Szép reggelt Kismamik!
Sajna én elég rosszul aludtam, nagyon vizesedtem (még éjszaka is) és borogatni kellett magam, meg folyamatosan kentem vadgesztenyés krémmel, és felpócolva aludtam, ami nem volt éppen kellemes, de reggelre jobb lett, de akkor meg kaptam egy vádligörcsöt, és párom rohant kimasszírozni.... Szörnyű volt, pedig hát magnéziumevő vagyok!
Már túlvagyok egy hideg-meleg zuhanyon kicsit jobb a helyzet, de ma megyek dokihoz, és sajna kérnem kell egy vizeletvizsgálatot, mert a védőnő kis fehérjét is talált, remélem nem lesz komolyabb baj. Nagymamámtól elkértem a vérnyomásmérőjét, így tudom ellenőrzni azt is, mert hát úgy tudom az a komolyabb, ha megemelkedik. Szóval kicsit fostalicska vagyok, de próbálom elfelejteni, nem bebeszélni a dolgokat.
Ma az orvos felé veszek 2 szoptatós melltartót, remélem kapok óriás méretben is. Majd beszámolok róla.
Annee: vajon mi lehet veletek, remélem és tiszta szívből drukkolok, hogy rendben legyél, és pindurkád még bentmaradjon kicsikét.
Ági: én kaptam ajándékba autósülést, úgy tudom fontos, hogy kétpontos legyen (a bekötése a kocsiba) és mindenképpen az elején ki kell "tömni" pelussal mert a kis hátánál nem jó, hogy kagylóban fekszik. Szóval nekem szerencsém volt, mert kaptam egy féléveset, és még napernyő/esővédő is van hozzá, és a színe is tetszik.