A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kaális párok fóruma

Baba!

Ez a MIÉRT csak költői kérdés, válasz nincs rá, SAJNOS!

Pandácska, Jucmuc!

Nagy örömmel olvastam a jó hírt Tőletek! Az UH-ig ++++++++++++++
:D

Fanni!

A táblából kérlek vegyél ki egyidőre, majd jelentkezem, ha ismét vissza szeretnék kerülni. :?

Köszi!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok Lányok!
A friss tábla... ha valami nem jó, lécci jelezzétek!
Jó éjt!
Fanni

Kép Kép Kép Kép
fanni73

Galeria,
elég ha van 2-3 visszaültethető, biztos meglesz...

Nálunk nem tudni mi a baj, doki szerint minden oké, csak türelem kérdése..., na ez az ami fogytán.. :(

Drukkolok Neked!!!

Donika,
te hol tartasz??
Gonal megy már????
_ismeretlen_

Sziasztok!

Pandacska, Jucmuc! :D :D :D :D :D :D :D

Fantasztikusan jó hírek, szívől örülök nektek és sokat gondolok rátok!!!!

Nagyon drukkolok. hogy minden rendben legyen!!!

Babaimado! :( :( :(
Nagyon sajnalom!!!!
beu9

Hűűűű, de nagyon örülőőőőők!

Kép
zölddisznó

[quote="fendike"]R írta:fendikeaniko,
Kaáliba csak féléve járunk, volt 2inszem és 1 lombikom, lassan kezdem a következőt.
Gondoltam már én is többször arra, hogy jobb lenne ha tudnánk mi a baj vagy találnának vmt, dehát ez van.
Lehet, hogy pszichés az egész...

Szerintem 3 inszemnél többet nem fog javasolni.

Akkor a köv. ciklusban lesz inszem, mert különben már mensi 3. napjától kellene gyógyszit szedned.

Baba,
:cry: :cry: :cry:

Sziasztok Lányok jó reggelt!

Fendike

Hát még arról nem beszéltünk hogy hány inszem lesz szerintem sokba dönteni fog a vérvétel eredménye.
Igen szerintem is ez a hónap ki lesz hagyva orvosilag és gyógyszeressen kivéve a Gynevac-ot amit kapok most kapom a 3-ik szurim.
Most ezt annyira nem is bánom mert eddig úgy éreztem magam mint egy kisérleti nyúl jobb az hogy itt mindent megnéznek aztán kitalálunk valamit.
:wink: :wink:
raniko

[quote="angel37"]R írta:angel37aniko, Fendike,
higgyétek el, nem jobb az, ha van valami konkrét baj! :?
Legalábbis én nagyon úgy vagyok vele, hogy rossz tudni, hogy két lombik közt esélyem sincs - a csodát leszámítva.

Azt hittem én is, hogy hipp-hopp kikerüljük az eldugult petevezetőimet, és már itt is a baba... de hát nem... :roll:

Szia Angel

Igen persze igazad van te se vagy könnyű helyzetbe.
Tudod az embernek mindíg a maga problémája a legnagyobb.
Sajnálom a vezetőidet és nagyon drukkolok neked és persze a többieknek is.
:!: :!: :!: :!: :wink:
raniko

Galéria, Fendi
Csak egy rövid hozzászólás az endóhoz: szintén zenész, mindig 27-28 napos ciklusom volt, és minden alkalommal peteérésem. Szóval amit írtatok nem annyira tipikus endos tünet... sőt semmi tipikus tünet nincs (nálam egyedül az egyre erősebb görcsökkel járó, egyre fájdalmasabb mensi volt), ezért a legtöbb esetben csak laparral jönnek rá.

Kép
Kép
emma1976

Emma,
igen én is hallottam, hogy a nagyon fájdalmas mensi is tünet
és pont ezen gondolkoztam el, nekem régebben iszonyúan fájt, 2 napig folyamatosan cataflamot kellett szednem, hogy kibírjam
viszont az elmúlt 5-6 évben ez nincs, vmi gyógyszi kell 1. nap, de az áll. normális

Nálad történt vmi lapar után??Jól tudom, hogy ezt eltávolítják de később újra jöhet???
Látom baba az lett... :D
_ismeretlen_

Sziasztok!

Hát bonyolult ez az endo téma az biztos. Régen nekem is voltak erős mensijeim és a fő a fejfájás de nagyon és sokszor. De más bajom nem volt, és elsőre terhes lettem természetes úton. Nekem a szülés után borult minden de úgy, hogy agyalapi mirigy daganatom lett amit eltávolítottak és azóta nem volt mensi. Tehát peteérés csak menopurral. Valószínű már előtte is hordoztam magamban ezeket a problémákat csak nem jött elő.

De persze van olyan is, hogy gond van a hormonokkal de attól függetlenül megjön.
galeria

Galeria :D

Egy kalappal... :wink:

Donika :D

Köszönjük szepen! :D

Bols :D

Köszöm szepn Neked is! :D

Beu :D Coca :D

Edesek vagytok köszönöm! :D

Fanni szuper a tabla! :D El sem hiszem amit latok! :D

Kepzeljetek lanyok ma reggel elmentem a haziorvosomhoz utrot iratni es gyorsan elküldött beta hcg-re is. :D Ma delutan negy utan mehetek az eredmenyert! Nagyon izgulok! Majd jövök az eredmennyel!

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc köszi és Neked is :D
Majd beírod az eredményt?? :wink:
galeria

Sziasztok.

Új vagyok itt.Mi Kovács Péterhez járunk a Budapesti Kaáliba.Nálam van a gond.Nehezen van tüszőérésem,magas fsh érték miatt.
Túl vagyok 3 sikertelen inszemináción.Múlt hét pénteken volt az első lombikom.Suprefact,Gonal F900-as és Merional inj-kal stimuláltak.A punkciónál 8db petesejtet sikerült nyerni.Ebből 6 meg is termékenyült. 2 került visszaültetésre. Sajna a többit nem tudták fagyasztani mert bár elindultak de nem kerültek fagyasztható szintre. :cry:
Eléggé elkeserített,mert lehet hogy amit visszaültettek szintén nem fejlődik tovább.
Ráadásul időnként olyan jellegű a hasfájásom mint mensi előtt.
Használom az utrogestan kúpot napi 3x2-t,de eléggé bizonytalan vagyok,rossz hogy nem tudom mi van a beültetett embriókkal.Tudom ritka hogy valakinek sikeres az első lombik.Ha valaki tud v.mi hasznosat írni szívesen veszem.

Előre is köszönöm.
kriszta73

Hú, galeria ez nem hangzik vmi jó.
Pedig mindig arról lehet hallani, hogy szülés után inkább jó dolgok történnek. De persze nyilván sok példa van az ellenkezőjére is.
Hány éves 'babád' van??

Jucmuc,
várjuk azt a magas HCG-t!!!!
_ismeretlen_

Fendike, 3,5 éves:):) és nagyon szeretne egy kistestvért :cry:

Kriszta, mi is Kovács dokihoz járunk és tényleg mindenkitől azt hallom, hogy a mi speciális területünkön, ami a betegséget illető Ő a legjobb. Most vizsgázik áll. endokrinológiából úgyhogy jó helyen vagy:)
Az első lombik nekünk sem sikerült, de nem szabad feladni, mondom ezt magamnak is:):)
galeria

Galeria,

Persze! :wink: Tenyleg eleg durva amit irtal, nagyon sajnalom! :(

Kriszta,

Drukkolok Neked, legy türelemmel! :D A mensis hasfajas jo jel is lehet de lehet a stimulacio utohatasa.

Nekem ket transzferem volt es mind a kettö utan volt ilyen tünetem. A mostani sikerült.

Fendike,

Jövök. 8)

Kép
Kép
jucmuc

Galéria
Húú. ez rosszul hangzik...
Nem lehet, hogy 2 dolog keveredik itt? Te endokrin problémákról és endometriosisról beszélek...

Fendi
Lapar után kaptam 3 szurit, amivel 5 hónapra leállították a ciklust. Májusban jött meg, néhány hónap spotnán, de aztán bíztatott, hogy még most irány a lombik, míg rendben vagyok. Októberben kezdtünk, és az eredmény itt ficánkol :D

Kriszta
Van itt sok-sok példa az első sikerre- nézd csak a táblázatot

Kép
Kép
emma1976

Köszönöm lányok.

Jucmuc gratulálok a sikeres transzferhez.

Mindenkinek drukkolok aki hasonló cipőben jár :D
kriszta73

Emma gratu a babócához:):) Nálad mi volt a probléma?

Hát én nem tudom pontosan, hogy mi hogyan. Az biztos, hogy három éve endokrinológushoz járok és szedek egy halom gyogyit a hormon pótlásokra. De biztatnak az orvosok, hogy sok ilyen babájuk van már:):)

Kriszta az én fsh-m 0,01 volt amíg nem kezdték pótolni. De ez az agyalapi mirigy műkésdésnek hiánya miatt volt.

Valakinek lesz a napokban transzfere??
galeria

Emma,
lehet, hogy ha a 2. lombik sem sikerül elmegyek egy laparra.. :(
Van olyan is szted, hogy nem kezelik vkinek és akkor is sikerül teherbe esni???

Kriszta,
szerintem igen sok embernek sikerül az első, úgyhogy nehogy feladd!!!!!
_ismeretlen_

Fendike,

nem adom fel,csak a mensis fájások aggasztanak.
mikor voltam a transzferen csupa olyan lánnyal voltam együtt aki a 4. vagy az 5. lombiknál tart.
Ők mondták ritka hogy sikerül az első.
kriszta73

[quote="kriszta73"]S írta:kriszta73ziasztok.

Új vagyok itt.Mi Kovács Péterhez járunk a Budapesti Kaáliba.Nálam van a gond.Nehezen van tüszőérésem,magas fsh érték miatt.
Túl vagyok 3 sikertelen inszemináción.Múlt hét pénteken volt az első lombikom.Suprefact,Gonal F900-as és Merional inj-kal stimuláltak.A punkciónál 8db petesejtet sikerült nyerni.Ebből 6 meg is termékenyült. 2 került visszaültetésre. Sajna a többit nem tudták fagyasztani mert bár elindultak de nem kerültek fagyasztható szintre. :cry:
Eléggé elkeserített,mert lehet hogy amit visszaültettek szintén nem fejlődik tovább.
Ráadásul időnként olyan jellegű a hasfájásom mint mensi előtt.
Használom az utrogestan kúpot napi 3x2-t,de eléggé bizonytalan vagyok,rossz hogy nem tudom mi van a beültetett embriókkal.Tudom ritka hogy valakinek sikeres az első lombik.Ha valaki tud v.mi hasznosat írni szívesen veszem.

Előre is köszönöm.

Kriszta
Én még nem tudom olyan sok mindent ezekről a dolgokról hisz csak most csöppentem bele de én úgy hallotam lehet beágyazódási görcs is amiolyan mint a menzsi szóval ne add fel!!! :wink:
raniko

[quote="kriszta73"]F írta:kriszta73endike,

nem adom fel,csak a mensis fájások aggasztanak.
mikor voltam a transzferen csupa olyan lánnyal voltam együtt aki a 4. vagy az 5. lombiknál tart.
Ők mondták ritka hogy sikerül az első.

Kriszta ha jól tudom Pandácskának is az első sikerült!!! :wink:
raniko

Sziasztok!
Üdv az újaknak és a régi-újaknak! :)

Drukkolok! :)

Jól alakul a tábla! :lol: Én is már egész fent vagyok a kékben, hátha átjutok a sárgába is! 8)
És mindannyian, akik itt próbálkozunk! :)
angel37

Próbáltam egy vonalzót összehozni de valamiért nem ikerült! :(

Kép

Kép
raniko

[quote="raniko"]P írta:ranikoróbáltam egy vonalzót összehozni de valamiért nem ikerült! :(

Bocsi még is csak sikeült! :lol: :lol: :roll: :oops:

Kép

Kép
raniko

Angel,
én is a sárga részre pályázom, vhogy az szimpibb :wink:
és lassan a zebra lesz a kedvenc állatom :lol:

Kriszta,
itt akik már átélték - én még sajna nem - azt mondják, hogy a mensis görcs teljesen normális
Mondom ezt úgy, hogy amikor nálam jelentkeztek én is nehezen tudtam elképzelni, hogy ez most más mint ami lenni szokott...
Sajna nem is volt más.
_ismeretlen_

Sziasztok Lányok :)

Holnap megyek átjárhatósági vizsgálatra, és azt szeretném kérni, szorítsatok nekem egy kicsit, hogy jó legyen az eredmény. Holnap megcsinálják a kromoszóma vizsgálatot is. Azt elfelejtettem megkérdezni Harcikától, hogy hány nap múlva lesz eredmény. Ha tudja valaki, írja meg legyen szíves. És holnap meglesz a hormonvizsgálat eredménye is. Remélem hamarosan én is a lovak közé csaphatok :wink: , és bekerülhetek a táblázatba (ha már oda sikerül bekerülnöm, akkor reménykedhetek, hogy egyszer babázni is fogok). :oops:
Vendég

nők

szia.

Szorítunk az átjárhatósági vizsgálat miatt.
Nyugi nem lesz gond. A lényeg hogy lazíts majd nem szabad görcsölni.
kriszta73

Fendike,
a sárga rész szerencsére igény szerint bővíthető! :D

Szeretjük a csíkos állatokat és a gólyákat! :lol:

Nők,
drukk az átjárhatósághoz! :)
angel37

Nök :D

Drukkolok Neked holnapra nagyon!

Lanyok :D

Megvan a hcg eredmenyem:164 Rögtön hivtam a Kaalit mert keveseltem de azt mondtak jo az eredmeny es tuti nem biokemiai ne aggodjak. Ma vagyok a 15. napon transzfer utan.

Szerintetek mi lehet az oka, hogy ilyen keves? :(

Kép
Kép
jucmuc

Harcika :D

Szerinted is jo a 164 hcg transzfer utani 15. napon?

Kicsit be vagyok parazva... :?

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc! :D
Nem tudom mennyinek kellene lennie, néhány hónapja vki feltett egy táblázatot, hogy melyik napon mennyinek kell kb. lennie a transzfer után, de már nem emlékszem! Szerintem ha Győrben azt mondták, hogy ez az eredmény jó, akkor biztosan tényleg az! :)

Fendike! :D
Igen már megy a Gonal, majd pénteken kell mennem UH-ra.
Az endometriózissal kapcsolatban én úgy tudom, hogy a CA 125 vérkép eredmény ad vmi támpontot.
donika

Jucmuc,
http://www.pirula.net/diakok/szuleszet/ ... galatt.htm

No meg a Kaáliban is azt mondták, hogy jó! :wink:
Ne izgulj nagyon! :)

Donika,
jó szurizást! :D
angel37

Angel! :D
Köszi, nagyon imádom a pillanatot.....:?, már kezd kékülni a hasam.
donika

Lányok

én az endometriosishoz szeretnék hozzászólni.
nekem is van, laparral derült rá fény. 9 hónapig állították le a ciklusomat, és mint utólag kiderült, az endometriosis ma is ugyanúgy ott van. Ennek ellenére sikerült a lombik. Én nem is értem, hgoy miért kell kezelni, a ciklust leállítani.
A dokim a Kaáliban azt mondta hogy elképzelhető, hogy nem is fogják majd a gnrh injekciót adni, de a mostani állás szerint kezelni kell lombik előtt.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Donika, Angel,

Nagyon köszönöm! Kép

Kép
Kép
jucmuc

Donika,
olyankor én komolyan alig várom a szurit! :lol:

Kékül a hasad? :? Nekem a fenekem se kékült be a progiszuritól, bár sajna csak tizenvalahányat szúrtam.

Drukkok péntekre, növögessél! :wink:
angel37

Sziasztok!:)

Nők nem lesz semmi gond:) csak lazits, ill. én előtte bevettem egy meristint biztos ami bitztos, nem is fájt csak icipicit éreztem:)
galeria

Jucmuc, ne aggódj, szerintem egyáltalán nem alacsony a HCG-d. :D
Nekem transzfer után 12. napon 183 volt.

Jud

Kép
jud71

Angel! :D
Köszi a biztatást, aranyos vagy, én utálom a szurikat, már alig várom, hogy elfogyjon! :?
donika

Jucmuc :D
ne aggódj ezen!!! teljesen jó ez az érték. Valószínűleg kicsit bolyongott még a kölök, míg a helyét kereste!
biokémiainak én sem gondolnám!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Mindenkinek aki bátorított, nagyon köszönöm! :)
Jó lenne egy nappal okosabbnak lenni. :oops: Harcika azt mondta, nem fog fájni, bízom benne, hogy így lesz. :roll:
Vendég

Jucmuc :P
Aggodalomra semmi ok. Én úgy tudom, hogy a fagyibabásnál alacsonyabbak az értékek, mint a "rendes" lombiknál. De ez amúgy is normális érték.

Kriszta73 :P
Üdv újabb 73-as leányzó :lol:
Ne aggódj. Ezek szerint ez az 5. napod és ilyenkor a mensigörcs több, mint jó jel :wink: Drukkolok!

Fanni
fanni73

Fanni, Kriszta én is 73-as vagyok :D
galeria

Sziasztok!

Jucmuc, nagyon nagy gratula, jaj, de jó végre valaki!!!!! :lol:

Icsilya!

Nagy köszönöm a választ, ma már tudok aludni, mert egész éjjel kattogott az agyam. Egy kicsit megnyugodtam.
Vendég

Sannah :)
örülök, hogy megnyugodtál.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jud :D Orsi :D Fanni :D Sannah :D

Nagyon-nagyon köszönöm Nektek! Kép

Es itt is szeretnem megköszönni Harcikanak a segitseget aki mint mindig most is rögtön reagalt aggodasomra! Kép

Lanyok en meg mindig nem akarom elhinni! Annyira örülünk es annyira varjuk mar, hogy lassuk az uh-on! :D

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc, azt ilyenkor lehet tudni az eredményből, hogy hányan lehetnek??
Gratulálok:):) Annyira de annyira jó érzés:):)
galeria

Sziasztok!

Fanni, Kriszta, Galéria,
én is! :D

Sannah,
tudsz már valami közelebbit, hogy mikor kezdesz? :)

Nők,
csak ügyesen! :wink:
angel37

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: