A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Annee, nagyon szorítunk, hátha csak ettől a nagy melegtől van!

Brigi, jutott Nektek ebből a jó kis dél-pesti zuhéből? Itt akkora volt, hogy ma locsolni sem kell, és olyan finom illata lett a levegőnek!

Kép
nenoke

Sziasztok:)

nenoke: Az arcom ott van a profilképen :wink: Meg van albumunk is itt (bár vagy egy éve nem tettem id fotót).

zsuzsi: nekem is bejön a babylove. Még a pelus is tuti. Nálunk akkor "ment ki a divatból", amikor Berci elkezdett járni, vhogy mindig kifolyt belőle a pisi. De addig teljesen jó volt. A tejpépjük pedig 2-300 ft-tal olcsóbb a többinél, és semmivel nem rosszabb! Pocakod nem semmi!

dorka: ígérem,ha előszedem, megnézem. Vmi noname, ócsóbótban vett (Tesco, Auchan) akciós darab. Semivel nem rosszabb, mint a 2x annyiba külő márkás!

zsu Bébiőr nem "kell", de akinak nagyobb lakása van, nem egy szobában alszik a babával, stb., annak kényelmesebb, ha van ilyen.

manó: mi van az alkalmazottatokkal?

Bori: írtam privit! Ne sííírj :)

Gurgi: Boldog névnapot :lol:
Hát, ez az Ati...tök megható. Én Bercitől kaptam anyanapon egy uolyan babanaplót, amilyen neki is van :)

Andrea: az az igazság, hogy most nem is híztam a terhesség alatt (na, jó 2 kilót), de a 68 kilós szülés utáni súllyal több, mint elégedett lennék :)

Mary: húú, ez gáz lehetett :? Még jó, hogy nem más jellegű adást fogtál, hehehe :lol:

Marcika csak nekem produkál. Azt is meghallja, hogy szólok: "nézd, mit csinál?", és rögtön abbahagyja :shock:

Csajok, a popsitörlő, pelenka sosem elég, ne parázzatok, hogy sok van! Ha a bébnél nem jön be, elhasználjátok kéztörlőnek :) Na, csak nem Bori is ezt írja? :lol:

Na, eddig jutottam, most mék elázni...vagyis ügyvédhez, de addig tuti elázom :?

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Domikámnak végre megvolt az első komolyabb rugdalózása a mai nap.Nem tudom idáig mit csinált de jól rámhozta a frászt.
pillangó7

Bori: Ha kiszedik, akkor az csaszival lesz. Tekintve hogy ha ki kell venni az a vérnyomi miatt van. Illetve a toxémia miatt.
A hivatalos megfogalmazása ennek: "A terhesség befejezése, a magzat állapotára való tekintet nélkül."
Vagyis: Az a lényeg hogy én jól legyek, a bébi nem számit hol tart a fejlődésben. :? :? :? Bááár, szerintem már nem lenne semmi gond vele. Nagyobb baj érheti ha igy kell a pocakban lennie, hogy én vacakul vagyok.:( Uh elvileg csak 29.-én lesz.

Köszi mindenkinek a drukkokat. Ha valami történik, Zsú hozza a híreket. Neki tudok üzenni. :)
Vendég

sziasztok!

Gurgi! Boldog névnapot!

Annee! Megy a drukk!

Hát ez a nagy meleg úgy látom senkinek sem tett túl jót.

Tegnap én is nagyon szarul voltam, elkezdtem görcsölgetni, egész este hasmars, reggelre a görcsök tovább erősödtek. Gyorsan el is szaladtam a dokinénimhez, aki pihenést írt elő, meg seduxent, és felemelte a magnézium adagomat 2000 mg-ra. A méhszájam zárt de már csak 2000-es. És elég keménynek találta a hasamat. Bevettem a gyogyikat így már legalább nem görcsölök.

Visszaolvasok azután majd jövök!

Emi

Kép Kép
emi_25

Nem tom, lehet másnak hülye kérésként hangzik.
De az okosak: soroljuk fel a használatba szóba keríthető pelus, popsitörlő márkaneveket. Meg a már gyerekesek, monnyátok el, ti miket prószáltatok ki, melyik az amelyiket pl. ti soha többet.
Nálam ezidáig a Pampers meg a Libero néven futott bármi ami pelus. Mert mást ki sem próbáltam.
De most asszem megtenném, annak ellenére, hogy Grétunak anyája elsőkézből Pamperst fog feltenni.

Kép
kissmanó

Annee: drukkok mennek, hogy minden rendben legyen, és -andris is maradhasson még egy picit a pocidban!

Nenoke: itt nem esett annyi eső, hogy ne keljen locsolni, de a nagy hőséget leverte :lol: A fiúk szakadó esőben pancsiztak a medencében :lol: :lol: :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Manó: Nálam a Pampers jött be! Most is az a favorit. De kaptunk egy csomó Babylove-ot is. Azt mondják nagyon jó, ugyhogy kiprószáljuk. Törlőkendőben csak Pampers!!! :)

Emi, Brigi: Köszi a drukkot. Jó lenne ha legalább a júniust megvárná Andris a születéssel. Mondjuk ha 1.-én jönne, akkor pont 7 év lenne közte és a bátyusa között. :shock: :D
Vendég

Jaj, Annee! Engem ez nagyon elszomrít, ne haragudj! Szegény Manóka, nem jó neki odabent? :( Pihenjetek, relaxáljatok, hátha lemegy a vérnyomid!
Vendég

Annee: mennyi a vérnyomid? Hagyományos pumpás mérővel is mérték? Nekem az a tapasztalatom, hogy a digitális többet mér :roll: Fehérjét is találtak a vizeletedben? Annyira drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Bori: Ari vagy, de ne szomizz! Tessék vidám kismamának lenni! :wink:
Andris bizti jól érz magát, mert élénken ficánkol. Inkább én vagyok megrémülve hogy igy nem jó Neki. Mert ha én nem vagyok jól, akkor előbb utóbb ő sem lesz jól. És azt nem szeretném megvárni... :oops: :roll:

Brigi: A doki szokta hagyományossal mérni, akkor is magas. Nekem egy digis OMRON-om van. Fehérje volt a vizeletben. 1+-es. Ennek nem tulajdonitottak nagy jelentőséget akkor. Most kell leadnom megint vizeletet. Kiváncsi leszek az eredményre. :roll: :roll:
Vendég

Most nem tom mi van. Vagy én vagyok dinka, vagy a nődokim.
Aszonta legutoljára, hogy 23-án találkozunk déli 2-kor a szülészeti rendelőben. De ott tudtommal csak csütörtökön rendel (s telefoni kérdéseimre alá is támasztották a feltételezésem), míg szerdán benn a városban, s ott déli 1-től 5-ig.
Na, akkor mostan holnap ha menyek a szülészetire nem kapom ott.
De nekem 23-át mondott.
Most mi a kicsi nyüveket tegyek?
Fülem botját se mozdítsam, s menjek csütörtökön?
Vagy menjek holnap a másik rendelőbe?
Vagy holnap de. híjjam fel telefonilag?
Jajj, jajj, jajj. Nem tom mi az okos lépés.
Egyik eszem megmutatná a dagadós lábaimat, a másik meg fél, nehogy valami fenyítés jöjjön. Meg ugyi ismét kenetvétel. Vajon milyen eredmény gyün ki?
Ja, s holnapután meg nem szívesen mék. Ma vót egy lüke kijelentésem: pénteken Edó a gyerekkórház sürgősségijén. Rá 2 munkanapra a szerelő srác a felnőttkórház sűrgősségijén. Rá két napra mi következhet?
A fene a sok agyalásom. :twisted:

Kép
kissmanó

Anne - s a te digis Omron-od mit mutat?
Mett nálunk a nagy helyzet vérnyómérő ügyileg ua. Dokker hagyományossal méri, akkor az alsó érték 90-95. De itthon nem lépi át majdnem soha a 80-at (asszem 1,5-2 hónap alatt 1x).
Dokker pulzust nem nyilatkozik, itthon meg vót mán 113 is.
Szal....

Kép
kissmanó

Manó! Ez nem Te vagy! Ne gondolkozz annyit, vagy többet gondolkozz! Nemtom, de kicsit szétszóródtál! :roll: :lol:
Vendég

Ja, s Anne - tessék egészségesen amennyire lehet továbbhúzni mint júni 1. Mán hogy néz ki, hogy 2x gyereknapon szülni? Meg a nagyobbik szülinapját elmókolni (még a végén osztozniuk kell, s ki tudja akarni fogják-e) :wink: :D :lol:

Kép
kissmanó

:D :D :D
:lol: :lol: :lol:

Vagy :oops: :oops: :oops: ?

Kép
kissmanó

Bíztos ami bíztos, azért ma előjegyeztettem magam csütörtök 12:50-re, mett dokinéni szóbeszéde elszáll, oszt úgy is az menyen be hamarabb a rendelőbe aki elő van jegyezve.

Kép
kissmanó

Most figyelek Anne, írod kaptatok egy csomó Babylove pelust. Gyerek még sehun, s mán meg vagyon ajándékolva?
Grétus azon kívül, hogy vettem neki pár izémizét, max puszit szok kapni a kicsi nővérétől.

Kép
kissmanó

Manó: Az Omronom most 147/95-öt mutat 107-es pulzussal. :?
Azon má én is elgondolkodtam hogy mit mondok Petinek ha Andris aznap kigyün...
"Anyaaaa! Mit kapok szülinapomra? Nece fiam, itt egy öcsi!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vagy várok vel plusz 5 napot, és akkor 6.-án megajándékozom a párom a 9. házassági évfordulónkra egy bébivel. Nem is rossz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Meg mán nem emléxem métt, de egy idő után nálam is csak a Pampers törlőkendő jött be. Nem tom mi bajom vót a Liberossal.
Még jó lett vóna a Bübchen, ha az ára nem óriásléptékkel magasabb a pampersnél.

Kép
kissmanó

Há igen....
Bíztasd a fiad (mán ha sürgőssé válik az Andrissal való találka), hogy kezdje dúdolgatni: "én egy kisöcsit kérek szülinapra, ha jó leszek, apu meg is adja....."
Anno a húgom ezt énekelte otthon, igaz már jó nagyocska volt, mire az anyám: tárgyalj a nővéreddel, adjon neked unokaöcsit. Há ez sem jött be.

Kép
kissmanó

Mano: Itt a házban a földszinten kínálta egy csajszi akinek iker lánykái vannak. Elnézte a méretet. Blokk sehun, visszacserélni nem tudta, igy odaadta.
Én meg hüle lettem volna nem elfogadni. Meg 2 csomi Pampers Sleep and playt is adott. :D :D :D
Vendég

Ja, akinek vannak szomszédai................. úgy könnyű kérem.
Nálunk asszem az egész utcában nincs most kicsi bébi. Pocokkal is én vagyok az egyedüli.

Kép
kissmanó

Mi már csak ilyenek vagyunk... Le akarjuk tudni a 2 gyerek szülinapját 1szerre. :lol: :lol: :lol:
Anno mikor a lány született, dec. 5.-én mi még jót rötyögtünk a haverokkal azon, hogy milyen szar annak a gyereknek aki Mikuláskor születik, mert kap 1 csomit, hogy azt ossza be.
12.-ére voltam kiírva. 6.-án reggel elfolyt a magzatvíz, és 18:10-kor kibújt Daniella. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Egy 136 lakásos lakópark, ami 1 éve épült. Itt mindenki vagy felvette a lakáshitelhez a szocpolt, vagy megelőlegeztette. Gondolhatod milyen babaeső várható... :lol: :lol: :lol:
Vendég

pelus témát jó, hogy felhoztátok, lehet holnap be is ugrok dm-be...
viszont mi valszeg min háromésfelek leszünk, akkor nem hiszem, hogy érdemes a newborn 2-4-et vennem, ugyi? jó ha olyan 3-6osat veszek, vagy van valami kritérium, hogy mit nem lehet az újszülöttnek? néztem a sleep & playt is....az is 3-6 asszem...

törlőkendő, vettem egy nivea utántöltőst, de szerintem utántölteni én is babylove-al fogom, nekem van olyan pocikrémem, és szerintem szupi! hiába dm-es!

anee, megy a drukk!

nekem 130/80 az utcsó két alkalommal védőnéninék, de aszonta az még jó! pulzus 75-80

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

mibéb állatira jobb oldali! korán kezdi, hú, bakker, most jut eszébe breakelni? má nem olyan pici, ezeket hanyagolhatná...

ma láttam olyan bébkocsit, amit veszek...teccik! :)

itt is elég sok a babó, de senkit nem ismerek :( na majd a homokozó mellett ez is változik!
a házban picik nincsenek, de most költözött be egy család (szerencsére nem fölénk) ahol 6 gyerek van!!!!!!! egyedül van a nő, 33 éves, a legidősebb gyerek 18!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Csajok, a babylove-os törlőkendőből én olyat vettem, ami nemolajos, hanem vizes és át van itatva vmi testápolóval. szerintetek az jó? Vagy az olajosat kellett volna megvennem? Illata nincs, mert ugye természetesen meg kellett kuksiznom. De szerintem jó lesz. Sensitive. Segíjetek...!

Kép
zsuzsi**

Pelusból egyelőre Huggies Newborn 1-est vettem 28 db-ost (ha beválik veszünk még), ez 2-5 kg-ig van.

Kép
zsuzsi**

Annee nekem a védőnő azt mondta,hogy a babának már mindene kivan fejlődve már csak a súlyát gyarapítja úgyhogy ne aggódj ha mégis előbb meglesz a baba.A súlya is ha megvan 25OOg akkor haza is engednek.Az egyik vendégemet toxémia miatt császározták azt hiszem 26-27 hetes volt a baba 98Og és ma egy egészséges kisfiú aki összel megy suliba.
pillangó7

Annee: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Andrea
Kép
kindernay

Annee: Nagyon drukkolok, de ne izgulj. Az a legjobb, ami Andrisnak és neked is a legjobb. Mind veletek vagyunk! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

Gurgi nagyon boldog névnapot!!!!

iszonyat milyen meleg van.semmi kedvem kilépni a hűvös lakásból!

Szivvi köszi kérdésed jól vagyunk,nagyon jó volt a tegnapi jóga.kicsi izomlázam van a belsőcombom tájékán.
én ma körmeimet rakattam rendbe.még egy hónapra feltöltettem aztán kezdjük leszedni.
nálatok mi újság?

Annee nagyon drukkolok neked!

másik topicban megvan a 4. baba!

Bridzsi

Kép
esztora

Csajok kérdés: Valaki tud arról valamit, hogy esetleg ilyenkor ártalmas a babának a festékszag? Nem tartózkodom ott ahol festenek, de hát sajna óhatatlanul is belélegzem.... Nemtom mit tegyek? Valaki tud valamit erről? Előre is köszike,

Andrea
Kép
kindernay

Andi
Úgy tudom, hogy ha vizes bázisú a cucc, akkor nincs baj, csak büdi! Kérdezd meg, hogy mivel mázgálnak! Asszem az olaj alapúak nem jók!
Esztora
Ma frizúr, holnap kozmetika...Maszatkát elnyomta ez a nagy meleg :lol: Hajnalban tevényegykedett egy rövidet, azt annyi :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Kérdés az, hogy mit s mivel festenek.
Olajfestékre nem tenném a kezem a tűzbe, bár asszem béb könnyebben veszi a dolgokat mint te.
Ellenben nálunk teljes lakásfelújítás volt mikor Edó ült a pocóban. Ha csak azt nem mondom, hogy a kezelhetetlensége a kölöknek a festéktől van, akkó nincs mire kenjem.
Amúgy az egész lakásos mizéria jó hosszú vót nálunk anno, tartott szinte 4 hónapot. Igaz, mire vége lett, még vót vagy 3 hónapom hátra.
Na, tőlem sem lettél okosabb.

Annee, nekem mán nem kell a srác miatt, uhhó ami maradt megtoldom az enyimével, s kűdüm a sok energiát +++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kissmanó

Asszem belémkönyökölt a drága.
Mára semmi nem jön be neki.
Kisütöttem, hogy van itt az első szobában (ami majd egyszeris az ő szobája lesz) egy nagy asztal, amin van a szgép. Meg van egy kisebb, amolyan mini, készen kapható számítógép asztal (ingyen kaptuk mikor a cégnek egyszeris szgépet vettünk, de mivel tuti kicsi, így hazahoztam az üres szobába). S most kisütöttem, hogy Grétus kap egy síma mezei pelenkázólapot, amit pl. szoknak a kiságyon keresztbe is tenni, azt rápakolom a szóbanforgó asztalra, s máris lezártam a témát. Hogy majdan ne kelljen azon agyaljak talál-e a szobájába az akkoron készülendő bútorral.
Van 3 plcocskája az asztalnak, így lesz helye a kencéknek, pelusnak.
Na, szegény gyerek, erről is lemaradt.
Csak ne mán kitaláljon valaki valamit az utazóágy helyett, mett azt mán én sem viselem el. Remélem még 3 nap, s az meglészen.
VÁSÁROLNI szeretnék. Na jó, ha lehetséges volna, akkor pénzköltés nélkül :roll: :oops:

Kép
kissmanó

Haliho!

EMI 25 + Esztora + Jovika!!!

Köszönöm nektek is a köszöntést!!!!!!!!!

Dejóó nekem lálálál, mindenki köszöntget..lálálá

Zsuzsi!!
Én most néztem és látom, hogy vettem olajosat ami a dobozban van, viszont az utántöltős az aloeveras meg nemtom még mi van rá írva (magyarul arra nincsen)..szal két félét vettem ezek szerint :lol:
amúgy lükepék vagyok mert vettem gabi fürdetőt és testápolót, amit persze csak 3 hónapos korától lehet használni..kezdő anyuka bevásárol :lol:

Vettünk ma egy plédecskét a babakocsiba és egy szép ágyneműhuzatot is (ikea, színes) Zsuzsi! sztem nektek is van ilyen..de nem biztos..BARNSLIG DANS

Atiapa elszeretett volna vinni a helyünkre :lol: salátázni de én már majdnem összeestem a vásárlásban.. :(

Andii!
Nemtom, hogy mennyire ártalmas a festékszag de nem árt odafigyelni..sztem annyira nem vészes.
Nálunk múltkor festettek, én őszintén szólva szeretem (dinka vagyok tudom) persze nem ültem be terápiázni a konyhába
Kép
torolve_20131003125716

Hali !

Gurgi! Boldog névnapot!

Annee! Szurkolok, h minden rendben legyen.

Voltam bőrgyogyóban, mert a bimbóudvaron kis bőrkinövések jöttek ki (a nyakamon, hónomalján is van ilyen), azt mondta dokinő, nem fertőző, lehet nyugodtan szoptatni. Visszafele gyalog jöttem,kb 1 óra volt, de a sulim előtt találkoztam pár kollegával is, beszélgettünk is kicsit. Útközben pont' szembejött velem egy bébiruha-turi, be kellett mennem. Vettem 650-ért egy tipegőt. Amúgy 750ft volt beleírva, de a nő mondta, h minden tipegő 650. Blokkot amúgy sem adott. :P

Holnap megyek a védőnőhöz és a körzeti nődokihou.

Rózsa! Én sem nagyon hízok.

Ná!
Köszönöm szépen, kedves vagy!!
lálálá
Ági nem hiszed el de a bal cicimen nekem is van ilyen (fibróma) bőr kinővés..egyet letéptem már :oops:
viszont megnyugtató, amit írsz, hogy lehet simán szoptatni..
torolve_20131003125716

Szerintetek, milyen falvédő?

Kép

kispiskóta

Fibróma. Bakker. Jó, hogy említed, Gurgika.
Asszem valamilyen emlékeztetőt kell magamnak tennem, hogy dokinénit kérdezzem meg mit is csinál a fibrómám. Vagy Grétussal megbarátkoztak?

Kép
kissmanó

Szerintem nem csak ti fogjátok imádni, lurkó is csodálni fogja szemecskéivel. :)

Kép
kissmanó

Zsú
Ez meseszép!!

KépKép

KépKép
szivvi

Zsu!!

Ez nagyon édes, szép!! Nekem személy szerint nagyon tetszik :lol:
jó a színösszeállítás is..

Mano!
Neked is van??
Nekem amúgy mindkét cicim alatt, azokkal nincs gáz..
dehogy csak az egyik cicimen jött elő..ezt nem értem :roll:
torolve_20131003125716

Köszike.

Muszály falvédőt vennünk, de sehol nem találni jót. Ezt egy g-portálon találtam.

kispiskóta

Pedig már akartam áradozni, hogy te mennyire ügyes vagy :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Én két ugyanolyat vettem babylove-ból. De most nem zom mit csináljak. Ötlet? Nem akarok most több ilyet venni, mert majd szeretném kipróbálni a Huggies Pure típusút. Megőőőrülök!!! :evil: :evil:

Kép
zsuzsi**

zom=tom :oops:

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi
Mi a baj?? Bocs lehet elsikkadtam felette..

KépKép

KépKép
szivvi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: