még az uhról ha nem gond
nagyon jófej volt adoktor bácsi végig beszélt,mutattta mi hol van,mindene szépen látszott,kivéve aneme és az arca,mivel a hátam felé befelé fordulva ALUDT ,persze egész nap még a rendelőbe is mozgott,aztán oldalra feküdtem akkor feléledt ,de csak addig amíg elnem kezdte az arcát fogdosni,újját próbálta szopizni akkor egyből elaludt megint.Persze úgyhogy lábak keresztbe,karok szorosan fej mellett,na szép
Amennyit látott belőle a doki azt mondta lány,de ez nem 100 %.
40 deka felett van egy kicsit a picúr
egyenlőr ezeket a képeket tudom megmutatni és csináltam pocisat is
Klára
igen úgy tűnik rendben minden,minden alkatrész a helyén van
csak a az az egy hét nagyon ott van úgyhogy átis szerkesztettem a vonalzómat okt. 3 ra eszerint lesz a kiírás.
Eszter
Boldog névnapot
Hát erről a kórházas témáról:nagyon külföldet akarják majmolni ezek a nagyokosok,ott is így megy ,hogy 2-3 nap vagy még annyi se után kidobják a kismamát,de úgy tudom ott napont kimey házhoz asszem a védőnő és segít és megnézi a baát hogy minden okée vele,ha itt is így lenne nekem nem lenne kifogásom,én idegbetegként jöttem ki a kórházból,nagyon szar volt bent lenni,nem lehettem együtt a babámmal,alig láttam,először nem volt hely,aztán besárgult,nem akart szopini és csak csökkent a súlya,így meg persze nem akarták kiengedni.Amikor szopott volna elvitték aztán megtömték táppal én meg gyűjtöttem a tejet és belcsurigáltam a szájába,mert szopni neme akart és az előtejet mindenképp neki akartam adni,aztán szerencsér elkezdett szopizni,bimbóvédővel és hazajöhettünk,egy roncs voltam.
Ha már a cuccoknál tartunk:nekem szinte semmit se kell vennem,főleg ha tényleg Bibim van.Tesófellépőt már vettem,rucik megvannak,bár egy-két újjat azért biztos beújjítok.
Ami felmerült bennem az a mellszívó kérdés,márhgy nekem van egy chicco kézi,amikor bedurrant a cicim jött ele,de szopi után,vagy szopik közbe nem jött szinte semmi,pedig a baba tudta szívni és volt benne ,de a mellszívóval nem jött semmi.Valahol olvastam,hogy ezek a kézik szinte semmit nem érnek az elktromos pl. Madel mini electrichez képest,szerintetek?Használt valaki ilyet?
na lelövöm magam
Timi