Márti!
Nagyon gratulálunk, sokszor gondoltam ma rá! Nagyon ügyes volt! Már csak a holnap van vissza, akkor is bizti ügyes lesz, és lesz otthon egy saját tűzoltód.
Tegnap meséltem a rokon vizsgázását a Zsoltinak! Azt mondta, de legalább 2-est kapott, ő is örül majd a kegyelemkettesnek is.
Edith!
Örülök, hogy bevált a mosogatógép, legalább ennyivel is kevesebb dolgod lesz ezután.
Jó receptböngészést, és pihit kívánok!
Évi!
Örülök, hogy Samu jól van! Jó munkát neked!
Zsuzsi!
Sajnálom Szandit, gyógypuszik neki is mennek. Ne okold magad, tünet nélkül nehéz felismerni bármit is. A lényeg, hogy időben elkaptátok, a láz lehet még ezután jött volna!
Gratulálok az lépegetéshez, nagyon ügyi ez a kislány. Ráadásul mindezt betegen!
Macskaszőr: elképzelhető, hogy valóban allergia, de azért várjátok meg a vizsgálatok eredményét. Ha az, akkor biztos Ferkó egészségét fogjátok szem előtt tartani, mégha nem is szívesen válnál meg a cicáktól. Erre gondolva talán könnyebb lesz.
Edit!
Örülök, hogy a fülecskék alakulnak, a taknyi is talán hamar elmarad. Mi még most is taknyosak vagyunk, pedig múlt hétfőn kezdődött.
Iza!
Jó utat kívánok nektek holnapra, na meg jól sikerült szerepléseket. Aztán várjuk majd az élménybeszámolót!
Zsu!
Sajna telefonkönyv ügyben nem tudok segíteni, mert bár Zala megyei van fölösleges (lehet, csak tavalyi, mert idén már kiköttettük a vonalas telefonunkat), de azzal nem lennél kisegítve, gondolom.
Timi!
Nem semmi a balesetet sztorid. Én is frászt kaptam volna. Szerencse, hogy nem esett bajotok. Jó csomagolást kívánok neked, nem lehet egyszerű, de gondolom azért nagyon-nagyon jó érzés. Gyerekek várják az új helyet? Szívesen mennek?
Drev!
Köszi az ötletet, nem rossz, lehet bevetjük majd. Bár most kicsit lehangolódtam, mert az eladásban én annyira nem bízom, és tegnap este, mikor Zsoltival átbeszéltük az átalakításos terveket, ő azt mondta, szerinte 10 millióba is belekerülhet.
Na, lassan lépek, mert a gyerekek már dumálnak a szobában. Nem aludtak most sem sokat. Pedig délelőtt még sétáltunk is jó nagyot gyalog, meg játszottunk az udvaron, azt hittem, jobban lefáradtak.