a képeket mindig jó nézegetni. Larinak jobbulást! Pihizzél csak, amikor tudsz. Ma én is aludtam Gergővel délben.
Roz,
Ennyit a szegedi gasztróról. Ezek adminisztrálni totál nem tudnak. még szerencs, hogy telefonáltál, és időben kiderült.
Építkezés, nem semmi. Mi is szeretnénk majd kertes házat egyszer, de először ki kellene fizetni a lakásunkat, hogy egy kis tőkénk.
Sapi - nem tudom kerestél-e már autómárkás sapit. a Tescóban mondta a nőci, hogy levédték az autómárká nevét és nem lehet olyan sapikat árulni, talán vásárokban van még beragadva, vagy talán autószalont, kellene megkérdezni, ezt mondta a nő.
Depit sajnálom, pedig nagyon büszkének kellene lenned magadra, annyi mindent csinálsz egyszerre, nekem még csak egy gyerekem van, de a felére sem vagyok képes, amire te. Ha dicséretre van szükséged, bármikor két lapáttal is csak szólj, szerintem te egy le-a-kalappal-előtted nőci vagy. Csak ne fordulj be, minden úgy van jól, ahogy csinálod. Azért az átkozott élelmiszerallergiákon kívül van 3 szép egészséges csemetéd. gondolom semmiért sem cserélnéd el őket, még Szegedért sem.
én is szeretem a várost, ott húztam le 5 évet.
Kellemes időtöltést! A te párod nagyon emlékeztet az enyémre, csak ő nem T., hanem L., de a többi stimmel.
Thymi,
Gyopi is nehezen érkezett? Gond van a peteéréssel? Hány naposak a ciklusaid? Van a neten egy oldal, ahol ingyen meg tudod csinálni magadnak a Jónás-módszer alapján a naptárt. Ki is lehet nyomtatni. lehet, hogy nem a ciklusod közepén érik a petesejted ebben a hónapban. Szül. időpont kell percre pontosan, és szül.hely.(Nekünk bejött
Bölcsivel, mizújs? Felvették Gyopit?
Nyhk,
Ádámot megműtötték? minden rendben?
Erszényes,
Rólad mostanában csak hallunk és látunk képet, de te nem nagyon vagy. milyen volt a lagzi? Képek édesek, tényleg csini vagy.
Pille, Hajny, Kazi,
jó pihenést a hoszzú hétvégére, ha már nem jutnék ide a héten. a fényképezőgépet, itthon ne hagyjátok.
Adri,
Levi hogy van? Gyerekdokiról mindjárt írok.
Na, most már megyek aludni, bocs, ha kihagytam vkit. mert úgy érzem igen. majd holnap pótlom.
Nálunk a bili a főszereplő másfél hete, állandóan szól, és tapsol, ha produkál bele vmit. Ma este annyira akart kakilni, hogy 4szer vettem ki a kádból, aztán, amíg elvittem a termést, mert ha vmit érez, azonnal fel is pattan megnézni, addig a kádba ment a vége. De nem tudtam rá haragudni. Ma a szomszédban voltunk játszani 4-fél7ig, száraz maradt a gatyus. 2szer pisiltünk állva. Ezt még nekem is meg kell tanulnom.
Szép napot mindenkinek!