A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

OrsiKép
Közben kiderült, hogy a drágám el tud vinni kocsival, így köszönöm, de nem kérem a fuvart.

Krissi
krissi

OK.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Bogu!
Elég szörnyû, ami történt veled. A 6-12 hét közötti vetélések oka sárgatestelégtelenség, kevés volt a progi. Ezt minden jó orvos így tudja.
" A várandósság 6. hetéig a progeszteron kizárólag a sárgatestben, a 10. héttõl csaknem kizárólag a méhlepényben termelõdik. A két idõpont között elõfordul, hogy a sárgatest már, a méhlepény pedig még nem termel elég progeszteront. Ha a hormon termelése nem tökéletes, akkor a magzat a váltás idôszakában (jellemzõen a 9. hét körül) elhal..." A hasznos topicunkat nézd csak meg, a végén az összegyûjtött anyagomban van.
Szerintem vizsgáltasd ki magad, de komolyan, a szomorú eset elõtt mérted-e a hõdet? Sajnos a szabály az, hogy csak 2 ilyen esemény után kötelezõek a vizsgálatok...Kép Kép, de ez ne érdekeljen.
A fogamzás elõtti gondozás pedig benne van a törvényben, úgyhogy nem lehet kifogás az orvosaid részérõl.

Nikie
nikie

Sziasztok!

Tegnap voltunk kukit nézetni. Minden rendben volt ránézésre (ezt eddig is tudtam...Kép), anyagot meg kedden kell leadni. Egy kicsit megint tovább léptünk.

Bogár!Kép

Remélem legalább Veled minden oké! Az E-mail címedet nem érem el, hogy küldjem el az enyémet?

Móni!
Nagyon sajnálom, borzasztó lehetett, de maj a május meghozza a következõ babát. Szerintem az lesz a legtermékenyebb hónapunk, érzem!

Cat!

Mennyi Macát kell szedni?1-1 elég egy nap?

Csutka
Csutka

Bogu Kép

Nagyon sajnálom, ami törént veletek. Kép Át tudom érezni a fájdalmadat.

Csutka Kép

Mi van veled?

Pusz
Noémi
noémi

Orsi!
Mail!
nikie

Noémi!Kép

Hát este elõntött rendesen...(barna volt délután, este kellett prütykölni, mert kedden kell leadni a matyikát, és 5 nap szünet kell. Lehet, hpgy a szex beindította)
Új ciklus, új remények!Kép

Gitta!
Javíts légyszi, köv. c. 2.nap.

Puszi
Csutka
Csutka

Sziasztok!

Bogár! Kép Én viszek egy kis sós sütit is! Vagy bármit ami kell. Csak az üditö cipelést nem szeretném vállalni, jó? Kép
Krissi! szerintem az édesség is jöhet. Én nem fogyózom... Kép
Gombóc! Olvastam rólad a frissben! Kép Jó, hogy a nehéz kezdett után minden rendben ment. Kép Gratula a babához!
Csutka! Sajnálom. Kép Pedig olyan biztatóak voltak a kezdetek.
Barbi! De jó! Hányadik héten jársz most? Kép
Bogu! Olyan szörnyü ilyen híreket olvasni! Kép Én is ettöl rettegek, hogy valami gond lesz. Kép Már szeretném, ha tul lennék a 12. héten. Akkor talán egy kicsit megnyugszom.
Orvosi segítség nélkül, természetes úton jött össze a baba. Azt a hónapot kihagytuk, mert síelni voltunk. Kép
Reméljük a következõ babára nem kell ennyit várnod! Kép
Cat! Hogy ment a szuri? Kép
Orsi! Köszi! Kép Majd egyeztetünk, hogy hol és mikor találkozunk, jó?

Puszi!
Andi
Andi
andi28

CsutkaKép
2x1 Macát szedek, de a dobozon 3x1-t írnak. Én ezt sokaltam picit, ezért leredukáltam.

Andi28Kép
Jól ment a szuri reggel, de végig hülyéskedett. A fürdõben adta be, de úgy csinált mintha egy rendelõ lett volna. Kiszólt nekem, hogy Andrea kérem jöjjön be, és vetkõzzön le gyorsan, mert orvosi konzíliumra kell sietnem, nem érek ráKépKép Persze végig röhögtük az egészet. Utánna vagy 20x megkérdezte, hogy nem fájt-e nagyon, meg, hogy határozzam meg, hogy hányszor fájt jobban mint amikor az asszisztens adja be. Semmivel sem volt rosszabb egyébként, de ezt nem akarta elhinni.

LányokKép
Ne legyen csupa biokaja a bulin, mert mindenkibõl biokismama leszKép Kicsit bûnözzünk is jóóóó ?

Cat

Cat
Kép
cateye

BOGU:nagyon sajnálom és átérzem, ami Veled történt. Sajnos nálunk is rosszul alakult, újból méhenkívüli terhességem volt, ami a 8. héten derült ki. Nektek legalább óriási az esélyetek, hogy hamarosan spontán összejön újra! Az idõ pedig minden sebet begyógyít!
ORSI:lehet még hozzád bejelentkezni Krissi helyett vagy Nikie már megtette?
CSUTKAKép Ez már majdnem megvolt - a köv. ciklusban tuti sikerül!Kép
GOMBÓC:gratulálok Minigombóchoz!Már biztos minden nehézséget feledtetett veled!
Virág
Virág

Cat!Kép

Az egy doboznál 25 nap mindkét félnek. Az elég elsõ nekifutásra, vagy tovább kell folytatni?

Virág!Kép

Így gondolom én is, most közel voltam hozzá nagyon. Talán legközelebb meglesz, de ha nem akkor, még ebben az évben minimum a pocakba kerül.Legalábbis nagyon remélem.

Csutka
Csutka

Virág Kép
gyere Kép van hely. Akkor viszont most megint megtelt az autóm. de jó Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

CsutkaKép
Én 100db-osat vettem, és úgy gondoltam, hogy minden hónapban a HCG vérvételig szedem, és akkor abbahagyom, mert ha vastagítja a nyh-át akkor nem jó mensi alatt is szedni. A párom nem szedi, de neki jó az eredménye. Remélem használ majd!!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

Cat!Kép

Köszke, megpróbálom. Ha szedetem a párommal, nem árthat Neki sem igaz? (talán ha valóban menöveli az "étvágyat" csak magamnak ártok...Kép)

Akkor elkezdem ha elmúlt a mensim. És a Clostival nem lesz gond?
Bocsi a sok kérdésért!
Csutka
Csutka

CsutkaKép
Javítja a spermaszámot, és koncentrációt is. Én csak azért nem szedetem vele, amiért Te is írod, hogy akkor a nap minden órájában prütykölni akarnaKép Magamat óvom.
A többi gyógyszerre hatástalan. De kedden megyek UH-ra, és megmondom az eredményt.
CatEye

Cat
Kép
cateye

Bogu
Nagyon sajnálom ami veletek történt.Én is nagyon félek tõle, mert a cicim feszülget, a hasam alja feszülget, fel is van püffedve. Már kellett volna szívpulzálásnak lennie, de nem volt. A kínok kínját élem át lelkileg hétfõig, akkor kiderül minden.
Lányok!
Szerintetek, ha elhal a magzat, akkor a ßHCG hormon lezuhan nullára? Tehát, ha csinálok egy tesztet és a pozitívat mutat, akkor él a baba?
Lujza
lujza

Lujza!Kép

Szerintem ne stresszeld magd, biztos nagyon nehéz, de türelem. Szorítok, hogy minden rendben menjen!Kép

Cat!Kép

Köszi az infókat. Azért ha nem is kettõt, de egyet beszedetek Vele is. Majd megbirkózom vele valahogy...(vagy szó szerint?Kép)

Csutka
Csutka

LujzaKép
Ne idegeskedj, biztos rendben van a baba. Én úgy tudom, hogy a vetélés után is még pozitív a teszt, mert lassan megy le a HCG szint. De a Te esetedben nincs ilyenrõl szó!!!!! Fõ most a nyugalom, és a pihenés.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Köszönöm! De nagyon nehéz...
Lujza
lujza

Remélem nem haragszotok meg, kicsit hosszú de nagyon aranyosKépKép

A Smith család évek óta hiába várja a gyermekáldást, így nagy nehezen arra az elhatározásra jutnak, hogy fogadnak egy bérapát. A nagy nap reggelén Mrs Smith idegesen várja a jelentkezõt.
Eközben egy házaló fotós csenget be az ajtón, hátha sikerül egy kis munkát találnia. Mrs Smith ajtót nyit.
- Jó reggelt asszonyom, azért jöttem...
- Ó, tudom miért jött. Már nagyon vártam - mondja Mrs Smith.
- Tényleg? - lepõdik meg a fotós. - Nagyon jó. Tudja, a gyerekek a specialitásom.
- Ebben bíztunk a férjemmel. Jöjjön be és foglaljon helyet! Hamarosan Mrs Smith a tárgyra tér:
- Nos, akkor hol kezdjük?
- Bízzon csak mindent rám! Azt hiszem, kettõt csinálnék a fürdõkádban, egyet a kanapén és talán néhányat az ágyon. Esetleg a nappali is mókás lehet...
- Fürdõkád, nappali? Nem csoda, ha a férjemnek nem sikerült eddig.
- Nos, asszonyom, senki nem tud minden alkalommal tökéletes dolgokat produkálni. De ha kipróbáljuk több pozícióban, különbözõ irányokból, biztos vagyok benne, hogy elégedett lesz az eredménnyel.
- Úristen, az nagyon sok... - sóhajtja Mrs Smith.
- Asszonyom, az én szakmámban az embernek muszáj idõt szánnia a munkájára. Meg tudnám csinálni öt perc alatt is, de biztos vagyok benne, hogy elégedetlen lenne vele.
- Hát, nem is tudom... - motyogja Mrs Smith.
A fotós elõveszi a tárcáját és kihúz belõle egy sorozatot a legjobban sikerült gyerekfényképeibõl. Megmutatja az elsõt:
- Nézze csak, ezt például London belvárosában, egy busz tetején csináltam!
- Úristen! - kiált fel Mrs Smith elõhúzva zsebkendõjét.
- És ezek az ikrek is elég jól sikerültek, pedig az anyjuk nagyon megnehezítette a dolgomat.
- Megnehezítette?
- Igen. Végül ki kellett mennünk a Hyde parkba, egyébként nem is sikerült volna. Képzelheti, milyen nehéz volt ott a sok ember között. Annyian jöttek oda, hogy négy-öt sorban is lökdösték egymást.
- Négy-öt sorban? - kérdezi Mrs Smith tágra nyílt szemmel.
- Igen - mondja a fotós. - Az anyjuk nagyon hisztis volt. több, mint három óra hosszat sikítozott folyamatosan. Gondolhatja, milyen nehéz volt koncentrálnom. Aztán besötétedett, úgyhogy a végét már sietve kellett ellõnöm. Amikor meg a mókusok elkezdték rágcsálni a felszerelésemet, csomagoltam és hazamentem.
- Azt mondja, tényleg megrágcsálták a, hmm... felszerelését? - hajol elõre Mrs Smith.
- Igen, így volt. Nos, asszonyom, ha készen áll, akkor behoznám az állványomat.
- Állványát?
- Persze. Szükségem van rá, a felszerelés olyan nagy, hogy nem tudom sokáig tartani. Asszonyom? Asszonyom?... A fenébe, hát nem elájult?
Csutka

Lányok!
Tegnap az volt, hogy az egyik kolléganõm terhes, és kérdezgették összevissza a többiek. Még az elején jár, csak fél füllel hallgatóztam. De én nem tudtam tõle mit kérdezni, és nem is volt erõm, de nem is akartam õszintén szólva. Aztán kicsit pityeregtem a mosdóban, és utána ment minden ugyanúgy. Szerintetek ez baj?
Az teljesen más, ha veletek találkozom, pl. Zsuzsut is olyan jó volt látni. Na de itt, nem is értem miért van különbség...
köszi
Nikie
nikie

NIKIE:van különbség. A legnagyobb az, hogy itt a topicban mindannyian egy cipõben járunk és megosztjuk egymással a gondjainkat és ha valakinek nagy nehezen összejön, azt egy picit a saját sikerünknek is érezzük. Itt mindenki sokat küzd a babáért és igazán "kiérdemli". Ez persze hülyén hangzik, de azok akik csak gondolnak egyet - vagy még azt sem - és hipp-hopp teherbe esnek nem tudják milyen szerencsések és nem tudják úgy értékelni mint mi. Szóval ne aggódj, azt hiszem nyugodtan mondhatom, hogy mindannyian hasonlóan éreznénk.
ORSI:jaj de jó, "válogatott" társaságban sokkal kellemesebb az út is!Kép
BOGÁR:tiramisut hozzak vagy nagyobb szükség volna valami másra például padlizsánkrémre? Ja és vinnék egy kis vörösbort is ha tudnám, hogy lesz aki velem tart!?? CAT?
LUJZA:biztosan rendben lesz minden!Próbálj megnyugodni, de legalábbis csinálni valami olyat a hétvégén, amit máskor nem szoktatok. Na nem kell mindjárt rosszra gondolni!!Például elutazhatnátok valami klassz helyre vagy elmehetnél masszõrhöz meg kozmetikushoz vagy ilyesmi.Kép
CSUTKA:nagyon jó a sztori!:Ó
Virág
Virág

Sziasztok!

Lányok!
Csak futtában van idõm olvasni, rengeteg a munkám.
Akit kell javítottam!

Bogu!
Nagyon sajnálom! Teljesen együtt érzek veled! Kép Próbálj meg pihengetni. Ha könnyeb úgy, akkor gyere, és írj nekünk!

Gombóc!
Gratulálok, beírtalak a tablicskuba! Sajnos ritkán nézünk be a friss kismamikhoz, így sok mindenrõl (mindenkirõl) lemaradunk!

Lányok!
Tudjátok, hogy Edelweis már a finis felé közeledik?! Pedig még csak nemrég örültünk együtt vele! Kép Kép Kép

Sasha!
Köszönöm, hogy gondolsz rám néha! Nekem is sokszor eszembe juttok Csipkebogyóval. Remélem jól vagytok! Kép

Akkor a tablicsku:
Kép
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!Kép

Kellemes hétvégét mindenkinek!Kép

PusziKép
Csutka
Csutka

BoguKép
Én annyira sajnálomKép. Ez elképesztõen szomorú. Utrogestant nem kellett szedned?
Viszont tényleg kicsit morbidan hangzik, de tudod, hogy terhes tudsz lenni és most biztosan nem kell olyan sokat várni rá, mert a szervezeted már tudja mia az, hogy terhesség és ez adjon erõt, na meg a hamarosan beköszönõ új babó a pocidbanKép.

GombócKép
Én is gratulálok. Nagyon édes a picitek.

BarbiKép
Gratulálok a babóhoz és ahhoz, hogy már látjátok, hogy kisfiú lesz. Te hányadik héten jársz? Már így telik az idõ?!

CsutkaKép
Nekem munkahelyi e-mail címem van, ezt nem szívesen írom be a topicra, viszont, ha neked lenne, amit meg tudsz írni ide a topicra, akkor légyszi tedd meg.

LujzaKép
Beszélj kérlek a babóhozKép. Kérlek, hogy az összes negatív gondolatodat hesegesd el. Tudom, hogy nehéz, de próbálj meg várni hétfõig és csakis, de csakis a jóra gondolniKép.

NikieKép
Egyáltalán nem baj. Én azt hiszem ezt egyszer mindenki átéli, csak ahhoz kell nagyon sok erõ, hogy ezen viszont könnyen túltegye magát az ember lánya és akkor jut egyre közelebb a sikerhez Kép.

VirágKép
Ahogy gondolod. Én imádom a tiramisut és amit Te készítesz az mennyeiKép. A többit pedig ahogy gondolod. Vörösbor pedig van a pincében, majd kiürítjük a papi borospincéjét (bocsi, ha olvasodKép). De, ha lenne egy favorit borod, azt is szívesen megkostóljuk.

LányokKép
hétfõn dobom a talis táblát, de most el kell sietnünk.

És persze a jó hírKép Ma voltam doki bácsinál és a vérvétel is kimutatta a kis pocaklakónkat és mostantól szednem kell az utrót isKép Nagyon örülünk a kispapivalKépKépKép Jövõ pénteken megyünk uh-ra, mert most meg sem keresteKép, de jövõ héten már biztosan látunk vkitKép

Jó hétvégét Mindenkinek
pusza
Bogár
bogár

BoguKép
Én annyira sajnálomKép. Ez elképesztõen szomorú. Utrogestant nem kellett szedned?
Viszont tényleg kicsit morbidan hangzik, de tudod, hogy terhes tudsz lenni és most biztosan nem kell olyan sokat várni rá, mert a szervezeted már tudja mia az, hogy terhesség és ez adjon erõt, na meg a hamarosan beköszönõ új babó a pocidbanKép.

GombócKép
Én is gratulálok. Nagyon édes a picitek.

BarbiKép
Gratulálok a babóhoz és ahhoz, hogy már látjátok, hogy kisfiú lesz. Te hányadik héten jársz? Már így telik az idõ?!

CsutkaKép
Nekem munkahelyi e-mail címem van, ezt nem szívesen írom be a topicra, viszont, ha neked lenne, amit meg tudsz írni ide a topicra, akkor légyszi tedd meg.

LujzaKép
Beszélj kérlek a babóhozKép. Kérlek, hogy az összes negatív gondolatodat hesegesd el. Tudom, hogy nehéz, de próbálj meg várni hétfõig és csakis, de csakis a jóra gondolniKép.

NikieKép
Egyáltalán nem baj. Én azt hiszem ezt egyszer mindenki átéli, csak ahhoz kell nagyon sok erõ, hogy ezen viszont könnyen túltegye magát az ember lánya és akkor jut egyre közelebb a sikerhez Kép.

VirágKép
Ahogy gondolod. Én imádom a tiramisut és amit Te készítesz az mennyeiKép. A többit pedig ahogy gondolod. Vörösbor pedig van a pincében, majd kiürítjük a papi borospincéjét (bocsi, ha olvasodKép). De, ha lenne egy favorit borod, azt is szívesen megkostóljuk.

LányokKép
hétfõn dobom a talis táblát, de most el kell sietnünk. És ez nem bioparti leszKép, mindenki azt hoz, amit szeretne. KrissiKép jöhet a hízlaló édességKép

És persze a jó hírKép Ma voltam doki bácsinál és a vérvétel is kimutatta a kis pocaklakónkat és mostantól szednem kell az utrót isKép Nagyon örülünk a kispapivalKépKépKép Jövõ pénteken megyünk uh-ra, mert most meg sem keresteKép, de jövõ héten már biztosan látunk vkitKép

Jó hétvégét Mindenkinek
pusza
Bogár
bogár

bocs kétszer ment el, de szarakodott a szerverünkKép
bogár

VirágKép
Én csatlakoznék a borozókhoz, koccintok Veled!!! Arra szavaznék, hogy padlizsánkrémet hozzál (én azt imádom). És elõételnek pici piritóssal azt lehetne enni. Aztán jönne a BogárKép-féle sülthusi, salátákkal, végül a sok-sok desszert.
Na mit szólsz BogárKép hozzá ?

NikieKép
Én is azt érzem amit Te, nem vagy egyedi eset. Amikor a mh-en valaki bejelenti, hogy terhes összefacsarodik a szívem, és nehéz a fojtogató sírást visszatartani. Viszont a hasonszõrûek sikerének nagyon tudok örülni, és csöppnyi irigység sincs bennem. Mi már megszenvedtünk nagyon a sikerért.

GittaKép
Remélem a talira eljösz, mert már olyan régóta szeretnék megismerkedni Veled.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Virág
Már be is jelentkeztem fodrászhozKép. És holnap kirándulni megyünkKép
Lujza
lujza

BOGÁR:örülök, hogy Biobogárral is koccinthatok majd, persze csak icipicit engedünk Neked meginni, annyi pedig jót tesz a vérképednek!Kép
CAT:tudtam, hogy számíthatok rád!Kép
Most aztán nem tudom, melyiket hozzam. Legszívesebben hoznám mindkettõt csak félek, hogy nem lesz idõm elkészíteni. Talán mégiscsak padlizsánkrém...? Igazi verhetetlen erdélyi recept szerint, házilag készített majonézzel csinálom, olyan könnyû, hogy majd elszáll és a vendégeim hihetetlen mennyiségeket falnak fel belõle.
Virág
virag

Sziasztok Lányok Kép

A mai nap tiszta dili. A gépem bedöglött a leleteim csak kedden lesznek meg .
Bogár Kép
Légyszi a profilban található e-mailra írd meg a címet és egy tel számot is ha lehet, ha eltévednék .

Úgy tünik a délelõttöm szabad a versenyek 2óra felé kezdõdnek.
Szóval kifelé nálam is van 3 szabad hely .
Hol tart a dolog mit vigyek ? Üdítõ, sali vagy süti ...

Nagyon szíven ütött amit a magzatelhalásokról, vetélésekrõl írtatok. Tudjátok én is átéltem tavaly. Igaz hogy azt mondták hogy a babó melletti hematóma választotta le a lepényt de én inkább progi hiányra gyanakszom. Barnáztam már a terhesség elõtt , és az én picim is a 9 hét körül halt el csak a 10. héten vettem észre mert akkor kezdtem
vérezgetni. Hogy a hematóma mitõl alakult ki nem tudom állítólag a beágyazódáskor történhetett valami , megpattant egy ér vagy ilyesmi.Az ultrahangos doki azt mondta van ilyen majd felszívodik......
Kiváncsi vagyok hogy a mostani hormon leleteim mit fognak mutatni .
A cickafark vagy Maca segít a progi hiány esetén is ?
Azt mondják hogy az enyhe mellfeszülés normális a ciklus második felében. Tul.képp mi okozza mert nekem mindig nagyon feszül de most már az egész ciklus alatt nem csak a második részében. Lehet hogy valamibõl sok van ?
Már mindent figyelek minden idegesít ..... lehet hogy ez már a korral jár.

Sok pozitív +++++ energia a hétvégére és akció!!!
Zsé
Zsé

Cat, Krissi Kép
Aranyosak vagytok, hogy hianyoltatok!

Megnyugtato tudni, hogy ezek szerint a paromnal minden rendben van. Jo, hogy megcsinaltattuk a vizsgalatot es tenyleg nagyon egyszeruen megvolt, megerte.

Bogu Kép
Sajnalom, ami tortent!

BogarKép
En is szivesen mennek a talira. Mit vigyek, mire van meg szukseg?

ZseKép
Ha van meg hely a kocsiban, en szivesen csatlakoznek.

Alena
alena

Cat!
Nagyon szeretnék elmenni, elhiheted! De sajnos, mindig közbejön valami. Kép

Nikie!
Én is pont így éreztem magam, amikor a munkatársam közölte, hogy babát vár. Sajnos nekem rosszabb volt, mert õ elvetette! Rettenetes érzés belegondolni...

Lányok!
Nem fogjátok elhinni, hogy tegnap mit fõztem a párocskámnak! Kép Már évek óta rágja a fülem, hogy csináljak neki BIKA TÖKE pörköltet! Kép Tegnap végre kaptam a hentesnél. Nagyon ízlett neki! Kép Nemem nem... brrr... Kép

Na, folytatom a munkát... ...már kezd elegem lenni az állandó túlórából! Kép Ki sem látszom belõle.

Üdv:
Gitta
gitta

SziasztokKép
Hulla fáradt vagyok, de már jobb a kedvem. A mh továbbra is tré, de már alig várom a talit.

ZséKép
Közben kiderült, hogy a férjecskémnek vidékre kell aznap menni, és mégsem tud elvinni. Beférhetnék én is hozzátok?
Bocs, hogy így össze-vissza beszélek, de eddig úgy volt, hogy nem megy.

GittaKép
Gyere Te is lécci!!!!!!!!! Bikatöke pörkölt?! Dzsíííí!!!

BogárKép
Túrós pite, gyümölcstorta mehet?

Krissi
krissi

Sziasztok!

Andi, Bogár, köszi a gratulációkat, viszont kivánom nektekKép

18-ik héten járunk, de már két héttel ezelött kiderült,hogy kisfiú lakozik a pocimban.Nagyon jól láttuk az Uh-on mindenét, fantasztikus dolog látni ahogy rúg-kapál.Még nem érzem, de hamarosan ez is el jön.
Tényleg, valaki megnézte már a képeket az albumban???
Remélem ma nem járok úgy, mint tegnap, amikor elküldtem az üzimet, rögtön rohantam hányni...Nem tudom nálam meddig tart ez a hányós korszak, de már vége lehetne.
Na, azért csak elküldöm, nem maradhat igy örökre...Kép
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

BarbiKép
El is felejtettem írni, hogy megnéztem a képeket, a harmadik UH-n látom jól a babót, olyan tökéletes fejformája van! Nagyon gratulálok!!!!!!! Úgy örülök Nektek! Még mindig oly hihetetlen, hogy egy jó pár hónapja még Te is itt szomorkodtál, hogy sose lesz ebbõl már babóca, és tessék!!!!

Sok boldogságot!!!

Krissi
krissi

Ja, és mi lesz a neve?????

K.
krissi

Krissi,köszi szépen, sajnos a scannelés nagyon rontott a minöségeken, de azért valami kis maszat látszik mindegyiken...
A neve még kitalálás alatt van, vannak már ötletek,még nincs véglegesitve. Tudod olyasmit kell kitalálnunk, amit angolul is ismernek, és magyarul is ismert.
Szia
Barbi

Kép
Kép
barbi

Ti vegyes házasság vagytok? Gondolom, a hely miatt sem árthat egy angolul kiejthetõ név. Nálunk is kétféle lesz... egyszer...
Mindenesetre tudósíts bennünket a fejleményekrõl, én személy szerint nagyon kíváncsi vagyok, hogy megy sorotok!!!!

Puszi:
Krissi
krissi

A házasság teljesen magyar, mármint a férjem is, csak az ország ahol élünk, az nem, és erre is gondolnunk kell.
Szegény férjem nagyon megkinlódik az õ keresztnevével (Csaba), irr Xszabától kezdve mindennek kiejtik, söt a múltkor még KAsszandrának is nevezték..Tiszta õrületKép
Bezzeg az én nevemmel nincs baj, azt elsöre értik. Anyukám sejtett valami elöre annak idején..Kép
szia
Barbi

Kép
Kép
barbi

Apukám is Csaba, és anno angol tanfolyamon a tanár elnevezte Cliffnek, esetleg a Te Csabád is kitalálhatna valami becenevet!Kép (gondolom a kis lurkó nem lesz Csaba Boldizsár...Kép)

Pussz:
Krissi
krissi

Sziasztok LanyokKép

BogarKép Hatalmas gratula nektekKép Olyan jo, hogy egyre tobben lesznek itt babasok. Vigyazz magadra es jo pocisodast Kép

BoguKép Nagyon sajnalom, ami Veled tortent, remelem hamar tovabb tudsz lepni, legalabbis fizikailag. Probalj meg sokat pihenni. Kuldok hozza sok-sok ++++++++++++++ energiat.

CsutkaKép Remelem azert nem vagy depis? Mar majdnem sikerult. A kovetkezo biztos ossze fog jonni. Erre szabad csak gondolni.

CatKép Megrendeltem en is a Maca-t. Szerinted eleg, ha napi 1-et szedek? A fiuknal csak az "etvagyat" noveli, vagy lehet egyeb rendkivuli hatasaKép? Probaltam rakeresni, de sok okosat nem talaltam erre vonatkozolag. Remelem szerencset hoz nekem isKép ( ha mast nem is)

KrissiKép Nem szabad depizni es igenis el kell menni a talira. A lanyok biztos hamar megvigasztalnak, ha eppen olyan hangulatban vagy. De ne igy allj hozza, akkor biztos nem lesz rossz hangulatod. A munkat pedig "barmikor" otthagyhatod. En is igy gondolkodtam amikor rosszul mentek a dolgok. Igy azert konnyebb elviselni. De itt a babaneten nagyon sokunkat atsegitettek a tobbiek a nehezebb napokon. Ezert (is) vagyunk itt. ( en csak neha )

BarbiKép Megneztem az uh kepeket. Nagyon aranyosak! Parocskam elso szava: mekkora laba van! Kép ( az lehet, hogy nem csak a laba volt? )
A nevekkel nekunk is gondunk van. Otthon ezt almomban sem gondoltam volna. A Zoltan se valasszatok, sot meg az Eva-val is neha gondok vannak. Nekem van erre egy otletem, amit fogok is majd alkalmazni. Irjatok ossze jopar nevet, ami jo lehet, aztan adjatok oda egy kanadai ismerosnek, aki kimondja nektek. Ami a legjobban ertheto es mondhato, az lesz a nyero.
En Luca-t szeretnek mar 10 eve ha lany lesz, de LUKA lett belole - ami pedig itt fiu nevKép Valoszinu nalunk ket neve lesz.

Lanyok, uuuuugy mennek en is talira, de nagyon messze vagytokKép Aztan varjuk a babas hireket a tali utanKép

Pusza:
Vica
vica72

Sziasztok Lányok!

Ha valakinek szüksége volna Profasi injekcióra, nekem van felesleges 2 ampulla is, szívesen odaadom. Ha érdekel valakit: akinyusziful@freemail.hu címre írjatok!

Mindenkinek sok sikert a babaprojecthez!

Zsu
Zsu

Lányok! Andy volt genetikai UH-n, minden rendben van vele és a babával is. Edelweiss igen valoban lassan szül, már megvan a kiságy és a babakocsi is. Ö nem hizott sokat, még ebben is szerencsés. Ha megszületik a baba majd megirom nektek, nem tudom kinek küld még az apuka SMS-t.

Gitta! Légyszi javíts majd, ma vagyok a 2 cn-en.

Karmen
karmen

Sziasztok Lányok !

Újra itt, bár csak néha tudok jelentkezni, mert otthon nincs net, a könyvtárból írok.
Minden rendben van velünk, bár, hogy õszinte legyek, nem könnyû megszokni a magyar viszonyokat. Munkahelyem még mindig nincs és valószínüleg a férjecském is Németországban fog dolgozni, belekóstolunk a távházasságba. Kéthetente hazajön, de nagyon kell igyekeznünk, ha jövõre babát akarunk. Voltam nõgyogyinál, minden OK, úgyhogy csak próbálkoznunk kell.
Látom néhányan babásak lettek mióta itt jártam, nekik gratulálok.
Akiknek nem sikerült még, azoknak pedig velem együtt kitartás !

Bogu
Nagyon sajnálom a történteket, szorítok, hogy hamarosan megint babás legyél és minden rendben legyen !

Valaki tud valamit Dorisról? Ott maradtam le amikor munkakört váltott és nem volt net hozzáférése.
Most egyenlõre ennyi, próbálok újra rátok hangolódni.
Érzitek a tavasz közeledtét ? Jönnek a gólyák is !

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

EgcsiKép
Üdv itt újra!
Abszolút megértem a helyzetet. Miért nem mész ki Te is?
Hogy vannak a madárkáid?

Krissi
krissi

Egcsi! Andi irta, hogy Dorisnak is kezdödik a lombik.

Karmen
karmen

Lányok! Bocs, elfelejtettem elújságolni, Rita csütörtökön volt UH-n, megnézték a babát, minden rendben, 7 hetes terhes és meghallgatták a baba szivhangját is. Mindenkit üdvözöl.

Karmen
karmen

AlenaKép Krissi Kép
Persze hogy befértek majd megdumcsizzuk hogy hová menjek értetek.
Zsé
zsé

Sziasztok Lányok!

Olyan jó olvasgatni, hogy megint vannak új picurkák...
Brbi, annyira drukkoltam neked, hogy minél hamrabb összejöjjön és a többieknek is. Mindent bele lányok! Kép

Mi ma voltunk a dokinál délelõtt és már 2 ujjnyira nyitva vagyok. Kérdeztem mégis mikor lesz esedékes Pöttömke ezek után, mert márc. 21-ig nem fogjuk kibírni, mire közölte, hogy lehet még ma visszajövünk.

Doris is jól van, készülnek a lombikra és a párjával mennek majd Svájcba dolgozni. Ott már lesz netje és biztos rendszeresen jelentkezik majd.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: