De jó, úgy látom, hogy mindenki elõkerült.
Lina
Tanulás hogy áll? Sikerül tartani a tervet? Martin még mindig kis angyalt játszik, és hagy tanulni?
Mariann
De azért ugye jól vagytok?
Kata
Örülök, hogy újra itt, és hogy jól alakulnak a dolgok.
Dórinak meg gratu a felüléshez.
Nem emlékszel rá véletlenül, hogy a megyeiben elég volt nektek a pelus amit adtak, vagy jobb, ha visz az ember egy pár db-ot?
Zoli
Melltartóval kapcsolatban nem csalódtam benned.
Neva
Még mindig megy a drukk.
Marika
Köszi a melltartólelõ helyeket.
Azért szerintem legyen kéznél az a hálóing is. Barátnõm jan.-ban szült a Semmelweisben és hétköznapra kaptak tiszta hálóinget minden nap, de szóltak nekik, hogy hétvégére már nem lesz tiszta (akkor mosatják), hozasson be mindenki sajátot. De a Vasgyáriban és a Megyeiben sajna nem tudom, hogy mi a helyzet. Ettõl a járvány dologtól én is félek, mert akkor szerintem elfelejthetjük a papás szülést
. A védõnõm is mondta, hogy lehet, hogy lezárják az újszülöttosztályokat. Úgy hallottam, hogy a GYEK-ben már most látogatási tilalom van. Azért remélem holnapra egy kis pihenést is beírtál abba a táblázatba.
Evaeva
Ez aztán a jó hír.
Mondtam én, hogy ott lesz az a petezsák. És tudsz már valami dátumot, hogy ha minden rendben lesz (de miért ne lenne) mikor fog jönni a babuci? Család mit szól hozzá? Még tartozol nekem a táblázathoz pár dologgal.
Gyöngyöske
Ügyi vagy, hogy így tudsz tanulni két gyerkõc mellett. Nekem biztos nem lenne hozzá energiám. Csak így tovább.
Dodus
Az attól függ, hogy mikor lesz a következõ tali.
Így, hogy most már rendben van a prolaktin szinted, biztos benneteket is hamar meglátogat a gólya.
Nekem amikor elkezdett rendezõdni a progeszteron szintem egybõl beköltözött babóca a pocimba. Nálunk, ha az UH igazat mond, akkor nem jön be a kínai naptár. Mától táppénzen vagyok, végre sikerült magam kiíratni.
Már a kórházi cuccot is elkezdtem összepakolgatni, legalább a nagyja legyen egy helyen.
Puszi mindenkinek, Panka