A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Zsú a kisdobozra én is vadászom 1 ideje.persze pont most sehol nincs(egész idáig mindig láttam)

Bridzsi

Kép
esztora

Annee, Andi! Örülök hogy minden rendben!

Molkata! Mennek a drukkok, hogy ne legyen gond! Örülök hogy babóca jól van!

Emi

Kép Kép
emi_25

Esztora bugyivásárlásáról jut eszembe, én is vettem tenásat a gyogyitárban, de ez nem az eldobható, de hálós és mosható…na a lényeg, olyan büdös volt, hogy gondoltam kicsit átmosom, és beletettem a csapba, ott álltam neki, na otthagytam, párom megy, és furcsa hangon miiiiiiiiiieeeeeez? Életében nem látott még ilyet, mondtam szexi fehérnemű!

Vettem tena lady extrát is, gyogyitáros mondta, bevinni ezt szokták, utána meg a simát, vagy minit használják…. Rábíztam magam!

A napvédő nekem eddig még eszembe sem jutott..akkor még az is kellene, mit ajánlotok, holnap megyek is dm-be asszem…

Én is niveát vettem dobozosból, van utazós is? Pont azon agyaltam, hogy azt a batár dobozt vigyem a kórházba? Na meg utána is jól jön…

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

bori, nem tudom megköszöntem-é, de köszi az infót! nagyon jól jött!

lynia-

Szerintem azért az idén nem kellene napfénynek kitenni babókat. Árnyékban is éri egy kis uv őket, uhhó attól még lehet szép színük.
Meg amúgy is, ha felnőtteknek fokozatos napfénykitétel ajánlott a bőrnek, akkor bébnél ezt hatványozottan kell érteni. Mett ők eddig ugyi maximálisan védve voltak. Nálunk a hatalmas nagy bébkocsis séták asszem kimaradnak, az udvaron/kertben fog a drága levegőzni. Meg ha lakókocsival kivonulunk, menyünk erdőszélre és társai. Na, de ott tuti megoldható az árnyékolás, nem a belvárosban kell fejcsavargatva rímánkodni egy kis árnyék után.
Bár ha így belegondolok, a bides fővárosiak, akik nem tehetik meg, hogy valahova kimeneküljenek, tuti bajban lesznek. Mert egész áldott nap lehetetlen a házban ülni, ablak elé tenni levegőzni a kölket. Ha meg kimoccantok, akkor a meleg, hőség miatt béb nincs felöltöztetve. S hiába a bébkocsin a tető, attól még lábacskákat érheti a nap. Ha meg ráteszel valamit, akkor belesül a kölök.
Hú, gáz a téma. Tehát jogos a krémezés kérdése.
Elvileg amolyan 50-es faktorút lehet megengedett béb bőrre is pakolni, de azért asszem mégiscsak okos lenne egy bőrgyógyász véleményét is kikérni.
Mondom én, aki Edónál 5 hós korában a kölöknek marhára felkaptam a vizet ama szakdokira. Kölök fején valami pukis izék jöttek ki, valószínű a meleg s a fejforgatás játszott közre (hátul, a tarkó fölött voltak a pöttyök). Doki meg a címünk látva kisütötte, hogy házban lakunk, rámkérdezett, hogy van-e kutyánk, s igenlő válaszom után kijelentette, hogy én vagyok a hibás, mert kutyázás után mosatlan kézzel fogom meg a gyereket. Hát ne tudjátok meg, majd felpofoztam az illetőt. Először is a kutyák nem házban vannak, másodszor az allergiám miatt is, szinte fóbiásan mosom a kezem ha a kutyához hozzáérek. Persze dög hapsi semmiféle kencét nem adott, de hálisten én kitaláltam mit kell rátenni, anno nekem is voltak valami bőrös hülyeségeim.

Kép
kissmanó

"bides fővárosiak" :shock:

Emi van igen, ilyen kis lapos dobozka, amit én láttam az zöld színű!!!

kispiskóta

Emi - na akkor a lottózás eredményhírdetésre még várni kell matrac ügyben. Hú, hogy is fogod kibírni?

Basszus, én mindig ilyen hosszú dumákat nyomok le?
Hogy kell engem kikapcsolni?

Kép
kissmanó

Aha: értsd alatta nem a személyek a bidesek, hanem maga a főváros. Brassó sem kicsi, de ez nekem épp jó. Ettől nagyobb városban már nem érezném jól magam.

Kép
kissmanó

Emi én is a kórházba viszem az extrát.az szexi bugyim is mosható de mondtam a nőnek nem hiszem hogy mosni szeretnék kezdésnek 4-et vettem ha kell még hozatok majd be.
azt hiszem ahogy Zsú írta pampersből van utazós doboz.(több csomag törlőn szokott lenni "ajándékba")tényleg nagyon jó dolog
szerintem mert ha a zacsist bontogatod egy idő után nem ragad vissza rendesen.(kórházba zacsist viszek ha nem lesz addig dobozom)

Bridzsi

Kép
esztora

hát, én sem akarom majd mosni, csak így előtte nem tetszett a szaga...olyan műanyag volt, de nagggyon!!!!

lynia-

ti vettetek sityakot neki? van külön újszülötteknek valami napellenzős, vagy nem si kell, mert ott a bébkocsi árnyéka? a fejét nem éri igazán nap...

lynia-

hulla vagyok, megyek táplálom a csemetét és alszok...

lynia-

Zsuzsi!

De jó, akkor vasárnap ti is ünnepeltek?
Na én is lépek, Bogi elkezdett csuklani, olyan édi ilyenkor, és ilyenkor apa ráteszi a buksiját a pocimra és hallgatja hogy csuklik kicsilánya...
Vendég

de jóóó, most fürcsiztem és észrevettem a melltartómon a bal melbimbómtól nem messze egy foltotcskát! hihi, duzzadtabb is a mellem, szóval lessz itt tejci asszem... :lol:

lynia-

Sapit mi kaptunk, kell nekik, mert zéró hőháztartás... De Tesóm kölke pl rögtön kinőtte az újszülött sapikat, és 1 napos korában már 1 évesre valót vettek neki ;) Most 3 éves, és 6 évesnek ajánlott bukót vettünk neki!
Szal a centi a fontos, nem az életkor!

Én nem szeretném krémezni, én is leégek, ha csak ránézek egy naposabb helyre, úgyhogy majd együtt menekülünk, meg forgatom a napernyőt.

Kata, úgy gondoltam, hogy sómentes diétát. Engem a szénhidrát nem érdekel, attól "csak" hízok. De a sótól mostmár repedek is :?

Emi! Nagyon szívesen, remélem, legalább ezek egységesen fognak menni, és nem kell mindenkinek utána járnia a teendőknek.
szal anyaságit és családit meg tudjuk írni előre, de beadni majd a kölök születése és papírjai beszerzése után lehet majd.
Kár, hogy így van kitalálva... :twisted:

Manó! Én hosszabbakat írok, mindig játszom az okoska törpöt :oops:

Uxi! Párocska bemondta az unalmast, nem mentünk el szülőszoba látogatásra, úgyhogy semmi infom a házasságiról, és a tanfolyamról. Pénteken mek ctg-re, esetleg... Telefonon próbáltad?
Vendég

Megjöttünk!
Szüli felkészítésen voltunk...Relax program volt ma, de én csak arra tudtam figyuzni, hogy az uramat keltegettem, mert horkolt :oops:

Kata
Még beszélj a bébbel, hogy erősítse a kis tüdejét!

Andi
Udvarlókból nálunk már sorszámot kell tépni :lol: Körülöttünk mindenkinek fia lett/lesz..Mondjuk ha brünhilda lesz, akkor csak a te fijjad jöhet számításba, mert nyizgék nem tudják a tenyerükön hordozni :lol:

Nekünk "kalapunk" van a kisasszonynak:

Kép

KépKép

KépKép
szivvi

Esztora
Textil pelust, meg popsi törlőt kell vinni a kórházba! Adnak ruhácskát, meg pelust!

KépKép

KépKép
szivvi

Esztorának megint nem műx a vonalzója :(

Kép
kissmanó

Szivvi akkor Nikinek igaza volt! :wink:
Ricsi egyszer a doki várójában aludt el azon aggodtam legalább ne kezdjen horkolni.
köszi az infót ezeket viszem ja és plusz t.pelust mert kb 2-3 nap után a kutyáknak hazaküldöm,érezzék az új "szagot" mielőtt hazajövünk.
azt tudtam hogy adnak ruhát de azért összerakok neki egy kis böröndöt.(nem tetszenek a kórházi ruhák )

Bridzsi

Kép
esztora

Molkata mit jelent az,hogy lepényelégtelenség?Lehet azért kissúlyú a babád?

Nekem is fáj a jobb bordám ha ülök,szerintem ott a kis lába és
ilyenkor nyomódik.

Henchy szar a mérleg.
pillangó7

Manó mükszik a vonalzóm!tegnap töltöttük a 33. hetet ma akkor 33+1-nél járunk.

Bridzsi

Kép
esztora

ITT VAGYOK MÉGIS...MIRTE ODA KERÜLNÉK, ADDIGRA NEM VAGYOK ÁLMOS...PÁROM PINGPONGOT NÉZ, ÉN UTÁLOM, MARAD A NET

lynia-

Esztora
Azt mondták, hogy ált nem engedik a bébnek a saját ruhát!

KépKép

KépKép
szivvi

Móni kislánya másnap már abban volt.na mindegy ha nem lesz pöttyös tőle maradhat.az ő "böröndjét ugy se vittük volna egyből magunkal.

Bridzsi

Kép
esztora

Azt mondta a szülinéni, hogy nővérkéje válogatja :roll:

KépKép

KépKép
szivvi

Persze, útál engem ez a babanet vonalzóstól, mindenestől.
Tudtam Esztora, hogy mire te nézed, már rendben lesz minden.
Az volt a nagy harci helyzet, hogy egy üres téglalap jelent meg, mindenestől nem működött, nem a bennelevőkkel voltam felakadva.
:twisted:

Kép
kissmanó

nézd a jó oldalát, utána azt nem neked kell mosni :wink:

lynia-

Csajok
Nekem is kellene egy kis pozitív energy..A húgom exe, 30 éves és agyvérzést kapott, szinte halott :cry: :cry: Egyszerűen annyira le vagyok döbbenve, nem térek magamhoz..

KépKép

KépKép
szivvi

uram isten, 30 évesen, megy neked is a sok sok ++++ ez boralmas!

lynia-

Na gyors bekukk, el is felejtettem, hogy ma meccs lesz... pedig dr. House, és Hősök... szomorú vagyok ettől, most utálom a meccset!

Esztora ez jó ötlet (kutya-pelus) én is ezt fogom tenni, nem lesz szerinted nagyon féltékeny a kutyusotok? Én tartok kicsit ettől, + a két macskámtól is, nehogymár szegény gyereket elkezdjék táplálni, mondjuk belezett egérrel meg madarakkal :roll:

Andrea
Kép
kindernay

Szivvi: most olvastalak, ez borzalmas, igazából ilyenkor kevés minden szó, de azért megy +++++++++++++++++++++ és tiszta szívből kívánom, hogy felépüljön, imádkozom is érte a mai naptól, bár tudom , hogy neked most ez kevéske vigasz. Próbálj erős maradni, a baba miatt...

Andrea
Kép
kindernay

Köszi Lányok!

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi megy az energia tőlem is!

Andi a suttogóban olvastam ,meg azt is hogy az udvaron (a lakáson kívül )már meg kell mutatni nekik amikor haza értek.
kiváncsi leszek én is mi lesz mert a kutyámról mintázták az irigy kutya jelzőt!

Bridzsi

Kép
esztora

Szivvi!
Basszus, megy a pozitív energia!

Emi!
Az én férjem teniszt szokott nézni, elég sűrűn..amikor torna van és rendesen izgul a döntőnél /ő is teniszezik hobbi szinten/

Nincs kedvem tv-t nézni sem olvasni, már mindent 100x elolvastam..vettem egy babaápolási könyvet hétfőn..lassan a végére érek..
A suttogót fogom megvenni, nagyon dícsérik.
Néztem egy babamasszázsos+homeopátiásos könyvet..mármint egy könyvben a 2 téma..
torolve_20131003125716

Szivvi!
Ez borzalmas!
Csatlakozom a többiekhez, megy a drukk!
Vendég

Pillangó!
Az a baj, hogy a terhesgondozáson is pont ennyit mér...
De nem baj ám, azért is ettem egy kis csokit, mert elfogyott a jégkrém... :oops:

Hát az én cicum majd nem tom mit szól Bogihoz, de én egyenlőre nem ohajtom bemutatni őket egymásnak, úgysem akarom még az elején beengedni a cicut a szobába.
Bár a napokban olyan cukker volt mindkettő, jött a macskusz felpattant az ölembe, elhelyezkedett és fergeteges dorombolásba kezdett, erre a Bogi is felébredt és elkezdte rugdosni a cicu oldalát, hát cicu rá sem hederített, doromolt tovább...

Na lassan lépek hősöket nézni...
Borzasztó fülledt meleg van nálunk, semmi levegőmozgás, tök rossz...

Jó éjt Mindenkinek!
pussz...
Vendég

Én is Hősözök!
Andi
Gondolok Rád!
Nyugodt éjszakát mindenkinek!

KépKép

KépKép
szivvi

Én is lépek!
Szép álmokat a babókkal!
Szét fogom izzadni magam :twisted:
torolve_20131003125716

Esztora: irigy kutya ránk is illik, ráadásul szegényt egy menhelyről fogadtuk örökbe, tavaly december elején, teljesen függő tőlem, és a cicákra, meg a férjemre is irigy, féltékeny. A barátnőim már átjönnek a pici babájukkal, eleinte nagyon morgós, féltékeny dög volt, de már közelebb merészkedik és szagolgat... Remélem jóban lesznek, mindenesetre a pelust én is hazaküldöm.

Hencsi: cicás történet: barátosnémnak volt egy nagyon bújos cicája és amikor barátnőm terhes lett, a cica folyton odakutyorodott a pocakjára és dorombolt, amikor a kisfia megszületett és nagyobb lett, olyan egy-két éves folyamatosan "altatta magát" dorombolt magának elalvás előtt, nagyon érdekes szerintem.

Szivvi: köszönöm, azért majd várom a tartalmat.
Neked főleg nyugodt éjszakát kívánok.

Jó éjt mindenkinek, megyek pócolni

Andrea
Kép
kindernay

Ja azért fura mi, hogy az UH július 19-i időpont helyett, már csak június 29-i időpontot ír ki. Basszus!

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok! :)

Szivvi: Megy a sok sok energia.+++++++++++++++++++++

Kutya téma: Volt nekem egy blökim, Alfi. Sajna már nincs meg. :cry: :cry: Ő egy német vizsla-dobermann keverék volt. Mikor Daniella született, a kutya 5 éves volt. A párom és én is nagyon kutyaimádók vagyunk. Mikor hazavittük a kórházból Danát, Alfi volt az első akinek az ajtón belépve párom megmutatta. Alfi végigszaglászta (persze a megadott keretek között) és tudomásul vette hogy új taggal bővült a család. Az első volt aki ott ült a kiságy mellett ha Dana sírt, és egyszer mikor büfizettem a babát, Alfi látta amint a hátát paskolom a picinek. Rám is morgott a drágám. :D :D :D
Vendég

Jó reggelt csajszik, kérdem a Budapesti lakosokat ki hová jár jógázni, ha jár?

Andrea
Kép
kindernay

Szivvi! Ez hozzátok megy +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kutya téma: nálunk az udvaron van 3 kutyus, sajna amelyik a csajokat őrízte, az már max fentről figyel rájuk. Rettenet aranyos volt, egyfolytában elszabadította magát a láncról, s leült a babakocsi árnyékába. Ha a gyerek sírt, akkor megjelent a konyhaajtóban, s ugatott. Ja, ezek szerint részleges bébiőrünk csak vót.
Ha elengedtük a másik kutyákokat, azok is ott teljesítettek a béb mellett. Mikor nőttek, s az udvarra kerültek járókába a törpök, akkor szeretettel beszaglásztak hozzájuk (na, ezt kevesebb elragadtatással vettem), max a játékot kívánták meg, ha ebadta kölke kilóbálta rácson kívülre. Volt játék, ami így a kutyáé maradt, persze utólag mán nem is volt akkor a 4lábúnak annyira érdekes.

Na, ma délben doki, kiderül milyen lépés fog lezajlani a vizesedésemre.

Kép
kissmanó

Érdekesen érzem magam... :? :? :? :?
Olyan furi alhasi görcseim vannak... Nem vészes, de érzem... :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Szép jó reggelt!

Ki hogy aludt?
Hát én nem vmi jól ill. 3 után vmivel jobban..
Összevissza forgolódtam, hülyeségeket álmodtam.. :(
Persze reggel tudtam volna aludni de hozták a szőnyegtisztítót..

Amúgy jól vagyok, Samuka reggel nyomakodott, rúgdalozott.. :lol:

Ma a változatosság kedvéért takarítunk ill. főleg Ati..én főzök..aztán megyek barinőzni a városligetbe.

Andi!
Én sajna nem járok jogára..de pl. azt tudom, hogy a PADMA jóga stúdió nagyon jó, bár neked az messze van.
Nagykovácsi, hm de jó lenne ott lakni..

Annee!!
Folyamatosak a görcsök?? Vigyázz magatokra!!
torolve_20131003125716

Annee: szerintem pihenj le oldalfekvésben húzd fel a lábaidat, és legalább egy órát maradj így, nagyon jó méhlazító. Folyamatos front van, mindenki össze-vissza érzi magát. Pihenj sokat!

Manó: vizesedésre utánajártam, könnyű csipkebogyótea, enyhe vízhajtó hatású sok benne a C vitamin. Ez lehet, gyógyszer, vagy kifejezett vízhajtó tea tilos!

Andrea
Kép
kindernay

Gurgi: igen jó Nagykovácsi, bár én bárhol ellaknék, ahol kert van, mert imádom! Tök jó a barinőzés, irigyellek, nekem maradnak a munkások! :lol:

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!

nekem szerencsém van mert a dédszüleim házában lakunk( persze 3 szorosára bővitve) viszont a hálószoba szigetelt vályog kb 18fok van nyáron is.

Andi akkor tudod mire gondolok kutya témában!
lehet az én Lurkóm is dorombolni fog?Viva cica imád a hasamnál lenni ha egész nap nyugi van, tuti neki rug egy párat.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora!
Az nagyon jó...hűvös szoba..
mi meg besülünk a panelben, pici Samunak majd melege lesz :(
Jövő évelején húzunk innen el, jó messzire...sose lássak többet panelt! :twisted:

Na megyek a dolgomra
Tsók
torolve_20131003125716

Csajok! Hatalmas baj van, ha jók az infóim.
Valahol Csecsenföldön felrobbant egy atomreaktor.
Nem hírekből tudom, hanem egyik kolleganőm hívta fel a férje, ő a MOL-nál dolgozik, s kaptak átiratot ezzel az infóval.
Nem akarok senkit paráztatni, de az én véleményem az, hogy ha tényleg igaz eme infó, akkor jobb bent csüccsenni nekünk ilyenkor a házban, Városligetet meg ott egye meg a kutya ahol van.
Nekünk is ezennel ugrik a lakókocsis hétvégi kiruccanás.
Bocs, ha valakibe a frászt belevertem, de én úgy vagyok, hogy jobb félni, mint megijedni.

Csók.

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: