A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Jó reggelt!

holnap már hétvége...

katica
katica30

Jó reggelt!

Katica a citológiavizsgálatot még megcsináltatom, mert az előző P0ás lett, illetve páromat beutalta kiskatonavizsgálatra, ami kiterjed az összes rá vonatkozó vizsgálatra, és azt is megvárjuk,de csak nakkor ha nem horribilis árért csinálják azt is, mert jelenleg anyagilag kicsit rosszabbul állunk :cry:

Szirom remélem jobban vagy mára!
Kispiskóta lábmasszírozás neked! :lol:

Betttike nem haragszik rád. :lol: majd megyünk sziromkához
Vendég

ja és persze melcsinek -3-4-5.... :shock:
Vendég

Jó reggelt! :wink:

Jól aludtam éjszaka, nem féltem, hogy egyedül voltam a házban! :D

De ma már jün haza az Uram.

Este megyünk dokihoz.

Bettike, dobsz majd egy táblát? Köszi.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Bemegyünk a városba mert piacnap van, és ott árulják a világ legjobb lángosát, meg elmegyünk Tescoba mert jön a 3 napos hétvége és ehhez a kisboltok kevesek (zsemle rendszerint már nincs vagy még nincs... :twisted: ) szóval délelőtt nem leszek.
Legyetek jók, dolgozzatok keveset, Melcsi szüljön, Babaimi hazamehessen, Szirminek ne fájjon a pocakja, Bettike ne őszüljön bele a szervezésbe, és kinek mi a szíve vágya, úgy legyen! :D
Vendég

Snufi bátor lány vagy! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Babaimádót imádó, nagyon köszi a tájékoztatást! Sok-sok gyógyító puszi és gondolás megy Babának!!!
Áfi, jó vásárlást, hú de megkívántam a lángost... :wink:
Melcsi????? -2 :shock:
Snufi, te bebarnultál, én kiszőkültem! :lol: És feleakkora lett a hajam! :D Tök kényelmes, imádom. Ja, nálunk zöld a kivi, csak ugye az is aprómagvas, és én azokra vagyok allergiás, szóval piros gyümiket ÉS kivit kéne ennem. De tegnap vettem szamócát és ettem egy kicsikét, pár szemet, de olyan nagyon jólesett!!! :lol: Ma májusi cseresznyére vagyok kiéhezve.
Ceni, bakker én úgy emlékeztem hogy július 18-án lesz a szabadtéri, csak apa körbepakolta az íróasztalomat, nem férek hozzá a fiókhoz, és abban vannak a jegyek. Francba. :x
Bettike, akkor nemtom, hogy megyünk-e a talira, bizonytalanná vált, meg kell rágnom apával a témát, hogy hogy tudnánk visszaérni Egerből.
Tegnapi védőnős tapasztalatok: :shock: :x :roll: Semmi vizsgálat nem volt! Se vérnyomásmérés, se pisikukk, se mázsálás, semmi! Egy előtérben kitöltötte a kiskönyvemet, közölte hogy a 12 hetes tarkóredő vizsi után hívjam fel és eljön hozzánk. :shock: Semmi vérvétel vagy valami... :shock: :shock: :shock:

Kép
szilcsi

Szilcsi védőnéninek toll a fülibe

Áfi jó lángosozást!
Vendég

Sziasztok! most beszéltem babimmal!a körülményekhez képest ma már még jobban van, még az lehet hogy ma hazajöhet.MIndenkit puszil!
Vendég

Hahó!

Örülök, hogy jobban van Babaimi. Mennek továbbra is a gyógydrukkok!+++++++++

Enikő! Kedden volt a hasbaszúrásom, a magzatvízvizsgálat, azért görcsölgettem.

Áfi! Akkor benézhettek a C und A-ba is terhesruháért ám! :wink: Vagy voltál már? Lángosért irigy vagyok, tényleg igen jó a piacon a lángos :lol: De talin süthetünk, én is elég jót tudok :oops: :wink:
Ugye sikerült beszélni a lánnyal?

Boni! Köszi az érdeklődést, jobban vagyok. Remélem, ma nem esem vissza, mint tegnap. Vagy hosszabb ideig lesz jó, nem 2 órán át :wink:

Snufi! Drukk estére!

Szezso! Nem semmi :wink: Akkor mindent bele :lol:

Melcsi! Hogy vagytok?

Lányok, szerintetek a talit mikorra próbáljuk időzíteni?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szilcsi!

Védőnői rossz tapasztalatom nekem is van! Nem százas egysem, ha még is attól bocs! :lol:

Nekem szólt a drága a 12. héten, hogy majd a 24. héten csörögjek rá és adja vagy küldi a beutalót cukorterhelésre! Rákérdeztem az Afp-re, azt mondja az nem az ő dolga, hanem a dokié! Adott is a doki beutalót, de nem fogadták el, mert más megyébe tartozunk! Na, ekkor apjuk kikapta majdnem a nőt a székből és érdekes megcsinálták! Szóval mindent el lehet intézni, de marha bunkónak kell lenni hozzá! Na meg amikor kértem a védőnőt, hogy töltse ki a kiskönyvet, azt mondta az uh-os papirra, hogy ez még bármi lehet, ez nem terhesség, pedig rajt volt, 9mm-es petezsák stb látható! Őt meg a dokim rendezte el! Állitólag 6 hét elött babonából nem adnak kiskönyvet! Normális??? Babonából nekem a 30.hétig ne adjanak! Odáig még soha nem jutottam!
Vendég

Sziromka örülök, hogy jobban vagy!

NEkem az alábbi időpontok NEM jók!

Jun 15,16,17
júl 13.14.15
aug 10.11.12
szept 7,8,9
okt 5,6,7
nov2,3,4
dec 1,2 ill 22-jan 1 ig :mrgreen:
Vendég

BAbabimi most üzent, hoyg hazaengedték! hipphipphurrá!
Vendég

Sziasztok!!!

Szirom: Akkor drukk hogy minden oké legyen az eredménnyel és hogy ne görcsöljél!!++++++++++++++++++++++++

SzIlcsi: Bocsika ám, hogy nem írok mélt, de nincs időm :oops: Ma reggel voltunk az ocsmányba apaságit intézni (sikerült :lol: ) aztán suliba voltam és minnyá megyek fodrászhoz 11-re, aztán a csajokért, aztán pedig családi napra a bölcsibe és este meg megyünk haza mamáékhoz! :wink:
Július 15-re szól a jegyünk a szabadtérire, úgyhogy úgy időzíts :wink:
Beszéltem a szülésznővel akivel az első kettőt is szültük, és lejelentett a klinika igazgatójánál, hogy szülünk :wink: a doki meg az lesz aki épp ügyeletbe van, úgyis a szülésznő a lényeg :) meg mi a babával! De még agyalok azon akit Emőke javasolt :wink:

Katica: A Macskákat nézzük a szabadtérin, ha még egyben leszek akkor :wink:

Babaiminek gyors testi és lelki felépülést kívánok!!! Babaimádót imádó meg egy álompasi, hogy ilyen rendes :wink: :D

Melcsi: Hííííííííííííírek??????????? :)

Pusz mindenkinek

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Szirmi,
imádom a lángost, ha azt hogy "süssünk" úgy érted hogy sütsz nekünk akkor jöhet!!! :lol:
Beszéltem a csajjal, el van sikálva a dolog, vasárnap ha minden jól megy megkapom a cuccost, köszönöm a fáradozásaidat!!!
Amúgy lángosozni meg Tescozni Pakson voltunk, nem Szekszárdon, így a C&A kimaradt, lévén ott nincs. :D
A tali tőlem bármikor jöhet, csak ne júniusban mert akkor vizsgahegyeim vannak, meg 1 hetet nyaralunk is a Balcsin, de júliustól ráérek szeptemberig bezárólag, szept vége okt-eleje szülés miatt foglalt. :)
Ja, az ágy protekció miatt külön hálás vagyok!!! :P
Vendég

Sziasztok!

Szilcsi, a védőnőd inkább nem jellemzem, az enyém sem különb sajnos. Nagyon irigylem azokat akinek a védőnőjük becsülettel végzi a munkáját és ez alatt nem azt érti, hogy mindenféle hülyeséggel ijesztgeti a kismamákat, hanem hasznos tanácsokat tud adni. Az enyém pl. a múlt héten mikor kérdeztem mégis mennyi pelust kell vinni a kórházba azt se tudta, hogy már nem adnak pelenkát (Rékával még kaptunk és nem kellett vinni).

Babaiminek, minél gyorsabb felépülést kívánok!

Ceni, most az ocsmányban más ügyintéző volt, vagy vittetek bizonyítékot a fogamzás időpontját illetőleg? :lol:
Nekem is most szült egy ismerősöm, de ő nem mondta, hogy ilyen hülyeségek kellettek volna az apaságihoz.

Melcsi???????Írtam neked privit megkaptad?

Szirom, remélem már nem esel vissza, előzetes eredményt se adnak hamarabb?

Snufi, drukk a dokihoz!

Boni, én P0-ás eredményről még nem is hallottam :roll: azt hittem, hogy ezt 1-5-ig számozzák.

Purc, én már 6 kg-ot híztam, most már 61,5 vagyok, de a védőnő is és a doki is azt mondta, hogy ok a hízás. Egyébként én speciel csipesszel vágtam Réka körmeit amikor nagyon pici volt. Szegénykémnek úgy levágták a csecsemősök a kórházban a körmét, hogy 2 ujja vége is tiszta seb lett, mert belevágtak. Viszont nyáron 40 fokban kesztyűt adni nyomorult gyerekre? Le lehet vágni azokat a körmöcskéket szép finomann, mert ahogy jár a keze tényleg össze-vissza karmolja magát.

Katica, kitartás a hőséghez, ahogy mondják, lesz ez még így se (azt hallottam brutál meleg lesz a nyáron)

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi P0 értékelhetetlen! :lol:
Vendég

Robcsi: Igen más volt ügyintéző is, meg neten kértem az időpontot, (nem vártunk semmit), meg a terhestanácsadóba kértem új igazolást is, úgyhogy felkészülve felfegyverkezve mentünk ügyintézni! :wink: 8)
Hja és a júliusi babavárókból egy csaj Szeged mellett kb 10 km-re Domaszéken lakik. Ők ott intézték az apaságit és csak a terhes kiskönyvet kérték lefénymásolni (tőlünk speciel ezt nem kérték) és egy sima mezei papírt, arról hogy mikorra van kiírva a kismama. Semmi fogantatás vélt időpontja meg anyámkínnya.... Úgyhogy ahány hivatal annyi szokás... :roll:
Én még mindig - 7 kilónál tartok, az előbb a fodrászom meg is jegyezte, hogy kisebb lett a fejem :lol: Mondtam hogy ez csak optikai csalódás, mert a hasam viszont marhanagy.... :lol: :lol:

Szilcsi: Ki a védőnőd Ilcsi, és hova kell járnod terhesgondozásra???
Elvileg ha a védőnő kiállítja a kiskönyvet avagy kitölti, akkor abba bele kellett volna írja, a kiindulási súlyodat, vérnyomást.... Pisit ebben a terhességben védőnő még nekem se nézett, asszem ezt már egybe nézik a vérvételekkel. Az első vérvétel nekem 16 hetesen volt, úgyhogy arra beutaló még korán van....
Mondtad annak a pancsernak, hogy van saját dokid? Nem értem miért küldött a Vasasba Nucha szűrésre :shock: ! Sztem a klinikára kéne menned, lévén a dokid ott dolgozik, na meg ott normálisabb UH gép van, nem olyan kőkorszaki mint a Vasasba, meg aztán a genetikát végző dokik kicsit tudnak valamit, nem úgy mint a Cz... a Vasasba... :shock: :roll: ! És asszem hogy genetikai szűrést nem is végezhet akárki, erre kimondottan szakosodott UH-ás szakorvosok vannak.... :roll:
Vagy ez körzetenként változó lehet??? Nem tudom!!! :shock:
Én pl a nyaki redő szűrésre a védőnőtől kaptam beutalót, és a klinikán csinálták. Előtte időpontot kell kérni (jó 3-4 héttel előtte, úgyhogy hajráhajrá)
Amúgy nekem szenzációsan jófej védőnénim van, én imádom! :wink: :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Robcsi,
engem irigyelhetsz, jó védőnőm van, fiatal, kedves, és 4 hetente vérnyomást, súlyt mér, beutalókat ír, vizeletet kémcsövekbe töltöget és nézegeti :D Sőt az UH képeimet rendre megcsodálja, megdícséri :)
Én az újszülött körmét mindig akkor vágtam mikor aludt, az igen kicsiket nem lehet felébreszteni semmivel ha rendesen alszik, és akkor nyugton van, nem vág bele a kapálózó kezecskébe az ember lánya. :)
Vendég

Sziasztok!

Talihoz úgy néz ki megvan a hely!
2 és 4 ágyas szobák! Lehet nyársalni, bográcsozni, főzőcskézni!
Én azt mondtam, hogy nem kérünk számlát!
Így ugye olcsóbb lesz és szerintem ma megtudom az összeget is!
És akkor marad az időpont is július 14-15!
:( :lol:

Kép
bettike
Eger

20 hetes pocakfotó :D :lol: :P
Kép
na jó, már majdnem 21 mert mai... :wink:
Vendég

Jó nagy pocid van Áfi! :lol: Nekem is hatalmas volt, de a tied nagyobb! :lol: Szerencsés vagy a védőnöddel! Nálunk pl házhoz jött, megkérdezte a súlyomat, a vérnyomimat és elment! Ugyhogy nekem a doki csinálta ezeket is, mert már ő is úgy volt, hogy reménytelen a nőci! Bár az enyém vagy ezer éves! :lol:
Vendég

Grönland, na az enyém se fiatalka... :roll:
Ceni, minnyá írok mélt, csak visszarohanok a dolgozóba, csak szakad az eső.
Baba éljen hogy otthon vagy, pihenj sokat!!!
Áfi szép pocak, jó nagy! :wink: Mekkora lesz a végére???
Katica, milyen süti??? :oops: Asszema szülinapomra kavingtont kérek, mert nem emlékszem, mit igértem. De ma délután sütni akarok valami finomat, gondolkodom, hogy túrós pogit vagy rizsfelfújtat csináljak-e. :D
Csajok, tényleg mindenhová magammal kell vinnem mostantól a kiskönyvemet??? Állítólag ha a sarki boltba megyek, akkor os ott kell legyen nálam. :shock: Bár semmi infó nincs benne a személyi adataimon kívül... :roll:

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Babaimádó imádója: köszönjük, hogy írtál nekünk. Sok-sok gyógypuszit küldünk babaiminek!!! ((((((((((())))))))))))))))

Bettike: de jó, hogy sikerült. Egyébként amit ajánlottam, ott csak kétágyas szobák vannak többségében. Azt megkérdezted? Lehet, hogy így a többségnek kényelmesebb lenne. Vagy mindegy?

sziromka: nálatok mikor lesz tali? Oda mehetek én is (vagy ha apának kedve van, akkor ő is). Hol is lenne a találkozás? Szeretnélek titeket is megismerni.

Rólam: Három napja megmondtam a tutkót, éreztem, hogy meg fog jönni. Már két napja barnázok, holnap kellene megjönnie. Mindig így szokta, sajnos. :(

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Hol tekeregtek?

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilcsi, én a rizsfelfújtra szavaznék! :lol:
A kiskönyvedet meg azért kell magaddal vinni, mert ha bármi történik, abban benne vannak a leleteid stb, stb.

Kép
Kép
robcsi03

Jövőhéten hétvégén nagyon jó lesz ám nekem: a munkahelyemen szokott lenni minden évben két napos sporthétvége. A római partra megyünk.

Szilvi

szilvaqueen

Hahó!

Ebédszünetet tartok,... :D

Köszi a drukkokat az esti dokihoz!!!!!

Ki mit csinál a hosszú 7végén?

Mi szombaton tartjuk a névnapomat a családdal, du. esküvőre megyünk. Lagzi nem lesz, így egyből a szertartás után indulunk Babatonfüredre wellnessezni!!!! :lol: :lol: :lol: Csak hétfő este jövünk vissza!!!!!!! :D

Áfi: jó nagyot nőtt a pocid!

Szilva: nemááááá!

Babim: várunk nagyon!!!!!

Coca: remélem minden ok.

Boni: hogy bírod a melót?

Szirmi: nálatok mikor lesz a tali?

Pusssssssz.

snufi

A képzés címe: Olyan intelligenssé válni, mint egy nő.

Cél: Aktiválni a férfiak agyának idevágó részét, amelynek létezéséről sejtésük sincs.

A tanfolyam árát a tényleges szükségletek felmérése után állapítjuk meg, kedvezményt adunk azoknak a jelentkezőknek, akik mindegyik kurzuson részt vesznek.

KÖTELEZŐ TANTÁRGYAK
Leválni az anyámról (2000 óra)
A fizetésemet a feleségemnek adom (550 óra)
A feleségem nem az anyám (350 óra)
A foci csak egy sport, Ronaldo pedig egy hülye (500 óra)

IGEN HASZNOS TANTÁRGYAK
Nem vagyok féltékeny a gyerekemre (50 óra)
Kész vacsora...egy mosolygó feleség (200 óra)
Nem viselkedem úgy, mint egy fajankó a feleségem barátai előtt (több mint 500 óra)
Hogyan lazítsunk úgy, hogy ne tűnjünk lustának (300 óra)
Leküzdeni a távirányító-szindrómát (550 óra)
Nem hugyozok mellé (100 óra, gyakorlati foglalkozás videórögzítéssel)
Előbb sikerül kielégítenem a feleségem, minthogy elkezdené tettetni (több mint 1500 óra)
A cipők maguktól soha nem mennek el a cipősszekrényig (800 óra)
Hogyan jussunk el a szennyestartóig úgy, hogy útközben nem tévedünk el (50 óra)
Hogyan éljünk túl egy náthát agonizálás nélkül (200 óra)

VÁLASZTHATÓ TANTÁRGYAK
Emésztési technika mosogatás közben
Agyamba vésem, mely napokon esedékes a szemétlevitel.
Konyha - kezdő szint: háztartási gépek: ON (bekapcsolni) OFF (kikapcsolni)
Konyha - haladó szint: az első zacskós levesem anélkül, hogy elforralnám az összes vizet
A jégkocktartó megtöltésének veszélyei (diavetítéssel kísért bemutató)
A legújabb tudományos felfedezés: főzni, levinni a szemetet nem okoz impotenciát (laboratóriumi gyakorlat
A WC ülőke dörrenésmentes lehajtása (videókonferencia a Harvard egyetemmel)
Miért nem szükséges a takaró emelgetése, miután megszabadultunk belgázainktól? (páros gyakorlat)
Alapvető különbségek a szennyeskosár és a padló között (zeneterápiás laboratóriumi gyakorlat)
Hogyan repül a reggeli kávéscsésze a mosogatóig (gyakorlatok David Copperfield iranyításával)
Érzékeken túli kommunikáció: mentális gyakorlatok azokra az esetekre, mikor elmondják, hogy az illető dolog a szekrényfiókban van, ne kelljen visszakérdezni, hogy melyik szekrény melyik fiókjában.

HÁZIDOLGOZAT TÉMÁK: a témák nehézsége és összetettsége miatt csak 2 dolgozatot kell beadni:
1. A vasaló: a ruhák titokzatos útja a mosógéptől a ruhásszekrényig
2. Én és az elektromosság: a villanyszerelő kihívásának anyagi előnyei villamossági hibák esetén (a legbanálisabbaknál is!)
3. Miért nem bűntény virágot ajándékozni a nőnek a házasságkötés után?
4. A WC papír: a WC papír vajon a papírtartóban jön a világra?
Az eltévedt férfi autóvezető is kérhet útbaigazítást a járókelőktől ha szükséges, anélkül, hogy impotensnek tűnne
5. Tisztítószerek: adagolás és gyakorlati felhasználási tanácsok a lakásban javíthatatlan károk elkerülése céljából
6. A mosógép: a nagy ismeretlen
7. Milyen genetikai akadályai vannak, hogy szó nélkül végignézzük, amint egy nő parkol

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

snufi

Snufi, én is az előbb írtam Szilviának (csak nem mentettem és elszállt), hogy úgy mennék vízpartra a hétvégén. Azt hiszem, ha hazajön apa körbeudvarlom egy kicsit, hátha kapható lesz egy kis Balcsizásra. :)

Kép
Kép
robcsi03

Ceni, Purc most hogy ránéztem a vonalzómra jutott eszembe, nektek előjött már ez a hosszanti barna csík?

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok
be vagyok havazva. :? Főnök helyett csinálhatom a szakmai szöveges beszámolót :twisted: persze a nagy zsé az övé :twisted: bacca meg

Kép
gaby25

Sziasztok!

Snufi! Ti akkor jöttök és itt alszotok?

Szilva! Ti jöttök és itt alszotok?

Egyébként attól függ, hogy hányan jövünk össze, mert lehet, hogy mindenkinek jut 2 ágyas szoba! Persze Áfiéknak több! :wink:
És el sem jutottam a te ajánlatodig bocsi! De én úgy vagyok vele, hogy ha van ismerős, ismerőse, amivel szerintem jobban járunk, akkor ezt próbáltam meg és be is jött! Csak már hívhatna, hogy tudjuk az árakat! :roll: Mert ha pont minket akar lehúzni, akkor rosszul jár! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike! Megyünk és ott is alszunk! :D

snufi

Végre Gaby! Kezdtem magam elanyátlanodva érezni! Hát milyen utánfutó az ami nincs semmi után kötve! :lol: (ja, az utánfutó én volnék :lol: )
Vendég

Bettike a harcias! :lol:
Szerintem ottmaradunk mi is, bár apával még nem egyeztettem, de a szabadtéri úgyis estére lesz, ha ebéd után visszaindulnk, még akkor is belefér.
Gaby, már akartam kérdezni, hogy hová tűntél ma??? Hülye főnök.Megverjem? :lol:

Kép
szilcsi

Robcsi, az én kiskönyvemben aztán semmi sincs, csak a személyi adatok. :roll:
Nagyon jóóóóóóóóóóó ez a tanfolyam! Apánkra ráférne egy-két óra... :wink:
Snufi, bakker már megint irigykedek rátok! wellness... hmmmmmmmm.
Mi szobát pakolunk, készülünk a festésre és pihizünk otthon. Semmi különös, csak otthonlevés.

Kép
szilcsi

DE JÓ LESZ MEGINT TALÁLKOZNI!!!!!!!!!!!

GYERTEK EL MINÉL TÖBBEN!!!!!!!!!!!!!!!!

snufi

Snufi én nme megyek!majd sziromkához

szilvaq :cry:
Vendég

SAJNÁLOM TESÓKÁM! :(

snufi

hát még én.ha tudnátok mennyire...
Vendég

egyébkéntén holnap egész nap budaörsön festem a kis lurkók arcát
Vendég

Szép hétvégét mindenkinek, Boni jó munkát! A talit nagyon sajnálom, de majd akkor Szirmiéknél!!! :lol:
Snufi jó wellnessezést!!!
Baba gyors gyógyulást!!!
Szilva francba. Ribanc miki!!! :twisted:
Sziasztok!

Kép
szilcsi

Sziazstok,

Babaimádó, dejó, hogy haza tudtál menni már ma.

Áfi, szép pocak :wink: Már nincs is sok.

Robcsi, Áfi körömvágással majd ügyeskedünk, egyenlőre átpasszoltam apának, nem vett komolyan :lol:

Melcsi, Apa üzeni, úgy fog kijönni a baba, ha kézenállsz, akkor azt hiszi rossz pozícióban van, és befordul, onnan meg már nincs visszaút :lol: Mindezt tegnap este okoskodta ki :lol:

Robcsi, nincsen csíkom még, de szerintem nem is nagyon lesz, olyan barna, mert én annyira fehér vagyok mint a hó, és azt olvastam a nagyon fehér bőrűeknél nem nagyon látszik. Na nálam semmi nem látszik. A terhességi csíkok majd annál jobban fognak :? De még remélek, hogy nem jönnek ki :roll:
Mi is megyünk vízpartra, már nagyon várom nemsokára indulunk, úgyhogy készülődnöm is kell. Kedden leszek szerintem. Pussz mindenkinek, és jó hétvégét.

Purc

Kép

Kép
purc

na léptem, mert kezdődik a hoszú hétvége!

jók legyetek!
Vendég

Snufi! Gyere majd doki beszámolóval! :lol:

Boni! Nem ígérem, hogy jó leszek! :lol: De igyekszem! Jó hosszú hétvégét!

Táblák:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Sziasztok Lányok,

Csak gyors tudok jönni, mert ez a hülye net 10 percenként kivág :evil: :evil: Meg kell várnom a bátyámat, hogy hazajöjjenek a hosszúhétvégéből és megnézze mi a gáz, az pedig keddnél előbb nem lesz....Remélem addig nem húzom itt a gép előtt.......

Még mindig egyben vagyunk...Holnap megyek megint NST + magzatvízvizsgálatra.

Szirom, szerinted "csak" annyi a különbség a tiéd és az enyém között, hogy neked vesznek mintát, nekem meg csak megkuksizzák, hogy tiszta v. nem?
Áfi esetleg Te nem tudod? Csak azért, mert emlékszem, hogy te is amnio-t írtál és nekem is az van. Nem valami kellemes és jó lenne ha a babám sem akarná a holnap reggelit kivárni, mert eléggé szenvedtem utána.....

Robcsi, megkaptam a privit, írok is vissza, remélem addig nem dob ki....

Babaimi imádójának szeretnék még írni, meg Babaiminek, hogy nagyon jó fej imádód van, hogy megosztotta velünk a híreket és hogy így aggódik érted. Örülök,hogy túl vagy rajta, nagyon várunk vissza és milló puszi, ölelés megy neked.

Csajok, jövök amint tudok, Bonikám telódat tartsd a kézben!!!!! Hátha a babám meggondolja magát és kibújik mielőtt megkuksiznák a folyadékot amiben olyan jól elvan :D .

Puszi Mindenkinek!!!!!
Melcsi

Kép
melcsi6

Hello Csajok!

Snufi: szorítás a dokihoz, majd gyere a hírekkel :D na, meg lógsz egy barna hajas fotóval is!!!!!!!!!!!

Melcsike: jó lenne vmi front, ami kicsalogatná Áron babát... :lol:
De talán a vasárnap most bejön, múltkor már úgyis azt érezted :lol:
Csak ez egy másik vasárnap :-D

Purc: jó vízpartozást! Pihenj sokat! :lol:

Szilcsi: a görögdinnye is piros :lol:

Gaby: ez szívás :evil:

Bettike: elküldtem a hormonokat, remélem odataláltak :lol:

Rólam: azt hiszem a tegnapi tüszőrepesztő szuritól (HCG tartalmú) voltam ma elég gyengén egész nap... Émelyegtem, ájulás határán voltam, most meg aludnom kellett fél órát... :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ja, és Lilaliba, hová tűntél? Most ki fogja nekem megmondani, hogy mit jelent pisztáciával álmodni??? :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: