Timi:
Nem semmi ahogy Dorika áll..Nagyon ügyes a kiscsajod..
Bettus:
kitti nagyon vagány csajszi..besz@rás hogy milyen kis aktiv..franko az ülés..jo szine van.Ugyanolyan a medencéje Marvinnak is.Van teteje is igaz?Nekünk még nem volt alkalmunk kiprobálni...Ne is mond a Passatot..Igazábol most akarjuk lecserélni de párom nem nagyon van oda az ötletért..Én azért egy Citroen Xara Picassot jobban el tudnék képzelni..Na mindegy ugyis ö dönt..
Beuka:
Köszi a dicséretet..Marvinba ugy kell beleimátkozni a fözeléket.Délben amit adok azt kanállal kapja és kicsit felhigittom tápszerrel mert amugy nem eszi meg tul tömény neki..A maradékot pedig este kapja meg higabban cumisüvegböl.Üvegesset adok neki csak mert a fözési tudományom kudracba fulladt legalábbis Marvinnak...Ma délben spenotot föztem magunknak gondoltam adok neki..és a kis sz@rzsák megette!!Persze mert édes volt..Pont akkor volt itt a védönéni és látta a müveletet..erre beszol:Ehet ám nyugodtan napi 2 bébi ételt is
Edi:
Köszi az infot:Gesztenye + meggy..Kiprobáljuk,ha nem izlik akkor sajna
Fog:Semmi elözménye nem volt..Remélem igy is marad és kibujik az összes észrevétlenül..De jo nektek emlékszem Merci is ilyen volt a babakocsiban tök nyugis..Bezzeg a afiam ö ha félig döntve van a kocsi akkor is megfordul mindent maga alá gyür négykézlábra áll és vigyorog a képembe..
Hettie:
Nagyon cuki a kiskutyátok csak lányom ne látta volna meg..tiszta kutyabolond..
Rizi:
Jaj azok a kis hurkás lábikok..Apa büszke is lehet rá..
Melodia:
Bocs hogy leléptem de 1 perc nekem a gép elött és a lányom ugy néz rám mintha valami föben járo bünt követnék el..
Merci holnap vizsgázik szoritsatok neki..Ma egész nap magoltunk már tiszta profi vagyok répa és házi sertés terén..
Amiben Marvin ül a képen az a nagykádba rakhato ülés..Amikor Mercivel fürdik a gyerek a nagykádban akkor abban van és otthagyhatom öket egyedül..Tapadokorongos azért merem felrakni a mosogépre is mert ha egyszre odatapad akkor azt az isten sem tudja leszedni..Persze mellette állok azért.Igy mosogatunk ,mosunk meg ilyenek..
És igy fürdünk benne:
Mennem kell holnap jövök..Jo éjt mindnekinek..