A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Timso, Domo

Üdv köztünk. Ez nagyon jó csapat. Szerintem nem fogjátok báni, hogy csatlakoztok. Én csak jól jártam. Ebben a témakörben elég tudatlan voltam, most már kezdek sejteni valamit.

Vikike

Nálam a kocsi fel sem merül, mivel nincs. Igy marad a buszozás.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok!

Remélem tudtok nekem (megint) segíteni.

Tej jön a mellemből már 2 hete, elmentem orvoshoz és vv-t csináltattak. Eredmény meglepett, mert azt közölte a labor, hogy a megengedett értéken belül van a prolaktin szintem.

De tej még mindig jön a mellemből!!! Nem értem! Akkor most mi van velem?

KépKép
charlott

Jerika! Az én Férjemet fel nem lehetne tenni a tömegközlekedési eszközökre, én meg vidéki lévén elveszek Pesten :oops: . Így mindig az Urammal fogok majd menni, és hát ezért kocsival.

Charlott! Na, erről fogalmam sincs! :shock:

Tini! Férjed! :lol: :lol:

Mára ennyi voltam. Puszika.

Reggel jövök!

Kép
vikike0429

Vikike

Akkor te "szerencsés" vagy, hogy a férjed mindig eltud kisérni.
Nálunk én vállalom a nagyobb részt. Őt nehezen engedik el szabadságra, igy örülünk, ha a szükséges vizsgálatokra el tud jönni.
A busztol nem félek. Népstadionnál (végállomás) leszálok bevágom magam a metróba, Moszkva téren kiszálok és onan 10 perc gyaloglás vagy 1 megállonyi buszozás vagy villamos.
Nem lhet eltévedni.
Igaz a Dorogi járat nem tudom, hogy a Népstadionhoz fut-e be.
Egyszer kipróbálhatnád.
Interneten meg is lehet tervezni az utvonalat, megtalálod a járatokat.

Jerika

Kép
jezsoerika

Helló lányok!
Gabi!
Nem kaptam pü-t.... :( Pedig 2 X is megnéztem! :lol:

Üdv az újaknak!!!!!Természetesen beírlak a táblába benneteket!!!!
Mindjárt megnézem, kell e még valamilyen adat!!! :lol:

Én is remélem, hogy nem lesz baci, és kezdhetünk!!!Nagoyn nagyon várom!!!!!! :lol:
Vendég

Viki!
Az én párom sme hajlandó csak legvégső esetben felülni tömegközlekedésre! :lol: Így ha sikerül, úgy csináltuk a vizsgálatát, hoyg nekem is legyen valami, egyébként én is felvonatozom...Olcsóbb így.
Tavaly nem ezt csináltuk, és nem mentem állandóan utiköltséges papírt kérni!

Tini!
Édes a férjed!!!!!! :lol: :lol:
Vendég

Timso!
MÉg ha gondolod, priviben jöhet annyi, hogy milyen próbálkozásaitok voltak eddig...És hogy rajta vagy e az iwiw-en, mert akkor tudok táblát küldeni!!!

Domo!
Bármelyik doki nagyon édes, mind lelkiismeretesen dolgozik, nem bájolognak,(de arra ott vannak a férjeink), :wink: viszont isteni szakemberek!!!
És mostmár kijelenthetem, hoyg a recepción is tündérek dolgoznak!!!!!! :lol: Igaz Gabi?????? :roll: :lol: :lol:
Bár volt ellenvéleményem, de sajnos nem vagyok jó emberismerő, és általában kellemesen csalódom!!!! :lol: :lol:
Viszont egyet megtanultam, soha nem alkotok elhamarkodott véleményt senkiről!!!!!! :wink: :lol:
Vendég

Brumi drága!!!
Veled mi van???Kezdtétek a következőt????Nem jelentkeztél már 1 hete!!!!! :(

És Te Málna???Te nem a napokban voltál uh-n??? :roll:

És továbbá: Mamm, Ria, Minyuu, Niki baba, Anikó, Kismoni, Mukucs, Nefke, NIka, Niko, Tvmaci?????????????
MI újság veletek??????? :roll: :roll: :roll:

Dobok egy táblát még ma......
Vendég

Sziasztok!

Meddőségi központot keresek. Ti mennyire vagytok megelégedve a BMC-vel. Miért e mellett döntöttetek. Segítsetek légyszíves.

Köszönöm
Picúr
picúr

Picur!
Engem a nőgyógyim ide irányított..Nem is tudtam, milyen lehetőségek, központok vannak még...
Hogy mennyire vagyunk elégedettek???Sztem maximálisan...Mindenki maximálisan elvégzi a munkáját, aranyosak!!!

Drága Mesi!
Akartam neked privit küldeni, de nem engedte.....Veled minden OK?????
Vendég

Szia picúr!

Én azért döntöttem a BMC mellett, mert a neten elég sok helyen utánaolvastam, és a vélemények alapján pozitív kép alakult ki bennem az intézetről.

Már a bejelentkezésem is egy kellemes meglepetés volt telefonon. A két recepciós hölgy nagyon kedves, segítőkész!

Az biztos hogy sokan vannak, sokat kell várakozni. A dokikat illetően nekem még nincs tapasztalatom, még a vizsgálati stádiumban vagyunk. :) De szerintem mindenki profi, ahogy én hallom másoktól.

Kép
rebe
Dunaharaszti

helló!

Tegnap voltam és eddig minden rendben van. Most napi fél dacaptylt (remélem jól írtam) és 100 egység puregont kapok. Pénteken van újabb vizsgálat. Remélem, hogy ott is minden rendben lesz.

Kriszti örülök a jó híreknek!!!!

Picur én is maximálian meg vagyok elégedve, annak ellenére, hogy még nincs pocaklakom. Mikor odaérek az épülethez mindig arra gondolok ha valahol hát itt segítenek hogy legyen bébim!!!

Bibar sajna nem találkozunk a héten, de írok privit neked!

Baby mi van veled? Nellike?
málna79

Málna!
Örülök neki, hogy jelentkeztél...Szorítunk nagyon péntekre, és meglátod, minden rendben lesz!!!Hamarosan a babások táborát erősíted Te is, és én is, és mindenki!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Szia Picúr,

én is csupa jót tudok írni a BMC-ről. A dokik egytől-egyig nagyon rendesek, és természetesen profik! Úgy tudom, hogy országos szinten itt a legmagasabb a sikerességi ráta.
Engem is ide irányított az nődokim, de ha önállóan döntöttem volna, akkor is ide jövök. Meg természetesen az anyagi része sem mindegy, hiszen itt minden vizsgálat és beavatkozás OEP-támogatott, így nem kell semmiért sem súlyos tízezreket fizetni.

Szóval jól döntesz, ha ide jössz... ha már mindenképpen muszáj.

Remélem némileg segítettem a döntésben. Természetesen szívesen várunk itt is, ha ezt választod (meg persze egyébként is :D ).
Mielőbbi pocakosodást!!!:wink:

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt!

Jerika! Az én buszom az Árpád hídra menne be, a vonat meg ugye a Nyugatihoz. Férjem sztem mindig velem jön, mert saját vállalkozása van, így a szabadságot ő adja magának. De végülis előfordulhat, hogy egyszer majd egyedül megyek. Akkor majd fogom kérni a segítségeteket az útvonalat illetően! :oops:

Picúr! Én azért választottam a Bmc-t, mert van egy közeli ismerősünk, akinek itt lettek hármas ikrei, és csupa jót mondott a helyről. Így nem volt kérdés..... :wink: Éppen a minap írtak róluk a megyei lapban. Itt a link, ha valakit érdekel.

http://www.24ora.hu/index.php?apps=cikk ... 1&c=600446

Kép
vikike0429

jó reggelt Lányok!

Timso és Domo!
Üdv közöttünk!

Bariném!
Küldtem e-mailt neked reggel!

Picúr!
Nekem is ajánlották őket.Én a Kaáliból jöttem át,de az is jó volt,csak sokkal többe került!Nem utolsó sorbana leghatékonyabb a BMC a babagyártás terén!

Bibar!
Szurkolok holnapra neked!Hányra mész?Ne siesd el,mert én 11-re mentem és csak fél 1-kor UH-zott meg a Zeke!De neked nem kell őt bemutatni,mert mindig sokan vannak nála!

Kriszti!
Örülök hogy ilyen hamar kezdhettek már!
Vendég

Sziasztok!!

Üdv. köztünk Picur!
Mi egy barátnőm javaslatára jöttünk ide, és uyganígy a Konc tanárúrhoz! Nekünk ez volt az első beültink, és hál istennek sikeres volt! Nos amióta itt vagyok sok emberrel összejöttünk itt, és ismerek olyat, akinek van összehasonlítási alapja, mivel másutt is járt már, és csak ez a legjobb hely a számukra szerintük, és szerintünk is! Hidd el itt jó kezekben leszel!

Charlott! sajnos nem tudok ez ügyben nyilatkozni! De igaziból a magas prolaktintól gondolnék tejcsorgást! Annó rémlik, hogy Konc jelezte, ha lenne ilyen panaszom azonnal szóljak, de nem volt még idáig ! Járj utána! itt a neten sokmindent meg tudhatsz, a keresőben! Én A googleban szoktam csemegézni!

Kriszti és Málna megy a drukk ezerrel, és olyan jó , hogy minden redben van!!

Cupp nektek, este jövünk!

Kép
tini75

Szia Tini! :)

Megkaptam az üzidet, úgy örülök, hogy minden rendben van veletek. Annyira jó hallani, hogy ilyen szépen fejlődik a kis pindurotok!
Amúgy meg a párod nagyon aranyos! Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sajna megint mennem kell. Vár a meló. De visszatérek délután!

Addig is mindenkinek szép napot!!!!!

Kép
vikike0429

Szép napot mindenkinek!

Kriszti!

Örülök, hogy ennyire felpörögtek az események! Már a finisben vagy! Egy-két hét és már a pocidban is lesz a baba vagy babák! Nagyon szorítok Neked! Hogy fogod ezt összeegyeztetni a munkáddal? Nem kéne betegszabira menned? Te is annyit dolgozol, mint én dolgoztam, állandóan! Kicsit lazíts, jót fog tenni!

Timso, Domo!

Sziasztok! Jó helyen vagytok. Itt már mindenki sok mindenen keresztülment és nem hiába tartunk ki a Bmc melett!
sharon

Ohhh Sziszkó!!
Bocsika olvastam is, és néztem , csodáltam őket! Apácskának mondtam telcsin, este megnézi őket! Gyöünyörűek! Nézd már ez majdnem lemaradt, de írtam emailt!! Csókollak!

Kép
tini75

Sziasztok Lányok!

Nagyon köszönöm a kedves fogadtatást. :lol: Én első körben a Schöpfi-be jártam, ott volt két kőbaltás inszemem, :oops: majd sima nőgyógyi a Péterfy S. utcai kórházban, aki sikeresen felírt mindenféle hormontartalmú készítményt, holott akkor még nem nálam volt a problem, de ez csak utólag derült ki. Ez utóbbi jó volt arra, hogy a gyomromat teljesen talajra tették, hajam hullott, ciszták alakultak ki a mellemben, stb. :evil:
Aztán eljutottam a BMC-be, ahol annak ellenére, hogy sokmindenen túl vagyok, messzemenően meg vagyok elégedve az orvosokkal, a nővérekkel, és a hozzáállásukkal. :D Szerintem mindenki nagyon jó helyen van, aki a BMC-s tábort erősíti.
Az, hogy hosszabb utat kell bejárnom, az nem az ő hibájuk, én hiszek abban, hogy mindennek eljön a maga ideje, és a miénk még nem érkezett el.
Mindenkinek szép napot kívánok :lol:
Timso

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015

SZiasztok!

Üdv az újaknak:)
Kérdeztétek mi alapján választottuk a BMC-t.
NEkem az apósom felhívott egy-két fő-fő igazgatót (kórházi) hogyha a lányuknak ilyen bajuk lenne hová küldenék.
3-ból 3 a BMC-t ajánlotta :D
A Káalit is dícsérték , csak az nekem nagyon drága :oops:

De fura hogy a Nyírőből ennyien menekülnek, mi van ott :?:
NA a Schöfinek az említésétől a hideg is kiráz.... Remélem nem lesz maradandó az amit ott műveltek velem :evil: :evil:

Charlot, hol csinálták a labort?
NEm lehet hogy olyan ciklusban vettek vért amikor alapból alcsonyabb a prolactin szint?
Egyébként nekem egyszer volt "májgyulladásom", eltemettem magam, egy hétig sírtam.
Mikor visszamentem a SOTE-ra közölte a doktornő,hogy csoda történt már nincs májgyulladásom, na én meg fekcsattantam hogy tényleg??? Ezek szerint megtalálták az én leleteimet?

Aki a Konchoz jár nem tudja pénteken van már egész nap? HA nincs meddig lehet a BMC-be bemenni (pénteken),nekem csak egy recept kéne.
madrin

Mindenkinek szép Kép -ot!

Krisztike
Elküldtem mégegyszer remélem ez megérkezett!
Osztom a véleményed :D

Picur
Nekem ismerős ajánlotta a Bmc-t és láttam milyen szép babákat "csinálnak" itt :D és így esett a választásom erre az intézményre.Nagyon megvagyok elégedve az ellátással,szaktudással és az itt dolgozókkal is.Én csak ajánlani tudom neked!
gabicsibe

Charlott
Utána olvasgattam a problémádnak és általában hormonális probélmát írnak,de ezt is találtam még!

"Igen sokszor viszont akár gyulladásos folyamatok eredményezhetnek előtejre emlékeztető váladékozást. Célszerű az emlőváladékot bakteriológiai és citológiai vizsgálatra küldeni: tehát nőgyógyászt kell felkeresnie. "
gabicsibe

Még nem írtam a hétfői UH óta, csak most próbálom visszaolvasni a rengeteg mindent, amit azóta írtatok. Szóval, még nem ezen a héten lesz a beültetés, mert a nyálkahártya egy hét alatt semmit sem nőtt, 8,8 mm. Ezért Konc emelte az adagot, jövő kedden újabb UH és június 1-jén, pénteken beültetés. Egy kicsit elkeseredtem, mert már nagyon számoltam a napokat - visszafelé. Ráadásul már a szabadságomat is kivettem, úgyhogy most itthon vagyok és pihenek.
ballagyo

Csibe örülök,hogy már hárman vagytok,szorítok Nektek nagyon!

Domo én a BMC előtt jártam az I.Női Klinikára,majd a Nyírőbe és sajnos csak utoljára a BMC-be.Itt kellet volna kezdenem...A Wiegandt doktor volt az orvosom,csak jókat tudok mondani Róla én is.Egyébként ami a Nyírőben zajlik az v.mi gusztustalan és felháborító :twisted: .Sok sikert kívánok Neked :wink: .

Krisztike szorítok,hogy ne legyen baci és kezdhessétek a stimut!

Bibar várunk majd holnap nagyon a hírekkel.Biztos minden rendben lesz,szorítok nagyon :wink: .

Mindenkinek szép napot,jó hűsölést kívánok 8) !

Lippa

lippa

Apropó már egy ideje akarom kérdezni: nálatok is kimaradt a vérzés, miközben decapeptylt kaptatok? Nálam korábban még nem, most viszont igen. Bár, lehet, hogy ennek így kell lennie.
ballagyo

Benszi
ma kell még 5 után felhivnom a Zekét,és akkor mondja meg hogy hányra menjek,mert valami értekezlet is lesz :oops: :oops: már nagyon várom :oops: :oops:

Lippa
köszi aranyos vagy,rámfér a szoritás :oops: :oops:

Málna
tegnap válaszoltam az sms-re,csak az már a párom száma,majd megadom az enyémet.sajnálom hogy nem holnap jössz :cry: :cry: irok privit majd :lol: pusz

bibar

Köszi Kriszti az érdeklődést! Jól vagyok, szedjük a párommal a vitaminokat és várjuk a mensi manót, mert még a küret óta semmi és most már örülnék neki, mert úgy számoltam, hogy akkor júniusban már kezdhetnénk a vizsgálatokat és ha minden rendben , akkor augusztusban lehetne kezdeni a következő stimut.
Most várom, hogy teljen az idő és tudjak menni vérvételre és párom is a sperma vizsgálatokra és reméljük, hogy minden rendben lesz.

Bibar én kaptam decapeptylt, de nekem megjött, bár később mint szokott és furcsáltam én is, de szerintem kérdezd meg a dokidat!

Valaki nem tudja véletlenül, hogy most változik valami a támogatással kapcsolatban?
Nefke
nefke

LÁnyok!
Köszi mindenkinek a drukkokat!!!Holnap kell telefonálni!!!! :wink: :lol: És remélem tényleg minden rendben!!!!

Sharon!
A 2 hetes deca szúrása alatt dolgozom, majd a stimu alatt pont úgy van a beosztásom, hoyg lazán fel tudok menni!Így ezt a júniust még dolgozom, aaztán betegállomány...Nem tudom hogy fogom kibírni, hisz imádoma munkám, imádok dolgozni!!!!!! :lol:

Gabi!
Megkaptam! :wink:

Ballagyó!
Nekem simán 28 napra megjött a szurinál is....(vagyis időben,)Sztem kérdezd meg a dokid.....

Nefke!
De jó is lenne!!!!!!Augusztus mindjárt itt van!!!MI is lóadag c és e vitamint szedünk!!!! :lol: Remélem meglesz az eredméyne!!!!
Vendég

Kriszti, Benszi küldtem pü-t, remélem megkapjátok.
Puszi
Timso

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015

Timso!
Nekem nem jött! :( Tegnap szegény Gabi is 2 X próbálkozott, mire sikerült!!!!
Vendég

Kriszti!
Én most a dr. Lenkei féle életerő vitamint szedem (állítólag a napi vitamin adagot tartalmazza) és ezt egészítettem ki méhpempővel, meg magzatvédővel.
Párom még szed maca (állítólag a spermaképet javítja) és egy immunerősítőt is, ja és még a Lenkei életerőt is szedi.
Neki rossz volt az eredménye az lombiknál és előtte e- és c-vitamint kapot lóadagban, ilyen antioxidáns kúraként, ettől javult az eredménye és most úgy gondoltuk, hogy megelőzzük, hogy gond legyen és elkezdtük szedni a vitaminokat.

Amúgy megvan a szövettan és gyulladás volt, azt nem tudták megmondani, hogy már a vetélés előtt és ezért következett be, vagy a vetélés közben lett gyulladás. De legalább ezt is tudjuk.

Szorítok, hogy minden rendben legyen, de olyan stram csaj vagy, hogy biztos nem lesz semmi gond!
Nefke
nefke

Sziasztok!

Olyan jókat írtattok a BMC-ről, teljesen lelkes lettem. De sajnos most elkeseredtem: az első időpontot augusztus 27-re kaptam, és ez még csak egy konzultáció! Így nagyon sokára leszek én is BMC-s :(

Kép
domo

Sziasztok

Domo

Ne keseredj el. Addig is minden fontosat elintézel, pihensz, utána meg csak erre koncentrálsz. Én február közepén jelenkeztem és április 17-re kaptam a konzultációra időpontot.

Kriszti

Beirnád nekem, hogy HSG vizsgálat junius 1-én lesz.

Köszönöm

Jerika

Kép
jezsoerika

Sziasztok Csajok!
Tegnap este írtam egy jó hosszú hozzászólást, aztán "leestem" a netről :( Szarakodik az otthoni gépünk. Annyira pipa voltam, hogy ki is kapcsoltam.

Mi jól vagyunk! Azért követem ám az eseményeket csendben a háttérből.
Remélem jól vagytok!
Üdv az újaknak! Domonak írtam este, hogy kerüljenek bármelyik orvoshoz, mindegyik a tőle telhető legnagyobb szakértelemmel fogja ellátni. Én eddig egyáltalán nem tapasztaltam, hogy "pénzéhesek" lennének. Nyilván minden lányzó a saját orvosát ajánlja. Én is Szűcs dokihoz járok, de volt már szerencsém Zeke dokihoz is. Csak jót mondhatok a nővérekről is. Szóval jó helyen jártok!
Már nekem is kezd elvonási tünetem lenni. Hiányzik a sorban állás, "tűpárna" effektus, a dokim és az izgalmak :D De hamarosan ismét belevágunk mi is.

Csibe, örülök, hogy megvolt a transzfer. Vigyázz magadra és tartsd be, amit a lányok is javasoltak!

Domo, tudom, borzasztó messze még az augusztus vége, de addig is intézz el mindegy ügyet, mert utána nem lesz sok időd. Hidd el, ha Ti is elkezditek, repülni fog az idő. Aztán ki tudja, van itt pár kismami, akik spontán - a várakozás ideje alatt - babásak lettek. :wink:

Sok sikert mindenkinek!

Babásoknak jó pocinövesztést, többieknek meg a szokásos tüszőnövelő, baciűző, kiskatona gyorsító és babatapikat küldöm!

Jövök majd, csak ma is buliba megyünk és koncertre :D

Puszi
süni76

Sziasztok Lánykák!

Madrin!
Örülök, hogy akkor nem kell a Bromo :D ! Jófej lehet az apósod, hogy így telefonálgatott :lol: , klassz kérdés.

Kriszti!
Megy a drukk, remélem, minden oké lesz!! :D Képzeld!! Ma lesz az első szurim!!! :lol: Beírnád a táblába? Nagyon reménykedem!

Bibar!
Remélem, hogy nagyon szép kis képecskét csinál Zeke bá a pocidról! Lukrécia nagyon eltűnt. Jól van?

Picur!
Én Kaáliból jöttem át, és amellett, hogy piszok drága, nem is voltam megelégedve velük. Igaz, van egy dokinéni ott, aki tündéri, de az én dokim nagyon nem tetszett. Egy rakás pénzért kevesebbet foglalkozott velem, mint itt a BMC-ben! :evil: És sokkal felületesebbnek éreztem az ottani beavatkozásokat, itt több UH-t készítenek, jobban nyomon követik a folyamatot, és nen csak Clostit adnak!! SZóval BMC a nyerő! Csak vegyél jó hosszú könyveket és mély lélegzetet mielőtt nekivágsz, mert marha sokat kell várni :( :( :( Türelempróba is egyben :lol: .
gil

Nefke, Süni!

Jó, hogy néha jelentkeztek, és jól vagytok!!!

Gabi!
Mikor lesz az inszem? Bocsi, ha írtad már :oops: , csak mostanában ritkábban jövök... Minden oké? Mennek a szurik??
gil

Sziasztok!

Én C vitamint szedek, és méhpempő kapszulát, a Férjem C vitamint és Macát. Sokszor jókat mosolygunk, mert olyanok vagyunk, mint a 80 évesek, csak ők nem vitamint, hanem gyógyszereket szednek.

Domo! Semmi baj! Az a lényeg, hogy van időpontod, és látod utána beindul a "nagyüzem"..Én is ebben bízom.....

Kép
vikike0429

Viki!
A méhpempő kapszulát hol szerezted be? Szerinted az ugyanolyan hatékony, mint a méhpempő? A szuriknál meg majd úgy érzed, olyan vagy, mint egy narkós :lol: . Úgy tele lesz lyukakkal a pocid!

Estrella!
Már kérdeztem, hogy megkaptad a privit, amit múltkor írtam?
gil

Gil! Ne paráztass!!!!!!!! :oops: :oops: :lol: A méhpempő kapszula Foreveres termék. Royal Jelly a neve. Van egy ismerősünk, aki evvel foglalkozik, tőle szoktam rendelni. Még csak 1,5 hónapja szedem, de bízom benne, hogy olyan jó, mint a sima méhpempő.

Kép
vikike0429

Gil
aranyos vagy,köszi :lol: :lol:
Lukrécia jól van,de még mindig aggódik,tudod milyen a drágám :oops: :oops: :oops:

Vikike
anno én is azt szedtem,jó volt az is,de szerintem a legjobb a természetes pempő.én áttértem arra :oops: :oops:

bibar

Viki!
Ijesztően hangzik, de hamar megszokja az ember. Tudom, úgy hangzik, mintha csak megnyugtatásképp mondanám, hogy hozzá lehet szokni, de tényleg így van. Én azelőtt elájultam a vérvétel, tű egyebek láttán, mostanra a bőr alá adandó injekciókat magamnak adom. A családom se hitt a szemének, hogy én magamnak szurit adok be. Szóval ne pánikolj, nem vészes! Nem akartalak elijeszteni, bocsi, ha mégis sikerült :oops: :oops: :oops: :oops:
gil

Bibar! Én még kicsit "kivárok", mert azt mondják 3 hónap után épül be a szervezetbe. Bár tudom, hogy csodát (babát) semmitől nem remélhetek igazán, hiszen akkor már mindenki azt szedné, és nem beszélgetnénk itt. (Vagy legalábbis nem erről)

Kép
vikike0429

Gil! Nem tudsz elijeszteni! :wink: Annyira akarom ezt a babát, hogy érte mindent!!!!!!!!!!!!!!! :D :oops:

Kép
vikike0429

Viki
Jó a hozzállás!!!! Csak így tovább!!!
gil

Én meg nem tudom milyen, mert még sosem nézték. :oops: De majd a Bmc-ben!!!!!! :wink: :lol:

Kép
vikike0429

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: