[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
III ker, Békásmegyeri anyukák! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mi még nem vagyunk mármint csak az orrunkat fújjuk mindig, én is kezdek jobban lenni amúgy lementem orvoshoz és kaptam egy orrsprét, megérte elmenni. A kicsinek is folyik az orra igaz már tudja fújni és így nem kell mindig szívni neki. A lányomnak meg egyszer folyik utána nem folyik, ki érti ezt. Az influenzát még nem kaptuk el, de én tuti megkapom mert mindig összeszedek valami bacit, jó lehet az immunrendszerem.
Aki beteg annak jobbulást kívánok. A lányomék az oviba elûzték a hideget boszorkánnyal és nagy zajjal, (valami népi hagyomány) tehát már nem kell sokat várni.

Anett
Anett
 


BMárti!

Küldünk Nektek sok-sok KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép-t, és gyógyuljatok meg gyorsan! Állítólag itt van a tavasz! Vagy csak én nem látom?

Bodorka
bodorka
 
 


Sziasztok!

Nekünk egyenlõre mázlink van! Semmi bajunk, de nem is viszem õket sehová sem! Bár terveztem, hogy elmegyünk a hétvégén játszóházba, de most már az is kétes. Amúgy nem tudtok valami jófélét errefelé?

Mindenkinek jobbulást!!!! Mosst mennem kell bulizni. Kép

Vikics

KépKép
vikics
 
 

 
 

Sziasztok!

Játszóházat nem tudok semerre, én is úgy eljárnék a kicsivel de hová? Régebben volt az egyik bölcsibe (már megszünt) un. játszócsoport ahová délelött be lehetet menni a gyerekkel és még ebédet is kaptak, kellet fizetni is valamennyit, jó volt sok kicsi játszott utána meg kicsi asztaloknál ettek együtt aranyosak voltak. Igaz hogy ebben a korban nem igazán játszottak együtt a gyerekek de legalább nem otthon rumlizott a gyerek.
Ma voltunk a nagylányommal népitáncon budakalászon nagyon jó volt, az a közösségi ház õk faluháznak hívják nagyon szép és egy csomó program van, és most jut eszembe hogy van ott egy un. tücsökzene személyiségfejlesztõ ritmus-ének-zene foglalkozás 6 hónapos kortól 4 éves korig. 10 hetes kurzusok szerda délelöttönként. Ezt most idéztem a papírról nem tudom milyen lehet.
És van még gyógytorna felnötteknek csütörtök délelött oda elmennék szivesen mert sokat fáj a hátam és gerincferdülésem is van és ez a torna pont ilyeneknek való, csak hát van egy kicsi fiam is aki még itthon van.

Anett
Anett
 


Vikics, te mázlista! Hova jársz bulizni? És ki vigyáz ilyenkor a lurkókra?

Bodorka
bodorka
 
 


Sziasztok,

Mi annak idején -tavaly télen - a Szérûskert utcai bölcsibe jártunk Lilivel,játszócsoportba.
Nagyon szerettünk járni,Lili sokat játszott,jót ebédeltünk -istenien fõznek -,a gyerekeknek van torna,verseket tanulnak.+ jókat lehet beszélgetni az anyukákkal.
Akkor 600.-Ft volt,a gondozónõ,Kati néni meg egy Tündér!
Pár hete voltunk szombaton a Szöcskevár nevezetû játszóházba,nem jött be Lilinek,kb.1/4 óra múlva el is jöttünk.
Így maradt a Brendonban lévõ "játszótér" télre,hetente egyszer elmegyünk és Lili jól kicsúzdáza magát.

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok Lányok,

Csináltam Lilinek albumot.Szerintem jó lett.
Ti csináltok majd ?

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok!

Most jutott eszembe, hallotatok arról a hírekbõl, hogy valami jogszabályt elfelejtettek eltörülni és így járt volna neked a gyes alatt havi kb. 6000,- Ft és három anyuka indította ezt el és ha igaz akkor nekünk is jár, õk kb. 200.000,- ft-ot kapnak ha minden jól megy. Tudtok errõl valamit? Van nálunk egy ovis anyuka akinek a férje jogász és azt mondta hogy utánanéz, ha valami bíztató van természetesen szólok nektek, bár nem vagyok ebben az esetben optimista.

Anett
Anett
 


Sziasztok!

Anett!
Nekem van egy internetes barátnõm aki Budakalászon lakik és volt már ezen a tücsökzene foglakozáson mikor az ingyenes bemutatkozó volt. Azt mondta, hogy elég jó, de marha drága. Már kokrétan nem emlékszem az árra, de hát manapság minden drága azért érdemes utána nézni.
Ha megtudsz errõl a dologról valamit tutira szóljál! Jó lenne egy kicsit megpumpolni az államot. Kép Még a potya 6000ft is jól tud jönni így bicikli vásárkás elõtt. Persze x2.
Tényleg nem tudtok valami boltot ahol jó kis hárpmkerekûket árulnak nem túl drágán?

Bodorka!

A párom egy motoros klub oszlopos tagja és én is odajártam napi szinten 7 évig míg a fiúk meg nem születtek. Ezt nem úgy kell elképzelni mint egy klubbdélutánt hanem egy baráti társaságot akiknek van egy házuk itt a III. kerületben. Ott szoktunk szerelni, bulizni és néha lakni is, mert van egy nagy kert ahová a srácokat is ki lehet csapni (már medence is Kép ). Szóval most már csak szerdánként járok ki meg hétvégenként, ha éppen nem megyünk el velük valahová máshová bulizni. Olyan mint egy nagy család. Az én második családom. Kép Akikkel ha nem csinálsz semmit akkor is buli az egész. Kép
Szerdánként meg mindíg átjön anyu este felé és vigyáz a fiúkra. Itt alszik és reggel innen megy dolgozni.

Hédi!

Ez az óvodás játszós dolog ez nekem nagyon tetszik! Nem tudod van még? Sejtésem is van hol lehet ez az ovi. Még útba is esen a páromnak munkába menet és akkor elvihetne oda minket. Kép
Mennyi idõ volt feltenni a képeket?

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Szia Vikics,

Ez az a motoros klub,amelyik régen a római ltelepen,a mostani plusz helyén volt?

Szerintem a játszócsoportot érdeklõd meg telefonon,a Kaszásdûlõ ltelepen van,a Szérûskert utcai bölcsibe.
A képeket pár perc alatt tettem fel.A családban nagy sikert arattam vele,mindenki reménykedik,hogy a lányomból "sztár" lesz.Gyerekmodell!Hát nekem nem nagyon tetszene az ötlet.
Mi õsszel vettünk Lilinek háromkerekût a Metroban,akciósan.

Anyukád egy angyal!Mi csak néha kérhetünk ilyet a szüleimtõl,de akkor is magyarázkodni kell egy ideig.Hova megyünk,miért megyünk,mikor jövünk....stb.

Hédi
hedvig
 
 


Hédi!

Nem a Geronimo, ha arra gondolsz! Nekik volt ott a kocsmájuk. Ez a Devils MC. A Szentendrei út mellé soha nem csapnám ki a fûre a fiúkat. Még a római strand is necces. Kép
Mi az RTL-nél vagyunk a Bojtár utcában.

Megkeresem a neten a telefonszámot és megkérdezem. Jó kis programm lenne. Szívesen vinném hasonló helyekre a fiúkat, mert úgy látom nem igen érdeklõdnek más gyerekek után. Nem akorom, hogy ez késõbb is így legyen.
Felnézek a mertó honlapjára is este hátha... De ajánlottak itt a III ker.-ben egy Régió nevû játéknagykert is. Asszem elmegyünk oda is.
Nekünk nagy szerencsénk van ilyen szempontból, mert anyu bármikor elvállalja a fiúkat. Még szabit is vesz ki ha úgy alakul. Sõt van, hogy pár órára a másik 2 unokáját is bevállalja együtt. Képzeld el 2 db 2 éves 1 db 2 1/2 éves és egy 4 1/2 éves. Hát van zsivaly, de múltkor azt mondta, hogy eljátszottak együtt a fiúk-lányok. Kép
Az anyós-após meg nyugdíjasak és rosszul vannak, ha 3 napnál hosszabb ideig nem látják õket. Amellett van egy pár barátnõm akik végsõ esetben alkalmazhatóak. Nem válogatósak a fiúk, bárkivel elvannak szerencsére.
Ezek fényében mondhatom, hogy valóban szerencsés vagyok, de be voltak kalkulálva ezek születésük elõtt, mert én nem nagyon tûröm a kötöttségeket hosszabb ideig, de így tökéletesen mûködik a dolog. Míg én pihenek, dolgozok vagy szórakozok a nagyik halálra kényeztetik a fiúkat. Én meg nem gyõzök korrigálni. Kép
Ezért írtam Mártinak is ,hogy vigyázok Lacikára ha el akar menni valahová, mert át tudom érezni milyen ha nincs segítség.
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Szia Vikics,

Unalmamban megnéztem a Devil MC honlapját,nagyon szimpi volt a bevezetõ.
Kollegáim néztek nagyot,mikor kinyitottam egy képet,és két meztelen néni figyelt róla.Kép

Hédi
hedvig
 
 


Hédi!

Egyik képen én is rajta vagyok, de meg sem mutatom, mert ilyenkor döbben rá az ember, hogy szörnyen néz ki.
Hát igen az efféle meztelen nõcis sztori egy találkozóról sem mardhat el. Igény van rá.

Most kutakodtam a neten és találtam egy internetes babáruházat ahol olcsóbban kapok olyan babakocsit amilyet elloptak mint amikor használtan vettem. 145 euro volt. Telefonáltam a Minimanóba ott meg 70.000 Ft. Szép mi! Rögtön risztottam is a páromat, hogy riassza a német barátainkat akik rendeljék meg és hozzák ide április elején. Aztán ha majd nem kell ugyanannyiért el is tudom adni. Nagyon örülnék ha végre pont kerülhetne erre a témára!

Anett

A párom is azt mondta, hogy ha kell álljunk össze minél többen és pereljünk, mert állítólag anélkül nem adnak majd egy vasat sem! Bár most hallottam a híradóba, hogy van rá némi esély. Basszus az az én esetemben 85e Ft. Nem mindegy, hogy van vagy nincs. Hát még Neked majdnem 5 évnél! Az már egy kisebb vagyon! Indulhatna a hobby bolt. Kép

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok!

Én is csináltam albumot. A kiskorukról is tettem fel képeket. Milyen vicces, hogy egy (két) kétéves gyereknek vag kiskora nem? Kép

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok,

Ez a +pénz csak azoknak jár ismeretem szerint,akik voltak gyesen.Én nem voltam csak gyeden,így kimaradok belõle.

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok!

Én is így hallottam, hogy csak a Gyes-t kapóknak járt volna. Remélem ki lehet még bulizni valahogy. Rögtön megcsináltatnám a konyhámat, hogy csak irígykedne mindenki! Kép
Ma volt fent nálunk a védõnõ. Nagyon örültem, hogy nem kellett lecsattognunk aztán egy szót sem tudtam volna beszélni vele, mert örökké a fiúkat kellett volna figyelni. Szóval jól jött ki. A fiúk úgy megörültek neki, hogy fel-alá rohangáltak minthe nem lennének komplettek. Kép Aztán szerencsére bebizonyították, hogy mégis azok. A lényeg, hogy azt mondta, hogy ha oviba akarom járatni õket januártól akkor áprilisban be kell iratnom õket. Az pedíg nincs messze. És azt is mondta, hogy elég jó ovi a Kelta ovi ahová tartozunk és menjek le valamelyik nap reggel 8-10-ig a fiúkkal és körül lehet nézni. És azt is mondta, hogy a Kaszásdûlön lévõ usziban a medence egyik fele kisvizes, szóval lehet, hogy holnap elugrunk oda. Ja meg azt is, hogy még most is van aSzérûskert oviba ilyen fizetõs ottlét csak azt nem tudja mennyiért. Na ennyi infót szedtem ki belõle. Kép

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok!
Kicsit régen jártam erre, de a héten annyi minden összejött, hogy esténként már csak ágybazuhanni volt erõm, de netezni sajnos nemKép.
Itt mostanság zajlik a farsangi idõszak, még holnap is lesz egy utolsó felvonulás az egyik környékbeli kis faluban, úgyhogy ilyenkor nagy vonulászások vannak, mindenki megy a gyerekekkel egyik helyrõl a másikra.
A Szofit találjátok ki minek öltöztettem: katicának Kép. Nagyon élvezte õ is mint a többi gyerek. Ezek a felvonulások úgy zajlanak, hogy minden magára adó falu, városka, kerület, egyesület, stb. készít papírmaséból egy hatalmas, ált. traktorra szerelt figurát vagy jelenetet és ezzel vándorolnak felvonulni egyik helyrõl a másikra. Akkor aztán megy a buli (zene, táncosok, konfettiszórás), kicsit riói jellege van az egésznek. Szóval klassz, csak egy kicsit fárasztó.

Anett!
Visszatérve a börzére még egy kicsit: úgy néz ki, hogy csak a májusi nagy börze idõpontjára tudok hazajutni, pedig elõbb szerettem volna. Igy én sem leszek Veronában akkor, de lehet, hogy otthon meg össze tudunk futni Kép. Bár elég rémeseket olvastam a Kismama börzérõl a bababörzés topikban, mert ott is érdeklõdtem, hogy milyen jellegû cuccokat érdemes kivinni. Szóval még nem tudom mi lesz, de mindenesetre én is megrendeltetek jegyet az anyukámmal.

Hédi!
Írtad, hogy érdekelnének 92-es kislányruhák. Egyenlõre ezeken még nem nagyon akarok túladni, mivel a kisebbik lányom még csak 1,5 éves és ha jól nézem ez uaz.a kategória. Szóval bocs, ha félreérthetõ voltam. Bár ha addig akad valami,(esetleg kiválogatom, amit, mi már nem nagyon hordunk) akkor azt úgyis kiviszem a májusi börzére, és majd kiírom az asztalomra , hogy Hétpettyes, hogy könnyen megtalálj Kép.

Viki!
Jó az ötlet Kép !
Csak nem igazán tudnám, hogy hogy fogjak, hozzá. Ismerõsöktõl kicsit kellemetlen lenne elkérni a kinõtt ruhákat, másként meg maradna a hirdetés. De még lehet, hogy megpróbálom! Egyébként tényleg õrület, hogy itt milyen gyerekimádat van, de én is túlzásnak tartom, hogy már a pár hónapos gyerekeket is Cacharel-ben meg egyebekben járatják. És sajnos ragadós a dolog, mert, ha az egyik márkásban jár, akkor persze a másik is, nehogy már a szomszéd gyereke legyen jobban öltözött! De megvan a hátulütõje is a dolognak, mert sok gyerek még ha ki is jut a játszótérre, akkor is csak nagyon visszafogottan szabad játszania. Itt pl. homokozó nincs is a játszótereken. Az itt elképzelhetetlen, amit otthon a máltai játszón láttam (mármint, hogy az egész kicsi gyerekek is fülig homokosak, meg a sarazásról ne is beszéljek!), pedig a Szofit tavaly nyáron alig lehetett elvontatni a homokozóból, annyira élvezte.Itt meg nemrégiben a tanúja voltam, hogy egy anyuka rászólt a kb. 7-8 éves kisfiára elég keményen, mert játék közben elesett a térdére, és hogy tönkreteszi a ruháját. Bár az apuka is jelen volt és ez már neki is sok volt gondolom, mert rászólt anyukára, hogy majd legfeljebb beteszik a mosógépbe. De sajnos itt az anyukák szava a szent általában.
Van itt egy magyar barátnõm, akivel összejárunk, és a játszótéren mindig csak ámulunk, hogy az anyukák milyen bundakölteményekben tologatják a babakocsikat. Az otthoni játszótereken próbálnák ezt megcsinálni!
Na, úgy látom megint sikerült regényt írnom, bocs,inkább el is köszönök, sziasztok,
Hétpettyes

Csak még annyit, hogy itt már tavaszodik rendesen, anyukám meg mondja, hogy Pesten esett a hó Kép. ilyenkor mindig arra gondolok, hogy mégsem olyan rossz egy kicsit délebbre lakni.
hétpettyes
 
 


Vikics!
Most látom, hogy lemaradt a cs a végérõl. Bocs!
Hétpettyes
hétpettyes
 
 


Sziasztok!

Hétpettyes!

Ez szörnyû!!! Akkor nem is annyira gyerekszeretõk, mint inkább gyerekmutogatók! Nem hiszem el, hogy fontosabb egy vacak gönc mint a gyerekük jókedve?! Akkor miért nem viszik tréning ruhába játszani?? Nem arról van szó néha én is ki tudok bukni ha nem vigyáznak, de ez leginkább akkor van ha vendégségbe indulunk vagy valami efféle helyre és nem akarok két kismalaccal megjelenni. A játszón mindent szabad kivéve a vízbe fetrengeni azt is inkább azért meg ne fázzanak. Nyáron mindíg tele lesz a fürdõkád homokkal fürdetés után. Kép
Néha azért itt is vannak olyan dolgok amiktõl a falra mászok. Amikor csak azt hallom anyukáktól, hogy ezt sem meg azt sem szabad annak a szerencsétlen kölöknek. Kép Én legszívesebben azt sem tiltanám, mikor elvesznek másoktól valamit. Majd szól az a valaki, ha hiányzik neki és akkor visszakapja, de hát a békesség kedvéért azért erre figyelni szoktam. Kép

Anett!

Beszéltetek azzal az ügyvéddel?

Ma motorkiállításon voltunk a BNV-n. Húú nagyon tetszett a fiúknak! Elõször haza akartak menni, mert nagy zaj volt meg zene, aztán rohangáltak és minden motorra felültek. A végén alíg tudtuk õket hazaráncigálni. Itthon aztán az esti kakaójuk után simán megettek még 1-1 adag hagymás tojásrántottát némi kolbásszal és kenyérrel. Kép
A héten meg ovodavadászatra indulunk. Kép

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Hédi!
Most olvastam, hogy a Kelta utcába jártok bölcsibe. Az oviról nem tudsz semmit milyen? Oda tartozunk mi is és januártól mennének a srácok. Tényleg kérnek ott valami munkáltatóit vagy efféle igazolást. Mi van ha addíg nem találok munkát szerinted?

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Szia Vikics,

Kértek munkáltatói igazolást,de volt türelmi idõ is.
A Kelta utcai oviról sok mindent hallottam,vki aztmondta,hogy jó más pedig csak rosszat mondott.
Angolt tanítanak és én szeretném ilyenbe íratni majd Lilit.
De mi nem a Keltába tartozunk,és állítólag sokan jelentkeznek a körzetbõl.

Uszodába voltatok?

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok!

Hédi!
Nem voltunk uszba, mert a párom lebeszét, hogy biztos ott is terjed az influenza. Megnéztük a nyitvatartást az viszont az igazi minek. Reggel 6-1/2 8-ig álatalában meg 17-19-ig vagy valami efféle emberbarát kitaláció. Egyedül aszombaton van 9-17-ig, de gondolom mennyien vannak akkor.
Kép

A Kelta oviról nem hallottam sok jót én sem, de az udvara nagyon megnyerõ és a két kis csincsillától ami bent van a fiúk teljesen odavoltak. Alíg tudtam hazaráncigálni õket. Óvónõkrõl idáig semmi infóm inkább azt hallottam, hogy sok gyerek jut 1-re. De szinte semmi infóhoz nem jutottam azon kívül amit láttam, mert azt mondták, hogy menjünk vissza májusba. A Zippernowszkyban ugyanezt. Egyedül a Medgyessi-ben voltak nagyon kedvesek hozzánk, de oda még pétek délután mentünk el és gondolom akkor már ráértek velünk foglalkozni. Az nagyon megnyerõ is volt, csak egy kicsit messze van. Azért az sem vészes. És a Medgyessiben is van angol ha jól emlékszek illetve, balett, foci, néphagyomány, úszás.... Ennyi fért a memóriába. Kép Nagyon kedvesen elmondottt mindent a vezetõ óvónõ és állítólag ott kisebb létszámú csoportok vannak. Na mindegy majd májusba kikupálódunk. Addíg is csak reménykedek, hogy kapok tippeket és tapasztalatokat.

Más.. Szerintetek ki lehet hagyni a 3 kerekû biciklit vagy nem? Ma voltunk a Corába és 12" bringa volt akciós 5900 ft-t kitámasztó kerekekkel jópofa színekben. Le is ért róla a fiúk lába rendesen és az ülés is legalacsonyabban jó volt, de gondoltam tanácsot kérek, hogy inkább 3 kerekû legyen ekkora gyerekeknek vagy ilyen? Még pedálozni nem tudnak, de azt biztosan gyorsan megtanulják majd, de mégsem vagyok biztos benne, hogy ki kéne hagyni a 3 kerekût. Mit tanácsoltok? Most ugyebár 26 hónaposak, nyárra 2 1/2 évesek. Tele vagyok dilemmával. Kép

Ja a párom szerint meg kell igényelni azt a havi 6700ft-t visszamenõleg a Lõportár utcában.

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok

Vikics
A jogász ismerõsöm felesége azt mondta hogy meg kell várni mit dönt a legfelsöbb bíróság és akkor majd elvállik, és még azt is mondta hogy ha mondjuk kecskeméten megadja a pénzt a bíróság akkor nem biztos hogy pl. szombathelyen is megadja a bíróság. Tehát várni kell. Legalábbis ezt az infót hallottam, de szerintem nagyon el fogják tusolni az egészet mert én nem hiszem el hogy kifizetnék mindenkinek, mert akkor tönkre megy az ország. Szerintem találnak egy kiskaput és annyi az egésznek. De azért ha ti is tudtok valamit irjátok meg.
A háromkerekû biciklirõl csak annyit, hogy a lányom 2 éves volt és a corába felpattant a háromkerekû biciklire és eltekert vele, meg is vettük de már nyáron kapott egy másikat ha jól emlékszem és azzal is tudott menni. Bennem úgy maradt meg hogy nem kellett volna a háromkerekû. Amúgy én is láttam a korába azt a mûanyagot de csak egy tanács, hogy ne vegyél olyat aminek mûanyak a kereke, mert ha tekerik kipörög a kereke mert csúszik a betonon. A lányomnak mi gumikerekût vettünk és a barátnõjének mûanyag kerekû volt és emlékszem sokat szenvedett vele mert nem bírt vele elindúlni. De lehet hogy nálatok más és a fiuk ügyesebbek lesznek. Amúgy nekem is nagyon tetszett a legkisebb bicikli aminek voltak kitámasztó kerekei, mert mi kaptunk egyet az is kicsi de a fiam nem tud vele menni. De ha belegondolok nem fogok venni neki egy kicsi biciklit hanem lehet hogy én is megnézem a háromkerekût vagy a májusi börzén hátha találok bár szerintem az már késõ lesz.
Hú elég össze vissza írtam mindent el se merem olvasni mégegyszer mert tuti nem küldöm el. Bocsi
Anett
Anett
 


Anett!

Nekem azt mondta tegnap a párom, hogy be kell menni a Lõportárba és megigényelni. Azt hiszem vagy újságban olvasta, vagy a rádióban hallotta. Hát az meg, hogy fellhívjam õket nem kerül semmibe. Aztán majd megírom mi volt.

A kerékkel kapcsolatban meg nekem is aggályaim voltak, mert elég gagyinak tûnt. Pont olyan mintha egy kiálló tárgy azonnal kiharapna belõle egy darabot ha átmész rajta. Olyan hungarocel tömörítvény hatása van. Inkább keresek felfújhatós gumisat, azt legalább el is tudom adni ha kinõtték a fiúk. Szóval köszi a tanácsot. Nagyí bringát veszünk jó kerekekkel.
Tegnap voltam a corába és tök jó farmert is vettem 1750ft-t. A színe is jó, mint a normál kék Levis-é, trapéz az alja és mivel hosszú volt ott helyben ingyé fel is hajtotta egy varrónõ. Lehet, hogy veszek mégegyet és befestem feketére. Kép Ennyiért a homokozóba nyüstölni is ajándék. És végre nem sztreccs, azt úgy utálom és mindenhol csak az van.

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok!

Csak most olvastam az írásokat, és teljasen ledöbbentem azon, amit Hétpettyes írt. Érdekesek ezek az olaszok, mindenféle jópofa dolgot csinálnak, mint ez a felvonulás is, aztán nem engedik játszani a szabadban a gyerkõcöket. Csak azt nem értem, hogy nem õrülnek meg utána otthon a gyerekektõl? Mert ha a gyerkõc kint nem fárad el, otthon biztosan feje tetejére állítja a lakást. Na mindegy, õk tudják.
Az ovikban az angoltanítás mit jelent? Nekünk ugyan nagyon sokáig nem aktuális, de kiváncsi vagyok.
A kiegészítõ pénzzel kapcsolatban Anettel értek egyet, sajtos hajlamosak nálunk eltussolni az ilyen ügyeket, ráadásul pl. az egyik ismerõsöm 320.000 Ft-ot számolt ki magának, és biztos nem õ az egyetlen. Na azért kíváncsi leszek.
Bildiy
bildiy
 
 


Sziasztok! FONTOS DOLGOK a gyeskiegészítésrõl


Anyukámék összegyûjtöttek egy pár újságot a témával kapcsolatban és ezeket megpróbálom leírni persze a lényeget.
(márc 8.)Az egyik cikk így kezdi AZONNAL KÉRNI KELL A JÖVEDELEMPÓTLÉKOT! "mivel a járandóság öt év alatt elévül, mielöbb érdemes visszamenõleg kérni a havi 6700 forintos jövedelempótló támogatást azoknak, akik 1998 és 2002 március 07. között voltak gyesen. Ehez nincs szükség ügyvédre. A Blikk jogásza azt tanácsolja: a kérvényt a területileg illetékes államháztartási hivatalhoz tértivevényes ajánlott levélben juttassák el. Csatoljanak igazolást arról, mettõl meddig kapták a gyest. A kérvény benyújtása ingyenes, nem kell hozzá illetékbélyeg, és jogszabályra sem kell hivatkozni, de minden személyes adatot fel kell tüntetni: anyja nevét, saját nevét, születési helyet és idõt, lakcímet (nagyon fontos!), adó-és taj-számot."
(márc 10.)"pénteken a második kismama bakszámlájára is megérkezett a neki járó kiegészítõ támogatás kamattal terhelt összege."
(márc 11.) "a kiegészítõ támogatásról szóló 1996-os jogszabályt elfelejtették hatályon kívül helyezni, így visszamenõleg jár a juttatás kamatostul. Mivel öt év után a követelés elévül, az ügyvédnõ azt tanácsolja haladéktalanul adják be a kérelmüket oda, ahonnan a gyest kapták 1998 és 2002 márciusa között. Korai még a kifizetésrõl beszélni, vélekedik Göblös Imréné, a Pest Megyei Területi Államigazgatási Hivatal vezetõje. Hozzátette: körlevelet kaptak, amelyben arra kérték õket, hogy a hivatalos állásfoglalásig ne tegyenek és ne mondjanak semmit. Dani Csaba, az Államháztartási Hivatal osztályvezetõje szerint korántsem ennyire egyértelmû, hogy ki kell fizetni a pénzt. Meg kell várni a Legfelsõbb Bíróság döntését, csak utána lehet határozni arról, hogy lesz-e kifizetés vagy sem. Be lehet nyújtani a kérvényeket a gyes folyósítójának címezve. A szoc. és Családügyi Minisztérium a héten ígért választ kérdéseinkre."

Ennyi amit én tudok. Az én véleményem, hogy adjuk be még a héten a kérelmet mert nehogy kitalálják, hogy pl. március 15-ig beadta az kap aki nem adta az nem kap. Ha meg nem itélik meg akkor legalább megpróbáltuk, bár szerintem ha errõl törvény van akkor nem tudnak semmit csinálni. A hibás az aki nem törülte el (hogy egyem a szivét a drágának) a törvényt. Bár kiskaput úgyis találnak ha akarnak de akkor a kismamák tuti lerombolják a parlamentet. A másikfele hogy most olvastam az újságban azt is, hogy törökországnak fél milliárd értékben adott magyarország gázállarcot a háború miatt, gondolom ehez nem kell komentál.
Ja és ma lesz az m1-en 15.40 kor egy vitamûsor a témával kapcsolatban szerintem érdemes lesz nézni.

Anett
Anett
 


Sziasztok!

Felhívtam a TÁH-t. Hát nem volt egyszerû menet, mert nem igen veszik fel a telefont, de kitartó munkám eredméányeképpen felvették. Azt mondták, hogy formanyontatványuk nincs errõl (vajon miért), de be kell nyújtani hozzájuk egy kérelmet a Lõportárba. Többet nem nagyon tudtam meg, mert nem volt túl kedves a hölgy. Gondolom ezzel cseszekszik mióta kiderült.
Szóval én benyújtpm az tuti. Azzal veszteni nem tudok!

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok,

Én is annak idején a Medgyessy oviba jártam,csak jó emlékeim vannak.De hát ez nem most volt!
Az óvodai angol eleinte nem nagyon tetszett nekem,de mostanában elég sok jót hallottam róla.Nagy elõnnyel indulnak az iskolába a gyerekek.Hát nem tudom....
Mi a Lilinek háromkerekût vettünk,gondolkoztunk a kitámasztoson,de ahhoz még õ kicsi,barátnõm 3 éves kisfia is inkább motorozik még.
Az uszodába én inkább a fertõzésektõl félnék,bár azt a strandon is elkaphatja.

Nem tudtok véletlenül kiadó balatoni nyaralót?Július végén,augusztus elején érdekelne.

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok!

Beadtam a kérelmet! A sor ellenére elég gyorsan végeztem. Most már nyugodtabb vagyok. Amúgy marha kedvesek és megértõek voltak a Lõportárban. Kiültettek egy nõt a bejárathoz és az foglalkozott velünk.
Szerintem az angol csak jól jöhet! Az én fiaim akármit mondok megjegyzik és alkalmazzák is ha tehetik. Szerintem ez egy kisgyereknek inkább egy érdekes játék amiért megdícsérik aztán. Meg biztosan játékosan közelítik meg a dolgot.
A balatoni nyaralónak utána kérdezek, mert a miénk ugyan foglalt egész évben, mi is a pincébõl kialakított részen nyaralunk mert a ház felsõ szintje ki van adva és már le van foglalva. De szerintem az jobb is mert hûvösebb van és a vendégek is mindíg lejönnek pihegni. Kép
Na megyek mert jött az anyukám váltani. Kép

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok!

Hédi,
és Ti hogy álltok az angollal? Lesz, aki beszélget majd a kis Lilivel? Kép
Balatoni nyaralós ismerõsöm sajna nincs, de ha lenne, én egész nyáron ott lógnék Kép

Vikics,
Gratula a hivatali elintézéshez! Én sosem szerettem iyeneket intézni, mindig attól félek, hogy valamiért átvernek vagy elnéznek valamit és akkor mehetek megint. Ráadásul otthon is megkapom, hogy nem tudtam elintézni. Inkább a férjemet küldöm, õ úgyis ki szokta verni a hivatalból, amit kell, mert ismeri (nagyjából) a jogszabályokat, és ha helyzet van, rögtön el is mondja, amire csodák csodája, valahogy mindig megoldódik a problémánk... Kép

Bodorka

U.i.: Amúgy meg ne hagyjátok magatokat és HAJRÁ!!!
bodorka
 
 


Sziasztok!

Én is holnap feladom a kérvényt a gyeskieg. ügyben csak én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nekem a munkahelyemre kell csak beküldenem, mert én a tûzoltóságon dolgoztam a gyerekek elött és õk küldik nekem a gyest és a családit is, és olvastam valahol hogy oda kell küldenem ahonnan kapod a lóvét. Amúgy felhívtam õket, ugye ilyen esetben a pénzügyi osztályt kell hívni és csodák csodájára nem tudnak semmit, én mondtam meg a jogszabály számát meg mindent. Mondták is hogy nem tudnak a kérvényemmel mit kezdeni még, de én meg mondtam hogy nem is kell semmit csinálni nekem csak a tértivevény kell a dátummal hogy elküldtem a többi már nem érdekel.
Amúgy ti bíztok ebben a dologban, én nem nagyon. Amúgy azt is hallottam hogy május végére dönt a bíróság az ügyben. Remélem jól dönt és akkor legalább a vonatjegyünk meg lesz amivel apukámhoz kimegyünk és még marad költõpénzre is.
Mit szóltok milyen egy undorító idõ van? Reggel majd meg fagytam pedig azért már kéne tavaszodni. Az oviba van egy kicsi tulipánfa és az már elkezdett rügyezni, ez azért már jó jel.

Anett
Anett
 


Sziasztok!

Én bízok ebben a dologban, mert megnéztem azt az adást a tv-ben és úgy vélem, hogy nem nagyon tudnak kibújni a dolog alól. Meg aztán pont arra van szüksége a kormánynak, hogy a családosokat magára haragítsa. Cseszhetné pár év múlva a választásokat az biztos. Szerintem csak az idõt próbálják húzni, de az nem érdekel. Úgy sem számítottam erre a pénzre. Várhatok mág rá akár fél évet is!
Az viszonbt felháborító, ahogy megpróbálnak kibújni alóla! Mindenre jut pénz a 400 új 10milles autóra meg a kitudjamennyi laptopra meg a dupla fizetésükre csak ránk nincs mi? Abban a mûsorban mondta az egyik csaj, hogy 7 éve van gyesen és az elején valami 10-12e ft-ot kapott, most meg ugye 19e-t. Hét év alatt ennyit tudott emelkedni a gyes? Az õ fizetésük meg a duplájára pillanatok alatt, pedíg annyi minden plussz járulékot kapnak, hogy gõzöm nincs mire tudják elkölteni a fizetésüket?? Na ezek a gusztustalan dolgok! A beledetkitapossák, hogy jobban élhessenek.
Na kidurrogtam magam!
Az idõ meg undorító! Tegnap még csak kisütött a nap, annak nagyon örültünk! De ma?! Szörnyû!!

Bodorka!

Én olyan intézkedõs féle vagyok ilyen esetekben. Bár régebben ezeket a párom intézte, de csak azért mert én itthon voltam a fiúkkal. Mostanában a neten keresztül intézek mindent a gyerekek körül, és abba ez is beleesett.
Meg aztán egyszer már elküldtem a Lõportárba csak hát annyi idõre nem tud elszakadni a munkahelyén amekkora sor szokott ott lenni. Kép Úgyhogy rám maradt
Találtam már biciklit is 12-t felfújható kerékkel 7.900ft-t. Az egész jó a 15e-hez képest nem? Pont kettõt veszek annyiért. Kép

Vikics

KépKép
vikics
 
 


sziasztok!

Bár én nem ide tartozom mert Obudai vagyok most megis kicsit idetartozonak erzem magam,mert nemreg atvettem egy kis uzlethelyiseget bekasmegyeren!
A hegy feloli oldalon a Maltai jatszonal!Regen MINI MANO volt a neve,de most Marky Baby-re valtozik,kisfiam utan akit Marknak hivnak!Valtozas annyi lesz hogy most lesz bizomanyba vetel is!Es mindig rengeteg akcioval szeretnek kedveskedni minden vasarloknak!
Ezzel az uzlettel nagy almom valosult valora mert sose talaltam olyan helyet ahol kedvesek voltak velem,es mindig talaltam volna megfelelot ruhat a gyerekmnek!
Most azt en se tudom garantalni hogy mindenki talal majd megfelelot,de azt igen hogy en nagyon kedves vagyok es ezzel nem akarom magam dicserni!Kép
Nagyon remelem hogy sikerul egy olyan uzletett letrehoznom ahova szives jarnak majd a kismamak,anyukak!
Megprobalok mindig megfelelo mennyisegu ruhat tartani uj es hasznaltbol egyarant!Es persze lesz minden ami a gyerekekkel kapcsolatos!Es ami a legfontosabb minimalis haszonkulccsal dolgozom majd!
Remelem felkelltettem erdeklodeseteket!Biztos van kozotettek olyan aki mar ismer a chatrol de ha szeretnetek tobbet megtudni rollam a chaten a profilom ki van toltve!
most kicsit izgulok mert kb ket het mulva szeretnek nyitni,es ezert a kisfiam bolcsibe jar!Ugyhogy egyszerre er az uzlet megnyitasa es az hogy a kisfiam mar nem lesz velem egesz nap!Megprobaltam az uzlethelyiseget is olyanna varazsolni ami elnyeri majd a gyerekek tetszeset is!Most nem tudom mit is irjak meg mert kicsit izgulok hogy mit is szoltok hozza!Ha barki szeretne kerdezni akkor nyugottan mert majd felnezek ide es szivesen valaszolok!sziasztok FINI
Névtelen
 


es szeretnek elnezest kerni hogy ekezet nelkul irok!Es persze a helyesirasi hibakert is!

es szeretnek megkerni mindenkit hogy oszinte velemennyel segitsen nekem!Szivesen fogadok barmilyen kritikat akar jo vagy rossz!Es nagyon orulnek minden tanacsnak ami segitsegemre lenne!

elore is koszonom mindenkinek!

sziasztok FINI
Névtelen
 


Szia FINI

Én jártam régebben abba az üzletbe és néha találtam egy két dolgot. Itt az interneten is van egy csomó hírdetõ ahol nagyon jó ruhák vannak, õk honnan szerezhetik. Vannak olyanok akik pl. prenetal ruhákat árulnak újjakat és tényleg nem drágán róluk sem tudsz semmit. Azért kérdezek tõled mert talán te benne vagy a ruhabizniszbe és tudod honnan szerezhetik be, vagy itt az interneten a babaholmi vagy a gyerekruha online áruház is tele van pl. mexx ruhákkal amik az üzletben csillagászati árakkal bírnak és õk mégis sokkal olcsobban árulják, hogy csinálják?
Amúgy már a múltkor is elmentem arra felé és benéztem láttam hogy április 1-én nyitni fogsz (ha jól emlékszem) én már biztos megyek mert imádok a gyerekeknek vásárolni.
Amúgy békáson nincs olyan hely ahol jókat lehetne kapni, a rómain a mini-manó is jó de az nagyon drága. Amit svájcba megveszek overált 8-9000 ft-ért azt õ adja 18900 ft-ért azért ez szerintem túlzás. Már nem is megyek oda vásárolni inkább bemegyek a városba ott is van egy pár jó hely.
Sok sikert az üzlethez.

Anett
Anett
 


Sziasztok!

Fini!
Én régebbe abban a boltban vettem a babakocsinkat amit aztán nemrég jól elloptak, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy az akkoriak nagyon megutáltatták velem magukat. Nem elég, hogy számla nélkül tök simliben adták el a használt kocsit, hiányzott róla valami namit megígértek, hogy pótolnak. Hetekig-hónapokig telefonálgattam rájuk és jártam a nyakukra (40 e ft-volt a kocsi vagy egy kicsit felette) és mindíg hitegettek. A végén már a pofákat is vágták. Úgy utálom az ilyet. Miért nem lehet azt mondani, hogy bocs sajnos nem jön össze, de vigaszdíjjul itt egy csomag pelus. Fillérekbe telt volna, hogy jó szájízzel menjek el. Ráadásuk az ikreknek nem kevés cuccot és pelust is vettem ott rendszeresen. Ezek után már pelust sem ott vettem!
Ennyi a történet. Neked sok sikert kívánok és remélem végre lesz egy normális bolt a környéken!

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok

Vikics, te szerintem egy másik boltra gondolsz, te a Hollós K. L. 2. alatt található boltról beszélsz szerintem, de Fini a Máltai játszótér mögött lévõröl írt, vam mellette egy lottózó és egy kis közért az utca nevét ciki de nem tudom pedig ott lakok melette. Ha a máltain a kicsiknek való homokozóban vagy akkor onnan látod is az üzletet. Amúgy ahol te vetted a babakocsit ott vett a barátnõm egy kiságyat és mondták neki hogy a szivacsot majd hozzák bele, na neki is úgy érkezett a szivacs ahogy neked. De azt az üzletet már más vezeti.
Anett
Anett
 


Anett!

A görények! De nem bírom az ilyen üzleti stratégiát. Nem csoda, hogy becsõdölt. Mondjuk vicc volt ami ott ment, mert tök jó pelusuk volt, de mindíg csak pár csomaggal hoztak amit mondjuk egy anyuka kapásból elvisz ha két hetes adagot egyszerre vesz. Sosem értettem, hogy ha ekkora a kereslet miért nem hoznak belõle többet? Nem az a cél, hogy több legyen a bevétel? Volt olyan, hogy telcsin eltetettem a pelust, hogy délután megy a párom érte, mert én nem tudtam volna elhozni erre eladta!! Pedíg nem akkor estem be elõször az ajtón. A hátamon feláll a szõr ha arra a csajra meg apasijára gondolok. Bezzeg mikor megvettem a babakocsit tudtak iparkodni meg telefonálni meg nyájaskodni. Brrrr.
De amúgy igazad van én ezek szerint nem arra gondoltam.
Az meg már nekünk a világ másik vége. Kép

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Vikics

Az a legszebb hogy én még ismerem a csajt, be szoktam hozzá járni beszélgetni, velem rendes volt bár lehet hogy azért mert én nem vettem tõle soha semmit.
Amúgy én a pelenkát a DM-be szoktam venni, azt a dm-s pelus, szerintem van olyan jó mint a többi és olcsóbb is.
Most nemrég tértünk át egy nagyobb méretre mert a kicsinek este mindig kifolyt a pisije, de mióta a nagyobbat használjuk már szerencsére nem. (Ez úgy szólt mint valami reklám)
Képzeljétek ma mit csináltam, gondolom mondtam már hogy a férjem kinder figurákat és papirokat gyûjt. Én meg kerestem egy oldalt a külföldön élõ magyarokról és ott találtam egy csomó e-mail címet mindenhonnan, japán, kína, mexico, canada, brazil stb. és írtam nekik egy levelet hogy küldjenek tojást és én cserébe küldök nekik bármit ami kell innen vagy kifizetek mindent. Arra gondoltam, hogy mondjuk kell neki egy rúd téliszalámi én azt megveszem elmondom neki mennyi volt és az árát átszámolja, amibõl vesz annyi kindert amennyi kifér és feladjuk. Szerintem az elgondolás nem rossz, már válaszolt is egy nõ canadából, aki szerencsére a gyümölcsökön lévõ matricákat gyüjti és õ meg azt kérte tõlem hogy ha tudom szedjem le mindenhonnan neki. Egy másik mexicoból üzent mégpedig azt hogy nem tudja mi az a kinder tojás és kéri írjam le neki részletesebben hátha a felesége tud segíteni. Csak azt nem tudom hogy magyarázzam el neki, biztos idõsebbek és nincs gyerekük. Csak elég ciki mert én tényleg nem akarom õket kihasználni, cserébe adok bármit vagy kifizetek minden költségét, de ha belegondoltok mi véleményük lehet a kintieknek az itthoni magyarokról, biztos nem jó, gondolom mindegyik azt hiszi hogy kunyerálni akarok.
Ja és a canadai nõ az írta hogy nálunk itthon biztos nincs még önkiszolgáló zöldséges ahonnan le tudom szedni a matricákat. Szerintetek mikor járt itt utoljára.
Anett
Anett
 


sziasztok!

koszonom mindenkinek aki valaszolt!
Es nagyon orulok hogy azert van aki eljon majd hozzam!Kép

Anett:a kerdesedre hogy honnan szerzik be a ruhakat tudomasom szerint kintrol hozzak be!
Meg pontosan en se tudom miert tudjak ilyen olcson adni de mar en is felvettem a kapcsolatot egy ilyen (nagy)kereskedovel,mert en is azt gondolom sokszor olcsobb mint a hazai es tenyleg jo minoseguek!
Jovoheten hetvegen megyek hozza aruert es akkor kifagatom!Kép

Pelenka kerdeshez csak azt tudom mondani hogy en is a dm-est hasznalom es teljesen meg vagyok mind arrban mind minosegben elegedve vele!
Szeretnek en is arulni de csak akkor ha olcso de legalabb ilyen minosegut fogok tudni adni!

Szomoruan olvasom hogy vannak kereskedok akik nemeleg hogy nyereszkednek egy kismamam de meg be is csapjak!en reszemrol biztos nagy balahet csinaltam volna!Nallam ilyen biztos nem fog elofordulni,legalabra is remelem!Bar teny nehez a hasznaltdolgoknal rendes lenni mert sokszor valami azert annyi mert valami hibaja van!De velemenyem szerint ha ez fel van tuntetve akkor a vasarlo maga tudja eldonteni hogy szeretne e ezzel a hibaval vagy nem!Ha nem igy jrunk el akkor be akarjuk csapni a vasarlotKépfini
Névtelen
 


Anettt:ha jol olvasom akkor te kinderfiguraval foglalkozol (szeretnel).Nekem van egy 100l zsak tele!
Egyszer mar egy gyujto meg akarta venni de akkor nem adtam oda neki!
Nem tudom hany db lehet de tobb szaz vagy ezer!egy kis baj van vele hogy omlesztve van!
De ha sikerult uzletet nyitnod szivesen elviszem,csak valaki valogassa ki mert nekem mar nincs hozza turelmem!Kép

jol olvastad az van ki irva hogy aprilis 1! de korabban nyitunk egy hettel!Mikor meg kiirtuk nem tudtuk mennyi idot vesz igenybe az atalakitas es ezert irtuk ki!

most mondja a ferjem hogy a kinderfigura tobb ezer mert o egyszer 2000 ig megszamoltaKép

most megyek mert nagyon szep ido van es ebed elott kimegyunk kicsit setalni!
Sziasztok

FINI
Névtelen
 


Sziasztok!

Fini, az a baj hogy a barátnõm is hiába balhézott velük mindig azt mondták neki hogy a jövõhéten meglesz.
Remélem ki tudod deríteni honnan szerzizik a ruhákat.

Anett

Mentek valahová hétvégén, én szerintem most elindulunk átkelünk azon a hidon a , de jól felöltözünk mert szerintem meg fogunk fagyni.
Anett
 


Anett!
Ha ven email címed a profilodban küldök Neked képet a kinderrõl aztán mutasd meg nekik. Némelyik mellé tettem egy kisautót a viszonyítás képpen, bár lehet, hogy egy valódi tojás jobb lett volna.
Szerintem nem használsz ki senkit. Ott biztosan nem okoz gondot , hogy elküldjék Neked. Durvább dolgokat is mûvelnek hobbyként.
Hát nenm találtam emil címed. Felteszem ide aztán kivágod, vagy elküldöm címre ha írsz.
Kép
Kép
Kép
Kép
Most ennyi mert sietek.

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok,

Abba a bizonyos üzletbe én is jártam sokszor a Hollós K.utcába,tényleg érdekes volt az üzleti stratégiájuk.Akartam náluk sínadrágot venni,még az 1970-es években készültett akarta 2000.-Ft-ért eladni nekem.
Pelenkát mi is a dm-est használjuk,múltkorjában vettünk pamperst,de az egy kalap szar!És még drága is.

Mint már írtam én sûrûn szoktam bababörzére járni,és pár árussal - akik ebbõl élnek - már beszélõ viszonyban vagyok.Én is megpróbáltam kérdezõsködni náluk,hogy honnan szerzik be a ruhákat,de nem nagyon akarták elárulni.Ment a ködösítés.Most mindenki angol ruhákat árul a börzéken,nagyon szépek és olcsók is.
A rómain lévõ minimax-ba én is vásároltam néha,de mostanában kihagyom,nagyon durva árak vannak.Maradok a börzénél,ott is nagyon jó dolgokat lehet venni.

Ma voltunk a telken,nagyon szép idõ volt,a lányom teljesen kivirágzott a friss levegõn.

Hédi
hedvig
 
 


SZiasztik!

Vikics köszi a fotókat használni fogom õket, nagyon rendes vagy.
Ma teljesen ki vagyok puccanva, mert elmentünk ahoz a hídhoz azzal a céllal, hogy majd a gyerekekkel átsétálunk rajta, gondoltam buli lenne, de annyian voltak hogy én a két gyerekkel nemállok sorba.Jó gondoltam akkor menjünk ki a Margit szigetre sétálni, jó ki is mentünk szép idõ is volt, bár utólag örülök hogy vittem sapkát mert a hidon majd lefagyott a fejem. Onnan elsétáltunk az Árpád hídig, onnan a hévig. Tehát a Batthányi térrõl elsétáltunk az Árpád hídig, azért ez nem semmi, persze a kicsinek vittem babakocsit de a szigeten azért sokat sétált. Azért jó napunk volt csak egy picit fárasztó.
Ti voltatok ma valamerre.
Anett

Szabóné Ábrahám Anett
anett
Fajsz
 
 


sziasztok!

Anett:remelem en is hogy sikerulni fog mert nagyon szeretnek olcso es jo minoseget arulni!De ahogy Hedi is irta tenyleg nagy a titkolozas ezek a kulfoldi ruhak korul!hogy miert meg en se tudom de remelem megtalalom a beszallitot es akkor elsokezbol tudom majd venni!Persze a kereskedok mind azt mondja vegyem tolluk de akkor en mar csak dragan tudnam adni!Igy ennek nincs ertelme!De kutakod nagyon es remelem sikerrel jarok majd!


szeretnem megkerdezni nem banjatok ha neha en is felneznek ide (de nem mint kereskedo hanem mint Fini)egy kicsit beszelgetni!Tudom hogy en nem ebbe a topicba tartozom de az Obudait nem nagyon hasznalja senki!(De szeretnem ha oszinten valaszolnatok!!!!!!!!!!!!!!!!) Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

sziasztok FINI
Névtelen
 


Sziasztok!

Mi is ki akartunk menni megnézni a ponton hidat, de a végén nem mentünk. Most telefonált az anyósom, hogy õk egy órát áltak sorba, hogy átmehessenek. Mondjuk nekem eszembe sem volt átmenni a két hebehurgya fiammal, még a végén a híradóba kerültünk volna. Kép
Anett!
Nem volt semmi ennyit gyalogolni! Mi is a szbadban voltunk egész nap, de a végére én is elfáradtam, padíg nem is gyalogoltam. Kép Majd leragadnak most is a szemeim.

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok!

Fini! Igaz nem én vagyok itt az alapító tag de miért lenne baj hogy ide írsz, szerintem minnél többen vagyunk annál jobb.
Vikics!
Ha most visszagondolok a sétánkra tuti nem csinálnám végig mégegyszer, de a Margitszigeten jó volt, igaz a Máté szörnyen rossz volt ott is minden bokor alá bemászott, majdnem leütött két kicsi gyereket egy nagy bottal, és persze tuti nem arra ment amerre kellet volna, ja és ma egy új sportcipõt vett fel mert azt akarta felvenni és persze a legnagyobb sárban rohangál, mert már elõ vannak készítve a virágoknak a helye és abban turkált a botokkal. A lányom se volt semmi mert végigtörülte az Árpádhidat, gondolom nem kell elmesélnem hogy néztek ki, mikor hazaértünk mindenüket levettem és irány a mosógép, mintha nem lenne elég mosnivaló így is. De viszont nagyon elfáradtak, a kicsi délután fél ötig aludt alig bírtam felkelteni, gondoltam sose fog este lefeküdni de fél tízkor már aludt mind a kettõ. A lányom ahhoz képest hogy õ is legyalogolta a távot becsülettel, plusz a rohangálások és õ ráadásul nem alszik már délután nem látszott rajta a fáradság. Bár az igaz hogy nagyon hamar elaludt mert este kilenckor rakom õket aludni, és még énekelni szokott amíg elalszik, na ez most kimaradt, gondolom letette a fejét és már aludt is.
Azért azt nem értem hogy a gyerekek miért bírják ennyire, én estig lehet hogy ki is purcantam volna ha nem fekszek le a Matyival aludni délután, pedig nem nagyon szoktam.
Anett

Szabóné Ábrahám Anett
anett
Fajsz
 
 


Sziasztok!

Mi is kimentünk tegnap a Batyira, mert nagy naivan azt hittük, át tudunk majd sétálni Pestre a hídon, de megláttuk a tömeget, és így inkább a Várban sétálgattunk. Hazafelé a HÉV-ena Bimbulka mindenkit elbûvölt a kék szemével meg a sikongatásaival. Szép nap volt. Remélem, most már nemsokára az idõ is megenyhül, mert már nagyon unom ezt a folytonos öltöztetést.
Vikics, Anett! Nálatok hogy megy ez? Nekem egy gyerekem van, de néha teljesen leizzadok, mire odaérek, hogy kilépünk a kapun...Kép
bodorka
 
 


sziasztok!

Anett nem semmi lehetett a setatok!en is voltam nem reg kint a szigeten de akkor a ferjem azt mondta mostanaban mig teljesen fel nem szarad nem megyunk,mert nekem van egy pici (meretileg)kutyam es o is jott velunk!A gyerek meg a labbalhajtos kismotorral tepert!De katasztrofa volt!A gyerek csak a vizben volt hajlando menni a kutya meg minden bokornal meg akart allni!Mire a sziget vegere ertunk mar katasztrofa volt a helyzet mert a Mark tiszta viz lett!Nekem kellett leveni a zoknimat es odadni neki mert meg a cipo belese is vizes volt!Es persze ilyenkor nincs nallam valto ruha!Ugyhogy en mezitlab(de cipoben)jottem haza es utana beteg lettem 3 napig!a kutya is nyakig saros,es hiaba akartam sietni visszafele a kocsihoz a gyerek nem akart jonni vegig uvoltott!Szoval eleg ciki volt a helyzett mindenki minket nezett ahogy en vonszolom a kutyat a ferjem meg siet az uvolto gyerekkel a kezen!

mi is szerettuk volna megnezni a hidat mert a ferjem meselt rolla hogy a katonasagnal hogy szereltek ossze,de en se mertem valalkozni ra!Inkabb ebed elott setaltunk itt nallunk,ebed utan meg elmentunk egy barati hazasparhoz!de ma is szep ido van ugyhogy lehet delutan megnezuk megha nem is megyunk at rajta!

szeretnem megkerdezni hogy nincs e valami jo otletetek,hogy az ebedet hogyan tudnam megoldani!
Mert ugye nemsokara en is ismet dolgozom es reggel nincs idom mert 9 re viszem a gyereket a bolcsibe,utana megyek dolgozni es valoszinu csak 6 fele erek haza4Utana meg mar nem nagyon van kedvem fozni!Itt nallunk van egy kis etterem pont velunk szemben de en draganak itelem meg!Egy leves 4-600 ft mig egy foetel 1000-2500 ig megy!Ezt nem tudnam kifizetni!
Nem ismer valaki olyan ceget aki etelkihordassal foglalkozik es meg megfizetheto es eheto is?

sziasztok Fini
Névtelen
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: