A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok!

Bonkika, neked is puszi :)

Katica, köszi én jól vagyok, bírom a meleget :) (még)

Gaby, tudod amíg vér nem folyik... Szorítok a vizsgához!

Szerika, neked is hatalmas drukk, bár lehet, hogy már meg is van a baba.

Szirom, gondolok rád, minden rendben lesz.

Melcsi, nekem is volt magzatvízvizsi (igazából nem tudom mi okból, mert NST mindig jó volt, túlhordás sem állt fenn), hát nem volt egy élmény, de kibírható. Állítólag ezzel (vagy ennek a vizsgálatnak a hatására) sok nőnél be is indul a szülés. Én hétfő délután voltam és szerdán 9.15-kor lett meg Réka (nem tudom, hogy ennek a hatására-e, de a vizsgálat után este voltak 20 perces fájásaim, amik aztán szépen abbamaradtak.

Kata, mi újság?

Tegnap Réka felkellt délutáni alvásából, átjön hozzám a másik szobából és azt mondja: Szia anya, mi újság?. És tegnap este jövünk haza a tesóméktól, lakásajtó előtt elkezdi huzogatni a pelenkáját, azt mondja: ajaj. Mondom pisilni kell? Igen. Mondom tartsad egy kicsit gyorsan nyitom az ajtót, aztán belepisilünk a bilibe (eddig ezt az atrakciót 1* hajtotta végre). Rohanok a biliért, pelus le, ráül és pisil :lol: utána még ha puki jött, akkor is ráült :) Annyira röhögtem magamban, aztán elmentem gyorsan meglocsolni a virágokat, hallottam, hogy ügyködik a bilivel, egyszer csak hozza, hogy anya pisiltem a bilibe. Kíváncsi vagyok, hogy ez csak alkalomszerű dolog volt, vagy megindulunk végre a szobatisztaság felé vezető úton.

Ceni, szegény kis Viola jól kidekorálta magát. Gratula Bogi gipszmentességéhez! Te hogy bírod a meleget?

Piskóta, a meleg előtt is vizesedtél, dagadt a lábad, vagy csak most? Kitartás.

Ma délelőtt megyek dokihoz és kiderül, hogy vállalja-e a szülésem vagy nem.

Kép
Kép
robcsi03

Jó reggelt lányok!

eva: nagyon sajnálom! Fogadd együttérzésemet! Lehet, hogy rád férne egy kis pihenés, hogy kicsit lelazíts és működne a dolog! A nyaralások időtartama alatt imádnak a gyerkőcök megfoganni :wink: Remélem hamarosan össze fog jönni nektek, én mindenesetre nagyon nagyon drukkolok, de addig is nyugodj meg és vigyázz magadra+az egészségedre!

gaby: Szerintem így előre még ne csüggedj! A vizsgádhoz pedig nagyon nagyon drukkolok, bár te ügyes vagy, szerintem menni fog a dolog!!! De ne felejts el utána pihenni egy hatalmasat és egy borzasztó egoista napot rendezni, olyan igazi vizsgautánit! :lol: Nekem az nagyon rendbe szokta tenni a lelkem: fürdő órákig, a kedvenc zenéimet hallgatom, illetve bömböltetem, van benne testápolás, szőrtelenítés, hajformázás, smink, majd valami billámgyorsan elkészülő de annál finomabb édesség, amit rövid időn belül(amíg haza nem érnek a többiek) el kell fogyasztani :lol:

szilvi: Apaügyben egyelőre minden rendben van. Most fölépítettünk egy újabb stratégiát amivel ki tudunk kecmeregni a pöcegödörből, de hogy mennyire lesz hatásos az csütörtökön kiderül! Ha ezt is bebukjuk, akkor szerintem megint maga alatt lesz, vagy magán kívül... :cry: Ezért félek is egy kicsit, de megpróbálok mindent megtenni amivel csak segítem! És remélem én is, hogy neki is rendeződni fog az élete és sínen lesz minden körülötte! Veled miujság mostanában?

Kata: teszt?

boncsi: neked is puszika! Az iwiwen én vagyok az aki bejelöltelek, és akit nem tudsz hová tenni L.A. :lol:
lilaliba

sziasztok!

gaby: :cry: én még drukkolok+++

szeri: drukk+++ várjuk a képeket a babóról!

áfi, szirmi, baba: nektek is mennek a drukkok++++

no meg persze a többieknek is.

rólam: tegnap vizsga volt a sulinkban, és be voltam osztva felügyelni. mint ma reggel kiderült közben volt egy továbbképzés, amin nekem ott kellett volna lennem. elvileg ki volt írva, csak én arra koncentráltam, hogy jó helyre menjek be felügyelni. na ma reggel megkaptam a letolást! örülök, hogy ha nem lesz ennek következménye. amikor tegnap mentem el haza, senki sem szólt rám, hogy még más program is van.

katica
katica30

katica: ez nagyon kellemetlen! :( Nem tudtad senkinek se átadni a felügyeletet, vagy senkivel se tudtad volna fölvenni a kapcsolatot? Na kb ugyanez a helyzet a mi sulinkban is, csak én nem tanár vagyok, hanem diák: beteszik a szakdolgozatkonzultációt arra az időszakra amikor nekem szemináriumom van! Úgy kellett udvarolnom a szeminárium vezetőmnek, hogy adjon aláírást! :x Végül győztem! :lol:
lilaliba

katica remélem nem lesz belőle gond4

lilaliba akkor visszajelöllek délután :lol: :lol: :lol:

robcsi ++++++++a szobatisztasághoz!
Vendég

Szép napot!

Snufi! Naggyon boldog névnapot! :lol: :wink:

Kép
bettike
Eger

Snufi, boldogságos névnapot kívánok!

Most olvastam, hogy Szerikát előreláthatólag 10 körül császározzák!

Kép
Kép
robcsi03

boni: okés! :wink: Ja igen! Már most rettentő meleg van! aki csak teheti maradjon odabent du. 3-ig, aki pedig kint van, annak javaslom a fényvédő krémeket! Ja igen! És mindenki igyon nagyon nagyon sokat: aki babás azért, aki nem az azért!

Egyébként én is 2 cn-es vagyok! De nem baj, talán egyszer eljön az én időm is! :roll:
lilaliba

Robcsi, hát már egy ideje vizesedik, de a leginkább, amikor meleg van. Nem annyira nagyon-nagyon vészes, de én nem szeretem. Amikor jött a hidegfront akkor pl teljesen eltűnt rólam. Egyébként emiatt kell diétáznom.
Gratula Rékának, hogy ilyen ügyi volt!!!!

Sajnálattal jelentem, hogy Kata ma 1 cn. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Gaby, hatalmas drukkok mára+++++

Katica, hát akkor a tegnapi nap nem úgy sikerült ahogy kellett volna. De, miért nem szóltak?

na gyorsan elmászok piacra, mielőtt 60 fok lesz, aztán gyüvök!!!!

kispiskóta

visszatérve a jósnőhöz: Azt mondta nekem, hogy a páromon kívül lát mellettem egy másik pasit is akit vagy nem ismerek még, vagy már ismerek, de sose gondolnék rá, aki nagyon el fog bizonytalanítani és választás elé fogok kerülni, de tök mindegy kit választok, mert mindkettejükkel komoly kapcsolat várható... Nos... A napokban az iwiwen megtaláltam azt a srácot, akivel életemben először csókolóztam és évekig szerelmes voltam belé titokban! gondoltam, írok neki pár sort, márcsak a hecc kedvéért is, kíváncsi voltam mennyire fog bunkón viszonyulni hozzám... Meglepetésemre iszonyúan kedves leveleket ír és elég intenzíven érdeklődik felőlem... szóval... talán némi reláció mégis lehet benne :roll:
lilaliba

Jó reggelt!

Kata: :cry:

Gaby: hátha,... :shock:

Bettike és Robcsi: köszönöm a névnapi jókivánságokat!

Szerika: lélekben Veletek vagyunk!

Pussssssssssz.

Snufi

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

kispiskóta ez nem jó hír! viszont együtt újult erővel állunk neki ennek a hónapnalk!

SNufi!
Boooldog boooldog boldog néééévnapot! (ének)

LILALIBA NE KACSINGASS FÉLRE :lol:
Vendég

Sziasztok!

Robcsi: Egyelőre jól vagyok, a lakásba annyira nincs meleg napközben meg csak oda megyek ahova nagyon muszáj... Amúgy gyűlölöm a meleget, rémálmom volt ez a nyári pocakosság, szülés, de hát így jött össze..... És te????
Réka nagyon ügyes, hogy bilizik, nagyon irigykedem, asszem Viola sose lesz szobatiszta :( :shock: Bogi ennyi idősen, már szoba és ágytiszta volt, tök jó lenne, ha csak 1 gyereknek kellene pelenkát venni....

A zuram elment vezetni (most csinálja a jogsit, de már vagy 1 éve :shock: ) ha hazajön megyünk apasági nyilatkozatot csinálni....Bár én nem bánnám, ha az én nevemre kerülne a gyerek :lol: amúgy se sokat segít a gyerekek körül.... :evil:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Snufi: boldog névnapot!!! :-D

….és persze Áfinak szorítás az UH-ra, meg Szerikának a császárhoz! :-D Meg Gabynak a vizsgához! :-D Remélem most már nem hagytam ki senkit...

Robcsi: akkor most nem a Rókaynál fogsz szülni? Vagy? Nem értem…

Kata: :-(

SzezsoKép
KépKép
szezso

Áfi: Drukkok mennek mára az UHra, én is ma megyek fél 5re :wink:

Szerika: Neked meg +++++++++++++++++++++++++++++++++

Gaby: Azért még én sem adnám fel :wink:

ceniko
Szeged

Snufi: bolfog névnapot kívánok én is!
:)

boni: éééé :oops: Tény, hogy kicsit szivárognak visszafelé az emlékek és pár napja nosztalgikus hangulatban vagyok, de még csak 13 éves voltam, ő meg 15... Nem hinném, hogy meg akarná veem próbálni 10 évvel később felnőttekként, csak nagyon meglepett, hogy ilyen kedvesen érdeklődik rólam és ilyen lelkesen ír!
lilaliba

Hahó!

Készülődés közben gyorsban beugrottam. Mindenkinek nagyon köszi a drukkokat, elraktároztam őket :wink:

Tőlem is drukk Áfinak, Biminek, Purcnak, Erikáéknak, Melcsinek, meg mindenkinek, akinek kell!

Csajok, akiknél még nem folyik vér, szintén drukk!

Violának gyors gyógyulást a pofiján!

Pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hopp, és Snufinak boldog névnapot! :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szezso, de nála szeretnék, de addig amíg nem volt tisztázott, hogy a kórháznak kell-e külön fizetni nem kértem fel, mert annyit én nem fizettem volna a szülésért.

Ceni, azért még mi is messze vagyunk a szobatisztaságtól, de talán már az út elején ott állunk.

Piskóta, én aug. 10-re vagyok kiírva, de én se bánnám, ha aug. elején megszületne a baba, bár én Rékával sem vizesedtem, de azért más egy téli és egy nyári terhesség.

Kép
Kép
robcsi03

Csajok, akiknél még nem folyik vér, szintén drukk!

SZirmi ez nagyon brutál megfogalmazás! :lol: :wink:
Vendég

Sziasztok Kedveskéim!!!
Legelsőnek elnézést kérek a sokáig tartó távollétemért, de az új munkahely nem engedi, hogy sokszor bekukkantsak Hozzátok... Valamint el kell árulnom Nektek valamit!!! Nem akartam titokban tartani, csak bennem volt és még mindig van a félsz..... Szóval a múlt héten csütörtökön voltam dokinál....... az eredmény.....10mm-es szabályos petezsák az uterusban!!!! Nagyon boldog vagyok és kérlek ne haragudjatok, hogy még csak most osztom meg Veletek a jó hírt!!! Kicsit aggódom is, mert tegnap este volt egy minimális, pár csepp sötét sárgásos-barnás folyásom..... Nagyon megijedtem... Várok, ha ma még lesz valami robogok a dokihoz...
Remélem jól vagytok!!! Amint tudok újra benézek Hozzátok!!!!
Írjatok Magatokról akár priviben is, azt hamarabb el tudom olvasni!!! Most rengeteg lenne ez a több tíz oldal, amit írtatok..... :oops:
Puszi!
Panni
mfpan

mfpanni gratuléálok, erre a jó hirre érdemes volt várni! :lol:
Vendég

Sziasztok!
Lányok!

Valaki csinál hőgörbét a Fertility Friend Online-on? Mert nem tudom, hogy a mai hőmet miért üres karikával jelzi?
Ja és azt írja nincs ovulációm, vagy ezt nem mutatja a tábla. Igaz nem a mensikor kezdtem el vezetni....

Andy

Kép
oriandy

szia valószínű mert későbbi időpontban mérted,ezt írtad is, és azért
Vendég

snufi: nagyon sok boldog névnapot!

Kép

katica
katica30

panni: hatalmas gratula :D :D :D vigyázz magadra! jöhetnél gyakrabban is! :wink:

katica
katica30

katica leszidtak a tegnapi miatt?
Vendég

boni: írtam privit.

katica
katica30

Köszönöm Katicácska!!! Próbálok, csak sokat kell melózni, valamint a főnököket is sokszor itt eszi a fene.... :evil:
mfpan

Szijjjaaaszztok Csajszik!

mfpan: DEEEE JÓÓÓÓ! GRATULÁLOK! :D :D :D

kata: mensi :evil: :evil: :evil:
:cry:

Taliról: És mi lenne, ha foglalnánk közösen egy kertes kéglit? Ahol még a kismamák is ott lehetnének, eszegethetnénk, iszogathatnánk és a szállás is meg lenne oldva. Szerintetek?

liba: Velem semmi különös nincs. Sok a meló (szerencsére :D ), sokat dolgozunk mind a munkahelyen mind pedig a babaprojekten :wink: :lol: :lol: :lol: (sajnos ez utóbbi még mindig sikertelen). Apa egy hónap múlva megy vissza az andrológushoz (nem lett jó eredménye a múltkor, most Clostizott egy hónapig) én pedig lelkileg készülök fel a laparra (dokival még nincs időpont egyeztetve).

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Megjöttem a dokitól, elvállalta a szülésem. Azt mondta, 1 nap van augusztusban amikor nem vállal el, de az aug. végén van, én addigra már babázok (legalábbis nagyon remélem :D )
Egyébként azt mondta, jelen állás szerint nem kell fizetni a kórháznak, ha valaki választott orvosnál szül. Hát nagyon remélem ez már nem is fog változni.

Panni, gratulálok!

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok
Diplomám 4-es :D
Piri még nem érkezett ide :P barna sincs. Hááááááát nem tudom mia fene van mááááár :shock: :? :roll:

Mindenkinek köszönöm a drukkot :D jó lenne már tudni, hogy mi a fene van máááááá :shock: :roll: :wink:
Megyek és pihenek egyet, majd jövök :wink:

Kép
gaby25

gaby: Gratulálok a 4-eshez!!! :D
Holnap akkor újra teszt :wink:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

nem tesztelek újra holnap. ha továbbra se jön meg, akkor szombaton teszt

Kép
gaby25

mfpan: gratulálok! :) :) :)

szilvi: lélekben veled leszek a lapar-nál! állítólag nem valami kellemes, de remélem megoldódik mindkettőtök problémája! Tök jó, neked legalább van sok melód, de én elestem pár megbízástól és ez így nem valami jó, megpróbálom valahogy kiegészíteni a keresetem, de a kutyának se kell a numerológiám :cry: Pedig Apával közös hétvégét terveztünk és szerettem volna valamivel meglepni a szülinapján, de így nem bizti, hogy tudok neki bármit is venni, lesz még 1000+1 kiadásom... :cry: Ja, a tartozásomról nem is beszélve! :cry:

Gaby: nagyon nagyon nagyon ügyes vagy, gratulálok neked! :D :D :D
Iktass is be egy önimádat napot ezek után! Megérdemled! :wink:

Senki se vegyen rólam példát: iszonyatosan fáj a hasam, le kellett hogy feküdjek ebéd után, és el is aludtam, csak így nem lesz semmi a fogyásból :? Remélem 2 napon belül sikerül leráznom Piroskát!
lilaliba

Panniiiiiiiiiiiiiiii: Gratulaaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :D :D :D :D

Na én meg nagyon mérges vagyok, mert voltunk apával az ocsmányirodába apaságit akartunk csináltatni a kicsinek!
Eleve 1 hónapba telt mire találtunk időpontot, amikor mindketten ráérünk!!!! Már múlt hónapba kértem a dokimtól az igazolást hozzá......
Na szal elmentünk, kértem sorszámot! 2 órát vártunk (pedig a papirunkon azt írták várakozók száma 2, ami azt jelenti, hogy óránként 1 embert fogadnak??? ) Na szal behívtak odaadtuk a papirokat, és közölték, hogy nem jó, mert nem szabványos, amit a dokim adott :roll: :shock: Mert szerepelnie kell rajta: az utolsó mensi időpontja, a fogantatás időpontja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: (bakker ez nagyon gáz szvsz rohadtul nem vagyok sznob, konzervatív, de azé hna.... azt is tudni akarják mikor kekszeltünk hozzá ez beszarás :lol: :shock: ) meg szerepelie kell annak, hogy most épp hány hetes vagyok és hogy a szülés mikorra várható! Ezek frankón nem normálisak! Minek ennyi adat könyörgöm?????? Házi videófelvételt is mellékelni kell a készítésről vagy mi? :lol: :lol: :twisted:

Mert ami nekem volt papír azon az állt, hogy: igazolom hogy fent említett 26 hetes terhes (4 hete adta a papírt) és hogy július 29-re várható a szülés!!! Na ez nekik nem volt elég...... :roll: De hogy legközelebb mikor jutunk el az ocsmányba???? Basszus,ha korábban jön akkor a nevemre fog kerülni a gyerek,mert nem lesz apasági :shock: na nem mintha ez engem zavarna :lol: csak apa lehet hogy nem így akarná..... :wink: :twisted:

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Holnaptól dolgozom ismét. Nem is tudom, hogy örüljek vagy ne, várom is, de nagyon jó volt otthon pihenni, teljesen kisimultak a ráncaim. :lol:
Panni, jaj de jó, de örülök nektek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hány hetes vagy? Ne félj, minden rendben lesz!!! Próbálj csak szép dolgokra gondolni, ne azon görcsölni, hogy jaj mi lesz ha... +++++++
Csütörtökön megyek először védőnőhöz, kíváncsi vagyok, milyen lesz, elég horro sztorikat lehet hallani a körzetisekről. :roll:
Lila, amíg mensizel, főleg ha rosszul is vagy, mindenféle torna meg fogyókúra csak ront a helyzeten! Inkább pihenj, majd ha már nem görcsölsz, akkor tornázz. Legalábbis nálam így működött.
Gaby, bakker nagyon szorítok neked!!! Szerintem még a 37 is elég magas a babához!!! Szombat???? Te kibírod addig?????Vízipipa jó :lol:
Áfi, drukk! +++++++++++++
Szirom, neked is! Most apája vigyáz Miksára? ++++++++++++++ Kíváncsi avgyok, lányod vagy fiad lesz-e! :D
Bettike, taliban én is benne vagyok, mászkálósban is talán, ha addig közbe nem szól a törpe. :D Én nem látom előre a nyarat, mondjatok egy hétvégét és inkább ahhoz igazítom a többi programot. Bár 22-én lesz az első házassági évfordulónk. :lol:

Kép
szilcsi

szilcsi: Köszi szépen a tippet, én is föladtam a dolgot, mivel hiába próbálok betartani minden szabályt, egyelőre nem megy, mert folyton éhes vagyok! A lasztámat is felfújtam, de csak ücsörgök rajta, a testem inkább pihenni kíván! Pár napig még gyűjtök egy kis erőt és utána nekifutok! Kitartást a munkához!
lilaliba

Figyelem:

Ma 10.15-kor megérkezett Szeriék Balázsa!!!

Hatalmas gratula nekik! Hosszú boldog egészséges életet kívánok.

Kép
Kép
robcsi03

Enikő, okmányirodához: tegnap kaptam 12.45-re időpontot lakcímbejelentéshez, mivel ugye körzetis védőnő nem fogad a régi (nem szegedi) lakcímemmel. Na odaértünk 12.35-re, kettő perc múlva behívtak, és közölte a nő, hogy fizessek be 500 forintot csekken és soron kívül visszamehetek. A pénztárban 12.30-tól 13.00-ig ebédszünet volt, na akkor apával kocsiba be, a déli rekkenő hőségben ki az állomásra a kispostára, sorbanállás, rohanás vissza, 13.10kor értünk vissza, addigra kinyitott a pénztár is :twisted: , nő vár, bemegyek, elintézi a papírokat, átküld egy másik ügyintézőhöz, aki kiállítja a lakcímkártyát, aki közli erre hogy nem is kellettv olna befizetni az 500 forintot és menjek el az illetékhivatalba, írjak kérvényt, álljak sorba és visszakaphatom a pénzt. NA tudod mikor, már így is több pénzt elbenzineztünk a hülye csekk miatt, mint az a rohadt 500 forint, akkor legyenek boldogok vele :twisted: . Se egy bocsi, se egy semmi elnézést. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
szilcsi

az előbb lemaradt: 55cm és 2980 g a súlya

Kép
Kép
robcsi03

Szerikáéknak sok boldogságot a kis Balázshoz, örömökben gazdga hosszú életet a kicsi fiúnak és sok sok örömet a szülőknek!!!!
Kép

Kép
szilcsi

katica: megpróbállak iwiwen megkeresni és ha biztosan te vagy az akor be is jelöllek, de lehet, hogy besikítok és akkor adsz nekem segítséget priviben? :lol:
lilaliba

Szeriéknek nagyon nagyon sok boldogságot, jó egészséget és gartulációm nekik!!! :D
lilaliba

katica: megvagy! Levadásztalak!!! :lol: :lol: :lol:
lilaliba

Sziasztok!

Szerika: Gratulálok, remélem minden rendben ment

Áfi: Paks mellől vagy? Megtudhatm honnan? Én is arról a környékről jöttem.

Gabi: Akkor megy még a drukk szombatig, de szerintem nagyon-nagyon jól állsz. 37 nél még van remény, gratula a vizsgádhoz

Kata: Remélem nem szídtak le nagyon :cry:

Robcsi: olyan édes volt, amit a csemetédről írtál, reméljük már a bili mindennapos lesz

Lilaliba: Köszönöm az együttérzést, pénteken megyek dokihoz hormonvizsgálat miatt, megböknek, megnézik a pajzsmirigyet is, szoríts!!!
A nászúton pont nem lesz pé. , viszont ha az esküvőn nem jön meg, szép lenne tt bejelenteni apának :lol: :lol:

Boni: Nem mozog a nyulam a kígyón :?

További szép napot, puszi

Évi

KépKép
bnesz.eva

Sziasztok!

Szeri, hatalmas gratula Balázs babához!

Pan, nem hiába tűntél el!! :wink: Szép hírekkel tértél vissza közénk! :D

Ceni, ez a magyar közigazgatás!

Gaby, remény hal meg utoljára! :wink:

Boni, mégsem előzlek be!
1 cn ahogy Piskóta megírta, iszonyú görcs ( 4 Nospa enyhített rajta)! És világvége hangulat!! Szokásos szöveg, nekem sosem fog.............................................

Kép
kata05

csajok Áfi még mindig nem üzent! :shock:

melcsi se :lol:

Szerinek és a kcsi BAlázsnak jóegészséget kívánok!

KAta most pedig virtuális ölelés következik, utána pár perc zokogás oszt folytatjuk!
Vendég

bnesz év a 1 nap után nem fog mozogni anyulad a kígyón! :lol: :lol: egy két nap ,múlva figyeld meg! :wink:
Vendég

Szerika!

Gratulálok! Sok boldogságot, sok tejcit :wink: !

Kép
babancs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: