Sziasztok Csajócák!
Gurgikám!
Picit megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánok Neked
nagyon sok boldog névnapot!!!
Annee!
Nagyon örülök hogy minden rendben, remélem így is marad!
Andi!
Szorítok Neked, hogy ne legyen semmi baj, én is folyton ezért rettegek, de szerencsére nekem eddig még nem volt fehérje...
Szurkolok ezerrel!!!
Emi!
Szerintem szupi kis bébkocsit találtál, egyébként nekem is ilyen kocsim lett volna csak zöldben, csak egy pár órán múlott az egész, mire leütöttem azt amit megvettem, utána pár órával írt a hapsi, hogy odaadja Nekem 15ért, de akkor már sajna megvettem a másikat, egy picit bánom, de talán ez a nagykerekű talicska jobb is lesz nekem ezeken a szupi utakon...
Remélem mindenki jól van ebben a lüke időben...
Ne tudjátok meg, én tegnap kész voltam...
Hányással kezdtem a napot, és egész nap nagyon vacakul voltam, semmi étvágyam nem volt, és hányinger gyötört egész nap...
Olyan rossz volt, már tisztára el is felejtettem ezt az érzést, olyan 16hetes korom óta egyáltalán nem volt ilyen bajom, de szerintem ez is a nagy melegnek volt köszönhető, mert ma már semmi bajom...
Szerencsére én most nem vagyok bedagadva, fogalmam nincs mihez kössem, hol elő jön hol elmúlik...
De ez nagyon izgat már hogy már kb két hete zsibbad egy ujjam...
Kedden megyek terhesgondozásra megint rá fogok kérdezni de most lehet hogy nem a védőnőmtől...
Na lépek úszik az egész lakás, tegnap egész nap feküdtem olyan vacakul voltam, most van mit bepótolni...
További szép napot Nektek, és vigyázzatok Magatokra, pihikézzetek!