A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

[quote="bettike"]T írta:bettikealitábla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Igyekszem/ igyekszünk megszervezni bográcsozós, ülős, vendégházas talit!!!!!! HAHÓ!!!!!!!!!!!!

Íme, amit eddig tudok a résztvevőkről, ha ezt is jól tudom egyáltalán!

Kép

Bettike
július 21-22 hétvégén Gaby + 3 lenne :lol: mivel akkor leszünk Miskolctapolcán családdal, és átugornánk Egerbe esetleg :wink: végülis előtte hétvége is szóba jöhet, de akkor is családosan, első hétvége Gaby+1 :P

Kép
gaby25

melcsi hát ilyent csinyálni! ejnye bejnye! én meg itten izgulok egész nap! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

babancs nekem a jóllaktam kép lett akedvencem! :lol:
Vendég

babancs: annyira szépen összehoztátok ezt a babukát, nagyon édes :D

szilcsi: próbáltam én is kivenni a képből azt amit leírtál, de nekem sem ment nagyon - nem értek hozzá :oops: A babások biztos első ránézésre látták, hogy mi hol, merre, mennyi :D :wink: Nem haragszol, ugye? :oops:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Babancs, Domcsi nagyon szép :)

Melcsi, már remegő kézzel görgettem lefele hogy mi a helyzet :D reméljük, most már lassan megunja bent a gyermek :D Állítólag a sex a legjobb a kicsalogatásra :wink:

gaby, neeeeeeeeeeeemááááááááááááááááááááá Én nem hiszem ezt el, de komolyan ilyen nincs (((((((((((((((((((Gaby)))))))))))))))))))

már nem tudom kinek mit akartam írni áááááááááááááááááááááhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :cry: Komolyan kavintont kell szednem. :(

Kispiskóta neked akartam mondani még tegnap, csak ugye elfelejtettem :roll: Igaz nem a dagadásra olvastam ezt a módszert, hanem a viszérekre, de nekem nagyon bejött. Hogy zuhizáskor hideg meleg zuhanyt felváltva zuhanyoztassuk a lábunkat, én a hideget hagyom legvégére, és utána egyből felpócolom. Nekem olyan felfrissítő szokott lenni mikor sokat kell egy nap állnom, és elnehezednek a lábaim, huuuh nagyon jó érzés. csak egy tipp.

Mindekinek nagyon szép napot, én mentem csavizni.

Purc

Kép

Kép
purc

Szilcsi ugye azt mondad, hogy fejtetőn fényképezte urad, csináltam egy függöleges tükrözést!
Nézzétek szilcsibabát!
Kép
Vendég

Ugye milyen gyönyörűséges így is ? legközelebb kérünk nyomtatásosat, ami nincs fejtetőn! :lol:
Vendég

Bettike,
a talival kapcsolatban: ha lesz ház bérelve akkor megyünk mi is, ücsörögve szalonnát sütve beszélgetni meg röhögcsélni lehet nagy hassal is :D (a fő bázis úgyis a wc :lol:) és jól van a táblában, nekünk azok a hétvégék jók amik Katicának. És visszük Enikőt is (főleg ha jön Miksa is) szóval összesen tényleg hárman megyünk. Remélem minél többen jönnek! :)
Melcsi,
neked külön nagyon örülnék a talin, ugye fogdoshatom és dajkálhatom és adhatok puszit a kopasz fejére??? Naaaa! :)
Szilcsi,
kicsit nehezen kivehető kép, de egyértelműen rád hasonlít! :lol:
Vendég

boniko: ez csúcs, tényleg úgy van, ahogy szilcsi írta, így már értem. :lol: :oops:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Áfi köszi. :lol: (bár a szeplőjei még nem látszanak...) :lol:
Boni köszi a tükrözést, igen ez az! A kis buksija, a testéből egy pici rész és balról különálló kis fehér vonal a kezecskéje.
Én elköszönök mára, megyek fodrászhoz, mert már akkora sörényem van, mint egy oroszlánnak.
Jaj, Domcsi tündériszép, hogy kikerekedett! Az én kedvencem az összegömbölyödős kép. :lol:

Kép
szilcsi

áfi ne hazudj, négyen jöttök! :lol:
Vendég

szilcsi örülök, hogy tetszik!és, hogy ő az! :lol: :wink: :lol:
Vendég

Húú Bonika,
most tényleg lebuktam! Igazad van, négyen megyünk! És remélem minél többen jönnek 2in1!!! Esetleg 3in1 :wink:
Vendég

azon leszünk, hidd el! és én benne vagyok a 3in 1 ben is :wink:
pocaklakó/k lakása kitakarítva, rendberakva, már csak arra vár, hogy beköltözzön/enek :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hát tali nálunk tárgytalan. :(

BABANCS, nagyon édes a kisfiad. Amit a fürdőkádba használtok sárga valami (egyik régi képen rajta van), az szivacsból van?

Szilcsi, akárhogy is nézem én nem tudom, mit kell látni a képen!

Melcsi, drukk ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Purc, köszi szlépen a tanácsot, már hallottam, ma borogattam, mert járkáltam, plussz vasaltam és hát ezt nem szerette a lábam és durván bédagadt. Mostmár egész jól néz ki!

kispiskóta

sziasztok!

boni: tetszik ez a pozitív hozzáállás. fogyózás mellett is lehet próbálkozni. fogyókúra érdekében a sok csokidat, ami van, küldd el nekem! :wink:

szirmi: pihengess! eredmény mikor lesz?

lila: megoldódott a helyzet a pároddal?

szilcsi: te sose írsz nekem egy sort sem, így én sem fogok. na jó, írok: elég nehezen tudom kivenni a képről, hogy mit látunk. örülök, hogy minden oké.

szilva: drukk+++ tesztelni mikor fogsz?

áfi: épp elképzeltem, ahogy visszatartod, hogy benned maradjon a babód
:lol: :lol: :lol:

bettike: köszönjük a táblát.

melcsi: drukk+++ várjuk az smst.

babancs: nagyon édes domcsi baba. szépen növekszik. :D

katica
katica30

Katica,
a szülést köztudottan nem nehéz visszatartani, a dolog könnyen kivitelezhető! :P Majd nem veszem le a bugyimat! :lol:
Vendég

áfi: :lol: :lol: :lol: :lol:

katica
katica30

Hahó!

Csajok, nem akarok sértődgetni, de észrevette valaki, hogy írtam, hogy fiunk lesz megint? :lol: :lol: :lol: :lol: Nekem ez elég nagy dolog ám :lol:

Babancs! Irtó szép Domi!

Katica! 3-4 hét az eredmény. Jó sok :?

Bettike! Én még nem tudok időpontot, mert nem tudom, mikor megyünk Balcsizni. De július második felében egy hetet leszünk a Tiszán, ha akkor van a buli, az közel van, akkor viszont Miksa nem lesz velünk, mert anyuéknál hagyjuk most először ennyi időre. Még mondom, jó?

Melcsi! Bizisten nem akarlak piszkálni :lol:

Pocis csajok! Én Miksával az utóbbi évek legmelegebb nyarán voltam pocis, és vizesedésre, dagadásra az alábbi a tapasztalat (a váltott vizes zuhanyos kívül): egy nap gyümölcsnap, tisztán. Akármi, megspékelve uborkával például meg petrezselymet kell rágicsáni, mert vízhajtó. Másnapra mindig szépen lement a dagadás. Nekem egy csaj ajánlotta, bejött, és a doktor is támogatta.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirmi,
én a telefoncsevely után mondtam ám apának hogy fiacskád lesz!!! És azt is hozzátettem, hogy bátran számolhat ő is fiúval, mert a topikban mindenki fiút vár, ez egy ilyen topik, így értelmét is vesztette a 4D UH, a topik átka lesúlyt úgyis, fiam lesz! :D
Ugye jól tudom, senki nem várandós lánnyal?
Vendég

Robcsi nem kiscsajt vár?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Köszönöm Domi nevében a dícséretet! :lol:

Kispiskóta!

Igen, szivacsból van. Bababoltban vettem. Megakadályozza, hogy a baba belecsússzon a vízbe és kényelmes is (Dominak is, meg nekünk is, nem kell annyira tartani).

Kép
babancs

Szirom, petrezselymet rágcsálni? Mennyit?
A csak gyümölccsel csak az a bajom, hogy alapból nagyon sok gyomorsavam lett... :( Így is baromi sokat eszem (mármint gyümit).

Gratula a fiúhoz, de még nem tuti, ha jól olvastam.

kispiskóta

Na, szóval:

Szirom: mivel csak olvasó üzemmódban voltam szinte egész nap, ezért csak magamban konstatáltam, hogy nahát, megint egy kisfiú! :lol: örülök, hogy az amniot ilyen jól viselted!

Szilcsi: Bonikonak hála nekem is sikerült rájönnöm, mit is kell néznem az UH képen :lol: eszembe jutott a Jóbarátok, amikor Rachel azért bőgött, mert az első UH fotón nem ilátott semmit...

Bettike: belédálmodják a gyereket! :lol:

Boni: Te nem is vagy bálna! Te buta vagy! :lol: nefogyózzá má! Pnt úgy vagy jó, ahogy vagy... :lol:

Szilva: 11. dpo-n még nem tudhatod, mi fog történni... :wink:

Melcsi: szerintem is elkezdhetitek előcsalogatni babót ilyen-olyan praktikákkal :lol:

Babancs: édes a gyereked! :lol:

Áfi: jó kis poénokat írtál ma :lol: :lol: :lol: Ha nem veszed le a bugyidat, akkor a bébi egy női bugyival a fején fog a világra jönni :lol: :lol:

Pusz

SzezsoKép
KépKép
szezso

Babancs, hol vetted, mert nekem szimpibb, mint a műanyagok!

Boni, nyertem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

kispiskóta

Szezso! Nekem is eszembe jutott az a rész a Jóbarátokból! :lol:

Tali infókat begyűjtöttem!

Szirom! Én átsiklottam a dolgon bocsi! De szerintem azért, mert már nem is meglepő, hogy fiú, mert ez a topic tényleg fiús! Csak Robcsi vár kislányt! :lol:

Kép
bettike
Eger

szirom, én meg elkönyveltem magambna, hogy az artúr még mindig toppon van, oszt elfeledtem megosztani veled! :oops: :lol:

NEKem majd lányom/lányaim lesznek!

szezso igyál valamit!

KAtica ok, csoki fálretéve neked, ÁFinak!

jóbarátok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Imádom, pont ma néztük azt a részt, amikor Emma bömböl...

kispiskóta akkor kürtöskalács füreden?

kata kukucs!

:lol:
Vendég

Sziasztok!

Helló áfonaaa!meg van a laboreredményem!
Szóval:
vvt süllyedés:26 mm/h ref.tart.:3-15
vércukor éhomi:4,6 mmol/l -"- :4,0-6,4
120' vércukor:8,5 mmol/l -"- :nincs beírva,de tudom,hogy magas
insulin:8,9 uIU/ml :<29
120' insulin:105,0 uIU/ml :<29
tsh:3,335 uIU/ml :0,400-4,000
tesztoszteron:47,7 ng/dl :65,0-119,0
progeszteron:0,40 ng/dl :0,48-24,00
prolaktin:18,9 ng/dl :0,33-27,33
fsh:6,8 U/l :1,0-153,0
lh:6,4 mU/ml :1,1-77,0
estradiol:41,2 pg/ml :12,0-237,0

Mit szólsz hozzá???

Kép

Kép
lecso

Boni: alkoholizmusra buzdítasz? :lol: ez nem helyes! (de miért is kellene innom? Így nem vagyok jó fej? :oops:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hol vagy Áfonyaaa?

Kép

Kép
lecso

Lecso,
az értékek többsége őszintén megmondom nem mond nekem semmit, DE azért néhány dolog: az IR nálad gyakorlatilag bizonyított. Ezt gondolom te is látod. Én a helyedben sürgősen nekiállnék diétázni. Keress fel diabetológiát, dietetikust. (én nem vagyok nagy diétaszakértő, a sajátom épp eléggé megviselt ahhoz hogy ne akarjak a témában kiművelődni) Az LH FSH arányod jó, de nekem is jó volt, vagy legalábbis nem utalt PCOra, és lám mégis az vagyok. Szóval ez nem jelent semmit. Láttam hogy írtál a PCOs csajoknak, nagyon jól tetted, biztos ők is ajánlották a www.pcos.hu és a www.mensmentis.hu oldalakat, ezekről sok sok infót begyűjthetsz.
A progid kevés. PÉ előtt vették a vért, vagy nem volt PÉd? A prolaktinod szerencsére nem magas, bár egy vérerdmény ennél a hormonnál nem jelent semmit, mert sajnos még a napszak is befolyásolja.
Amennyire tudok boldogan segítek én is, de a PCOs csajoknak jóval nagyobb tapasztalataik vannak a témában. Sokat segíthetnek. Ha kicsit zártnak tűnik a brancs ne keseredj el, segítenek szívesen csak ... ők ilyenek... :)
Vendég

[quote="szezso"]
írta:
szezsoÁfi: jó kis poénokat írtál ma :lol: :lol: :lol: Ha nem veszed le a bugyidat, akkor a bébi egy női bugyival a fején fog a világra jönni :lol: :lol:

hát ezen betojok :lol: Kép

Kép
gaby25

Szirom
gratula az újabb kukacoshoz :D el leszel nyomva 3:1 :shock:
és örülök, hogy túl vagy az amnion, és jól vagy(tok)

Boni
ez az, mi majd hozzuk a kiscsajokat a topikba :D ha te bálna vagy, akkor én :roll: :roll: :roll: jóllakot elhízot bálna vagyok :lol: :lol: :? fogyni kell :cry:

Robcsinak is nuncis van :D nem teljesen lett fiús a topik :D

Katica
lecsapnál a csokikákra , mi??? :lol: el a kezekkel :lol:

Szilcsi
hát én akárhogy nézem nem látom mit kell látnom :shock: :roll: :? :oops:

Kép
gaby25

Sziasztok,

Még mindig az öcsikémtől jelentkezem.....a net még mindig xaraxik :(

Áfi, hát persze, hogy nyunyázhatod..... :D Jó lenne, ha jó baba lenne és én is utazóképes lehetnék, nagyon szeretnék menni.... :wink:
Áfi, csak összekulcsolt lábbal ülhet a bulin :lol:

Szirom, azt hittem írtam, de lehet, hogy csak akartam és a gondolataimban volt, gratulálok a kisfiadhoz :D Annyira a túlhordásra koncentráltam :D

Szezsóka, keksz???? :shock: Tegnap ülő helyzetben folyott rólam a víz, óránként zuhiztam, totál kész voltam....asszem ez a kicsalogatási mód jutott utoljára eszembe..... :lol:

Babancs, olyan gyönyörű a kisfiatok, nagyon szép kis pofija van. Megkérdezhetem, hogy az elefántos két részest hol vettétek? H and M esetleg???? Hasonló van az én picimnek is, remélem hamarosan ráadhatom én is :wink:

Csajok, izgulni még nem izgulok, asszem majd a kórházban.....

Kispiskóta, a Rossmann-os terheseknek való lábfrissítő gélt tudom ajánlani, bár én nem voltam eddig hajlamos a vizesedésre, ma iszonyatosan bedagadt a lábam, valszeg a meleg miatt. :shock:

Többieknek is puszi, lehet, holnap küldök sms-t Boninak, hogy mi van és este jövök ha hazaengednek.

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

katica30: köszi szépen az érdeklődést, de még van sok nyitott kérdés... Szomszédot elértem, azt mondta, hogy a holnapi talira rábólintott, csak rettegek, hogy mégse jön el... :cry: Állítólag kiborult amikor elrontotta a telefonját, tiszta szerencse, hogy nem tudtam végighallgatni... :oops: :lol: :cry:

Libus
lilaliba

melcsi óriási megadrukk

egyébként az erőspaprikaát eszel, az is segít....ha keksz nem akaródzik a melegtől! :lol:

szezso: igyál valamit-ezt felénk azt jelenti, hogy tetszett amit írtál, igyál valamit, én fizetem :lol:

lilaliba remélem taliztok pároddal!

VAzze Tesókám meg náér javában nyomja GM re! Remélme jól érzi magát Snufilány, Snufiúval együtt!

MEntem alukálni! reggel jövök!
Vendég

Libus!

Ment a privi!

KépKép
bnesz.eva

Jó éjt!

Szezso! Naggggy drukk holnapra! :wink: Az enyémet is növeszted? :lol:

Kép
bettike
Eger

Kispiskóta!

Győrben vettem, a Babylandban. Jobb mint a csúszásgátlók, bár ez a vastag szivacs meg baromira meg tudja magát szívni vízzel. A férjem szokta kicsavarni. :lol:

Melcsi!

Az elefántos rugi a C&A-ból van. DM-es bababónuszos kuponnal vettem (ezt majd kérd te is a DM-ben, születési anyakönyvi kivonat másolata és igénylőlap ellenében adják a kuponfüzetet), és így a tök jó kis rugit féláron egy ezresért megkaptam. A C&A sokkal olcsóbb, mint a H&M, bár az utóbbi meg jobb minőségű.

Kép
babancs

évi: köszi szépen,, máris válaszolok!

Libus
lilaliba

Szirom, gratula a kisfiúhoz. Az amnion nem is csodálkoztam, hogy nem volt olyan vészes :wink: Mondtam, hogy nem kell félni tőle :roll:

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok
jéééééééé, én vagyok az első :shock: :lol:

Kép
gaby25

Jó reggelt!

gaby: de korán keltél :roll:

katica
katica30

én meg a 3. :lol: mit nyertünk?
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Libus
lilaliba

Sziasztok!

BONI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudjátok úgy szervezni, hogy július 14-15-ei hétvége legyen nektek szabad? Na légyszi!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt!

Nagggggyon-naggggggyon-nagggggggggyon jó volt a koncert!!!! Georgi hangja eszméletlen, mozgásán meg szétröhögtük az agyunkat.
Hajnali 1re értünk haza, még félig alszom.
Olvasó üzemmód bekapcs. Estére tán irni is fogok tudni.

Szép napot!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

BEttike! nem tudom, mert nálunk 4 hetente van áruszállítás, amitől a vevők miatt nem tudunk eltérni, a hazautazást is ehhez igazítjuk minden hónapban! ezek szerint akkor kimaradunk belőle! ez van.

snufi pihenjél
Vendég

Tesókám: viccelsz? Kiscsaj mindjárt kel, és 9től 4 gyerekre vigyázok (2 évesek) egyedül! (kolléganőm nincs, kisfia beteg) :shock:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

tesókám jó van na, én is álmoska vagyok! :lol:

felmondok, oszt megyek hozzád dolgozni! :lol:
Vendég

Boniko! Nem szeretném ha kimaradnál! 8)

A szállás foglalás miatt azonban nagyon el kell dönteni, mert a nyár ugye nagggyon zsúfolt!

Ezért: TALI IDŐPONTJA 2007. JÚLIUS 14-15 EGER!

Szeretném tudni, hogy ki az aki itt alszik, hogy legyen helyünk! Valószínű találtam egy helyet, de még nem bizti, ahol lehet bográcsozni meg ilyenek! Remélem el is férünk, de ahhoz kellene a létszám! És közel van a strand! :lol:

Kép
bettike
Eger

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: