Nuk,
Szerintem nem gáz, én sem tudom pl. súllyal kapcsolatos dolgokat meg a teherszállítás meg ki az a nyergesvontató és társai

Mellesleg a kresz sem életszerű időnként. És ha én megtanulom, h a biciklistáknak mikor van elsőbbsége meg ilyesmi, akkor nem kéne a bicikliseket is megtanítani a kreszre?
Nagyon csini az új felső, tökre teccik!!!

Imádom az ilyen hímzett cuccokat. Videó rulez
Indi,
Hogy hogy nálatok annyira hideg van?

És hát no comment az óbudai sztorihoz
Fibi,
Tökre kiakadtam azon, h Zsolo hogy járt

Még ilyet. Bár időnként szerintem én is azon lennék meglepve, ha egy kedves mosolygós nővérke kijönne az adott időpontban, és azt mondaná, tessék befáradni, esetleg egy kávét, teát? Tudom ez csak vicc volt

Szerintem mi semmilyen szintre nem fogunk eljutni. Ha az ember színvonalat akar, akkor megy a magánrendelőbe, de akkor minek fizetni a tb-t?
Csak általános rossz kedvem van, ilyenkor mindig mindent borúsan látok, reménytelen dolgokat, aztán egyszer csak elmúlik. Szerintem mindenki szokott így lenni időnként
Remélem sikerült a vizsga????
Johi,
Az első képen alig ismertem meg Fannikát, ha nem írod… A másikon nagyon édes, nagyon elgondolkozott
Votiv,
Nagyon szuper a közös kép, pofivágások rulezek
Zsu,
Nagyon szép gyerkőceid vannak, büszke lehetsz rájuk

és hát Zsófi tényleg egy igazi nő, nem 6 évesnek néz ki az biztos. És olyan szépeket írsz
Rylie,
BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Kata,
Mi nagyon megjártunk a rota védőoltással. Sajna lecsúsztunk róla és a dokinak volt arca megjegyezni, h 4 hósan lett volna ideális

Nem az ő dolgunk lenne felvilágosítani az embert időben? A védőnő legalább lesütötte a szemét. Viszont pont most mesélte a védőnő, h az egyik gyerek visszabukta az oltást, úgyhogy lehet ismételni 18e Ft-ért. Persze a gyerekért semmi sem drága, de hát azért lehetne egy kicsit olcsóbb, pláne így, ráadásul beszéltem a forgalmazó céggel és azt mondták, h 2 éves korig véd.
Nagyon édes Ákosod, kis huncut
Rylie,
Ez a fránya h&f

És hát Anyukád
Neet,
Gratula a szakdoli eredményhez, ügyes vagy!!!

Eszti szövege

Csak nem Eszti intézte el a komódot?
Zuzi,
Igen, már javulok

Tök jó, h Bazsódnak mindegyik szittyó bejön
Tali ügyben nekem mindegy hogy hol, csak adjatok egy útleírást.