A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Akkor lányok azt hiszem ma semmi nem ment meg a tanulástól... Pandus javaslatára nem nagyon emelgetek ( pl. teli felmosóvödröt, mint tegnap, no és a takarítógéppel kominált porszívót). Ezek szerint kénytelen leszek tanulni. :?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Pont ahogy azt Jaimee megjósolta. :wink: No talán ha a kezedben lesz a 2. teszt, megnyugszol és extra energiával veted bele magad a tanulásba. :wink:

Szép az aláírásod és nem soká dukál mellé egy negyven hetes vonalzó! :lol:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Sziasztok!

Bocsánat, hogy csak így bepofátlankodok hozzátok,de hátha tudtok nekem segíteni.

Először is gratulálok minden kismaminak,és babásodást kívánok,mindenkinek, aki szeretné!
A kérdésem a következő lenne,babát szeretnénk,már van két gyermekem,múlt hónaptók kezdtünk el újra a babaprojectet.Volt egy halvány csíkos tesztem,pár nap múlva csináltammég egyet,az meg negatív lett,meg gondolta magát a baba,kb egy hét múlva jött meg, de az első 4 nap ebből szinte semmi nem volt,utána pedig még 4 nap normálisan,de nem volt semmi görcsölés, vagy darabos vérzés.
Ebben a hónapban is hasonló a helyzet,vasárnap reggel lett egy halvány csíkos tesztem,hétfőn délután egy erősebb két csíkos,ma reggel viszont egy nagyon halványka.
Szóval most akkor mi van,gondolom nem tud beágyazódni,eléggé elkeseredtem,nem volt soha ilyen gondom,gondoltam ok egyszer előfordul,de kétszer is egymás után.
A párom szerint csak annyi van, hogy még nem készült fel a szervezetem eléggé, a kisfiam még cicizik reggel és este.

Szerintetek mi lehet?

Előre is köszi a segítséget.

Üdv:Niki
Vendég

Niki: írtam neked privit!
vedresandi

Bien: amikor még nem voltam tünetmentes pánikbeteg,akkor engem megnyugtatott az egy óra 6.000,-Ft-ért történő beszélgetés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Igen csak álmosság volt, mostanában jött a hányinger és a többi. Érdekes mert az előző terhességem elején (persze 5 éve volt) nem volt ilyen. Baromi sokat ettem sokat aludtam és kész. Talán az is más, hogy most a két pasit ellátni munka mellett már az is kemény feladat, nemhogy így nem 100%-osan. Vagy hátha kislány lesz és azért ilyen más. :lol:
Levesek igen a legjobbak talán, ma azt hiszem egy kis gyümölcslevest le tudok gyűrni vagy borsóleves a másik ami megy.
Vagy Anditól kérünk valamilyen jó kis leves ötletet? Mint a topic szakácsnőjétől? Csak nehogy ő is undorodós legyen nemsokára.

Kép
barbi5

Bocsi Lányok!
De nem tudom ki kérdezte, hogy mikor volt az utosó mensim.
Április 17-én volt.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jaimee!
Köszi vonalzófelelős kismami! :) Azt hiszem ilyenkor azért minden para mellett le illik venni a vonalzómat.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Nekem márc. 17-én! :lol: (de 29 napos ciklus mellett)

Barbi: Az a baj, hogy nem tudok főzni sem, mert a főzéssel kapcsolatos illatok is csak meghányatnak. :cry: Pirul a hagyma, vagy a hús, megcsap....kész vagyok. Tudom, jó kifogás, hogy ne kelljen főzni, de ez van egyelőre. Pedig amúgy imádok főzni.

jaimee

Chris: Nem is reklamáltam, hogy eltűnt! :wink:

jaimee

Barbi: Kismamis,hányinger elleni étel tippem még nincs, de mire esetleg lenne,addigra neked nem fog már kelleni :wink: :lol:

Képzeljétek: tegnap voltam vásárolni,és vennem kellett lisztet.Nincsenek véletlenek,mert otthon vettem észre,hogy kismamis lisztet vettem,amiben több hasznos dolgo van,mint a sima lisztben :wink: :lol:
vedresandi

Közben megtaláltam... Pandus kérdezte.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Andi: Bizony, mi is kismamis zsemlemorzsát eszünk, mármint azzal sütök és a lisztünk is olyan! A párom reklamált, hogy nem akar nővé vállni, de nem figyeltem rá. :lol:

jaimee

Milyen gyorsan nö a hcg szint a szervezetben?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Csajok, gáz van, görcsölt egyet a hasam, kimentem a mosdóba, és pici rózsaszín... :cry: :cry: :cry:

Kép
bienvenue

Bien!
Az még nem biztos, hogy bajt jelent. Nyugi!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Nem tom', de a következő teszted bizti erősebb lesz. Nyugi.
Vigyázz, mert mindjárt kikérdezem az államvizsga tételeket.... :wink:

jaimee

Sziasztok!

Köszi Andi!Regisztráltam.

Üdv:Niki
Vendég

Máskor is így jön a piri... De hogy lehet ez???? Eddig nem is fájt a hasam :roll:

Kép
bienvenue

Chris: Megnéztem neked a neten, másfél naponta duplázódik. Ügyes vagyok? :wink:

jaimee

Bien: :shock: :shock: Ne már! Fenn van a hőd, úgyhogy ez még ma nem a piri. Remélem, nem is lesz az ...

jaimee

Bien: Nekem soha nem volt előjele pirinek,így én nem tudom,hogy mi lehet.
Viszont ne izgulj,próbálj nem pirire gondolni!!!
vedresandi

Jaimee!
Nagyon ügyi vagy! Köszi :wink:

Bien!
Nem szedsz E vitamint? Attól előfordulhat, hogy előtte semmi jel, aztán piri. Nekem így volt a múlt hónap. Pedig előtte szokott fájni a hasam, és a derekam, és barnázni is szoktam. De a múlt hónapban semmi, csak jött.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Én is remélem, főleg, hogy a múlt hónapban 15. DPO-n jött meg, ez ma még csak a 11. lenne :!:

Kép
bienvenue

Bien, addig amg nem jön meg rendesen ne aggódj! Azért pihenjél, ne emeljél stb. A szervezet emlékszik arra mikor kellene megjönni, így van akinek így jelzi.

Kép
mercure

Bien!
De szerintem neked most nem jön piri. Elüldözzük.... Rászabadítjuk Panda macskáját.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Mercure, de görcsöl is????

Kép
bienvenue

Bien: És beágyazódás is lehet. :wink: Ha 15 dpo-ra jött meg a múltkor....No meglátjuk. :wink:

jaimee

Jaimee, ari vagy, de elvileg a beágyazódás 3 napja kellett volna, hogy legyen, mert akkor esett a hőm 37,1-ről 36,8-ra... :cry:

Kép
bienvenue

Bien pirije hess
Kép Kép
vedresandi

Bien: a hő csak tájékoztat,de egyénien működünk....ne izgulj
Kép
Nekem se akkor volt PÉ-m,amikor a vonalzó jelti,hanem majdnem egy héttel korábban.Nekem is 15-16 napos a PÉ utáni szakasz...sztem lehet beágyazódás.
vedresandi

Andi :lol: :lol: :lol:

Kép
bienvenue

Bien: Nekem nem volt hőleesés egyáltalán a beágyazódáskor. :wink: Szóval az nem számít. :D

ANdi: Hú, Andi...Ez a géppisztolyos macska.... :lol:

jaimee

Úgy legyen Andi, Jaimee... :wink:

Kép
bienvenue

Dzsémi:elég agresszív..nem?Remélem Bien pirije vagymi megijedt rendesen :lol:
vedresandi

Ijedjen is a kis mocsok :!: Ilyen rusnya, ráadásul agresszív macskától én is félnék :lol:

Kép
bienvenue

Andi: Az. :lol: :lol: Piri legyen a talpán, akit nem rémít meg. :lol:

jaimee

akit=amit

jaimee

Sziasztok! Itt a szundika!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Szia Olik!
Te nem alszol?! :wink: Hogy vagy?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Ott van az a csíkocska és pár nap múlva erősebb lesz!!! Halkan gratulálok!!!!! :lol: 8) :D :P :wink: :!: :!: :!:

Bien: A hőd fenn van, nem hinném, hogy piri az, pláne a macsekok után... :wink:

Andi: Türelem! Lehet, hogy nem hiába szenvedsz :!: :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22

Köszi Olik!
Remélem így lesz...

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Tényleg Olik!
Ahogy Chris is kérdezi...Te most nem alszol??? :wink: :lol:
vedresandi

Chris: Köszike, jól vagyunk :wink: Zolcsika ma is 5.45kor ébredt, most már alszik. Én csak bekukk, mert kíváncsian vártam az eredményedet! Most akkor lefekszem én is, mert hulla vagyok. Pihizek egy picit, aztán visszaolvasok. Ilyenkor amúgy is pang a topik :(

A TOPIKUNK ALAPÍTÓJA KISMAMI!!!!!! HURRÁ!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Andi: Ment privi 8)

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Szia!

Én is szundizni akaroooooook! :D

jaimee

Olik:köszi..már megnéztem :wink: :lol:
Türelmesen várok :?
vedresandi

Olik!
Nagyon aranyos vagy! Köszi! :lol:

Én is most ébredtem egy fél órás szundiból. :wink: (Fel kellett kelnem , mert ebédet kellett adnom a 95 éves dédimamimnak!)
Még lehet, hogy visszafekszem picit. :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!

Kép

Miért kapcsol ki, mire végzek az írással???

KépKépKép
bambika

Pandácska

:D :D :D :D

Christell

Gratulálok, pár nap múlva jó erős lesz a második csík is! Jó pihenést!

Olik

Neked is szép álmokat!

KépKépKép
bambika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: