A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Emano!
nekem is ilyen babakocsim van. Nekem a kerekeivel van csak bajom. Mert amilyen utak vannak itt felénk, nagyon kemény a kereke sajnos. Ugyhogy vettem(licitáltam) a neten egy bigfoot babakocsit, na annak jó nagy felfújható kerekei vannak.Az király.
Amúgy semmi bajom a Graco-val sem. Meg van egy harmadik is az chicco.(nyári) SZóval babakocsiból top-on vagyok. :D

Valaki kérdezte a légzésfigyelőt. Én aMAdarász utcai kórházban vettem meg 35.e Ft volt. Babysense. Én nagyon szeretem, soha nem szólalt meg!!! Azt hiszem Györgyi írta,hogy bérli, most ha kiszámolom hogy havi 3000 Ft, 1 évre az 36eFt. Mert én 1 éves koráig használtam. És azért is vettem meg, mert tudtam hogy akarok másodikat! tehát nem kidobott pénz. A digitális mérleget szintén ilyen okból vettem meg. Nem beszélve arról,hogy most a barátnőimnek kölcsön tudtam adni ezt is azt is. Legalábbis amig nem születik meg kistesó.
:D Utána meg majd megkapja tesóm, vagy eladom...

Chili! Biztosan nem fogsz csalódni Tóth dokiban, igen, ő ilyen.
VAlamikor neki is rossz napja van, olyankor morcosabb, de amúgy tündéri egy pasi. Mindent meg tudsz vele beszélni, még azt is amit hülyeségnek gondolsz esetleg...mindenre válaszol, türelmes.

Merci? Tigri család mi van veletek???
Vendég

Sziasztok, én gyuzso férje vagyok :D

Na azért írok én, mert akkora örömünk van, hogy csak na!
Frontok ide, telihold oda, kánikula, melegrekord, eső... Micu nem várt tovább, ma este 18:22.kor kibújt, és harsányan üdvözölt bennünket.
3,3 kg-jával és 56 cm-ével teljesen normális kisfiú, helyesen próbál szopizni.
Természetes úton, komplikáció nélkül érkezett, anya is megdolgozott rendesen. Óriási élmény volt, kispapákat kihagyni szigorúan tilos!!!

A már megszületett babákhoz mindenkinek jó egészséget, a tovább váróknak még türelmet, és kitartást kívánok.

Anyát és kisfiunkat szombat reggel hozom haza, addig nélkülöznötök kell őket.

Erika, és Tóth doki profizmusa eddig is tudott volt, de mellette nagyon kedvesek is voltak. Engem lenyűgöztek.

Üdv, I.

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso és családkája GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!
Sok egészséget,örörmet!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Gyuzso és KEDVES KIS CSALÁDJA!
HATALMAS GRATULA!!!!!!
nagyon jó egészséget, sok boldogságot és sok sok tejecskét!!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gyuzso család

Gratulálok!!!!!!!!!! Jaj de jó most nektek!!!!

Kép
gyorgyi33

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:07-kor.
Vendég

Gyuzso!
Szívből gratulálok! Nagyon ügyes voltál! Sok boldogságot és jó egészséget! A papától kérhetünk képet?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Gyuzso család!
Hatalmas gratula!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Képzeljétek Jázmin kakijában találtam ilyen feketés darabokat!!! Nem vér, nem is tudom milyen. Volt már valakinek hasonló???? Mármint a gyerkőcének! :lol: Remélem nincs semmi baja, a védőnő szerint a tápszer okozhat ilyet, már elég sokat kap. :( A dokit meg csak holnapután tudom hívni. :roll: Amúgy jól van.

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Gyuzso! Hatalmas gratula nektek, és kérünk majd képeket! Meg élménybeszámolót! Én is náluk szültem! De most egyelőre élvezzétek egymást!

Ancsa! Tegnap ráadtam Lénára a rucit, nagyon csini volt benne! :lol: Persze fénykép nem készült... :?

Györgyi! Nálunk akkor volt feketés Léna kakija, ha vérzett a cicim... Más ötletem nincs.

Steffi! Döbbenet, hogyan fejlődik Martin! Léna még csak két fognál tart!

Vali! Köszi az adószámot, igen, az 1% miatt kellett! Jól vagytok?

Monacs! Léna nagyon ritkán alszik csak el egyedül az ágyában, de általában le lehet tenni, ha elaludt a kezünkben. A gyógyulása után néhány napig nem lehetett, de most már megint igen. És már "csak" 2-3-szor kel éjjel.

Képzeljétek, Léna belejött a kajálásba! Tegnapelőtt csináltam neki spenótot, jó sokat, hogy lehessen turmixolni. Azt gondoltam, hogy majd másnap megeszi a maradékot. Hát, nem nagyon volt maradék... És két napja már túrót is kap, az is nagyon ízlik neki!
Ja, és azért vagyok most kevesebbet, mert sokat járunk el a szabadba, meg vendégeskedni!
Vasárnap a szigeten ünnepeltük Léna egyik barátjának 1 éves szülinapját, hétfőn meglátogattam egy barátnőmet, ahol 3 hetes a baba, az idősebbik most lesz 2 éves. Annyira könnyű volt a pici!!!
Tegnap meg Mogyoródon voltunk egy barátnőmnél, összesen 5 baba volt, meg 1 pocakbaba. És képzeljétek, ebéd után volt kb fél óra, amikor aludt mind az 5 gyerek!!!!

Na, most jó hosszú lettem!

Szép napot!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

GYuzso Család!!!

De jó, de jó!!!

Nagyon, nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok!!!

Sok, sok puszi!
Várjuk a képeket!!

ancsaboszi

Gyuzsó Papa, köszi a jó hírt! Az új családnak sok boldogságot, egészséget és rengeteg tejecskét kívánunk!
Gratulálunk a kismanóhoz!
Vali és a fiúk

Kép
Kép
Kép
v30

Gyuzsóéknak hatalmas gratuláció! :D:D:D

Cukipofa!
Ne aggódj mi is a végére maradtunk!

A mai éjszaka nagyon nehezen telt, forgolódtunk mind a ketten, állandó haskeményedések stb....
Ma megyünk Emmusnak szőnyeget venni remélem tetszik majd neki :D

Remélem hamarosan rajtunk a sor mert már nagyon kiváncsiak vagyunk a kisasszonyra :D

Mindenkinek szép napot kívánok!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Gyuzso
Örülök nektek, nagy gratula!!! :D

Kép
Kép
monacs

Borsa!
Nem akarom ismételni magam, de Pannánk egy szép nagy szőnyegvásárlás után érkezett meg...
Tudom, maximum, egy jó kis pihenés lesz. :D

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Gyuzsó család!

Nagyon ügyesek vagytok, gratulálunk! Sok-sok tejcit, kívánok, és nagyon jó babázást!

Kép

Kép

Kép
memme

Gyuzsó: GRATULÁLOK NEKTEK MINDHÁRMOTOKNAK!!!!!!! Jó egészséget és boldogságot kívánok nektek!!
(minél előbb várjuk a képet természetesen)

hajrá borsa, hamarosan te jössz!! baba odabent nem marad!! :)

ilyenkor döbbenek rá, hogy rohan az idő, hiszen Mikolt már lassan 4 hónapos lesz, pedig mintha nemrég született volna.

chili: Várnai Gabit én is áldom a gátvédelemért! ő egy tündéri szülésznő, nagy szaktudással. jó kezekben leszel, az biztos.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Borsa!

Ma voltunk ctg-n bár ott nem volt semmi, de egy ujjnyi tágulás már van holnap este 8ra vissza kell mennem, mert a doki látni szeretne még a hosszúhétvége elött...
Sztem készül valamire :shock:

Kép

Kép
cukipofa

Hali!

Gyuzyónak nagyon sok boldogságot, már át is tettem a táblázat másik felébe.
Fchili, te nem akarsz táblázatunkban helyet foglalni: kéne születési éved, kiírás dátuma, lakhely, doki (azt tudom) leendő név.

mtunde

Helló Lányok, én is újra itt.
Kicsit elhúzódott a hétvége a tónál, dehát ebben a hőségben nem akaródzott hazajönni....

Látom, van új kisbabánk! :lol: Én is tiszta szívből gratulálok Gyuzsóéknak! Annyira jó Nektek! Kicsit irigykedem......
Borsa: látom, Ti még egyben.......... Szegénykém, hogy bírod ezt a hőséget? Bár én a tavalyi nyarat így csináltam végig. Soha többet......

Bocsi a többiektől, mindjárt megpróbálom átfutni, kivel mi történt. Pillanatnyilag nem vagyok képben.
Később kaptok friss képeket!

Heni

Kép

Kép
cancan

Zsófi!

Nem a Flóránál voltál? Ismerősek a korok :)

Képzeld, nekünk meg megvolt az osztálytalálkozónk, a 42-ből 20 alatti létszámmal...

mtunde

Gyuzsó család hatalmas gratula és sok örömöt, boldogságot és egészséget kívánok Nektek!

Borsa és Cukipofa megy a drukk így nagyon a célegyenesben.

Kellemes pihegést mindenkinek a nagy melegben. Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Teszek fel megújított táblát!!!

Kép

mtunde

Kép

mtunde

Kép

mtunde

Lányok!
Altatáshoz jó kis tippek, mert mostanában eléggé nehezen megy!!
Mennyi ideig (perc) célszerű szoptatni?
Bocs a hülye kérdésekért :oops: !!
Mtunde amúgy Király Kati volt a szülésznőm

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Tünde, de igen, a Flóránál voltunk! Hogyhogy ilyen kevesen voltatok? Írj inkább privit, ne untassuk a többieket!

Emano! Én mindig annyi ideig szoptattam, ameddig Léna igényelte. Ez eleinte volt, hogy 1 óra volt, aztán lecsökkent max 20 percre. Szerintem erre nincs szabály, ahogy érzed! Altatásban inkább nem segítek, mert Léna még mindig vagy cicin alszik el vagy ringatni kell...

Képzeljétek, ma Léna megevett ebédre egy egész üveg babakaját! Én úúúúgy örülök! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Köszi Zsófi,mert nálunk is van hogy 1óra,de a védőnő azt mondta ne legyen több mint fél óra!
ALtatás: nálunk is vagy cicin vagy simogatni kell a kezét vagy ringatni

emano/Andi
KépKép
emano

Emano! Ha bírod türelemmel és bírja a cicid is, akkor nyugodtan! Olyan pici még Balázs, élvezd, hogy összebújhattok! Mostanra Léna, ha elég volt, felül, kimászik az ölemből és elmegy játszani... Nincs összebújás, csak ha ő akarja...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Kép

így alszom :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok Lányok!!!

Mi is visszatértünk Kehidáról!
Nagyon, nagyon jó volt!
A kis Manó is nagyon nagyon jól érezte magát!

Majd jövök még és rakok fel képeket is ha kértek,
próbállak visszaolvasni Titeket,
csak most megakadt a szemem a táblázaton!

Tünde!!!
De jó! De jó!!!!
Nagyon, nagyon gratulálok, ha már lehet!
ha nem akkor csak puszikállak!
és nagyon szorítok!!!!!
Ezek szerint bejött a MÁV-os doki?
én azt hittem csak sima viizsgálatra mész, mikor a múltkor írtad.
nem már terhes vizsgálatra?
Te kis hamis! :wink:
de jó!!!
puszika

ancsaboszi

Ancsa, még nem voltam dokinál :) úgyhogy még csak spekulatív. :)))
De remélem, bejön a doki, csak június 8-ra hívott, amikor már szívhangot is tud nézni.

(ui, kiváncsi voltam, észreveszi-e valaki, és rád tippeltem, hogy te leszel az első :)))

mtunde

Jaj, nézem ezt a csöppséget, olyan szép. És olyan nagyon jó érzéssel tölt el, hogy nemsokára megint lesz egy ilyen kis kicsi az életünkben. :)
Emano, igaza van Zsófinak szopi-ügyben. Ilyenkor az elején... Én attól tartottam, hogy majd Melinda nem fog, csak cicin elaludni később, de nem így van, simán átviszi az apja este, még ébren van, amikor ágyba kerül (Apja már nem mindig :) ). Szóval, úgy van, bújjatok össze!
Tünde, január 4. a kiírt-kiszámolt, Uh-által kidobott időpont. És Rákóczi Ági a szülésznő. És hát Melindánál írd már oda légyszí, Zavhár Erikát is, hiszen az elején még ő volt velünk, utána jött meg Ági. Köszi.

Megyek, hív a Csöppke.

Kép

Kép

Kép
memme

Tünde

Jól látom????? Tényleg? Szuper!!

Cukipofa

Jó hogy már egy ujjnyi vagy, nekem ez fél napi vajúdás után sikerült. :(

Zsófi

Gratula Lénának!!

Emano

Én nem tudom mennyi időt kell a szopira szánni, mert Jázmin sosem volt sokáig szopó. 10 perc alatt megszívta magát és kész. De szerintem szoptasd nyugodtan. Én viszont egyet nagyon betartottam, sosem hagytam (kiétel éjszaka) hogy a cicin elaludjon, ébren tettem le az ágyba. Nincs is gond az alvással. Kis pityergés, aztán szunya. Egyedül kell neki sajnos megtanulni előbb vagy utóbb, ha kibírod akkor jobb előbb, de úgyis érezni fogod, hogy nektek mi a jobb gondolom.

BARBI!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi van?????

Kép
gyorgyi33

Tünde! Én nem vettem észre... :oops: Nagy-nagy gratula!!!!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Mit kell észrevenni? TÜNDE! EZ SZUPER!!!!! JUHÉJJ!!!!!! Te kis hamis......

Emano: nagyon édes ez a csökk kisfiú

Lányok bocsánat, de nem tudtam (eddig) visszaolvasni - senki ne sértődjön meg, hogy nem reagálok.

Beni valami hihetetlen tempóban fejlődik az elmúlt két hétben. Már nagyon gyorsan tud mászni, feláll, komoly erőfeszítésembe kerültpelust cserélni és felöltöztetni, mert 10 másodperc az nem sok, de addig SEM hajlandó nyugton maradni.

És akkor pár fotó: Kép Kép Kép Kép

Heni

Kép

Kép
cancan

Természetesen CSÖPP kisfiút akartam írni....... :oops:

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Tünde! Gratula, remélem június elején a szívhangról számolsz be! :-)
Figyi, Ádám május 13-án született, Ákos 2000. november 28-án. Mind a ketten dr. Teleki - Várnai Gabi párosnál.
Köszi!

Ádám is igény szerinti hosszúságban szopizik, van amikor 45-60 percig, de van amikor gyorsabban kidől. Egyelőre nem szeretném szabályozni, élvezem a szopit. :-)

Cukipofa, célegyenesben vagytok! Hajrá!! :lol:

Hali, Vali

Kép
Kép
Kép
v30

Heni, Beni baba tündéri! Nagyon jópofa gyerkőc! :-)

Kép
Kép
Kép
v30

Ez a Beni baba, nagyon édes!!!

Javítottam, kitöltöttem az adatokat. Legközelebb már az update-elt tábla megy :)

mtunde

Tünde!
Hol kellett volna észrevenni én nem látom... De nagyon gratulálok!!!!

Heni!
Édes Benid!

Emano!
Hát a tiéd is olyan cuka!!!

Barbi tényleg mizu??

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Jó estét!

Tünde, én is gratulálok! Láttam a 3 kérdőjelet, és nem esett le, hogy a te nevedhez van írva, de a többiek segítettek! Szóval örülök!!!!

Heni, hogy Beni milyen ügyes lurkó! ...és természetesen gyönyörűűűű!

Zsófi, na látod, meggyógyult Lencsibaba, és milyen szépen eszik! :wink: Örülök!

Gyuzso Család, szeretnék én is gratulálni, minden szépet és jót kívánni!

Györgyi, Jázmin nagyon ügyes, hogy már 5hónaposan így közlekedik! Ráadásul annyira szép kislány! Kész tökély! Szerintem ne aggódj amiatt, hogy sok tápszert kap, így is egészséges, szép ember lesz belőle!

Emano, szerintem is annyi ideig szoptass, ameddig a baba igényli. Nem lehet ezt stopperrel csinálni :shock: :lol: ! Az egy hülyeség! Édes a babád!

Mi jól vagyunk, bár Sári kisasszony mintha a bátyja babérjaira törne, magyarul egyre hisztisebb. :? Sebaj, túléljük ezt a korszakot is valahogy!

Ancsa, jól tettétek, hogy elmentetek nyaralni kicsit! Irigy is vagyok! :lol: :oops: ...és köszi :wink: Gyönyörűűűűű!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Steffi! cselesen beletettem magam a pocakos táblába. Igazából szerettem volna UH képpel jönni, de az új doki csak a 8. héten akar látni, addig megőrültem volna, ha nem mondhatom el, gondoltam, játszom egy kicsit! :)

Hogy vagytok? Jobbak továbbra is az éjszakák? Vagy újabb foghalmok?

Ma Bene is őrült hisztis volt, vagy a foga, vagy ez az idő. A túlélésre játsszottunk, én nyertem :) Ő kidőlt, letettem aludni :D

Gabbo, te is itt! Barbi???

mtunde

Tünde!
Gratulálok. Ezek szerint belevágtatok? Elsőre?

Emano!
Hagyd, amíg akar, majd belejön, meg lesznek érdekesebb dolgok is, és hamarabb végez. És ne hagyd, hogy beledumáljanak! Nálunk is beleszólt anyós annál a néhány ritka alkalomnál, amikor sikerült mellretenni. Nem kellett volna...

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta! 0-ra. :) Köetkező hónapban kezdtük volna :) DE így is jó lesz, sokkal jobb, mint ha évekig várni kellene rá.

mtunde

emano:
csatlakozom a többiekhez. addig szoptass, amíg ő akarja. nincs két egyforma gyerek.
Mikolt az első 2 hónapban volt, hogy 1-1,5 órán át evett megszakításokkal főként éjszaka (gondolhatod mennyire imádtam :? ), most meg 10 perc alatt képes végezni néha, máskor meg 20 perc. ja,és soha nem alszik el kaja közben. visszateszem az ágyába és elalszik magától. Ricsi mindig kaja közben aludt el és alvó állapotban tettem az ágyába.
úgyhogy halgass a saját megérzéseidre szerintem.

Kép
Kép
Kép
manóka28

NA sziasztok!

Látom mennyi minden történt!!

Gyuzso! nagyon gratulálok!!! Sok sok örömöt és sok tejecskét!! :D

TÜNDE! Néztem a táblicskut, csak nem??????????????? SZUPER!!!!
Csinálj te is másik vonalzót!!!! :D :D :D

Ma voltam dokibácsinál!!! 31mm a kis magzatom, dobog a kicsi szíve. Már most imádom!! :D :D Minden oké velem. Leleteim tök jók. Majd juni 14 megyek nyakiredőre.

Csak ez a hülye hányinger ne lenne. Azt mondta a doki lehet, az Elevittől is. Most szünetelek egy kicsit és meglátom attól van-e.
Tényleg motorozik, mototrral jött most is. Dr.Hájsz ahogy Merci kislánya Olicska mondaná... :D Merci tényleg hol vagy??

Cancan! Nagyon jók a képek!!! NAgyon szép Benedek!!milyen ügyi. :D
Vendég

Gabi!
Majd az első uh után csinálok vonalzót, nagyon korai lenne még. Na, ezt a hányingert én most elkerülném, egyelőre nincs, de hát ugye, nagyon korai még. De neked lassan elmúlik már. Én az elevitet direkt este vettem be, jobb lett.

mtunde

Tünde,
Nagy nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ezek szerint Te már tutira a MÁV kórházba mész szülni????

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Gyuzsó család!
Csatlakozom az előttem írókhoz és sok-sok boldogságot kívánok!

Zsófi,
nagyon vagány vagy, hogy ennyit mentek :-) Lénának hogy tetszik a babatársaság?
Látod, szépen ráérzett az ételek ízére, ügyes kislány!

Emano,
szerintem minden úgy csinálj, ahogy te érzed, ne hallgass a védőnőre (legalábbis ilyesmiben). Te vagy az anyuka, te tudod mi esik jól a babának.

Mtünde,
miiii???? Hát lemaradtam, mint a borravaló!!! Aztaaaa :-) :-) :-)

Cancan,
micsoda gézengúz tekintete van a kisfiadnak, nagyon édes!

Steffi,
merre vagy?????

Nálunk minden okés, szuper volt a hétvége, és hogy egy jó hírről is beszámoljak: szuper a gyógytorna, eddig 4x voltunk és Máté már szinte mászik!!! A forgás mindenfelé megy már, most már a négykézlábraállást gyakorolgatja, közben hintázik. :-)

pusza mindenkinek, ne útáljatok nagyon, holnap megint eltűnünk a Balatonra. - na hogy ne legyen olyan jó nekem, viszek egy kis melót is....

Masni
masni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: