A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Vikike

Mi meg a drogos család vagyunk :lol: Párom szúrja magának a véralvadásgátlót én meg a Merionált, tele a szemetesünk tűvel meg fecskendővel :D

Gil
pénteken lesz a nagy nap :D
gabicsibe

Gabicsibe! :lol: :lol: Mennek a drukkok! Már csak kettőt kell aludni!

Kép
vikike0429

Ballagyó!
Ne keseredj el,fel a fejjel a későbbi beülti miatt!
Bibar!
Nagyon szorítok!És holnap várjuk a képet ide vagy a másikba!
Timso!
Nem jött pü sajnos!
Nefke!
Sajnálom a gyulladást,de legalább kiderült mi volt az oka!Fel a fejjel neked is!
Vendég

Mára elköszönök!
Mindenkinek jó éjszakát!!!!

Kép
vikike0429

Kriszti!

Most jövök az első szuriról!!!!! Nem fájt egyáltalán, most utána érzem kicsit a helyét, de csak forróságot. Nagyon köszönöm még egyszer!!! Ez a dolog nem jött volna létre, ha nem vagy TE!! :D

Gabi!

Hát az már mindjárt itt van!!! Növesztgesd addig a petikéket! :D
gil

Kriszti! Remélem jók az eredményeitek, drukkolok nagyon holnapra!

Bibar! Neked is nagyon szorítok holnap az uh miatt!

Domo! Szerintem se keseredj el, hamar eltelik az idő. Itt a nyár, pihenjetek sokat, aztán beindul a nagyüzem. Én februárban jelentkeztem be, aztán pikk-pakk eltelt az a 2 hónap az első alkalomig.

Ballagyo! Kitartás, mindjárt itt van 1-je, addig meg szépen megvastagszik a méhnyálkahártyád!

Mindenkinek akinek kell: Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Annyit nevettem most, hogy visszaolvastam, nagyon tetszett, hogy nyugdíjasokhoz és drogosokhoz hasonlítottátok magatokat.

Mi is nagyon sok vitamint szedünk, reméljük meg is lesz az eredménye és utána áttérhetek a nyugdíjasból a drogos állapotba és majd én is gyűjtöm a tűket a szemetesbe! :lol: :P

Amúgy a méhpempőt állítólag lehet kapni dm-ben is, bár én még ott sosem találtam. Én a drogéria szerűben (gyógyszertár mellett működik) szoktam venni. Gondolkozom a foreveresen is, hogy ha elfogy a mostani azt veszek, nem tudja valaki, hogy az mennyibe kerül és milyen kiszerelésben van?

A méhpempős akácmézről mi a véleményetek?

Nefke
nefke

Gabcsi nem semmi ez a drogos család dumcsi! :D :D Írtam iwiwen! És persze megy a szorítás ezerrel péntekre!!

Rebe köszi a kedves szavakat! :)

Nefke jó látni, hogy itt vagy köztünk, remélem jön a télapó hamarosan, de szerintem is kérdezz rá a dokitoktól! Cupp

Kriszti, Bibar szorítunk nektek is holnapra, és várunk a hírekkel!

Viki jó éjt! Mindent bele itt a BMC-ben!

Bariném remélem jól vagytok, és kímélted is magad az ikres barinéval!

Jó éjt lányok, pussszantás!

Kép
tini75

Nefke!

Én a természetes méhpempő híve vagyok! Lehet, hogy a kapszulás is jó, de szerintem, amit a természet ad az úgy tökéletes. Én egy méhészeti boltban veszem 1040 Ft 10g, ezt kell kb. negyed kiló bármilyen mézben elkeverni. Én ezt a keveréket teába szoktam belekeverni, mert nem szeretem a mézet, de nekem bevált nagyon!!!! Eddig mindig nagyon vékony volt a nyálkahártyám, esélyem sem volt a babára, aztán a vetélés után volt még két méhműtétem, ahol szintén csak vékonyították. Én kb. 3 hónapja szedem és most 7 hetes terhes vagyok spontán babával!!!!!Eddig erre még csak gondolni sem mertem!!!Szóval, ha engem kérdezel: méhpempőt mindenkinek!!!!

A másik, amit szerettem volna mondani neked, hogy a vetélés után arra számíthatsz, hogy nem időben fog megjönni és kell egy pár hónap mire rendesen visszaáll a ciklusod! Nekem majdnem 6 hétre jött meg az első és fél napig tartott, aztán a második 3 hét múlva egy napig. Tudom, hogy rossz ilyenkor a várakozás, de szerintem várd meg míg helyreéll a normális ciklusod, nehogy a felborult hormonszint miatt gond legyen!
sharon

Nefke!
Egy kolleganőm szedi ugyanezt a vitamint...Azt mondja, nangyok, és jó sokat szed, napi 8 darabot.....De hatásos. Bár ő nem babásodásra szedi! :lol:

Gil!
Ne csináld már!!!! :oops: :oops: SEmmmiség volt!!!Örülök neki, hogy túlvagytok!!!!
MI holnap kapjuk az utolsót! :lol: Párom örül a legjobban!!!! :lol: :lol:

LÁnyok!
Én valamit elírtam!Vagyis tudom mit! Mindenáron azt hittem ma csütörtök van!!!És holnap kell telefonálnom!D enem! Ma szerda van! :roll: Teljes időzavarban vagyok az éjszakázások miatt!!!! Szóval pénteken telefonálok!!!!!Bocsi!!!! :oops: :oops:
Vendég

Na, itt a tábla!
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!
Van rajtam kívül olyan ember a Földön, aki 30 fokban fázik meg? Egész éjjel köhögtem, fújtam az orrom.... :shock:

Nefke! 30 db-os kiszerelésben van a Foreveres méhpempő, én napi 2X1-et szedek. De az árát sajna nem tudom, mert mást is rendeltünk, és a számlát már kidobtam....De a neten lehet, hogy rá tudsz keresni. Royal Jelly.

Kriszti! Hatalmas drukkok mennek mára, a jó eredményhez!!!!(Holnapra!) :wink: :D

Bibar! Neked is mennek a drukkok!

Sharon! Szted a "sima" méhpempőt, amit írsz lehet együtt szedni a Foreveressel? Mert még közel 2 doboz van itthon, és ahhoz túl drága volt, hogy kárba vesszen. De amit a simáról írtál az meggyőzött. Szerinted???

Kép
vikike0429

Nefke! Elírtam. :oops: Nem 30 db-os, hanem 30 napra elég. Mert 60db-os, és 2X1-et szedek! :oops:

Kép
vikike0429

Sziasztok Lányok,

Maradt nekem 1 puregonom amiből csak kb 25E-i hiányzik, amit légtelenítés céljából nyomtam ki, tehát nem használtam. Ha érdekel valakit szívesen neki adom, de mivel fel van bontva szerintem már csak 1-2 hétig jó.

Kép

csibe
csibe32

Szia Csibe! Hogy vagy???

Kép
vikike0429

Bariném!
Sajna rá kellett jönnöm,ahogy az ikrekkel eltöltöttem fél napot,hogy a szervezetem már nem a régi!Komolyn elgondolkodtam,ha másnapra nem múlik el a szúrás akkor irány a doi,de reggelre minden ok lett!

csajok!
Hogy bírjátok a meleget?

Bibar!!!!
DRUKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!Hányra mész?

Csibe!
Feküdj és pihizz és Túró és folyadék!Más nem jut eszembe!
Vendég

Viki!
Nem jött meg a püd azóta sem,ha gondolod írjál mélt!
Vendég

Benszi! Én nem is írtam. :oops: Mondtam ilyet? :oops: :oops:

Én szeretem a meleget. :wink:

Kép
vikike0429

Sziasztok!
Köszi a sok választ!
Én méhpempős akácmézet vettem és még azt is szoktam (sajna ritkán) kanalazni (napi egy kis kávéskanál, de nem minden nap, mert elfelejtem) és a méhpempő kapszulát szedem még.
A lenkei féle vitaminoktól egy kicsit talán már frisebb vagyok, de még annyira nem érzem a hatását, bár még csak 1-1,5 hete szedem szóval még nem is lehetne.
De én is csak jókat hallottam róla.

Köszi Sharon a választa vetélés utáni mensire, még egy olyan kérdés, hogy az mindegy, hogy én csak 5 hetes voltam és akkor volt a vetélés? mert hétvégén lehet elmennénk valahova, ahol van szauna és pezsgőfürdő (most erre vágyok) és akkor nem izgulnék annyira, hogy lehet, hogy most fog megjönni és ezért nem tolnánk el az utazást?!
Nefke
nefke

Viki!
Bocsánat téves volt!

Nefke!
Utazzatok el és élvezzétek egymás társaságát!Most szükségetek van erre!
Vendég

Benszi! Semmi gond! :wink:

Kép
vikike0429

Elmegyek dolgozni...... :cry: De délután jövök!!!!

Kép
vikike0429

Vikike!

Én úgy tudom, hogy a sok méhpempő hasmenést okoz, amíg nincs hasmenésed addig szerintem szedheted együtt. Én úgy csinálnám, hogy a kapszulából reggel 1-et, és délután vagy este az igazi pempőt.
Ha nincs semmi gond, akkor így jó, de ha hasmenésed lenne, az azt jelenti, hogy elég kevesebb is, akkor valamelyiket hagyd el.Ha már van otthon kapszulád, használd el azt, aztán jöhet az igazi méhpempő! Remélem rád is olyan jó hatással lesz mint rám!!! :lol: :lol: :lol:

Nefke!

Én hat hetes voltam, amikor elhalt a terhesség és hét hetes, amikor a küretet csinálták. A szuper vidéki kórházban egy hétig nem vették észre, hogy meghalt a baba!
Nekem a küret után azt mondták, hogy 4 hétig nem mehetek fürdőbe és csak zuhanyozhatok. Neked mennyi idő telt el a vetélés óta? Ha már több, mint négy hét, akkor nyugodtan mehetsz, nem kell tartani a fertőzésektől! De, ha még nem telt el a 4 hét, akkor óvatos legyél!
Egyébként mi is a vetélés után három héttel voltunk Bükk-fürdőn és olyan rossz volt hogy nem mehettem be. Csak a lábamat lógattam a vízbe és egész nap olvastam és rejtvényt fejtettem. Még a fürdőmester is odajött, hogy miért nem megyek be a vízbe. Anyuéktól kaptunk egy hetes korlátlan belépőt az élményfüdő részre, de csak akkor lehetett menni! Hát így jártam én is, de jó volt, mert nem azon rágódtam, hogy biztosan nem vigyáztam magamra és mi lett volna ha....

A lényeg: jó pihenést és érezzétek jól magatokat!!!!
sharon

Sziasztok!!

Krisztir, és Bibar szorítunk mára, sok sikert kívánunk!! :D :D

Gabcsi drága!!! Ez a kis szerencse csillag kísérje utatokat, és remélem tényleg sikerül a számításodat elérni! És itt egy kis szerencsehozó lóhere is! Cuppp Kép Kép / remélem fog sikerülni! Mi is lenne velem nélküled? :oops: /

Bariném tudtam, hogy ez lesz, pihensz remélem! milklió pusssza! Nem dokára hétvége, és hívlak!! Az emailt köszike! Még rágódom kicsit!

Csibe pussszantás! Hétvégén én jövök, és felhívlak! Nekem hétvégén ingyenes a mobilhívás! Pihenj sokat! Vigyázz magatokra!

Kép
tini75

Sziasztok,

Benszi, Tini örülök, hogy beszélgettem veletek, sikerült pozitív irányba átforditanotok a gondolataimat, és igenis sikerülni fog a beülti :D :D :D Eszem a túrót iszom a folyadékot, és érdekes, hogy mostanság inkább a sós izeket kívánom, pedig nagyon édesszájú vagyok, ennek köszönhetem kilóimat is :oops:

Bibar várom ám az uh képet :oops:

Kriszti, le a kalappal elötted, hogy a stimu alatt dolgozni szeretnél. Én már a 4. napon alig birtam kiegyenesedni, vége felé már alig vártam a leszívást. Alig birtam lépni, hajolni sem ment már, a történethez hozzá tartozik, hogy nem vagyok nyafka tipusú, de a leszívás után felélegeztem, nagyon megkönyebültem utánna. Igaz volt vagy 20 tüszöm, és mindegyik 20mm feletti volt.

Viki,Megvagyok, szenvedem a hyperstimu tüneteit, néha fekszem kicsit sétalgatok házon belül. Hasam nagyon feszül időnkét enyhe görcsöt is érzek-ilyenkor pihizek, estére rosszabb a helyzet mert akkor már a butyit sem viseli el a pocom Próbálom betartani, hogy csak pihizés, de mivel a hátamat nagyon meghúztam a beülti alatt, időnkét kinszenvedés a fekvés, ekkor mozognom kicsit. Szorgalmasan dugogatom az utrót is, nekem már olyan érzésem van töle, mintha csipne.

Benszi, kinél fogsz szülni?
Tini kerestelek az iwiwen nem találtalak meg :cry:

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok Lányok!

Ha ma sikerül a Konccal lebeszélnem, holnap megyek a BMC-be olyan 1/210-10 felé.
Jön valaki?

Tegnap le kellett vágatni a hosszú hajam :( :( :(
Gondolom a műtét, meg a gyulladás miatt csomókban hullott, fénytelen volt, fodrászom tökre kiakadt hogy le vagyok amortizálva :( Így a rövid haj mellett döntöttünk. Hát ez van :?

Ráadásul a "kisfiúnkat" (kutyus :) ) holnap műtik nagyon ki vagyok :( Mondtam is páromnak hoyg nem is kell gyerek mert első hapci után kiakadok majd:)
madrin

Madrin!
Én fodrász voltam!Hiába vágatod le a hajad attól még hullani fog.Ha megszűnteted a gyulladást,akkor abba marad a hajhullás!
Mi baja a kutyusotoknak?
Csibe!
Örülök,hogy pozitív szemléletet hoztunk az életedbe!Jánosban fogok szülni a Zsolnai Csabánál!
Reméljük jó jel a sós kívánása!
Bariném!
Pihizem,mert nincs kedvem kimozdulni ebben az időben!
Délután megyek randizni a bartátnőmmel a Mammutba kávézni!
Hétvégén csörögj!
Bibar!!!!!!!!!!!!!!
nagyon izgulok!De lehet,hogy nem tudom megnézni ma de tudd gondolok rád!
Vendég

Csibe, Küldök egy angyalt, hogy vigyázzon rátok! Kép

Madrin, Annyira sajnálom! De remélem a rossz dolgok után, valami nagyon-nagyon jó fog következni! :D Jobbulást a kutyusodnak!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Tini

Te egy Kép vagy!

Madrin
Én ott leszek holnap,majd este megírom mibe megyek!

Csibe
Vigyázz magatokra,minden rendben lesz!Szorítok!!!!
gabicsibe

Szia Csibe!

Vigyázz magatokra, kívánom, hogy gyorsan elteljen ez az időszak, és szépen megtörténjen a beágyazódás.
Az jó, ha néha mozogsz is kicsit, mert azt mondják, a vérellátása jobb ilyenkor a méhnek, és ez pozitív hatással van a beágyazódásra. Túrót minden formában, én a fehérje bevitel miatt madártejet is ettem. :lol:

Madrin!
Kiskutyátoknak mihamarabbi gyógyulást.

Timso

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015

Oké Gabicsibe, de este én sajna nem tudok már netezni (csak melóhelyről)
Én bitosan tudom, hogy barna ujjatlan felső lesz rajtam, vaj színű térdig érő szoknya, és barna (csillógos) papucs
Persze ha holnapra nem lesz -10 fok :)

Benszi,
ez tényleg így van hogy a vágás nem segít? Végülis minegy ma veszek cinket, meg vasat is ) viszont így rövidebb hajjal nem kell a lakást állandóan porszívózni a gusztustalan hajszálaktól.
A kutyusnak 3. szemhéj kifordulása van (nagyon csúny neki :( )
Sajna elaltatják, így ugyanúgy ahogy az embereknél is este már semmi kaja, semmi víz , olyan furi.
madrin

sziasztok
annyira aranyosak vagytok hogy gondoltatok rám :lol: :lol: uh-képet nem tudok felrakni,ahhoz a férjem kell,de azt mondta a drága Zeke hogy gyönyörü terhesség szép 11-es petezsákkal és benne a picurkával :lol: :lol: :lol: :lol: elmondhatatlanul boldog vagyok :lol: :lol: köszi hogy drukkoltatok :lol: :lol: mindenkinek ilyet kivánok :lol: :lol: most már szerkesztek egy vonalzót én is :lol: :lol:
puszi

bibar

Csibe :lol:
Babatapikat küldöm++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bibar :lol:
Szívből gratulálok!!!!! Babanövesztők mennek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Üdvözlöm az újakat, mielőbbi pocakosodást kívánok nekik!

Én most ritkábban jelentkezem, mert semmi nem történik!

Drukkjaimat, tüszőnövelőket, babanövesztőket és babatapikat küldöm mindenkinek!!!!

Puszi!

manda

Sharon, a hétvégén fog letelni a 4. hét a vetélés óta.

Valaki írta, hogy méhpempőt kever mézbe, az a kérdésem, hogy hol vettétek, itt Pesten vagy máshol vidéken? Lehet, hogy megnézném én is, bár még van egy pár szem kapszulám és méhpempős akácmézem is, szóval most elgondolkodtam, mi legyen?!

Sajna nem megyünk vizes helyre :cry: , mert amit kinéztünk (tegnap este) ott sajnos már nincs hely, gondolom a pünkösdi hosszuhétvége miatt teltház van és így csak itt a környéken fogunk elmenni valamerre.

Nefke
nefke

Bibar!
Tiszta szívből gratulálok!Mikor kell menned a következő UH-ra?
Madrin!
Igen a vágás nem számít!Csak a gyulladást kell megszűntetni!
Vendég

Bibar gratulálok a bamához :D

Kép

csibe
csibe32

Bibar!

Tök jó hírek :lol: :lol: :lol:

Növeszgesd csak szépen :wink:

Puszi!

Judit

jucicuki

Bibar! GRATULA!!! Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Pocakosok, :D Ti csináltatok tesztet vérvétel elött, illetve ha igen mikor érdemes elöszőr tesztelni?

Kép

csibe
csibe32

Bibar
Gratulálok!Öröm könnyeket felszárítottad már? :D Nagyon szép és boldog pocakosodást kívánok neked!

Madrin
Én biztos a recepció környékén fogok ülni!Rövid melirozott haj ,szemüveg és könyv.A táskám fehér és lesz nálam egy fehér papírtáska zöld füllel.

Úristen Nefke már eltelt 4 hét?!Sajnálom,hogy nem sikerült a fürcsis pihenés :(
gabicsibe

Sziasztok!!

Bibar Kép Szeretném ha ez a kis angyalka növelné a kis pocaklakódat , és nagyon gratulálunk, és szorítunk nektek!!

Csibe! Tudod én teszteltem a Hcg vérvétel előtti napon, és megtréfált, előbb neg. lett, majd poz., de sok idő múlva, mire már szétbőgtem az agyamat is, ha még maradt! :oops: Tehát rád bízom, és megsúgom tuti megint megcsinálnám! :D

Gabcsi ez a legkevesebb, és ha én tündér vagyok, tebenned tuti kettő veszett el!! Annyira kedvesek vagytok, hogy ennyi próbálkozás után is így örültök a mi örömeinknek!! Ez tiszteletre méltó, és ezért szeretlek benneteket, és kívánok sok sok sikert! :)

Más téma nem tudom ki hogy van ezzel, de nem szeretem ezt a meleget, eddig sem szerettem, de most duplán nem! :D :D A hidegben fel lehet öltözni, de a bőrömből nem lehet kibújni! / Meg valahogy izzadósabb lettem ami borzalom! Már rajtam fog a Rossmen meggazdagodni, annyi törlőkendőt vettem! :D / Na pá lányok!

Kép
tini75

Bariném bocsika csak szép nyugodtan azzal a kávézással, jegeset ajánlok! Vagy Cappucinót? Mindegy, csak nyugodtan ez a lényeg! :D

Kép
tini75

Ezt találtam a teszt témában:

Tesztek

Az inszeminációtól, vagy megtermékenyítéstõl számított 11-14. napon érdemes legelõször tesztelni. A beágyazodást követõen a nõi test HCG (human chorionic gonadotropin) hormont kezd el termelni. A HCG hormon áltagosan másfél naponta duplázódik a szervezetben, és folyamatosan emelkedik.

Nagyon fontos, hogy mielõtt tesztelsz a megfelelõ tesztet vedd meg, fontos a teszt érzékenysége. A legérzékenyebb tesztek ma Magyarországon képesek a vizetlebõl már 10 u/ml egység HCG-t is kimutatni! Ha viszont olyan tesz kerül a kezedbe, amelyik csak 50-100 egységtõl mutatja ki a terhességet, akkor nagy valószínûséggel tévesen negatív eredményt kaphatsz a terhesség korai szakaszában. Ebben a korai szakaszban a tesztek általában nem azonnal jelzik a második csíkot, általános tapasztalat a teherbe esett kismamáktól, hogy a tesztelés után fél órával, vagy akár 1 órával látnak csak egy halvány csíkot!
Image

Ha negatív az eredmény, még ne add fel a küzdelmet, hanem ismételd meg a tesztelést pár nap múlva. Lehet, hogy késõbb ágyazódott be a baba a pocakodba, és késõbb mutatja ki a teszt az eredményt.

Amennyiben a teszt otthon (akár halványan is) de pozitív, akkor nagy valószínûséggel terhes vagy. Sajnos azonban vannak olyan esetek, amikor a terhesség mégis abbamarad, és a teszt még mindig + eredményt mutat, de ez a napok múlásával sajnos gyengül.

A legbiztosabb eredményt azonban orvosodtól tudhatod meg. A vérbõl vett HCG vizsgálatok a legmegbízhatóbbak, és egybõl megtudhatod az eredményt.
A HCG értékek változóan alakulhatnak ebben az idõszakban, van aki kevesebbel indul, van aki többel. A HCG értékbõl általában orvosod azt is meg tudja állapítani, hogy hány baba van a pocakodban.

Terhességi tesztek és érzékenység:
Qupido: 10
Rapi preg corax: 20
Rapi preg direct: 20
Gabriel: 20
HCG: 20
Clear blue: 50

Hozzászólás

Kép

csibe
csibe32

Gabi most láttam, hogy holnap lesz az inszemed, szorítok nagyon+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!
Csak annyi időm van, hogy képzeljétek, a mártika hívott, meglett az eredmény, tök negatív, ,és még ebben a ciklusban indulunk!!!!!Persze szám szerint nem mondott semmit, de tudjuk, siralmas........A lényeg a kezdés!!!!!!Úgyhogy június 6-tól szúrom a deca-t......

Köszi mindenkinek!!!!!!

Gabi!
Igérem írok, de sok a meló!!!! :wink: :lol:
Vendég

Gabi most láttam, hogy holnap lesz az inszemed, szorítok nagyon+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

csibe
csibe32

Kép

csibe
csibe32

Kriszti, De jó, úgy örülök! :D :D :D

Sajna, nálunk ismét van baci. Szerintem egymást fertőzzük! Jövő hét szerdán irány az andrológus, és remélem így kikezelnek mindkettőnket megfelelően! :?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Kriszti!

Hurrá! Tényleg nagyon gyorsan haladtok, remélem már
augusztusra már babások táborába tartozol.

Csibe

Türelem, kitartás. Gyorsan szaladnak a napok.
Küldök baba tapikat++++++++++++

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Gabi

Megy holnapra a drukk. Sikerüljön, gyarpitsd az inszemesek táborát. :!: :!: :!:

Rebe

Sajnálom. Ezek a fránya bacik :cry:
Én is féltem, de nálunk hál Istenek negativ lett.
Sajnos hajlamos vagyok a gombára, és féltem, hogy a párom is elkapta, akárhogy vigyázzunk is.
Jóbulást kivánok.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: