A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Sziasztok!

Én most egy kis időre elköszönök.

:lol: :lol: :lol: :lol:
hanna30

Szia Hanna!
Hova mész? Mennyi időre?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Derűs estét Nektek!!!

Mindenkinek dóga van??? :wink:
vedresandi

na akkor elteszem magam a pünkösdi hétvégére.....kegyetlen ez a piri....gyakorlatilag leszakad mindenem annyira fáj.Remélem keddre nyoma se marad! :twisted:

Jelentem hiányzott a vonalzó....csináltam magamnak,minnyá kettőt.Dani is kapott egyet :lol: :lol:
Kép
vedresandi

Jó reggelt!
Tegnap ete 7-kor elaludtam és most tértem magamhoz :oops:

Hanna,
Jó pihenést kívánok és várunk vissza!!

Andi,
Szép vonalzók :wink:
Vendég

Jó reggelt!

babszika

Hőjelentés:
Kép

babszika

Ma csináltam babás vonalzót de csak megnéztem ide még nem rakok fel olyan jó érzés volt :oops: :lol: :roll:

Babszika,
Jó reggelt!
Kép
Vendég

Babszika,
:wink: hogy vagy?
Vendég

Látom, téged is kidobott az ágy. :wink:

babszika

Babszika,
11 órás alvás után már itt volt az ideje :oops:
Vendég

Én is 6kor bealudtam, bár én 21:27-kor felriadtam. Megvártam Bálintot és kb. 1/2 12-kor már újra aludtam :lol:

babszika

Babszika,
Akkor neked is jól megy a szunyálás :wink: hányingered?
Vendég

A hányingerem most nem igazán van.

Tartok tőle, h már nem is lesz....

babszika

Bizonyos esetekben sem állandó a háyninger...
A hőd még szép meleg szóvaladdig tényleg reménykedjél amíg nem esik le vagy nincs mensi!!
Nekem mindig azt mondták hogy hinni kel a babában mert ő hogy bizzon bennem ha én nem hiszek benne? Ebben van valami...
Vendég

Na, persze, ez igaz!

Fejben máris beszélgetek vele.... közben lehet, h nincs is. :lol:

Term. ma is örültem, h a hőm méhg mindig 36,7 (mert ma vagyok a 28. napon és akár meg is jöhetett volna) :!: És bízom benne, h babó is akar jönni. Csak az a sanda gyanúm, h a cickóim nem vernek át.... :roll:

babszika

Babszika,
nem fáj vagy nem feszül? amúgy a cickó egy buta állat hehe :lol: nekem nem volt olyan ciklusom vagy inszemem stb hogy ne fájt volna legalább ovuláció után pár napig. Most elöször volt az hogy nem fájt és nem feszült :wink:
Vendég

A mellbimbóim extra érzékenyek (de closti óta azok). Egy kicsit sem nőttek (ezt apa is megerősítette) és ráadásul hónalj környékén fájnak - ez a mensi előszele...

babszika

Lehet mensi lehet más is.Én azt mondom most hogy nem lehet megkülönbözetteni a mensis tüneteket a babástól. Mert nagyon hasonlóak így az elején.
Vendég

Már a másik topikban is mondtam, h hagyom ám, h belém beszéljétek Kicsibabot!!!!! :lol: :wink: :lol:

Én egy bak vagyok - örök pesszimista... reménykedni reménykedem!

babszika

Az egyenlőre tényleg jó jel, h ma is fent maradt a hőm. De még 2 hosszú nap... :roll:

babszika

Babszika,
:lol: én nem szeretném belédbeszélni az se jó tudom csak szeretném hogy tényleg bízzál benne mert amíg nincs mensi meg hőleesés addig mindig van remény :wink:
Vendég

Kár, pedig örülnék neki :lol:

A lelkem mélyén bízom benne!!!!!!
Csak nagyon félek attól, h beleélem magam és akkor hetekre képes vagyok összetörni.

babszika

Húúúú, mit találtam.... egy nagy kedvencem volt:
http://www.youtube.com/watch?v=C9c5otT- ... ed&search=

babszika

Babszika,
Ezene az oldalom minden régi kedvenc rajta van :lol:
Vendég

Igen, már egyideje itt csemegézek :lol:
Remélem, a Bálint nem ébredt föl rá... csak mert nem bírom megállni, h ne segítsek énekelni nekik :lol: :lol:

babszika

Panda!
Egyébként a múltkor kérdezted, h a mnyváladékom pacázik-e... nem pont így kérdezted, de ezt értettem ki belőle.... azt miért kérdezted?

babszika

Vendég

:lol: :lol: :lol:
igen, ez is jó volt.
de em fogod elhinni: én még nem is láttam a klipjét ennek!!! :oops:

babszika

Beszarkászok!
A tetves szomszéd nekiállt füvet nyírni!!
Azt hiszem, h a Bálint mindjárt ordítva fog felkelni!!!!! :?

(este 10ig dolgozott)

babszika

Babszika,
Szomszédnak:
Kép
Vendég

nem ártana!
bár, nem lehet egy szavam sem, mert ált. 1/2 7 körül szokta!!!!! :evil: :evil: :evil:

babszika

Egyébként te hogy bírod a várakozást???

Szted mitől lehet nekem a 5.dpo-n tojcsifehérjém? :shock:

babszika

Babszika,
Most nehezen megy az idő nagyon rossz arra várni hogy van-e szívhang.De megbeszéltem magammal hogy minden okés lesz persze azért félek :roll: nem tudom mitől lehet tojcsi 5.dpo.n. Tuti 5.dpo?
Vendég

Miért? Szted nem? :shock:

babszika

Babszika,
Én nem mondtam hogy nem csakilyenkor nem szokott tojás lenni.vagyis izé nem tévesztetted össze izgalmi váladékkal vagy apával? :oops: mert nagyon hasonlítanak :oops:
Vendég

Csak nem. :shock: :? :lol: :lol:

babszika

Na megyek anyósékhoz :? remélem megkímél a előadásaitól...

puszi Babszika :D
Vendég

Persze, menj csak!

Szurkolok, h megkíméljen :lol: :lol:

Puszka!

babszika

Kép
vedresandi

Pandácska:szép napot,és nem hagyd magad :wink: :lol: :lol:

Babosz:kezem lábam csuriban ebben a 3 napban :wink: 8) :lol: :lol:
vedresandi

Na mégis vagyok nem mentünk :lol:
Vendég

Panda: hogy hogy???
Ez jelent valamit :wink: :lol: Jobb neked most otthon,tenni venni pihizni :lol:
vedresandi

Andi,
Jól köszi :D nézegetem a vonalzókat már kiválasztottam 1et 13 nap múlva felrakom :wink: te hogy vagy?
Vendég

Panda:már én is néztem vonalzókat,de még lehet korai volt :wink: :lol:

Én már jól,hál istennek nem törpölök sokat,de sztem érthető,hisz nekem itt van Dani.Kizárólag ennek tudom betudni azt,hogy nem megyek a dunának,ha piri megjön.Ma nagytakarítok,és képzeld még kedvem is van hozzá....filmet fogok csinálni,ez már tuti,és most erre rendeztem be az agyam :lol: :wink:
vedresandi

Mikor kezdődik a filmforgatás?
Vendég

Pandus: 12-én.

Viszont 16-án lesz a szülinapom,ami pont szombat,és megbeszéltük a párommal,hogy igénybe vesszük a nyert welness hétvégét abban a 3 napban.Majd minnyá fel is hívom a hotelt,hogy lehet e,és akkor pihenünk egy nagyot :lol:
vedresandi

Helló lányok!

Na ilyen sem volt még, tegnap barna-rózsaszín váladékom volt, de szerencsére nem sok.Félidőben vagyok.Ez mitől lehet?Hóközben nem szoktam barnázni...Viszont reggelre nagyon sűrű váladékom lett.Panda, szerinted???Pé-m volt 5 napja, szép kis tojglival együtt.
Kép
Vendég

Nóri,
Remélem beágyazódás :wink: amúgy ovulációnál szokott még ilyen lenni. nem csinálsz te is vonalzót hogy tudjuk hol tartasz?

Andi,
Az nagyon jó lesz :lol: remélem oda már hármasban mentek :wink:
Vendég

én is remélem,de úgyis lefoglal most tényleg a munka,és nem lesz időm másra figyleni :wink: Szerencsére a PÉ ideje alatt még csak előkészítek,talán akkor még nem lesz rohanás,fáradtság :lol:

Pandus: LH teszt mennyire pontos?
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: