A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Chris! Jó kis meglepit szereztél :wink: Eddig is olvasgattalak benneteket, csak nem tudom, hogy írtam is vagy nem, hogy örülök és gratulálok :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Én kérdeztem elöször hogy Kamilla katonák??????
Vendég

Tudom, tudom Pandi! :D Tudom, tudom csajok, de mélyeket hallgatok. Nem elég, hogy én nem vagyok 100as, de a katonácskák is csak 70%ot kaptak :( Nőgyogyival még nem beszéltem mennyire lehet majd ezen javítgatni.....

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Köszi Kamilla! :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Urologián nem mondott semmit a pasi. Kérdeztem, hogy milyen lett az eredmény, erre azt mondta, hogy jó. Mikor olvastam, akkor meg majd leestem a lépcsőn :(

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla!
Biztos lehetnek azok a katonák még 100-asak! Fel a fejjel! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Kamilla,
70% az tök jó :lol: nincs 100% sperma
Vendég

Holnap megyek 21. nap vérvételére, de nem is tudom, hogy elmegyek-e. Soha nem érek oda normálisan reggel az oviba. Ma is azt mondták a gyerekek, Kamilla milyen későn jöttél, már nincs tízórai :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla!
Akkor nem kell lekeseredned... :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

:lol: :lol: :lol:

babszika

Kamilla!
Menj csak el a vérvételre. Most ez a fontos. Majd legközelebb kapsz tízórait! :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Kamilla,
Ph-ja? Száma/ml?Mozgás? Morphologiája? van róla papírotok mert ezek rajta vannak.
Vendég

A spermiumok
száma > = 20 millió/ml
mozgékonysága >= 50% az összes mozgó spermium aránya
quali. mozgékonyság >= 25% nagyon jó mozgékonyság
quali. mozgékonyság 25% mérsékelten jó mozgékonyság
quali. mozgékonyság < 50% mozdulatlan
alakilag > = 30% a normál morphologiájúak aránya

Az ondó
mennyisége 2-8 ml
pH-ja 7-7,8
kezdeti fruktóztart. 1,2 mg/ml
elfolyósodás ideje < 30 perc
Vendég

Nem is a tízórait sajnálom :D :D csak, hogy még a gyerekek is megjegyzik, hogy későn megyek. Már csak egy hét az ovi, túlélem, majd a nyáriszünetbe halok bele :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

LÁnyok!!!

Én ma leamortizáltam magam,inkább ma csak olvasok.
Holnapra remélem kialszom a szösziségemet...ma nem vagyok jó partner.....
pusszantás Mindenkinek!!!!!!
Kép
vedresandi

Megyek aludni!
Jó éjt mindenkinek! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Csajok!
Én is elköszönök!!!!
Lassan jön haza Bálintom... :lol:

Kép

babszika

Chris! Ügyesen tesztelj holnap!

Andi! Jó pihenést!!!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Én is megyek!
SZÉP ÁLMOKAT MINDENKINEK!!!
Kép
Vendég

Sziasztok! Jó éjt!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Sziasztok!

Én most értem haza. :?
hanna30

Sziasztok,hát kiderült az is hogy nem félidőben van peteérésem,mármint ha lehet a mikroszkópnak hinni.Minden reggel fogmosás elött csinálom és még semmi,pedig már a 15-ik napnál tartok. LÁNYOK:ÉN itt erölködöm már pár hete,de nem igazán válaszoltok a leveleimre,tisztelet a kivételnek.De nekem is jól esne pár sort olvasni,igen ez nekem szól. Én nagyon szeretem a kismamákat,öröm látni öket és benneteket a gömbölyű pocakjukkal és pocakotokkal,és a leendő kismamákat is mivel mi is babát szeretnénk.Köszi hogy olvastatok...
kriszti81

Sziasztok!

Teszteltem. :cry: Nem mutatom meg, mert ilyet mindenki látott már. Full negatív. :cry: Hát, ennyit erről. :cry:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Christell,
Kérlek látni akarom! nem ittál sokat? éjszaka nem volt pisilés?
Vendég

Kriszti,
Szerintem én már válaszoltam. A mikroszkópba én nem hinnék de ettől még lehet nem félidőben ovulálni van olyan is aki mensi alatt termékeny persze nem gyakori de van ilyen.nekem volt mikroszkópom vagyis van még de soha nem azt mutatta ami volt de valakinek meg bejött. Inkább hőmérő vagy Lh teszt.
Vendég

Chris,
És olyan teszt volt mint az első?
Vendég

Pandácska!
Ok. Megmutatom, de csak majd délután, mert most a férjem megy dolgozni, és nem ér rá feltenni.
Tegnap elég sokat ittam. Főleg teát. Este 8 körül kb. fél litert. Fél 12-kor voltam pisilni, de azután nem.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Panda!
Ugyanolyan volt. Gabriel.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Christell,
Nem szabad elötte ennyit inni. Mikorra vártad mensit?
Vendég

Sziasztok!
Jó reggelt!!!!

Chris!
Az is lehet, h a teszt volt rossz!!!!!! Sőt, biztosan!

Kriszti!
Mikroszkópom nekem is van, de csak porfogó (ahgoy az anyukám mondaná). És itt ebben a topikban nem sok lánynak jött be. Azért egy cikluson keresztül megéri megnézni, de én biztos, h hőmérőzéssele gyütt csinálnám.... hogy kiderüljön, működik-e.

Mai hőjelentésem:
Kép

babszika

Jó reggelt Lányok!

Kriszti 81: milyen ovulációs tesztet használsz?? Csak a mikroszkópot? Szerintem a biztonság kedvéért próbáld ki a pisilős tesztet is, mert pl nekem csak az jött be...A PG/53 soha nem mutatott semmit, viszont a Corax, vagy Clearblue pisilőse nagyon pontos eredményt adott...Nekem 27 napos a ciklusom a 11. től kezdtem nézni és vagy a 12. vagy a 13. napon mindig volt peteérésem is...Monduk szerencsés vagyok, mert érzem is....De az a legjobb, ha mensi elmúlás után 2-3 naponta együtt vagytok és akkor nem szalasztotok el egyetlen alkalmat sem!

Chris: sajnálom a negatív tesztet, de még ne add fel!!! Pandácskának igaza van, nem szabad előtte inni...Én azért még nagyon drukkolok!!

Pandácska: szívhangig nem teszel 40-es vonalzót?

Andi: lemaradtam! Tegnap miért volt rossz kedved??

Kamilla: ne legyél elkeseredve, más topikokban sokkal rosszabb ereedménnyel (sőt a tietek egyáltalán nem rossz!!!!!!!) simán teherbeestek a lányok!!! Nincs ezzel a számmal semmi gond!!! Ha meg bizonytalan vagy, akkor hívd fel a családtervezőben a laboros nőt és majd megnyugtat!!! Ráadásul ingyenesen teheted!! Fel a fejjel!!

Jaimee: étvágy? pocak? hányinger?

Betsy: nagyon örülök, hogy minden rendben volt a védőnőnél!! Pocakod mekkora? Szivecskét akkor még nem hallgattatok? Hányinger?

Ninikével mi újság? És Omniáról tudtok valamit?

Puszi mindenkinek!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Szia Babszi!!

Nekem tetszik a görbéd! :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Szia Heni-kismami!!!!
Köszi, nekem is tetszik.... :lol: Úgyhogy megtartom magamnak :lol: :lol:

Hogy vagytok??
Hogy rohan az idő... a babócád már nagyon öreg :lol: :lol:

babszika

SZiasztok,jób regg!

Chris: :shock: :(

Heni:kicsit elegem volt magamból...ezért voltam rosszkedvű!Kialudtam...jelentem :wink:
vedresandi

Babszika:eddig jó a görbe...remélem így is marad :wink: :!:
vedresandi

Babszi: Már várom a ++++ teszted!!! Bizony, mindjárt töltöm a 4. hónapot! Olyan jó lenne őt mindig nézegetni, hogy mik történnek odabenn!! :D

Andi: előfordul az ilyesmi! Az a lényeg, hogy visszatért a jókedvű Andi :D :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Szia Andi!!!!!!

babszika

Heni:még nincs jókedvem,de már nem vagyok morci...talán mert péntek van....sztem a legjobb lenne,ha szabira mennék.Este 8 kor még dolgoztam...ugyan otthon,de kezd elegem lenni,hogy engem még este 8 kor ís hívnak,sőt,az egyik szreplő kisfiú méreteit hajnali 1 kor kaptam meg sms-ben.No comment!
vedresandi

Jó reggelt:

Chris: :shock: :shock: :shock: Ez hogy lehet?? Meg kellene ismételni azt a tesztet!!

Kamilla: Már a lányok megnyugtattak, de tényleg, 70%-os katonák azok tök jók! Ne izélj már!!! Mondjuk ennyit az eüről, hogy nem magyarázták el a leletet....Mennyi ebből fürgő-bürge?

Sirkici: Na ugye! Nem könnyű ám tőlünk szabadulni!! :wink:

Heni: Megvagyok, elvagyok. Tegnap nagyon elfáradtam, ugyanis megint valami MÁV vezetéket loptak le :evil: :evil: :evil: , ezért a piszok melegben 2,5 óra volt a 100 km-es Nyugati-Szolnok táv...
A végére eléggé fájdogált a hasam és aggódtam, hogy gond lesz. :? És te hogy vagy?

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Heni!
Ha te várod, képzeld el, h én mennyire! :lol:
Szerintem nem is lehet 2 csíkos nekem! :roll:

babszika

[quote="jaimee"]J írta:jaimeeó reggelt:

Heni: Megvagyok, elvagyok. Tegnap nagyon elfáradtam, ugyanis megint valami MÁV vezetéket loptak le :evil: :evil: :evil: , ezért a piszok melegben 2,5 óra volt a 100 km-es Nyugati-Szolnok táv...
A végére eléggé fájdogált a hasam és aggódtam, hogy gond lesz. :? És te hogy vagy?

Már azt hittem, h most nem lesz para... de látom, menthetetlen vagy! :lol: :lol:
Ülj le egy nyugodt sarokba és engedj el! Kapaszkodik az a babó!!!! Megtalálta a neki való anyucit és már el sem ereszti!!!! :wink:

babszika

Sziasztok Csajok,

Rohanok dolgozni, csak bekukkakntottam. Babszika, király a görbéd :wink:

Jaimee, ne aggódj, nem lesz semmi gond :D

Andi, valahogy engem is este fél 12-kor talál meg a főnököm sms-e, hogy milyen riportokat kér tőlem ma délig... :?

Kriszti, nekem a PG53 és a hőmérő teljesen más napokra tette a PÉ-t... Viszont az egyik barátnőm csak PG-t használt, és már 11 hónapos a babója :D Sztem igazuk van az előttem szólóknak, szeressétek egymást 2-3 naponta Apával, és startol a gólya hamarosan :wink: Mondom ezt én aznap reggel, amikor pirire ébredtem - de új ciklus, új remény, igaz csajok? :wink:
bienvenue

Sziasztok!
Nemigen jövök mostanában, de olvaslak nagyjából titetek, azt nem hagynám ki. Nálam újdonság nincs, hiszti, nyűgösség, néha szét tudnék robbanni... szóval drága Druszám, csatlakozom... bár én nem a munka mennyisége miatt vagyok kibukva.

Kismamik remélem ma is jól vannak!!!!

Chris, szerintem próbálj ki mégegy tesztet, mikor keleltt volna megjönnie?

Kép
mercure

Bien!
Én úúúúúgy elszomorodtam....... :cry:
De legyen nagyon szép napod!!!!!!

babszika

Bien: :twisted: piri remélem utoljára jár Nálad!!!!Hajrá június!!!Sztem csatlakozom Hozzád én is!!!! :lol:

Druszám:Én sem a munka mennyisége miatt vagyok hisztis,de az csak hab a tortán.valamire rá kell fogni!!!!! 8)

Dzsémi:Nem irigyellek a tegnapi vonatozás miatt,de a Te babód már a lehető legjobb helyen van...no para :wink: :lol:
vedresandi

Babszi: Háááát azért.....Lehet, hogy mega para vagyok, de megnézném azt a kismamit, aki a helyemben nem ugyanúgy aggódott volna. Azt mondjuk nem írtam, bocsi, hogy előtte aszalódtunk már 2 órát a ballagáson a 35 fokban, ami eleve leszívta az erőmet. Mire hazaértünk különben elmúltak a görcsöcskék és megnyugodtam. :wink: Nyugati-Szolnok táv egyébként normál esetben 1,5 óra, IC-vel 1 óra 10 perc.

Nade megállj, hamarosan úgyis kiderül, te milyen higgadt kismami leszel! :wink: :wink: Figyellek majd! :lol:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

:lol: :lol:
Jaimee, igen, lehet, hogy igazad van.... dugultam is :lol: :lol:

babszika

Sziasztok Lányok!

Agyilag teljesen zokni vagyok, próbállak követni Titeket, de mindig elfelejtem mit akartam írni..

Pandácska: Gratulálok Neked! És szorítok a szívhangig (meg utána is) :)

Christell: Amíg nincs piri, addig mindig van remény. A hőd hogy alakul?

Kamilla: Sajnos nem értek az apavizsgálathoz, de a 70% jónak tűnik. :wink:

Andi, Bien: Rossz kedv husss! :twisted:

Babszika: Nagyon szép a görbéd! Ez már fél siker! :) Gratulálok!

Jaimee: A MÁV márcsak ilyen... ráadásul iszonyú drága.. Pihend ki magad!
Vendég

Sziasztok!

KépKépKép
bambika

Jah, még valami eszembe jutott. A PG53 nekem se jött be. Néha még megtisztelem egy köpéssel, de nem hiszek neki. :)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: