A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sharon! Köszi az infót! Holnap megprobizok beszerezni méhpempőt. (igazit)

Bibar!Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!

Kriszti! Ez szuper hír!!!!Hajrá stimu!!!!!

Rebe! Kívánom, hogy mihamarabb kikezeljék a bacikat.

Csibe! Már nem sokára kiderül a jó hír!!!!!!! :wink:

Én továbbra is beteg vagyok. De minden csütörtökön, amikor tehetjük elmegyünk úszni Apával. Na, ezt ma is megtesszük. Aztán vagy jobban megfázom, vagy nem.

Kép
vikike0429

Csajok, köszi az együttérzést! Remélem gyorsan túlleszünk rajta!

Vikike! Jobbulást neked, gyorsan lábalj ki ebből a fránya megfázásból!

Gabicsibe! Nagyon-nagyon drukkolok neked holnapra! Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Hahó!!!

Bibar, egész nap szurkoltam neked nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!! Szuper hírek!!!!

Madrin, Gabicsibe! Én is ott leszek holnap.

Fehér szoknya, szürke felső! Gabicsibe mi könnyen megtaláljuk egymást, úgy gondolom! én 9 és fél tíz között érek oda!

Csibe!!!! Tessék pozítivan gondolkozni!!!!!! Szorítok nagyon!
málna79

Bibar drága,

Kép

HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!! :D:D:D

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok lányok!

Nem tudja e esetleg valaki, hogy a drága jó Szűcs doktornak van e már magánrendelese? Es esetleg hol?

Mennem kellene hozzá, de a BMC gyerekkel teljesen kivielezhetetlennek tűnik.

Előre is nagyon köszönöm!

Es nagyon örülök, hogy mostanság a toik hangulata otimista es vidám, szerintem ez az út vezet a sikerhez!!!!!!!!!!!!

Ági

Kép
agnesm

Ezer a meló nálam is, kész vagyok.
Próbáltam átfutni az írásokat.

Gabi:
Gondolok majd Rád. :D

Bibar:
Neked meg szívből gratulálok, megérdemeltétek már a sikert!
Kép

Mostanában mindenki sikerrel jár, ez olyan jó! :)
Vendég

Kriszti :lol: :lol: :lol:

Szorítok nagyon Nektek!

Puszi!

Judit

jucicuki

Bibar!

Szuper hírek! Jó pocakosodást kívánok!
Volt már szívhangja a babának vagy ez még korai ilyenkor?
Voltál vérvételen is vagy csak UH volt?
Azért kérdezek ennyit, mert egy hét múlva megyek én is és tudni szeretném mire számítsak. Köszi.

Gabi!

Nagyon szorítok! Hajrá inszemes csajok!!!!

Kriszti!

De jó, hogy ilyen hamar kezdhetitek! Szorítok!
sharon

Lányok!
Nagyon aranyosak vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Köszönöm mindenkinek!!!! :lol: :lol: :lol:

Igyekszem alaposan visszaolvasni, és dobok egy táblát....
Vendég

Rebe!
Annó nekünk is volt baci...2 hétíg lóadag antibiotikum, és aztán rá 2 hétre negatív lett...Hülyén hangzik, de mi is a fertőzéstől féltünk a legjobban,vagyis hogy egymást fertőzzük....Szinte nem is voltunk együtt!!! :oops: :oops: De gondolj arra,. hogy legalább kikezelik!!!!És tényleg bacimentesen kezdetek!!!
Vendég

Csibe!
A felbontástól 1 hónapíg jó....Aki mostanában lesz stimuzva,annak jól jön...Én max . köv hónap végén szúrom a puregont!!!!

Madrin!
Sajnálom a hajad, én is oylan nehezen szánom rá magam, hogy vágassak belőle..... :( És persze a kutyusod is!!!! :( De a rosszak után a jó következhet csak!!!!! :wink:

Bibar!
Örülök Nektek nagyon!!!!!!!!!További szép pocakosodást!!!!

Agnesm!
Sztem nincs., én is kérdeztem már mert arra gondoltam, ha nem kapok hamar időpontot, akkor elmegyek magánrendelésre.....De senki nem tudta megmondani!!! :( De már szerencsére nincs rá szükségem!!! :wink:
Vendég

Köszi lányok a drukkot!Rám fér :D

Málna
Nagyon örülök neki,hogy újra találkozhatunk!Én már fél 8 kor ott leszek,de nagyon várlak!!
gabicsibe

Gabika drágám!!!!!!

Nagyon nagyon szorítok holnapra!!!!!!!!!!!!!!MInden rendben lesz, és nemsokára Neked is adok szivecskét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol:
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Krisztike

Úgy legyen!Ámen :lol:

Pusszantalak

Jó éjszakát mindenkinek!
Holnap korán kelek,mert párom dolgát is én intézem :D
gabicsibe

Gabi!
Igaz, már nem olvasod ma, ha lefeküdtél, de nagyon drukkolok holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sok sikert!!!!!!!!! :wink: Hajrá inszem!!!

Kriszti!
Örülök, hogy minden oké!!! SZupi, hogy ilyen gyorsan összejön minden! És már a szurikúra és kész!! De jó!!! :D :D

Madrin!
Sajnálom, hogy le kellett vágatnod a hajad, de gondolj arra, hogy ebben a hőségben talán praktikusabb. Tudom, sovány vigasz..,

Megy a drukk a holnapi BMC- látogatóknak!!
gil

[quote="csibe32"]P írta:csibe32ocakosok, :D Ti csináltatok tesztet vérvétel elött, illetve ha igen mikor érdemes elöszőr tesztelni?

Csibe!
Ha kapsz progeszteron injekciót,akkor ne csinálj tesztet,mert a progi becsap és ha véletlenül nem lennél,akkor is pozitívat mutat!
Ha csak utro van,akkor a beültitől számított 10nap körül már csinálhatsz tesztet!
Vendég

[quote="rebe"]K írta:reberiszti, De jó, úgy örülök! :D :D :D

Sajna, nálunk ismét van baci. Szerintem egymást fertőzzük! Jövő hét szerdán irány az andrológus, és remélem így kikezelnek mindkettőnket megfelelően! :?

Rebe!
Mi ezekben a felkészítős időszakokban gumiztunk,pont a fertőzések elkerülése végett!
Bocsi a nyíltságért!
Vendég

Gabicsibe!
Megy a drukk a mai napra!
Bariném!
Tegnap fagyiztam és koffeinmentes capuccinót nyomtam!Lájtosra vettük a figurát!A terhességgel fokozatosan megnő az izzadás!
Kriszta!
Örülök,hogy tényleg tudtok június elején kezdeni!
Vendég

Jó reggelt!

Gabicsibe!!!!!!!!!!!!!Hatalmas drukkok mennek mára Neked!!!!!!!!!!!

Kép
vikike0429

Sziasztok,

Mai BMC csapatnak küldöm a drukkot, hogy minden rendben menjen +++++++++++++++++++++++++++++++

Benszi köszi a választ, utrozók csak tehát megpróbálom a tesztet 10. körül. Ha nem zavarlak akkor majd rádcsörgök.

Ha valakinek kell a Puregonom szívesen odaadom ingyen , mert sajnálnám kidobni.

Kép

csibe
csibe32

Benszi!

Semmi gond a nyíltságért! :D
Köszi a tanácsot, most már mi is ezt csináljuk! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Csibe!
Nyugodtan csöröghetsz bármikor!
Rebe!
Sajnos így elveszik a spontaneitás,de aki a BMC-be jár az nagyon jól tudja,hogy vége a meggondolatlan most azonnal típusú sexnek!Sajna!!!!
Vendég

Benszi! Gumizni csak akkro kell, ha van valami fertőzés? Pl., ha nem találnak bacit, akkor minden mehet tovább a stimu, felkészítés alatt is "rendesen"? Bocs, tudatlan vagyok. :oops:

Csibe! Mikor is lesz az a 10. nap????Már nem sok.... :wink: Drukkolok!

Kép
vikike0429

Vikike,

Szerintem ajánlatos a kivizsgálások előtt már gumizni, mert lesz a párodnak spermaadás, neked kenetvétel. Nehogy így járjatok, mint mi.
Ha találnak valami bacit, akkor antibiotikum, majd ismétlés. És pl. nekem a HSG emiatt húzódik, pedig már csak ez lenne hátra a konzihoz.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Szűcs doki nekünk azt mondta a múltkor, hogy kezdjünk gumit használni, aztán ha megvannak a vizsgálatok, újból mehet a dolog "rendesen".

Benszi! Igen, sajna, a spontaneitás megszűnik. Most már mi is nagyon körültekintőek leszünk! :oops: De hát mindent a babaóért! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe! Köszi! Na, de a konziig azért nem, mert hátha összejön.....na, jó felébredek! :lol:

Kép
vikike0429

Sikerült vennem méhpempőt!!!!!!Úgy fogom enni, ahogy Sharon javasolta. Reggel a kapszulát, este pedig magát a pempőt. Egyébként rajta is van, hogy vacsi után 1-2 órával este kell enni. Megint van valami, amitől várhatom a csodát! :wink:

Kép
vikike0429

Vikike,

Megkérdezhetem hogy hol vetted?
Én is szeretném elkezdeni enni, meg még valamilyen vitamint is!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!
SAjnos a kezelések és az injekciók hatására a libidó is lescökken!Tehát plussz egy tényező,ami miatt nincs spontaneitás!
Viki!
Közép időben ne gumizz,csak tisztálkodjatok mindketten,de a többi idő alatt szerintem érdemes gumizni,mint diokihoz járni kezeltetni magadat!
Vendég

Rebe! Gyógynövényes boltban vettem.

Benszi! Köszi a tanácsot!!!

Kép
vikike0429

Mára elköszönök, mert meló után megyünk Apával a házhoz, így már este nem leszek.
De holnap reggel jövök, és mindent visszaolvasok!!!!!
Mindenkinek szép napot!

Kép
vikike0429

Gabi mennek a drukkok mára!!!!

Bibar nagyon-nagyon örülök a jó híreknek :D !További szép pocakosodást kívánok én is :wink: .

Krisztike úgy örülök,hogy minden rendben és kezdhettek!

Málna,Madrin remélem Ti is jó híreket kaptok ma!

Lippa
lippa

sziasztok
aranyosak vagytok nagyon,köszönöm ajó szavakat :lol: :lol:

Sharon
csak uh van ilyenkor,vérvétel csak akkor lett volna ha valami baj van :oops: :oops: :oops: szivhang csak a köv uh-án kell lennie :oops: :oops:

Benszi
én progiszuriztam az összessnél,és az nem befolyásolja a tesztet,nekem mindig negativ volt ha nem volt ott senki :oops: :oops: :oops:

Csibe
nagyon drukkolok,jöhetne már valaki alám a táblicskuba :lol: :lol:

Krisztikém
mindjárt te is ott leszel :lol: :lol: :lol:

Gabi
drukkolok nagyon :lol: :lol:

bibar

Szép napot mindenkienk!!
Itt iszonyatos meleg van...Lassan be kell kapcsolni a klímát, az alattam lakó öregasszony örömére!!!! :lol: :lol:

Bibar!
Remélem én is nemsokára alattad leszek...De még lesznek előttem páran!!!!! :wink:

Itt a városban van valami rally....Iszonyat.Le vannak zárva az utak, és nagy kerülő árán tudok eljutni spinningelni, utána pedig dolgozni!!!! :twisted: :twisted: Persze a spinning és meló között kb. 20 perc van...(az út gyalog kb. 35 perc)....Jó kis menet lesz... :roll:

Gabi!!!
Már biztos túlvagy!!!!!!!!!!!!Nagyon szurkolok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!
Írok privit!

Timsó!
Küldöma táblát!!!!! :wink: Tegnap mikor hazaértem, kiment a fejemből!!! :oops: :oops:
Vendég

Gabi,

Írj, hogy mi volt! Annyira izgulok érted!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Bibar!
Nekem a Kaáliba mondták még,de lehet azért,hogy ne járjon az agyunk és bírjuk ki a vérvételig!Mert ugye a teszt állítólag nem 100%.Család kiugrott már a bugyijából az örömtől?

Gabicsibe!
Reméljük minden ok!Drukkkkk!

Itt Érden szakad az eső és kicsit hűl a levegő!
Vendég

Sziasztok csajszik!

Mindenkinek köszönöm a drukkot!11.-én kell tesztre mennem.

Madrin
Örülök,hogy találkoztunk!Túl élted a belvárost?Kutyi jól van a műtét után?

Rebe
Remélem mielöbb meggyógyulsz!
gabicsibe

Sziasztok csajszik!

Mindenkinek köszönöm a drukkot!11.-én kell tesztre mennem.

Madrin
Örülök,hogy találkoztunk!Túl élted a belvárost?Kutyi jól van a műtét után?

Rebe
Remélem mielöbb meggyógyulsz!

Kriszti
Írtál már?Mert nem kaptam még meg!
gabicsibe

Gabicsibe mennek a drukkok++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

csibe
csibe32

Szia Gabi,

Továbbra is drukkolok! Hogy érzed magad?
Kép

Csibe természetesen neked is megy a drukk!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
rebe
Dunaharaszti

Benszi
igen itt a bmc-ben is nagyon ellene vannak a tesztnek,de nekem jobb volt mindig igy :oops: :oops: és hála most nem hazudott :lol: :lol: bizony a család nagyon boldog,el sem hiszik :lol: :lol: remélem ti jól vagytok? 8) 8)

Gabicsibe
mennek a drukkok :lol: :lol: :lol:

bibar

Sziasztok!!

Oh Bibar micsoda öröm!! Nagyon boldogok vagyunk, és még most is drukkolunk, és nagy gartula neked, nektek! Millió puszival!! :D

Gabcsi drága mindent bele a tesztre!! Nagyon örülnék, ha követnél minket, nagyon szorítunk még továbbra is!! :D

Bariném reméltem, hogy vigyázol magatokra!! Tart még a dilemmám, de majd meglátjuk még!! Hívlak majd! :D

Csibe remélem pihizel sokat, és örülök, hogy megtaláltá iwiwen!!! :)

Nos pá lányok!

Kép
tini75

Ohh bocsi !
Krisztikém üdv. a " drogosok " klubjában!!

Ez annyira tetszik, hogy bocsi, de nem lehet kihagyni! :D :D :D

Kép
tini75

Vikike!

Sok sikert a pempőhöz! Remélem jó példát mutattam, tessék követni a sorban!!!

Gabi!

Hajrá inszemesek!!!! Remélem sikerülni fog! Ilyenkor olyan rohadt lassan telik az idő a tesztig, de valahogy bírd ki...szorítok!

Bibar!

Nekem az mondták, hogy vérvétel is lesz, de akkor vsz. azért, mert azon a héten én már 8 hetes leszek. Mindegy, éhgyomorra megyek aztán meglátjuk. Remélem kibírom, mert kaja nélül nagyon hányingerem van. Ja, és még azt akarom kérdezni, hogy ha terhesként megy az ember vizsgálatra, akkor is kell vizitdíjat fizetni, vagy sem? Köszi.
sharon

Gabi!

Remélem, minden rendben volt! :D Sokat kellett várni? Sok inszem volt? Tényleg, férjed jobban van? Otthon leszel most majd szabin? Bár jól jön ki ez a 3 nap! :wink:

Estrella!
Írtam többször, de nem válaszoltál. Megkaptad a pü-t? Többször nem zaklatlak ezzel a kérdéssel.
gil

Tini
Lassan,de kullogok utánatok :D Tudod a célom most a statisztika javítás :wink:

Gil
Fél 12 volt mire bekerültem és negyed kettőkor már a záró a kezemben volt.Fönt kaptam helyet,de legalább volt ágy és feküdhettem.Ketten voltunk inszemen és csak késöbb jött még egy lány.Kedden már megyek dolgozni,nem ezen múlik szerintem.
Párom köszönöm jobban van,de még mindíg fel kell polcolni a lábát.Még mindíg meg van duzzadva :(

Sharon
Talán a munka és párom ápolása most leköt és gyorsan el fog telni ez a 17 nap.Annyi újdonság volt ezen az inszemen,hogy sikerülnie kell!Jól vagy?Rókakoma járt már nálad? :D
gabicsibe

Sziasztok!
Hát, nekem nincs valami jó napom!
Le volt zárva a város a rally miatt, nem tudtam menni edzeni! :( most meg Demjén Rózsi koncert van, és előtte valami rock koncert...Így jönnek a sérültek....
Na, szóval ma nem leszek sokat, úgy gondolom!!!! :roll:

Gabi!
Írtam, de majd akkor megnézem megint....Nagyon szorítok 11-ére!!!!!!!!!!!!!!!

Tini!
Köszi! Ez aranyos volt!!!És tényleg nem lehetett kihagyni!!!! :wink:
Vendég

hahó

Örülök Gabicsibe, hogy találkoztunk! én fél háromkor hagytam el a BMC-t és vasárnap is ott a helyem. a stimu 5. napján vagyok és 8-as a nyálkahártyám és jó sok tűszöm van. egy 12-es a többi kisebb 11, 10, 8 stb, de Zeke szerint ez pont jó így. Azért izgulok nagyon!!!

Madrin sajnálom, hogy nem találkoztunk!
málna79

Málna
Ez szuper,de az hogy fél háromig ott voltál az durva!Ne izgulj minden rendben lesz!!!Szorítok!!!
gabicsibe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: