A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Nóri!
Nekünk is ez volt a 2 éles hónap, így még mi is kezdők vagyunk ilyen téren :wink:
Letetted a cigit? Az tök jó!

Judy sem dohányzik már mióta is? Nem is mondta, hogy hol tart. Judy! Hahó!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Panda:
Nagyon aranyos vagy. :) Valóban lehet, hogy jobb lenne, ha kérdeznék, mert folyamatosan járatom az agyamat a számokon, hogy ez vajon jó, vagy nem jó.. ilyesmi..
Vendég

Pandus!
Köszönjük a csapat nevében! :lol: :lol: :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

próbálom Chris..... de nagyon nehéz bíznom.

Nóri!
Gratulálok a leszokáshoz!!!!! Ezért biztosan kaptál a babótól is egy piros pontot! :wink:

babszika

Üdv közöttünk Nóri! Mielőbbi babásodást, gratula a tiszta tüdőhöz! :)
Vendég

Nagyon nehéz ügy, elég régen szívtam, de nem voltam láncbagós.Aztán a szülinapomon jöttünk haza a kirándulásból és miután elfogyott a cigink, úgy döntöttünk, hogy nem veszünk többet.Se a kedves, se én.Azóta bírjuk. Kép
Vendég

Babszika!
Nekem mondod?! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Nóri,
Ciklusod hossza?

Mano,
kérdezzél azért vagyunk itt hogy segítsük egymást!!
Vendég

és azóta hízunk... :lol:
Kép
Vendég

Nóri!
Esztek cigi helyett? :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris!
:lol: :lol:

babszika

Babszika!
Miért? Nem? :oops: Én nem tudom, hogy lehet attól hízni, ha valaki nem dohányzik. :oops: Sosem dohányoztam.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

28-30 nap
Hőmérőzni nem szoktam, mini mikroszkóppal (maybe baby) nézem 2 hónapja a PÉ-t.És nektek köszönhetően a tojglifehérjét is...mivel addig nem tudtam róla, míg itt valaki le nem írta ...Panda azt hiszem.
Kép
Vendég

Panda:
Tegnap Kamilla említette, hogy 70%-osak a katonáik. Nem tudom, hogy értette, melyik paraméterre, de a mi eredményünkön ekkora nagy % egyik paraméternél sincs. Persze az andrológus nem nézte meg, csak kiadták az eredményt. Majd eldobtam az agyam, amikor az én dokim nézegette, és nem értette mi van rajta..
Írjam meg priviben a számokat, tudsz rá mondani valamit?
Vendég

Mano,
megpróbálok segíteni írjál privit.
Vendég

Chris:igen, nem keveset...kezdek bojlertestű amazonná válni....ahogy Andi mondaná
Eddig napi egy kajával és cigi-kávé menüvel nagyon jól megvoltam, semmi vacsi...na most állandó nassolás /pótcselekvés/
Kép[/img]
Vendég

Naaaaaaaaaaaaaa nem tudok képet feltölteni :evil:
Vendég

Kép

sikerült :lol:
Vendég

Chris:valamit valamiért...
Vendég

Nóri!
Akkor így már értem. :wink: Én is bojler testű amazon lettem. (Ezt Andi levédeti :lol: ) A lányokkal már megtárgyaltuk, hogy a párkapcsolat hízlal. Velem is ez törént. kb 10kg ugrott fel rám a 3 év alatt. :( Ez szörnyű. Nem szeretnék viziló kismami lenni. Azt hiszem változtatni kell az étkezési szokásainkon. Csak még arra nem jöttem rá, hogy hogyan. Esetleg van valami ötleted?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Köszi Panda! :D
Kép
Vendég

Chris!
Az apukám is evett helyette. Sokat hízott, de azt mondtuk, h megéri, mert azóta nem köhög.
Egyébként azóta a súlya is helyreállt, mert áttért a rágóra. Ha enne vmit, akkor bekap egy rágót.

Panda!
terjed a szösziség! :lol: :lol:

babszika

Babszika!
Persze, hogy megérte. Megéri mindenkinek letenni a cigit. Mérgeznek már így is minket eléggé. Miért mérgeznénk még mi is magunkat?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Szerintem csak mozogni kellene rendszeresen.(apán kívül) :lol:
Én míg egyedül voltam, nem nagyon vezettem háztartást és sűrűn jártam mozogni-futás, spinning- na mióta együtt vagyunk, állandóan sütök-főzök és inkább a kedvessel vagyok, mint izzadjak valami edzőteremben...
Kép
Vendég

Nóri!
Igazad lehet. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Panda: Írtam privit.
Közben eszembe jutott még valami azt ide is le merem írni
Az baj lehet, hogy a 20. napi hormonjaim olyanok, mintha középidőben lennék? Mi számít magas prolaktin értéknek, ami gátolja az ovulációt?
Vendég

Babszi:annyi rágó nincs is....én mindig vevő vagyok egy jó kis zabálásra.
Kép
Vendég

és a rágótól meg egy idő után még éhesebb vagyok...
Kép
Vendég

Nóri!
Gondolom, ez is egyén függő. Apukámnak bejött... :lol:

A lényeg, h már nem dohányoztok! :wink:

babszika

Mano,
3 napi hormonnál a prolactin 24ng/ml alatt jó
Vendég

Chris, febr. 20 és márc. 20 között kell szülnünk, ha Halacskát szeretnénk.

Nóri, minden elismerésem, a nehezén már túlvagytok - az elhatározásoon és az első 2 héten :wink:

Babszika, mentsd meg a banda becsületét, babásodj be légyszi-légyszi :lol:
bienvenue

Babszi:Amúgy semmi gáz egyenlőre, tök normális a súlyom a magasságomhoz képest...csak egyik-másik gatyómat idén nyáron nem tudom begombolni.És mellben is megerősödtem.Érdekes, ez a kedvest mennyire nem zavarja...
Kép
Vendég

Panda: Nekem más mértékegységben van megadva. 234 mIU/L (sajnos nem találtam meg a neten, hogy mi a váltószám)
Vendég

na látod Nóri, ezt elhiszem a párodról így ismeretlenül is :wink: :lol:

Bien!
igenis értettem! próbálkozom! a hétvégi fürdőzéses kirándulást is lemondtam... hátha összejött a Kicsibab! :wink:

babszika

Kismamák vagy volt kismamák!
Ez a mindent felzabálok az se elég érzés javulni fog vagy egyre durvább lesz? Csak azért kérdezem mert akkor eladjuk a kanapért hogy bírjuk anyagilag az étkezéseimet :lol: :lol: :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kép

babszika

Mano,
Ez most harmadik napi vizsgálat vagy 20?
Vendég

A 3. napi 234, a 20. napi 203.
Vendég

Pandus!
Akkor most igaz rád, hogy inkább ruházna a párod, mint etetne?! :lol: :lol: :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Babszi:amúgy én is így vagyok a mozgással, tudom, hogy kéne és jó lenne, de mi van, ha pont most jött össze a babó és a mozgás miatt lesz vmi baja???Így inkább csak "fejben" futok.
Vendég

Nóri!
az is valami! :lol: :lol:

babszika

Babszi:inkább ez, mint a fejben szex... :D
Kép
Vendég

basszus...hazaéertem,és elképesztő mennyit írtatok...

viszaolvasok!!!!
vedresandi

Csajok!
én viszont most lelépek... bepunnyadtam és éhes is vagyok....

vigyázzatok magatokra!!!!

babszika

Látom a bojler test lesz a menő nálunk....de mi lesz velünk babásan?????
Mixerkocsi test???
vedresandi

[quote="pandácska*"]K írta:pandácska*ismamák vagy volt kismamák!
Ez a mindent felzabálok az se elég érzés javulni fog vagy egyre durvább lesz? Csak azért kérdezem mert akkor eladjuk a kanapért hogy bírjuk anyagilag az étkezéseimet :lol: :lol: :lol:

Pandácska!
Nekem soha nem volt ilyen "gondom". Addig örülj, míg bírsz enni! :)
Vendég

Búcsúzom én is. Szép pirimentes hétvégét! :)
Vendég

[quote="christell"] írta:christellÚgy tűnik igen. :cry:

Christell!
:cry: :cry: :cry: Meglátod, a diplomaosztódra kapsz majd egy jó erős kétcsíkos tesztet!
Vendég

Betsy!
Nagyon remélem :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Na,a változatosság kedvéért még dolgozom...most elmegyek 6ra elintézni amit kell....addig kitartás.

Akivel már nem találkozom hétvégén, kellemes pünkösdölést!!!!
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: