpelust is lelöki magáról... Tényleg, lakáseladás halad? a foglalóra emlékszem... A költözés mikor lesz?

Indi :) "A szülő is ember" mondatodban sok igazság van :D reggelre mi is erre a megállapításra jutottunk apával, miután egész éjjel vagy egyik vagy másik vagy mindkét gyerekhez keltünk... (ez volt az elmúlt 2 hét legsz.rabb éjszakája) most mind2 alszik, hála az égnek... Kolbászos Dominós kép nagyon ééédes! :D :D és nagy gratula Dének az önálló lépésekhez!!!!

Votiv :) Remélem nem haragszol meg, de örülök, hogy rászántad magad a szabira! nagyon Rád fér a pihenés

Kata :) Nagggyon jók a képek, Ákos szuperédes! :D és még kerti tavatok is van, vagy minek a széle látszik?

Gabi :) Nagyon szép a kertetek! :D

Vica :) Új ruhákhoz grat.! Máté fogacskáival azóta mi újság? Jaj, és már akartam írni, hogy a bodzaszörpöd nagggyon finom volt!! :D :D

Kép
Kép
denizsa

Indi,
fiacskádnak +3 pont! :)
neet
neet

Elnézést a 18 karikás képért, de annyira teccik, hogy megosztom veletek.
Kép

Kép
Kép
tinu

LENIÉKNEK NAGYON NAGY GRATULA! ISTEN HOZOTT IGNÁC!!!

Fibi! :lol:

TInu! ez a kép szuper!!! :lol: tényleg kár lett volna kihagyni!

Dominónak gratula! A lépéshez nem a lopizáshoz :mrgreen: :wink:

Szrek! ma jutott eszembe, hogy rosszat írtam. nem baumax volt hanem brico.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

vkinek nincs meg véletlenül a kövi könyv valamelyike:
Hans. Störig:A filozófia története Vagy: Hans. Störig:A filozófiavilágtörténete
plííííííííííííííííííz ha igen!!!
gödibarbi

Ignácot Isten hozta. :D

Indi,
3 önálló lépés? ejha, bár most nem irigykedem mert mi is szépen haladunk :) :) kolbászol a ded? :lol: enyém ma kóstolta meg először a cseresznyét aztán 10 szem után gondoltam elég, na ami akkor következett azt még ti is hallhattátok ha jól hegyeztétek a fületeket :D :D

Deni,
egy rosszul éjszakázó gyereknél csak két rosszul éjszakázó lehet nehezebb :) de amilyen kis szociális anygalok szerintem ma jóváteszik :) Igen az egyik kertitavunk amit Apa épített egy régesrégi szülinapomra :) Ebbe állandóan folyik forrásvíz a másik végén meg megy ki a Dunába, úgyhogy nagyon tiszta de sajna csak 10 fokos. Viszont a halak jól bírják amik a horogról odakerülnek a következő nehány évre :wink:

Tinu,
azzal a hajjal mint egy kis kobold :) tök édi!

Mi babazsúron voltunk ma, igaz a babák többsége 6-10 év között volt viszont agyonkényeztették az én babámat. Ja és Szadán volt Fibi! Nagyon szép falucska ez, legalábbis amit láttam belőle :?

Kép
akata

Sziasztok!

Indike,
gratula Dominónak az első önálló lépésekhez!

Barbi,
jesssssssssssz, vettünk bricóban homokot!!! :D :D :D
könyv ösmerős de nincs meg :?

Kata,
én gyerekem nem eszi a cseresznyét, ma viszont apja virslit evett és azt meg két pofára zabálta - nem szokott kapni, lehet, hogy azért, de a cseresznye se túl gyakori vendég, akkor azt meg miért nem? :? viszont halat ebédeltünk és azt is ette - nehéz rátalálni mi is felel meg a kényes ízlésének....
babazsúr jó lehetett, nekünk apás nap volt kirándulással, sétával, és este beüzemeltük a homokozót, bár a tulaj már fáradt volt a felavatásához ;) :lol:

Tinu,
édes a csaj! :D :D :D

Deni,
kitartás - el se hiszem hogy nektek ilyen éjszaka :wink:

Kép

Kép

szrekuc

Kata :) Mit jelent a szépen haladás? Részleteket, pls :) Jó is a cseresznye, ha nem adom elég gyorsan a magozott darabot, akkor szárral-maggal együtt is lecsúszik :lol: Kolbászt én nem adtam volna - bóti vacak - de hát köllött neki :lol:

Deni :) Ó, két gyerkőc sír egyszerre, akkor neked minden pillanatot ki kell használni egy kis szunyókára!

Tinu :) látom, szép kis hajasbabád kap popsikenőcsöt rendesen :wink:

Barbi :) Miért vagy elhavazva? Vizsgák?

Neetem :) köszecs, pontyokat könyveltük :) De innék egy sört, hűű

indianyo

Szrek :) Nálunk az elsősegélycsomagban ezek vannak : vajaskenyér, ablokádó, paradicsom, sajt kockázva, tejföl, joghurt, tészta bármivel de leginkább paradicsomszósszal - á la cucina italiana, csirkecsont :lol: és mindenféle gyümölcsök és húsok nagy mennyiségben. Ha mást köpköd, ezeket többnyire nem. No meg a ropi :wink:

indianyo

szrek! :lol:

indi! igen beindult a vizsgaidőszak :? :) 8)
gödibarbi

Csak úgy, mert baromira ráérek, fáj a szemem a kötéshez és teccik a szöveg: A cickafark olaja segít megemészteni az emlékeket, a kellemetlen helyzeteket, a félelmeket. A lelki sebek begyógyulnak, a tapasztalatokat hasznosítjuk. A cickafarkolaj segít mindent elsimítani, ami zavarná a lelki egyensúlyunkat.

indianyo

Indi,
köszi :D néha eléggé rossz hogy őkelme nem eszik olyan jó étvággyal - de persze ez is változó, most ugye nagy meleg van meg ha fogat növeszt se eszik, tavaly meg azon rinyáltam, hogy nem iszik
most inni iszik :D elég jól, az evés meg tök változó, van, amikor nagyon jó étvággyal, de többségében keveset - virslit meg nem akarok neki adni meg ilyeneket, hiába zabálná

joghurt nálunk is nagyon megy meg a paradicsom is; tészta nagyjából, mármint az olaszos, de a spagetti öngyilkosság, csak pennét vagy ilyesmi típusút vagyok hajlandó adni neki :mrgreen:
meg van egy tag Kisorosziban, aki ISTENI kolbászt csinál, ami nagyon hamar el szokott fogyni és azt jó szívvel adom neki (meg magamnak is :mrgreen: ) és az nagyon fincsi - dehát ez sincs minden nap (tesómék ismerőse, ők szoktak hozni)
szóval mivel én is nagy joghurtos vagyok és főleg csak joghurt szok itthon lenni, azt nagyon nyomom neki, dehát azért azt nem lehet mindig
viszont egyértelműen zöldségpárti gyümölccsel szemben

kinek mit eszik szívesen a ded, mit főztök neki?

Kép

Kép

szrekuc

Ez lesz holnap müpánál, remélem, nem lesznek sokan:

A belépés díjtalan!

Nagyszínpad (szabadtér):
11.00 Nem adom fel! Együttes
11.45 Palya Bea
12.45 Ki mit tud?
13.45 Kolompos Együttes koncert és Táncház
15.00 Ki mit tud? - eredményhirdetés
15.15 A Nemzeti Színház művészeinek műsora - A. A. Milne: Micimackó (részlet)
(Róbert Gida: Penke Bence, Micimackó: Spindler Béla, Malacka: Nagy Cili, Füles: Szarvas József, Bagoly: Benedek Miklós, Nyuszi: Csankó Zoltán, Kanga: Udvaros Dorottya, Zsebibaba: Sipos Vera, Tigris: Trokán Péter)
16.00 Gryllus Vilmos
17.00 Karaván Família koncert

Kisszínpad (házban, Könyvesbolt mellett):
10.00 Alma együttes
11.00 A Nemzeti Táncszínház műsora - 'Pünkösdölő és táncház'
Közreműködnek a Kodály Zoltán Magyar Kórusiskola kisdiákjai és Ertl Péter. Az élő zenét Vavrinecz András és barátai szolgáltatják.
13.00 Zeneakadémisták koncertje
14.00 Rock'n Roll
14.30 Korhecz Imola és a Magyar Mesezenekar
15.30 Ricsi bohóc

Könyvesbolt mellett:
Hagyományőrző kézművesek - nemezelés, pünkösdi koszorú készítés, gyékényjáték készítés, gyöngyfűzés

Főbejárat, Hajó büfé mellett:
Bebbó - kreatív kuckó

Fesztivál tér:
Ügyességi-logikai játékok, kézművesek

I. emelet, Üvegterem:
Gyermekjátszó

Szabadtér:
Esélyegyenlőség Park
14:30 A Gördülő Tánccsoport előadása
16:00 Baltazár Színház: Repülési engedély angyaloknak

- Egyszervolt Falu (Meseház és Versek háza, Kacskaringó, Kapcsol-lak, Mindentjáró Malom és Körhinta, Csúzlizda...)
- Cimbora - történelmi játékok
- Dörmögő - kreatív park
- Játéksziget
- Skanzen kézművesei
- Ugrálóvár
- Túró Rudi
- Ludwig - Camera Obscura

A Nemzeti Színház parkjában
Eurobungy • Játszóház kicsiknek • Csigavár játszóház a Zikkuratban (ólomkatonafestés valamint a GYIK Műhely képzőművészeti és kreatív foglalkoztatója) • Bohóckodjunk - sorverseny • Jelmezpróbálás fotózással • Okosodó – Játékos tesztek kisebbeknek és nagyobbaknak • Horgászat • Zsonglőr Akadémia
Legfrissebb híreink

* Erdélyben játszanak a Nemzeti Filharmonikusok
* 16+2=BJO
* Duna-parti Gyerekparti
* „Hogy az ismeretlenbe juss, ismeretlen úton kell haladnod” - mottó Keresztelő Szent János nyomán
* Az Operaház sajtótájékoztatója
* Jelentés a fellegekből
* Ligeti György zenéje Londonban – és Budapesten
* Muzsikás: Egy bolond nap után Hazafelé
* Sikerrel kezdte hazai fellépéseit az Állami Népi Együttes
* Együtt a színpadon: az énekes, a hegedűs és Popova Aleszja

További hírek
Legfrissebb programjaink

* Zeneakadémista koncert az Üvegteremben
* Lo'Jo (Franciaország)
* A Budapesti Fesztiválzenekar hangversenye
* Duna-parti Gyerekparti
* Varnus Xavér orgonabeavató műsora fiataloknak
* 'Hommage à Ligeti'
* Fellegajtók - a Magyar Balettszínház Gödöllő előadása
* Kocsis Zoltán jótékonysági hangversenye a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat javára
* 50 éves alkotói jubileum - Kricskovics Antal, Galambos Tibor, Tímár Sándor
* 'Tánclépés' - zenés-táncos vacsorák a Bohém Étteremben

További programok
Legfrissebb galériáink

* A Purcell Kórus és az Orfeo Zenekar hangversenye
* A BBC Filharmonikus Zenekara hangversenye
* Verdi: Requiem
* Marianne Faithfull - koncert
* A Budafoki Dohnányi Zenekar hangversenye
* Kodály Zoltánra emlékezünk
* A Zuglói Filharmónia - Szent István Király Szimfonikus Zenekar hangversenye
* A Nemzeti Filharmonikus Zenekar hangversenye