Sziasztok!
Na bejelentkezek egy kicsit (bár tanulnom kéne), de meg kell osztanom veletek az örömhírt, hogy úgy tűnik végre kilábalunk a betegségekből családilag!!

mert ez a május ez katasztrófa volt nekünk, egymás után kaptuk el a különböző nyavajákat, de talán ezután egy jó széri a jön, jaj de jó lenne!!
Jut eszembe Neet
csak, hogy ne érezd magad egyedül, nekem 12 tárgyból kellene levizsgáznom és már egy hete tart a vizsgaidőszak, de még majd csak most fogok tudni elkezdeni tanulni, mert eddig vagy én voltam beteg vagy a párom vagy Bendi vagy egyszerre mindannyian...brrrrrrrrrrrrrr na jó, egy két nap tanulás néha belefért, de ennyi vizsgához az semmit se ér egyelőre
na panaszkodás megvolt
De jó lehetett a tengapi tali!

Nagyon szépek vagytok!
Fibi
Én mindenképpen a házat preferálnám, kb. 20 szobával, medencével, szaunával, teniszpályával, olyan nagy kerttel, hogy el lehessen benne tévedni, saját veteményessel, virágokkal, fákkal, bokrokkal, hozzá illő személyzettel.
Komolyra fordítva én a nagy kertet preferálom, sok gyümölcsfával, veteményessel, nálunk ez az egy hiányzik, mert amúgy a városban vagyunk, nem is túl messze mindentől, mégis kertes környék, sok növény, elég csendes is, csak annyira pici a kert, ami nem is csak a miénk.

Gyerekkoromban én is utáltam a kerti munkát, de most annyira csinálnám! Úgyhogy mi most arra vágyunk, hogy egyszer vehessünk egy házat valahol vidéken, persze nem túl messze, de ezt is megtartanánk, az lenne az igazi. Kezdhetünk gyűjteni vagy lottózni.
Alvás téma meg, nálunk olyan meleg van már most, hogy Bendi kizárólag meztelenül hajlandó lenni a lakásban és este amikor már elalszik, akkor rácsempészem a pelenkáját, úgy alszik. Takarót is néha rácsempészem, de előbb-utóbb lerúgja.
Minden betegnek jobbulást kívánok!!!!
Most megyek tanulni, várnak a vizsgák, brrrrr
ruz