A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

valaki mondta, hogy ctg előt dobjunk be egy csokit...de ki? na e tanács és borieset után tuti kaja előtte!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Aha, látom, Rákra hajtasz!! :lol:
Háát, sztem Iker lesz..(és esélyes a KOS aszcendens)
amennyiben hajnali kettő körül születik Főni. :lol:
Jó az Iker..mozgás-beszéd tök hamar fejlődik..
Esetleg még a 15ike..
torolve_20131003125716

Emi!!
Ennek a fele simán lehet a víz!!!!!! Szülés után kipisiljük!!
torolve_20131003125716

aztán ott van még a megnövekedett vér mennyisége is..baba, lepény, magzatvíz, kicsi zsírszövet :lol:
torolve_20131003125716

izgat ez a vérnyomi kérdés, 115/75 volt asszem az elején, utcsó 2nél 130/80...na de jó, eddig semmi nem paráztatott be, de ez most nem jött jól! remélem csak a meleg és a munka miatt!
na vérnyomi mérésig próbálok nem aggódni....majd ha az is azt mutatja, ráérek akkor!

lynia-

köfi gurgi...kezdek nyugodni....
ma "hamar" ledőlök és fel a lábakkal!

lynia-

de gyerek bulizik, egyelőre nagy baj nem lehet! :D

lynia-

Emi! Azért sztem olyan nagyon ne izgasd magad ezen! Sztem ha magasvérnyomásos lennél, az már kijött volna korábban. A felemásság max annyi lehet, ami a cikkben is van, hogy elnyomódik egy ér. De mivel nem zsibbad / fáj, sztem nem jelentős.
Most lelkifurdalásom van, hogy megijesztettelek! Tudod, nem vagyok orvos, csak egy másik terhes liba!!!! Kérlek, ne dőlj be nekem!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Rita! Kos aszcendens? Húha. :shock: :shock: :shock:
Ikerrel csak a párkapcsolat-parám van, a többit nagyon bírom bennük.
Vendég

Persze, hogy nincsen baj..nyugodj meg EMI..a melegben eleve jobban bedagadunk..
(a megnövekedett méh terheli a lábban lévő ereket..ezért a vérkeringés lelassul és felhalmozódik a víz) ezt a körzeti dokim mondta..

Az én Samum ma változó..most pl. csendben van (na erre rúgott egyet) érzi ám, hogy mi jár a kobakomban..

Ezek a babák nagyon okosak..sztem. mindent megéreznek.
Lelkiköldökzsínór! :lol:
torolve_20131003125716

EMI!
Ja és éppen ezért a szívnek többet kell dolgoznia..de ez normális.
torolve_20131003125716

Huhh Bori, ijedtségből épp elég lehetett, falra másztam volna. Még jó, hogy azok után tudtál enni...

Emi, vigyázz magadra, sok-sok pihi!!!

Gurgi, te a szülés időpontját is be tudod tippelni, nemcsak a baba nemét?? :roll: Holnapra jó kuckórendezést, de szeretnék már én is ott tartani...

Cenikő, írj majd a hőmérős, Czeizeles módszerről,hogy jött be nektek?Engem nagyon érdekel, majd Gurgi is besegít nekünk a második gyerek nemének meghatározásában, ahogy megegyeztünk :wink: . Akár már most is gyártanám, de elég kicsi az esélyem, nem?? :lol:
Vendég

nem te ilyesztettél!!!!!!! :wink: ezért ne legyen lelkifurdalásod
minden cikk azt írja, kérdezzünk rá, ha felemás!
annyira nem parázok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de azért érdekel a holnapi mérés
nehézlábérzésem is van, meg zsong a fejem, de az suerintem a melegtől és fáradtságtól!
vagy kezdek hipohonderré válni! :shock:

lynia-

Hát Emi!
nehéz megmondani a szülés időpontját..(van akinél sztem. egészen jól lehet látni)
torolve_20131003125716

Még jövök, megyek fürdőszobát sikálni :lol:
torolve_20131003125716

Sztem igen, most kicsit rápörögtél, ezért beképzelhetsz egy-két tünetet. Tedd el a kérdéskört holnapra. Addigra megnyugszol egy kicsit, és akkor mérd fel a tüneteidet!
A túlsúly nem tűnik soknak, elefáni lábbal különösen nem. Sztem nekem a két lábfejemben összesen félliter víz tuti összegyűlt már... :?

Ja, és van egy rossz hírem. Ijesztegetős nénit megkérdeztem, hogy miért csak a lábam puffadt, a többi nem. Hamar megnyugtatott, hogy a lábbal kezdődik, és aztán majd jön a kezem, és az arcom. Isteni lesz! ;)

Off. Lehet, most már én is offolok, amit Dorka mond. Én mostanában a ráérősök közé tartozom... Akkor mi legyen kisbetűs?
Vendég

Bori
Te is már csak 3 hétig érsz ránk :wink:

KépKép

KépKép
szivvi

Kép
Lilkó-lak

KépKép

KépKép
szivvi

Fú nagyon eltorzította a kicsinyítő, nem ilyen :shock: :shock:

KépKép

KépKép
szivvi

Kép

KépKép

KépKép
szivvi

:D ez jó, de morbid az első kép! meg is ilyedtem, amíg nem gördítettem lefelé! :wink:
így már szép kerek!

túl a zuhanyon sokal jobb! ez kellett nekem, fánitéma lezárva egy darabig! :lol:

lynia-

Szivvi!!

Nagyon szép kerek
Csudiszép kerekecske-gombocska :lol:
torolve_20131003125716

Szivvi van különbség az biztos!

amugy az utcán is nagyon nagyon sok kismamát látni mostanában így nem csoda ha egy frontnál 10-en szülnek .

Bridzsi

Kép
esztora

Izzadok, felmostam :lol: mig Apa nincs itthon..kiakadna rajtam, hogy állandóan takarítok..háhá
torolve_20131003125716

Jah front!
A Jánosban kedden vagy szerdán..12-en szültek, ebből 7-en császárral..
torolve_20131003125716

10 szülés egy nap, az szép, itt van 4 ágy, jól be kell osztaniuk majd! fél megye ide tartozik!

lynia-

Emi: nekem sem egyforma, a jobb lábam erősebben vizesedik, a vérnyomim nekem is ma 130/72 volt, a 140-et mondják nekem is, hogy már gáz. Nagymamim elküldte a vérnyomásmérőjét, úgyhogy én is mérem szaporán. Pócold csak fel, én hidegvizes borogatást is szoktam rátenni, az nekem segít kicsikét. Majd csináltass szerintem egy vizelet-tesztet is, hogy van-e fehérje, de szerintem tuti nincs. Nincs gáz ne izgulj, ilyen tipusuak vagyunk... Mondjuk nekem még a magzatvizem is sok ráadásul. :cry:
Ja és nekem pl. a baba is mindig a jobb oldalon van, lehet, hogy tényleg nyom ott valamit, ezért dagadtabb a jobb lábam?! Vagy ez hülyeség? NA, már a franc se tudja. :shock:

Egyébként kisfiam nekem ma nagyon nyugis, alig mozgott valamit, gondolom melege van, vagy csak megint nem érzem a sok víztől.

Én rák/oroszlánra, vagy rák/vízöntőre hajtok, de a rák/skorpióval is kiegyeznék. :wink:

Szivvi: nagyon szép/nagy pocak, az én pocak is ilyen, és nekem pl baromi mély köldököm van, mégis kifordult, de hát nagy fiamnak kell a hely! :wink:

Bori: nálam már ujjak és arc is látszik (sőt legjobban az orron lehet látni- óriásiak az orrlyukak és tisztára meg van duzzadva, nem pinokkió, hanem inkább dudaorr :roll: )

Andrea
Kép
kindernay

Gurgi: Jánosban csak az én dokkeromnál 14 szülés indult be szerdán az időjárás miatt. :shock:

Andrea
Kép
kindernay

Emi ez nem egy nap termése hanem egy este indult be ennyi.
itt is 4 szülőszoba van.

Bridzsi

Kép
esztora

Andi!
Nem mondasz hülyeséget ezzel a jobb oldallal..mert simán lehet, hogy nyom egy eret..és emiatt ott lassabb a vérkeringés..
Jobboldali baba :lol:
torolve_20131003125716

Amúgy az én Samum is jobb oldalon van :lol:
torolve_20131003125716

nálam a dudaorr az alap, volt szerencsém örökölni :x

az arcod is már? én még ott nem tartok, de nem is szeretnék!

mi tuti rákok leszünk, remélem nem húzunk rá, mert akkor még oroszlán is lehet...de mindegyik jöhet, apa rák én oroszlán

lynia-

Gurgi, és olyan édesen kidugja a kis fenekét.
Ma vettem neki rugikat, meg kis pamut plédet (vitorláshajóval) és törölközőt, meg lepedőt, jaj úgy imádom!
És a déditől meg kapott egy szettet, egy felhúzós zenélős macika, hozzá u.a. csörgő, meg egy téli itthoni papucs. Majd lefotózom.

Andrea
Kép
kindernay

Brutkó!

Ki a te dokid?
Barinőmnek, Dr. Serfőző és nagyon meg vannak vele elégedve.
torolve_20131003125716

Szivvi! Tényleg ijesztő volt az első kép:D

Találtam egy oldalt, ahol a gyerekek vagy saját nevünket elemezhetjük... www.ezo.hu én megnéztem az Emőkét és az Enikőt is :D De én Emőkét akarok! :D

Ma megint voltak a nővérem gyerekei, valahol hihetetlen,mert tegnap is jól összebalhéztunk... De a gyerekek olyan aranyosak, csak fárasztóak is :D Elmennek és én csak bambulok :D

És nekem szökik a köldököm, mondjuk legalább megnézhetem milyen belül :D
És Andi az enyém is jobb oldalon szeret ülni, de tőlem ez nem áll olyan messze.
Vendég

nálunk nincs 4 szoba, csak 2! 1 háromágyas szülőszoba és egy egy ágyas az apás szülőszoba...na meg egy műtő

ez az eres dolog érdekes, nekem is jobb oldalon van, látni is rendesen, de a bal lábam a dagadtabb...mindenkinél más

lynia-

Azaz, megy a nyomakodás! :lol:

De szépek lehetnek a babaholmik!

Olyan jó nézegetni őket! Én soxor előveszem és nézegetem.
Ati is imádja őket.. :lol:
torolve_20131003125716

Emi, nálam dudaorr nem volt, most van, és zsíros/vizes lett a bőröm, semmit nem bírok. Emi mi rák/skorpió. Férjem rák/szűz , amit nem szeretnék, mert nagyon-nagyon rendmániás, és nem akarok macikat csoportosítani! :shock:

Tényleg nem kell valakinek a vichy amit írtam? Nem bírom használni, két hete vettem, vadi új, és nem bírom, hogy a fene vinné el.

Gurgi: jobbos fiúkák!

Andrea
Kép
kindernay

Jaj én is állandóan nézegetem, még nem mostam ki, majd ha kész lesz a szobája és be tudom pakolni neki. Na elszaladok lefotózni, hogy megosszam veletek! Párom is nézegeti, de szerintem Ő még most is alig fogja fel, hogy apa lesz.

Orsi: :lol:

Andrea
Kép
kindernay

megkattant a babnet órája... az előbb április 7-t írt... :lol:
Vendég

vichyről én lemondanék, köszi a lehetőséget!

ezen az ezon hol van a neves izé?

lynia-

és 1 órával kevesebb van!

én is mindig bemegyek a szobájába :lol: nézegetem az ágyikót és a rucikat

lynia-

ápr 7 szombat 0610 jó vicc

lynia-

megyek felsobom a talpam, további szép estét!

lynia-

Kép

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Na és ezzel kívánok mindenkinek nagyon kellemes és szép estét, szép álmokat! :wink:

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Andi!

Nagyon szépek a kis rucik.
Az a galléros body, igazi nagy fiús! :lol:

Basszus, brutál ez a láb.. :shock:
Én ilyet még nem is láttam..már bocsika, kivéve Ati nagyijának..
Andi!
Azonnal menjél felpocolni, tornáztatni..

(ne hari de kicsit röhögök, hogy ezzel kívánsz szép álmokat :lol: :oops: )
torolve_20131003125716

Na csak visszanéztem, Gurgi ehhez a lábhoz már lehet hasonlítani, így a többieknek jobb kedvük lesz ha meglátják, így tudják, hogy az Ő vizes lábuk kutya-pöce ehhez képest! Tehát tényleg szép, nyugodt éjszakájuk lesz, tudván, hogy vannak még csodák! :wink:

Viszont jó a papucsom nem? NEmrég lőttem! Tágul, mint majd én szüléskor. :lol:

Andrea
Kép
kindernay

Lőtted? Búcsúban? :lol:
Állat, csillogós :lol:
torolve_20131003125716

Én is elköszönök..
Én jelenleg tűzhelyt tisztítók.. :lol:
Normáli vagyok én? Nem bírok a fenekemen megmaradni..
Biztos mert kialudtam magam..

Na szép álmokat, nyugodalmas jó éjszakát!
torolve_20131003125716

Nekem a bokám egy árnyalatnyival vékonyabb, de a rüsztöm durvább! nem vagyok hajlandó lefotózni, szeretném elfeledni mihamarabb ;)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: