A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Jaimee!
Kűggyed ezerrel felém is, mert én is anyuka akarok lenni! És bár nem szoktam hányni gyerekkoromban sem tudtam), de bevállalom!!!!!! :wink:

Mercure!
Akkor tartsd a magasba a középső ujjad és hagyd, h mindenki azt nézze.... te meg magadban mindenkit elküldhetsz a .... ba :lol:

babszika

Babszika: Na akkor én most kívánok neked még egy kicsike kis rosszullétet, 2-3 hét fáradékonyságot, majd örömteli kismamiságot a 40.hétig. Így oké lesz?????????

Andinak, Hannának és Kamillának szintén....és hmmmmmmmm csak én maradtam???????

Kit hagytam még ki??????

Mindenki kismami??????????????????

Kép
Kép
gyablonka

Andi: Szia! Hogy vagy ma?

Babszi: Nyugi, én sem vagyok hányós alapból. Ez nem jelent semmit... :D Majd leszel!!! Róka postázva! De aztán semmi panaszkodás! :wink:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Gyabi!
Te is csak azért maradtál ki, mert nektek még csak most fog összejönni 11 nap múlva! :lol:

Köszi a kívánságot!!!!

babszika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi:júniusig ígértem,hogy babás lesz itt mindenki...a júniusban elkezdett ciklus is számít... :wink:

Dzsémi:enyhe derék fájás,de más semmi...ja de,reggel megittam egy epres actimelt,és a kocsiban nem akarózott bent maradni,de én nyertem-Én nem szoktam ilyen korán a gyomromba tenni semmit,lehet az volt az oka...mert elég hamar elmúlt.(a hőm a tegnapi 36,6hoz képest,ma reggel 36,9 :wink: )
vedresandi

Csajok!
El kell köszönnöm a tetű cégem miatt.....

Legyen szép napotok!!!!!!!!
Pusz-pusz!!!!!

babszika

Az lesz... elkívánós gondolataim vannak bőven :D Fogalmam sincs mitől... rossz helyre dugtam :D No de tényleg... lehet hogy kertészkedtem és megerőltettem, de nem emlékszem hogy meghúztam volna
mindenféle energia nekem is jól jönne, harapós és hisztis vagyok, a párom is mondta :(

Kép
mercure

Andi: A lényeg, hogy jobban vagy...Az ígéreted kezd lassan valósággá válni! :wink:

Babszi: Bye, Babszi! Szép napot!

jaimee

Babszi:
Kép

Kép
Kép
gyablonka

Egyébként:

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi:ez nagyon jó!!! :lol: :lol:

Nekem ez a kedvencem...Babszika ezt kívánom Neked!!!
Kép
vedresandi

Szép reggelt Mindenkinek!

Panda! Nagyon örülök az eredményednek, ha már gratulálni nem lehet! Sok sok éljen azért belefér? :lol: :lol: :lol:

Chris! Neked is, nem számít, hogy halvány a csík, nekem is ilyen volt!

Most voltam az orvosnál. Hát eléggé megnyomkodott, amire nem tudom minek van szükség, ha úgyis van ultrahang utána. De ez egy ilyen alapos doki. Meg vett hüvelykenetet is, hogy megnézze nincs e véletlen fertőzés stb. Aztán ultrahang volt hasi. Minden ok szerencsére, jó helyen van a baba. Szívhang persze még nem volt, de látni már lehetett ahogy pulzált sokkal gyorsabban mint az én keringésem. A leleten az állt, hogy megfelelő méretű magzat, jó életjelekkel. Hát ennyi ennél többet hat és fél hetesen szerintem nem lehet várni. Legközelebb június 12-én megyek

Kép
barbi5

Jóóóó reggelt mindenkinek :D

Chris - halk gratula, szép munka volt :wink:

Andi - gyanús vagy ám :wink:

Jamiee, lesz még szép nagy cicid, ha máskor nem, mire kibújuk a babó :D

Ami engem illet, hőm ma is 37,1 :shock:

Kép
bienvenue

Bien:akkor neked is küldök sok-sok hőfenntartó energiát,hogy a zebrás tesztig maradjon fent :wink:

Barbi:örülök,hogy minden rendben.12-én már tuti lesz szívhang is!!!
vedresandi

Szia Barbi! Örülök, hogy minden oké volt. :D :D Hát minden orvos más. Fura, mert engem még alapból sem nyomkodott meg soha egyik doki sem, csak úgy finoman. :D :D Ahogy mondod, az UH korában már nem nagyon van szükség erőteljes vizsgálatra. Kismamánál plána. Szerintem.
Amúgy hogy vagy?

jaimee

Bien: Hány napos a dpo-d? Látom, neked sem tette be tutira a pét a ferty....Érezted a pét különben?

jaimee

Még vagyok egy kicsit... köszi lányok vigyi magamra nagyon!

Andi,
Jó volt úgy aludtam mint a bunda :lol:

Barbi,
Köszi :D :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Köszi mindenkinek a halk gratukat, de azt hiszem Jaimeet követve én is parázok... Nagyon halvány az a csík.... Lehet holnapra el is tűnik...

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: semmi féle eltűnés!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Panda!
Kellemes családlátogatást. És jó pihenést! :wink:

Andi!
Lehet, hogy igaza volt Leónak? :wink:

Barbi!
Örülök, hogy minden ok. :wink:

Jaimee!
Nem ezt beszéltük meg kisvukkal kapcsolatban... :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,
lelövöm a parádat!! Miért tünne el? :evil:
Kép
Vendég

Gyabi?Te még itt???Ezek szerint nem a mhelyeden vagy???Vagy sutyiban itt tudsz lenni??? :wink: :lol:
vedresandi

Szia Gyabi!

Lábad? Hogy van?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Pandus!
Köszi a paraölőt. Remélem elmúlik a parám...

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Andi,
hogy vagy?
Vendég

Pnadus: most nem jól...de ez lehet munkaundor is :wink: :wink:
(mér ettem reggeli félét,de nem érzi magát jól a gyomromban,és a derekam az megint,de néha nem érzem,aztén újra)
vedresandi

Chris: Ez a csíkeltünős para normális, nekem is volt, de el fog múlni, mert legközelebb piszok erős lesz az a 2. csík. Aztán majd aggódsz más miatt, hi hi, ez van...
Mit is beszéltünk meg Vuk ügyben? :oops: :oops: Hogy küldöm, nem?

jaimee

Köszi Andi - Neked is megy a megadrukk :wink:

Jaimee, elvileg a 11. DPO-m van Ferty szerint, de én a 17-ben biztosabb lettem volna. Viszont az a furi, hogy a 14. CN-től kezdve gyakorlatilag kétnaponta volt tojásfehérjém, sőt, ha konkrétan visszagondolok, még azután is, hogy a hőm már rég felment. Persze utóbbi már csak minimális, de akkor is... :roll:

Kép
bienvenue

Andi,
Akkor jó örülök hogy nem vagy jól :oops: :wink:
Én folyamatosan éhes vagyok ez már beteges :lol: mondjátok hogy induljak el mert képtelen vagyok felállni!!!!
Vendég

Még nem tiltott le, nem tudom miért!!!!!!

Lábam az dagad, egész nap lógatom ugye!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Nekem is fáj a derekam... :roll: Remélem, ezeket és az egyéb tüneteket ezalkalommal nem csak pszichésen produkálom... :wink:

Kép
bienvenue

Panduskismami: Indulj el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Pandus, INDULJ :lol: :lol: :lol:

Kép
bienvenue

Gyabi:nem tudod egy másik székre felrakni,hogy ne lógjon???

PandusKismami:szedd össze magad,és indulj el légyszíves,és ne az evésen járjon mindig az eszed...a család vár rád :wink: :lol: :lol:
vedresandi

Bien: pont most írtam Babszinak mail-ben,ha ez kamutünet,esküszöm elmegyek a dili dokimhoz :oops: :wink: :lol: :lol:
vedresandi

Pandus: Elindultál? Ha nem: Indulj!

Bien: Ez a tojásfehérje nekem sosem jött be, 3-4 nappal pé után is volt... :shock: Andihoz csatlakozom, küldök hőfenntartó energiát. :wink:

jaimee

Köszi lányok :lol: :lol:

Megyek hiányozni fogtok mire megint leszek lehetne még pozitív teszt :wink:

Mindenkinek:
Kép
Vendég

Pandus: mikor leszel megint????
vedresandi

Andi: Lehet, hogy már elindítottuk a Pandát... :lol: Mindtha péntekre emlékeznék..... :?

jaimee

Húúúú,az tényleg jó sok idő...akkor nagyon fog hiányozni :wink:
vedresandi

Jamee! Köszi de elég szarul. Két napig jobban mikor már zazt hiszem elmúlt utána megint roszabb. Állandó fáradtság, hányinger. Időnként feszül a a hasam. Alig kivánok valamit, aztán eszem és nem esik jól. Máskor meg rámtör, hogy mit is ennék akkor az legállabb jól szokott esni. Ez most ez a gyeresznye éppen. Gyakori pisilés éjjel is ki kell mennem. Cicik fájnak. Azért büszkén tartom magam aki nem ismer közelről ezeket nem veszi észre.

Bocs leendő kismamik legalább látjátok, hogy a zebra után sem minden fenékig tejfel.
Te hogy vagy Jaimme? Bárcsak már a 12. héten tartanánk!

Kép
barbi5

Andi, Akkor együtt megyünk :lol: :lol: :lol:

Jamiee, eddig nekem pontos volt a fehérje, de most ez a hónap valahogy nagyon furi. A PG53 is kétszer páfrányosodott... :roll:

Kép
bienvenue

Barbi:nem reagál a szervezet egyformán a terhességre.Én az ellenkezője voltam,semmi bajom nem volt,csak éhes voltam,ezért ettem.9 hónap alatt anno átlag 2,5 kilot híztam... :wink: :?
vedresandi

Bien: elviszlek magammal nagyon szívesen...én bírom a csajt,legalább megnyugszunk :wink: :lol:
vedresandi

Barbi, elszalad gyorsan az az idő - na, én sajnos nem tapiból beszélek, de ezt mondják a rutinrókák :lol:

Kép
bienvenue

Sziasztok!

Én azért nem voltam tegnap, mert reggel baba-mama tornán voltunk a barátnőmékkel. Nem volt rossz sőt jó volt, csak az volt a baj, hogy pont akkor volt 9-től amikor Manóm aludni szokott és végén már nagyon nyűgi volt. Az elején ababákat tornáztattuk, már amikor Manóci hagyta magát. Ő volt a legnagyobb, főleg kisebbek voltak, aztán mi anyák zsírégetőt tornáztunk, közben e gyerekek meg kúsztak-másztak játszottak.
Aztán meg itt voltak egész nap a barátnőmék, ezért nem tudtam jönni. Mikor elmentek vissza akartam olvasni, de Manó nem bírja, ha a gép előtt ülök, így ma pótoltam az elmaradást.
Szóval jó lenne ez a torna, de így nem hiszem , hogy sokat fogunk menni, mert nem akarom nagyon felborítani a napirendjét, főleg, hogy szükségét érzi még a délelőtti alvásnak. BNiztosan egy idő után már csak délután fog aludni. Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy ti mit csinálnátok a helyemben. Mert hát én nem látom értelmét, hogy ott nyűglődjön,m ikor akkor aludni szokott. És az sem utolsó, hogy 1000 Ft 1 alkalom és akkor nem 100%-an veszünk rajta részt. Ráadásul olyan meleg volt a teremben, hogy patakokban folyt rólam a víz.

Bocsi, hogy nem írtam senkinek csak visszaolvasok, de most hallom Manó felébredt, így délután jövök és olvasok meg írok!

Pusszantás Mindenkinek!
Vendég

Barbi: Nem fenékig tejfel, ahogy írod. :lol: De persze megéri, ha megszületik a tündérként....

A múltkor még csak álmos voltál, nem? Most már hányinger is van??
Enni én is alig tudok, illetve egyszerre csak kb. egy fél zsömlét. Tegnap erőltettem, mert még semmit nem ettem, amiben vitaminnak nyoma lett volna, gondoltam vacsorára legalább egy kis sonka, zöldségek, kifli...Hát egy az egyben viszontláttam rövidesen.. :cry:

A levesek jól mennek...más nem nagyon semmi...Tulajdonképpen szinte mindentől undorodom. Éjszaka felkelek arra, hogy ég a gyomrom, na akkor keksz vagy piritós hajnali 2-kor... :lol:

A párom azt mondta, hogy nem is akarok már majd második gyereket, ha most így szenvedek, mi lesz velem később, ha nagy lesz a pocakom, nehezen mozgok, alig alszom ....Nem tudom, majd megbírkózom ezzel is biztos, ha odaérek... :lol:

jaimee

Andi, jó fej dilidokikra abszolút nyitott vagyok :lol:

Kép
bienvenue

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: