A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Olik: Ez nem ér.... :cry: Ilyen fincsit enni...Én meg a vajas kiflit is alig tudtam lenyomni...Igaz, utána simán lement egy jégkrém. :D

Okos gyerek ez!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Panda: Csini! :D Miért rejtegetted eddig....?

jaimee

Pandus: én mindenben hiszek,amitől zebrás tesztem lehet. :lol:

Na most pedig meglógok az eső elől....otthonról folyt.köv,mert egyedül leszek estig sztem.

Pusszantás mindnekinek addig is!!!!!
vedresandi

Nem rejtegettem de a tegnapi még haloványka volt és akartam mellé egy erősebbet. Amúgy már most olyan vagyok mint te :lol: :oops: reggel megcsináltam a tesztet és persze megint nem vártam türelemmel hanem látom egy csík na mondom szép ez negatív :? felkeltettem a páromat hopgy a mai tesztem negatív szóval ne számítson semmi jóra :oops: aztán mégis csak két csíkos lett csak hát nem 10 mp alatt mint ahogyan azt elvártam volna :oops:
Vendég

Pandus: nagyon nagyon szépek :D Baromi jó érzés egy zebrát produkálni, nem? 8) Ügyesek voltatok!!!
Most is feküdnöd kell? Vagy már teljes gázzal tovább...?

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik,
Fekszem mert azért vigyáznom kell magamra. Azért ez mégis más mint egy spontán terhesség :roll: De holnap megyek a családomhoz és csak csütörtök este leszek szóval kicsit kikapcsolhatok.
Vendég

Pandus: Akkor jó pihizést, kapcsolódj ki és vigyázz magatokra!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Panda: Jól van, na....Nem is úgy értettem, hogy rejtegetted otthon. Titkosszolgálati módszerekkel előlünk... :D

:D Igen, én is így jártam...Nem olvastam el, hogy 2-3 perc után lehet leghamarabb 2. csík, így 1 perc után kivert a víz. :D

Aztán a 2. tesztnél én is felkeltettem Apát, hogy sajna meggondolta magát a baba, a csík halványabb. Hát nem esett ki az ágyból az izgalomtól, szerencsére.... :D

A 3.-at már csak azért csináltam, hogy ha elmegyek a dokihoz, nehogy azzal fogadjon, hogy nincs is itt semmiféle baba...

Pihizz is sokat és öblögest magad +++++++++ gondolatokkal.

jaimee

Lassan lelépek én is.

Renitens távolmaradók jelentkezzenek!!!!

jaimee

Sziasztok Csajszik,

Andi, olvastam ám a körözést, csak ma (is) nagyon havaztam, bekuksiztam, de írni végképp nem tudtam... :cry:

Panda, halk gratula :D

Kép
bienvenue

Képzeljétek, az egyik közvetlen kolléganőm ma jelentette be, hogy babát vár decemberre. Ez a 2. babója. Nagyon örülök Neki, de utána mindenki engem kezdett csesztetni, hogy most már én jönnék, mert én vagyok a rangidős is, ráadásul a legrégebb óta házas is... Azt hittem, elsírom magam... :cry:

Kép
bienvenue

Andi, Christell!
Köszi az érdeklődést. Hányni eddig csak 4-szer hánytam, legutóbb vagy 1,5 hete. Hányinger sem olyan vészes, pontban este 5 után van olyan sehogy se jó, semmi se jó érzésem, de tényleg nem olyan vészes, mint Petinél.

Olik!

Tényleg szerencsés vagy, hogy Zolcsinál elkerült a hányinger. Remélem, ezúttal sem lesz vészes :)

Mindenkinek szép estét!
Vendég

Bien,
Igen ezek olyan rossz helyzetek nem szép dolog hogy ilyennel piszkálnak :evil:
Vendég

Szia Panda,

Ugye? Tény, hogy mi még csak április óta próbálkozunk, és nem törhetek le ennyi idő után, de a többieknek fogalmuk sincs, hogy eddig miért nem kezdtük el a babaprojektet. Nem fogom az orrukra kötni, hogy 2 hátizsákkal költöztünk Borsodból Budapestre, és 9 évbe telt, míg lakást tudtunk végre venni :!: :evil: :evil: :evil:

Kép
bienvenue

Szia Betsy!

Kép
bienvenue

Sziasztok,

Bien,

Ezzel a hátizsákos dologgal nem vagy egyedül. Mi is pucér seggre házasodtunk, mindent hitelre vettünk, tv, mosógép, mikro etc amit el tudsz képzelni. Még ágyunk sem volt. Lakást is tavaly nyáron sikerült vennünk, pedig 98-ban házasodtunk. Nálunk ugye az is nehezítette a dolgot, hogy rögtön jöttek a kölkök.
De nem bánom, ez így volt jó ahogy volt. Legalább elmondhatjuk, hogy nekünk a kutya sem segített, és nem tett a fenekünk alá senki semmit. Mindent a magunk erejéből értünk el. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Bien,

Tesztelsz holnap???

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, Jól esik, amit írtál. Fizetnivalónk nekünk is van bőven, mert mi is részletre rendeztük be a részletre vett lakást :D

Nem tesztelek, mert 4 nappal csúszott a PÉ-m, így elvben csak a 7végén kellene...

Kép
bienvenue

Majd javítom a vonalzómat, jó?

Kép
bienvenue

Pandácska: nagyon jók a tesztek! :D Már épp kérdezni akartam, hogy miért nem teszed fel a képet a tesztről.. :lol:

Betsy: na, akkor Te is szépen haladsz kifelé a hányós időből!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Bien,
Az a ti egyéni döntésetek hogy mikor akartok babát semmi közük hozzá. ne törödj velük lehet már nem is vagy egyedül? :wink:
Vendég

Most megyek haza, de este még jövök! Pusza,

Bien

Kép
bienvenue

Bien,

Akkor hétvégére küldöm a +++++++++++++ energiákat a 2 csíkoshoz. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Bien: godolom, hogy eshetett a dolog, de ne szomorkodj, mert már csak pár nap és lesz zebra :wink:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Na, eltűnt az írásom...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jaj, Pandus, olyan jó lenne... :wink:

Kép
bienvenue

Sziasztok!
Rohanok visszaolvasni... de előtte:

Pandus!
Most mondjam, h na ugye én megmondtam???
Nem hiába javíttattam ki a vonalzódat. Én tudtam, h ez lesz az egyetlen lombik!!!! :wink:
Nagyon gratulálok és nagyon szurkolok továbbra is, h minden ok legyen!!!!!! :wink:

babszika

Babszika,
:lol: :lol: :lol:
Kép

na akkor felteszem ide is ez a mai tesztem:
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!

Még a melóhelyről jelentkezem. :D
hanna30

Pandus!

Szép a 2 csíkod! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hanna30

Bien:örülök,hogy jelentkeztél....remélem jó hírrel jössz majd hétfőn a hétvégi teszt után.....
Én anno kaptam egy lakást a szüleimtől,de amikor egyedül maradtam,nekem megtartani volt nehéz,mert egy fizetésből a közterheket,és magunkat is eltartani nehéz volt,de sikerült!!!Kicsit luxus volt egyedül egy gyerekkel 68m2-en,de megérte a 4 év kuporgatás
vedresandi

Pandus!

Kép
hanna30

Hanna,
Még erősödnie kell majd mert fogok ám még tesztelni pl vasárnap is hogy ellenőrizzem a benti dolgokat :wink:
Vendég

Hanna,
Ez nagyon tetszik :lol: :lol:
Vendég

Pandus!

Rendben lesz minden! Tuti!!! :lol:
hanna30

Vagyok....

Panda!
:oops: :oops: bocsi! :oops: :oops:

babszika

Helló Babszika!!!
hanna30

Szia Hanna!
Már ezer éve nem beszéltünk....

babszika

Babszikám!

Nem egy kocsmában iszunk esténként. :lol: :lol: :lol:

Hogy vagy?
hanna30

Na, elmegyek már abba a kocsmába :lol:

Egyébként megint kezd jönni a hányinger.... lehet, h azért van, h ne üljek a gép előtt? (mert most kezdett el)
Vagy egysezrűen csak az a baj,h most ettem.... pedig nem ettem sem sokat, sem nehezet, ..... rántott tököt, meg kenyeret hozzá.

És te?
Sokat dolgozol?

babszika

Szegénykém. Ez nem, vagy jó jel? :roll: :roll: :roll:

Én még most is az irodában vagyok.
hanna30

Te, beköltözöl az irodába????

babszika

Pandácska: halkan gratulálok és érezd magad nagyon szerencsésnek, mert az első lombikod sikerült.

KépKép
charlott

Heni, Andi, Judy, olyan jól esnek a szavaitok :D

Én is remélem, hogy jó híreim lesznek. Mindenestre Ma vagyok a 10. DPO-n, a 8.-on leesett a hőm, majd felment újra. Ja, és Apa szerint kicsilt nagyobb a cicim :oops: :D

Kép
bienvenue

És nem akarsz tesztelni???? :lol:

babszika

Szijjja Babszika :D

Szerintem még korai lenne... Szombaton lenne piri, vagyis remélem, nem lesz :roll:

Kép
bienvenue

Bien....ez a hő leesés,és apácska észrevételei :wink: remélem a tavasz nálatok sem tétlenkedett :wink: :lol:
vedresandi

1ébként alig bírom ki, a 7végén vettem az újabb adag Elevitet, és a gyógyszertárban ment egy reklám a Gábriel tesztről, hogy az már a beágyazódás után 3 nappal kimutatja a pindurt... Na, hazafelé gyógyszertár előtt sétálok el, majd még a metró előtt van egy DM is... Úgy kellett fegyelmeznem magam, be ne menjek, mert ha veszek tesztet, tuti nem hagyom napokig arlagon heverni :roll:

Kép
bienvenue

Pedig most nagyon babásodó hangulatban van ez a fórum :lol: :lol: :lol:

egyébként pont most néztem egy 8. dpo-n készült pozitivat... halovány volt, de 2 :)

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: