A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fibi: rendben gondolunk rád. Drukkolunk.
johanna1975

Johi :) Az első képről soha nem mondtam volna, hogy Fanniról készült - ilyne rövid lett a haja? VAgy ez egy régi kép? Tünemény egyébként, csak meglepett - biztosan a szemüge teszi...

A tv2 videóban megnézhető a reggeli Mokka illete a mai Aktív adásában a történet az óbudai családról, akik éheztek - a babát váró anyát már halottan, az apát és a 2 éves kislányt életveszélyes állapotban hozták ki a rendőrök a lakásból. A nagymama tett bjelentést a rendőrségen. A lakásban nem volt étel. Az apa egyelőre nincs olyan állapotban, hogy kihallgathassák, a kislánynak csak órái voltak már hátra, már nincs intenzíven, de még aggasztó az állapota - 6 kiló! Komment szükségtelen, gondolom...

Erre valami okos ember jelentkeztett, hgoy szerinte ez egy szekta - pránaevők vagy mifene a neve és ők azok, akik a 21 napos böjtöt végigcsinálják (a barátnőm is végigcsinálta, kicsi akaraterővel és nagy csokiéhséggel rendelkezik, nem lett semmi baja). Namármost az emberek nagy százalékban semmit nem tudnak semmiről, ami nem az aktuális valóságsó meg remek sorozat (bocs attól, akit ez érdekel) így nyilván nem tudják megkülönböztetni a fényevőket meg a Prána Nadít, de utóbbinak ez nagoyn rossz hírverés...

indianyo

a sztori valóban kiborító, ennek kapcsán (is) ma eldöntöttem, hogy távol tartom magam a "bulvár" rovatoktól - az ilyen rendőrségi hírek is oda kerülnek, közvetlen az olyanok mellé, hogy egy amerikai balfasz ember megmikrózta a kétnapos gyerekét :shock: :shock: :x :? ezt ma olvastam, ettől is kikészültem. nem bírom, ha a gyerekeket bántják. ez a család is, teljesen érthetetlen...

a 21 napos böjt alatt meg lehet enni, csak szigorú szabályokat betartva!
ennek az okos embernek fogalma sincs... - ámbár lehet, hogy ennek a szegény családnak se volt...
annyiféle böjt van, a teaböjttől kezdve a nyers kosztos böjtig, és még a legdurvább, a vízböjt alatt is napi 2-3 liter vizet kell fogyasztani, olyan nincs, hogy semmit :shock:

még a "fényevők" is a 3. nap után már fogyasztanak vizet, aztán gyümölcsleveket, gyógyteákat meg leveseket (és egyébként végig van velük orvos is, és persze meg is lehet szakítani a bjtöt, ha vki úgy érzi jónak). az egészség-rovatos kollégám végigcsinálta, bár neki nagy gyakorlata is van, foglalkozásszerűen léböjtkúrákat vezet, szóval ez se ajánlott ám "kezdőknek".

de akkor is, egy felnőtt megteheti, hogy böjtöl, egy terhes anya viszont nem, és a kétéves gyerekével sem. iszonyat. ráadásul 2 felnőtt... hogy egyiknek se volt esze, hogy a másikat visszatartsa :roll:

votiv 8)
votiv

Lilirózát ma leraktam a játszószőnyegre a nappaliban, hát Isti azonnal odafeküdt mellé, meg szórakoztatta :D édesek voltak!

Kép

votiv 8)
votiv

Neet :D
GRATULA!!O......nekem a kresz is es a vezetes is 3-ra lett meg :oops:
Esztinek jobbulast es kb egy magasak Akossal :D

Curse :)
:D :D :D :D Sokaig Bkriszta voltam aztan nem engedett vmiert belepni a babanet es lettem Bkrityo,es tobben ugy nyilatkoztak,ez a verzip jobb,igy ez maradt.

Masa :D
Hala Istennek,hogy nem tortent nagyobb baj!!!!!!!!!!!!!!!

Reka nagyon csini az uj szerkojaban!!

Fibi :D
DRUKK-DRUKK-DRUKK!!!

Johi :D
Fanni valoban nagyon vagany :D :D

No,folyt kov tarsasagok penzugyei
bkrityo

rakok képet a kis kobold csajszókámról, eszméletlen arcokat tud!! (és elkezdett erősen kopaszodni is :lol:)
Kép KépKép Kép
KépKép Kép

bocs, hogy ilyen sok, nem bírtam ellenállni :D

votiv 8)
votiv

Votiv! :D

De eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedes es szepseeeeeeeeeeeeeeges KoboldLiliRozad!!!!!!!

K
bkrityo

Neet,
ÉLJEN!!! :lol:

Mása,
:shock: :shock: :( :( Ti szegények!!!!! A lényeg, hogy Orsi jól van! Drukkok, hogy így is maradjon!!!

Ildi,
Timi jobban van?

Votiv,
eszméletlen aranyos kislányod van :lol: Még több képet! :)

Fibi,
drukkok mára :)

Nuk,
gyönyörű a kiscsajszi is, meg a blúzocska is :)
denevéreket nagyon kedvelem, de tényleg nem árt vigyázni velük :lol: Jó, hogy ők jobban meg lennének ijedve, mint te, de ez rajtad nem segítene :lol:

v
kisün

Neet,
remélem, nem allergia! De HA allergia lenne, akkor vannak rá marha jó homeopátiás készítmények, K-nak is sokat segítenek :) így nem kell egyből bogyózni :)

v
kisün

bocs, de csak erre az oldalra futotta, de gondoltam, ha már Dóci úgy döntött 6:30-kor, hogy ébresztő, család!!!!, akkor benézek picit, mielőtt kezdetét veszi a csomagolási őrület :wink:

Ha már nem jönnék ma, akkor mindenkinek nagyon jó hetet,

Zsan, Leni, Fibi,
kitartást az utolsó napokra-órákra-percekre, és valaki dobjon nekem egy sms-t, ha kipottyantak a babák! :D

v
kisün

Jó reggelkét!

Itt ma is szépen süt a nap, remélem nálatok is. Kissé gyűrött vagyok, lévén fél 3-kor feküdtem le. Úgyhogy most gyorsan benézek, amíg a legkisebb alszik.

Már tegnap akartam írni, de nem jutott rá sor: Fibi, én pont annyi idős terhesen szültem Lorcit, mint te tegnap voltál, aki pont akkora méretekkel született, mint Kincsimanó Emmája.
És akkor ilyen csomag volt: (Zsancinak főként)
Kép
És most ilyen manóka: (habosban :oops: )
KépKép
Votiv, kérdeztél a gyerkőimről, hogy vannak. Nos általában ez a jellemző: (:lol: :wink: :evil: :twisted: :lol: :oops: :mrgreen: :? :shock: 8) :wink: :roll: Ez pedig rám.)
Kép

Curse :D Neked a csajszim (a 6. szülnapjára kapott koriban:), és a nagyfiam:
Kép Kép

Bocsánat, ha kicsit sok, de sokan vannak!!!!!!!! :lol:

Mása, már sokan írták, de borzasztó lehetett. És az egészben a legszörnyűbb, hogy pont akkor persze, amikor más figyelt rá. A baj megtörténik akkor is, ha mi ügyelünk a gyerkőre, de másnak kicsit nehezebben bocsátunk az adott pillanatban. (onnan tudom, hogy Lorci 2 hete esett le a fotelből, anyós felügyelete alatt, és én akkor nagyon kellett figyeljek, hogy ne legyek durva. Most már -főleg mert nem lett komoly a baj- tudom azt mondani: előfordul. De akkor éjjel az ügyeleten nem voltam ilyen megbocsátó. :oops: :oops: :oops: )
A lényeg, hogy komoly gond nem lett, ugye?

Votiv :lol: hogy milyen tündéri a lánykád. Tényleg kis kobold. :lol: :lol: A közös kép nagyon jóóóóó.

Neet gratulálok a vizsgádhoz, és a továbbiakhoz kitartást. Lánykádnak jobbulást. :D

Na, most ennyi, (ez is sok) ébredez a legkisebb.

Zsu
zsugyu

PN sztori: az egész csak azért dühítő, mert egyáltalán nerm biztos, hgoy erről volt szó - azért 3 hét alatt nem lehet csonttá soványodni akkor sem, ha nem esznek semmit - persze nem szólok én most a családrólk, csak az illető "szakértő" hozzászólóról.

És én sem olvasok bulvárokat sosem, ezt a reggeli híradóból
kaptam el, de meg is viselt..

Ákosok, májusi legények, legyetek nagyonm boldogok, nőjetek nagyra és rosszalkodjatok sokat!

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 245.38.gif

Éljenek a kis szépséges koboldok, rosszcsont bátyókáik és huncut nővérkéik :)

indianyo

Kép

indianyo

Még lustálkodás van folyamatban, úgyhogy kicsit nézelődtem.

Johi, látom a napszemüveg nálatok is sláger. Szépségesek a gyerkőcök.

Nuk, hiába no, a néphagyomány nevelését nem lehet elég korán kezdeni. :lol: Édes a blúz. Nekem viszont a nyújtózós kis tulajdonos még jobban tetszik. :lol:

Az egészségügyhöz annyit, hogy én is imádkoozom sűrűn, hogy ne legyünk betegek. (és nem csak a betegségtől félek :twisted: ) Tudom én, hogy valamit tenni kell, mivel nem értek hozzá, nem tudom hogyan, még az is lehet, hogy valami jó sül ki ebből az ámokfutásból, de most nem szeretnék a saját helyünkben lenni. Hiába no, rosszkor születtünk. Azért reménykedek, hogy a gyerkőim már nem szajkózzák ezt úgy mint mi, a szüleink, a nagyszüleink. OFF vége. :oops:

ANNNNA, ANNNNNA (idézet Lorcitól), úgyhogy sziasztok.

Zsu
zsugyu

olyan durva az időjárás... Tisztára olyan érzésem volt fűlocsolás közben, mintha tengerparton lennék: meleg szellő, szűrt napfény, tiszta nosztalgia jött rám (meg persze nyaralhatnék, de marad a nyalhatnék, mármint a kislányom elkényeztetett popója... :lol: :lol: :lol: )

Votiv:
Édes LiliRóza! Micsoda "pofavágások"!!! És egy kérés: Pü-ben átdobod a fejlesztő telcsiszámát, nem találom azt a hsz-edet, amiben egyszer leírtad... Köszi előre is!

És hogy a tudomány bekaphassa: Éjjel a lányom 3x egymás után produkált félmosoly szerűséget! Olyan édes, mert a szemén látni, hogy mosolyog és próbálja húzni a száját is. Megzabálom...
És most reggel csináltuk először a tornát, hát nem mondom, hogy élvezte, de legalább nem sírt! És olyan ügyes volt!!!! És ÉS-sel nem kezdünk mondatot, ugyebár??? :D

2x v. 3x mi is csináltunk léböjtöt, azt hiszem a legtovább 2,5 hétig bírtam. De nem csak vizet ittunk (anyukámmal), hanem gyümölcslevet (mi készítettük), meg gyenge levesek levét. Pont egyik nap gondoltam rá, hogy ha nem fogok "szoptatni", azzal kezdeném az alakvisszanyerést (már unom azt a szót, hogy fogyókúra... :roll: :roll: :D :D )

DE (már bocsánat, ez a magánvéleményem) ez a család tuti nem volt normális... Az apukának nem tűnt fel, hogy a felesége, aki egyébként a 2. gyereküket várta, 1napja elvérzett a szomszéd szobában?!?!?!? Látjátok, én ezért nem bírom a szélsőségeket sem politikában, sem vallásban semmiben. És sajnos szomorú, hogy vannak emberek, akik ilyen cselekedetekre bíztatják a befolyásolható embereket, mert sztem ilyen nem jut eszébe magától senkinek...

nukada

Rájlinak pedig boldog névnapot!

indianyo

Sziasztok,

köszönjük az előreköszöntéseket :) , holnap lesz a nagy nap :D
mi is Állatkertbe megyünk sokan mondtátok és kedvet kaptunk hozzá :)

Erről az ostoba PN dologról meg annyit, hogy a hülyeség határtalan. Én tapasztalt böjtölő vagyok már ami a 10 nap léböjtöt illeti, de ennek nagyon szigorú szabályai vannak, és ezeket betartva nagyon nagyon egészséges DE amit ezek csináltak az biztos nem ez volt. És terhesség ill szoptatás alatt tilos, mert minden felszabaduló méreganyag a gyerekbe megy. Ilyenkor engem soha nem a felnőtt érdekel erre csak bosszúsan legyintek, de a miért nem vette észre senki az ismerősök szomszédok rokonok óvónéni bárki, hogy gáz van a gyerekkel?????

Mása,
az ütő megállt bennem.

Vot,
enyém kölyök kb 1,5 hónapja kinőtte a hálózsákot meg meleg is volt, mondom sebaj majd pizsi meg takaró. AHA, a takaró ha csak érinti, a legmélyebb álmából is azonnli rugkapálással szabadul meg tőle. 1 percig sem viseli el. Szal, vékonyka pizsi oszt kész. Már bodyt sem adok alá mert meleg van, de gyerek egész éjjel mint a kályha. Nem is értem néha nekem is jólesik magamra húzni a takarót.

A gyerkőcök gyönyőrűek a képeken.

Druszánknak is nagyon BOLDOG szülinapot utólag!!!!
Rylie, boldog névnapot!

Kép
akata

és a Nők Lapja Cafén meg ott az én gyerekem :D most mondták, nem is tudtam :mrgreen:

és köszönjük a jókívánságokat használt, tegnap már nem volt lázas így az antibigyó sem kellett.

na dolgozni el.....

Ja Nít,
grat a kresszhez :D

Kép
akata

http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=59&cid=26208

:D és itt még csak 4 hónapos volt, olyan rég volt :( :D

Kép
akata

Kata: égi jelnek veszem, hogy megint ez a téma jött be (link). És beadatom a rotát. :wink: Nagyon vaciláltam még mindig, pedig lassan kifutunk az időből. De kaptunk egy kis pízt a nagybátyámtól, úgyhogy akár ki is tudjuk fizetni.

Kép
Kép
tinu

Kata, Ákosod nagyon helyes :D tökéletes kis modell :D és te vagy az a csini anyuka az első képen? :wink:
egyébként rotarix oltásról mi a véleményed, esetleg beadattad? nálunk most lenne aktuális és mivel Isti anno nagyon megszívta a rotát szegényke, erősen gondolkodom az oltáson, bár alapvetően nem vagyok oltáspárti (de azért potyautas sem :wink:, a kötelezőkkel nincs vita)
és takaróügyben dettó, Isti se bírja...:)

Neet, gratula a KRESZ-hez :D :D na látod hogy na látod!
mi a következő vizsga? Eszci hogy van?

Kisün, nagyon klassz pihenést nektek!!! és fotózzál sokat, hogy mi szegény, szerencsétlen itthon sínylődők is élvezkedhessünk picit :D

Krityó, sikerült leadni a bevallást?

Zsugyu, gyönyörű gyerekek! szíved szerint hányat szülnél? :wink:
és milyen igaz, hogy a mai gyerekek olyan hamar felnőnek...
fiad az öltönyben, napszemüveggel :D mint egy olasz aranyifjú :D
lányod pedig máris piacképes, mint gyereksztár! hogyhogy még nem fedezték fel? nagyon menő!!! picurkád pedig szépséges :D

éljenek a Rylie-k!

nagypocakosok hogy vannak? Leni, Zsanci, Fibi??

Nuk, mi volt neurológusnál?
korai fejlesztő: Surányi Kornél, 06 70 378 5218
és du. 3 után a legszerencsésebb hívni, akkor már nem tart foglalkozást. és nyugodtan hivatkozz rám :D

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Olyan cukik a képek, amiket feltettetek:) Kicsit lenni írigy, hogy nekem nincs:)

Mi most a változatosság kedvéért azért remegünk, hogy ne legyen a gyerkőc bárányhimlős, mert a bölcsiben többen is vannak. Szóval minden pöttyre ugrunk, de eddig szerencsére nem alakult ki. Én nem oltattam be ellene, mert úgy gondolom át kell rajta esni, csak mondjuk ne most 2 és fél évesen.

Neet! Gratula! Én is járok vezetni, mint a kisangyal. Már egész jól alakulgat a gyakorlatom, de azért 9 év kiesést nem lehet 9 órával helyrehozni. Szóval még biztos többször kell mennem. Hajrá továbbra is neked!

Vera! Nektek jó nyaralást, pihenést!

Lenne még egy dolog, amiben a segítségeteket szerettem volna kérni:( akit az iwiw-en megtámadtam már ezzel, attól ezer bocsi)
Jelenleg itthonról, mint kismama besegítek egy 4D ultrahang rendelő marketing munkájába. Épp piackutatást végzünk a 4D ultrahang ismertségével kapcsolatban. Megtennétek, hogy kitöltitek nekem ezt a kérdőívet, amit alulra bemásoltam és visszakülditek nekem? Nagyon rövid 3 perc alatt ki lehet tölteni.
Nagyon sokat segítenétek nekem!
Előre is köszi!

Szép napot mindenkinek!
Bea

Kérdőív

1, Hallott-e már 4dimenziós ultrahangról?
Igen- Kérjük, olvassa tovább!
Nem- Köszönjük a türelmét!

2, Hol hallott róla? (Többet is bejelölhet)
Újságban
Tv-ben
Interneten
Orvosomtól
Ismerősömtől
Már voltam ott

3, Ön szerint mit jelent a 4dimenziós ultrahang elnevezés?
…………………………………………………………………….

4, Mit gondol, mi a lényege ennek a vizsgálatnak?
Megnézik a baba nemét
Közelebb kerülhetek a születendő gyermekemhez
Megnézik, hogy a baba egészséges-e
Megnézhetem 3D-ben a babát
Kimutat minden létező betegséget
Egyéb……………………………….

4, Részt vett-e már 4D ultrahangos vizsgálaton?
Igen
Nem

5, Ha nem volt még ilyen vizsgálaton, annak mi az oka?
Nem érdekel, mert tudom, minden rendben van
Én megelégszem a 2 dimenziós ultrahangvizsgálattal
Túl sokba kerül
Még nem is gondoltam rá
Egyéb…………………………………………………….
Voltam vizsgálaton

Kérjük, csak akkor olvassa tovább, ha volt már ultrahangos vizsgálaton!

6, Miért ment el egy ilyen vizsgálatra/ mit várt tőle?
…………………………………………………………..

7, Milyen 4D ultrahangrendelőket ismer? (Többet is bejelölhet)
Brendon 4D rendelők
Mamakalauz- Babavízió (Schöpf-Mérei, János kórház)
4D Genesis Kft.
Praxis magánrendelő
Istenhegyi Géndiagnosztikai Nőgyógyászati Családtervezési Centrum
Biovital-Melissa Egészség- Wellness Központ
Egyéb……………………………….

8, Milyen kritériumok alapján választotta ki a rendelőt? (Többet is bejelölhet)
Elhelyezkedés
Vizsgálat ára miatt
Jókat hallottam róla
Nyitvatartás miatt
Itt kaptam legkorábban időpontot
Egyéb………………………

9, Hol szerzett információt a rendelővel kapcsolatban? (Többet is bejelölhet)
Újságból
Internetről
Ismerőstől
Orvostól
Nem kerestem információt
Egyéb……………………………….

10, Önnek mi a megnyugtatóbb ha a vizsgálatot…
Szonográfus végzi
Nőgyógyász orvos végzi

11, Hányszor vett részt egy várandóság alatt 4D ultrahangos vizsgálaton?
Egyszer
Kétszer
Háromszor vagy annál többször

12, Ha többször volt 4D ultrahangos vizsgálaton, mindig ugyanott volt, vagy több rendelőt is felkeresett?
Egy helyen jártam csak
Több rendelőt kerestem fel

13, Ha váltott, mi volt az oka?
Nem voltam elégedett a személyzettel
Nem éreztem magam jó a rendelőben
Túl sokba került és keveset kaptam érte
Egyéb……………………………….
beetrix

Vot,
az nem én vagyok :) ő egy másik modell :) én csak kézmodell vagyok aki fogja a fiamat.
ő volt az első az országban aki megkapta no meg a kislány az első képen :) a rota nagyon durva és tudom, hogy Isti is volt és sajnos én is ismerek még kettő babát aki volt, sokkal többször fordul elő mint gondolnánk.
Tinu, szerintem jó döntés :)

Kép
akata

ezt + csak úgy

Kép

Kép
akata

Votiv :D Szívünk szerint 4 gyerkőnek indultunk, csak hát, ugye az orvosdoktorok úgy döntötek, elég nekünk 3. És mostanság érzem, hogy így is van. Valahogy érzem, hogy ennyit bírunk úgy, hogy a gyerkők ne csak "vadon" nőjenek. Úgyhogy a természet találkozott a praktikummal. Nálunk.
Azért mikor látok pocakos kismamát, vagy olyan gyönyörű csöppséget, mint pl. Liliróza, elkámpicsorodik a szívem, mert tudom, életem legszebb része végéhez közeledik. Persze szép lesz, amikor a gyerekek életük teljesedik, és elkísérni őket ezen az úton, de... Én ilyen vagyok. imádtam pocakosnak, és aprómanókaszülőnek lenni. Úgyhogy tegnap este is összebújtam a legkisebbel, aki szopizás közben hasrafordult :shock: , és elaludt, közben morogva (mintha zsolozmázna, vagy mantrázna). És fényképeztem a szívemmel sokat. Hogy majd emlékezzek rá, hisz lassan elválasztja magát. (nem akarooooooom) Sok ilyen fényképem van, mert Benin már látom, hogy milyen gyorsan végéhez közelednek a kisgyerek-évek. És élvezem ám a kis tini gondjait, de olyan jóóóó együtt szuszogni a picurral. Zsófka pedig már kicsi nőci, mint írtam. Segít, sőt magától nekiáll takarítani, és együtt házimunkázunk, és olyan cica és érzékenyke, aki még úgy bújik, mint Lorci, de már "anya, had aludjak H-nál, elmehetek L-hez, mikor hívjuk M-t" Szóval megy a barinőzés ezerrel. 1 in 100 három különböző világ jutott nekem, és még egy negyedik a páromtól. Gazdag vagyok na! (rövid válasz volt mi? :oops: )

Beet, ne aggódj, hogy elkapja a kicsi a barihimlőt. Beni sem volt még 3, Zsófka alig múlt 3 amikor elkapták. Simán átvészelték. Még gyógyszer em kell rá, csak hintőpor, és lázcsillapító esetlegesen. Csak a vakarózásra kell figyelni, de köröm rövidre, és nem lesz gond. Gyerkőc pedig okos, meg lehet vele dumálni, hogy ne vakarja. :D

Akata mi is boldogot kívánunk.

Zsu
zsugyu

Sziasztok Lányok!

Új vagyok ezen az oldalon és a tanácsotokat kérném. Orvost és szülésznőt keresek a Szt Imrében, olvastam mindenféle Szt Imrés topicot és úgy találtam a Bálint Mihály és Balázs szimpi lenne nekem.
Olyan orvost és szülésznőt keresek aki a természetes szülés, gátvádelem stb híve.

1. A Mihály szabin lesz júliusban mikorra ki vagyok írva a Balázst- még begpróbálom, de ha nem tud vállalni kit tudtok még ajánlani? Esetleg Kocsis Évánál szült valaki?
2. Szülésznő: Úgy hallottam a Molnár Gabi jó, van valakinek tapasztalata vele kapcsolatban? esetleg más szülésznővel? És esetleg elérhetőséget is tudtok adni?

Előre is köszi az infókat!

Kriszta
kiss krisztina

Beet,
egy emil cím jó lenne, mert én visszaküldeném meg nem is titkos a véleményem, de ha mindannyian itt másoljuk neked vissza a kérdőívet az nagyon sok off :D

Kép
akata

Szia Krisztina! Hát a sztárorvosokra már kicsi az esélyed... Kocsis Éva engem már 2 hónaposan sem vállalt el anno, Bálint Mihály semigen vállal új kismamákat. Nem lelombozni akarlak, csak azt sem szeretném, ha feleslegesen várnál. Szülésznőkkel is igyekezni érdemes.

indianyo

Beet :) Én is szívesen kitöltöm, de nem érek rá ennyi szöveget bepötyögni, elküldöd mélen doksiban?

indianyo

Köszönöm a köszöntéseket :) reggel küldött a barinőm sms-t én meg elgondolkodtam, hogy kinek is van nevenapja a családból? :roll: aztán rájöttem :)

Ákosoknak Boldog SZülinapoT!!!!

Mi úgy néz ki (kop-kop), hogy jól vagyunk. Sajnos mégiscsak Zsancinak lett igaza és tarolt rajtunk a h&f. És miközben bébi itthon h&f anyja lent az egyetemen döglődött, mert hol máshol jöhetne ki? na most úgy végigülni az órákat, meg hazafelé a vonatot, hogy folyamatos altáji szorításra koncentrál az ember lánya..hm.. :? nem volt egyszerű...
de ma volt az első keményebb termése a lányzónak és a kedve újra a régi, csak nagyon kis gyengusz lehet, vagy elkapatták itthon mert sétálni csak kézben hajlandó :? és persze Apjuk is lázas, és hát ő a legnagyobb gyerek a családban, szal kissé fáradt vagyok mostmá én is, de holnap megy dolgozni igy pihenhetek 8)

Indi: tudsz nekem segíteni szakdoli ügyben?? Képzeld a jó kis témámat "lenyúlta" az egyik csoptársam :x igy most esküvőt fogok rendezni :roll: és arra gondoltam, hogy olyat csinálnék, hogy indiai-magyar, és félig indiai hagyományok szerint félig magyar szerint. Lehet, hogy ez nagy baromság, de jobb ötletem nincs! Tudsz majd nekem némi ismertetőt adni az indiai házasodási-esküvős dolgokról??

Tejci-szopi: Anyukám kitalálta, hogy azért beteges ennyire Kamilla, mert tőlem elkapja és hogy ne szoptassak má, mert minek, mert elég nagy a gyerek és meddig akarom stb és csak rosszat teszek vele neki...szerintetek mennyire :o :shock:

Valamit még tuttira akartam....
ja Ildi remélem Timinek nincs semmi pisibaja +++++

Babákok mind-mind nagyon szépek !!!!!!!!

Neet: kreszhez grat!

Fibi: hogy sikerült a montessori vizsgád?

Zuz: mikor költöztök?

Mása: Orsival minden ok? Ezt a hetet még kihagynám talira, de esetleg jövő hét??

Na most hirtelen nem jut eszembe semmi, pedig biztos van még, mert böcsülettel végigolvastam a lemaradást, csak épp nem jegyzeteltem :?

Pocakosok??

Kisün: jó utat!!

Barbi: hol vagy? vizsgák?

Rylie
rylie

Rylie :) cigány esküvő?

Indiában sokféle nép él, én a hindukét és a muszlimokét ismerem - utóbbi jó vicces lenne, mert két alkalmas és férfiak-nők külön helyiségben mulatnak :wink: hindukéhoz pedig kell sokminden, tűz feltétlen.

indianyo

{{{{{{ hmmmmmí{{{{{{{{{{{{{{{{{{{í<<<<<<<<<<;<léééééémmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ghvu g b{{{{{{{{{{{<hl,éhjí hbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Ezt írta nektek Tünde. :D

Kép
Kép
tinu

Rájli,
épp a minap volr egy ilyen Kepes műsor, még biztos a neten is letölthető, csak sajna nem emlékszem, melyikc atorna volt, tán az egyes? Valaki?

Fibi,
az hogy van, h most adtad le a szakdogád és máris vizsgázol?? Minden elismerésem!! Én 2 hónapja leadtam, de még csak eredménye sincs (villámgyorsan javítják... :roll: ), de már beosztottak jövő szerdára szakzárni. :twisted:
Drukk minden érintettnek.

És kresz gartulákat köszi, tényleg jó érézs volt, de nem is volt ehéz, meg sokat is készültem rá. Szal mindig az a nehéz, amit az ember nem tud.. lásd, XX.sz. angol irodalom... :?
neet
neet

[quote="mamacka"][ írta:mamackasize=150]Kedves anyukák és csemeték![/size]
[color=darkblue]Fiatal iparművészként gyerekszobák meseszép kifestését vállalom!
Ha bizalmat kapok, kedves figuráimmal megtöltve, meséssé varázsolom gyermeke szobáját, segítek megvalósítani álmait elképzeléseit.
[/img]

ugye, ha ilyen igényetek van, akkor ránk gondoltok :wink: :D

itt tartok a visszaolvasással :roll:

Kép
Kép
zuzmo1

Rájli: az RTL Klubon volt, a Világfalu.

Kép
Kép
tinu

NÉGYES LETT A SZAKDOGÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM!!!!!
(Most kaptam a mélt.)
(mingyá csinálok egy tesót Eszternek.. csak apa jöjjön haza)

:D :D :D :D :D :D
8) 8) 8) 8) 8) 8)
:lol: :lol: :lol: :lol:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:D :D :D :D :D :D :D
fültőlfülig-neet
neet

[quote="votiv"]m írta:votivost olvasom a neten, hogy megrendezik az "Ajka legszebb ajka" versenyt :shock: :P :lol: :lol:
legközelebb meg majd Bugyi legszebb tangája lesz? :wink:

és Heréden milyen versenyt rendeznének? :oops: :lol:
Emlékszem, amikor még lánykoromban Győrbe jártam, a pályaudvaron mindig bemondták, hogy busz indul Ajkán át Herédre :shock: 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Még mindig csak itt tartok :oops:

Kép
Kép
zuzmo1

Zuz,
ne pironkodj én pl feladtam a visszaolvasást,de majd rajtad keresztük reagálok, légy alapos. :lol:

Votiv,
Bugyi, de hüjje vagy. :D :D :D
neet
neet

[quote="indianyo"] írta:indianyoÉs homokoztunk sokat-sokat meg köszönöm-tesséket játszottunk unásig (idead nekem valamit, én megköszönöm, ő vigyorog, én visszaadom és mondom: tessék, ő vigyorog. És ezt naaagyon sokszor :)

B-vel mi is mindig ezt csináltuk, és képzeld, megköszöni, ha adok valamit, és ha ad, azt mondja tessék. Erre az egyre vagyok büszke a "nevelésemben". Amúgy csőd vagyok........ :cry:
zuzmo1

"-Anyu, egyedül kakilok, te számítózzál!"
:oops: :lol: :oops:
neet
neet

A sárga szövegkiemelő tökjól lejön az üvegről vízzel. 8)
A fa komódról mivel?
neet
neet

Neet!
Gratula a Kresz-hez és a szakdolihoz! :D
sárga szövegkiemelő! Hű, hát a komódról még az ecetes lló sem viszi le! :roll:

Fibi!
:twisted: :twisted: anyukámnak meg egy bagyon ritka autoimmun bvetegsége van, és csak szegeden tudják kezelni, ott van ennek a betegségnek a professzora. Azt már nem is kell írnom, hogy tanárként 35 éven át fizette a tb-t, szinte soha nem volt táppénzem, most meg tejelhet, mert ha befektetik, több ezret kell naponta fizetnie. :twisted: :twisted:

Lindi! :D
Ákos koncertért irigy-irigy. Két éve voltam utoljára….

Bkrityó!
Boldogot Ákosnak! :D

Blaye!
Gyönyörűek vagytok! :D

Curse! Remélem, már jobb a kedved! :D

Akkor csütörtökön lesz tali???? HA nagyon meleg lesz, menjünk a Diószegire, ott nagy gesztenye fák vannak, jó kis hüsi.

És minden baba csodaszép! :D
zuzmo1

Zuz: miért kellene anyukádnak fizetnie? Ha csak Szegeden kezelik, akkor oda írnak neki beutalót és ingyér kezelik, nem? Én így vettem ki HÁ szavaiból.

Kép
Kép
tinu

Mennyien vagytok betegek, gyógyuljatok!

Mása!
:shock: :shock: :shock: :shock: Remélme, hamar elfeljetitek, és Orsidnak nem lett baja :cry:

Fibi!
Hogy sikerült a vizsga?

Indi!
Múltkor azért nem ugrottunk be, mert már elég késő volt, és bejelentés nélkül amúgy sem szeretünk sehova se betoppanni. De remélem, nem bántódtál meg!!!!!
Jöttök csütörtökön? Hoznál egy kötős kengurut bemutatásra? Nagyon gndokkozom rajta, mert Pannust most a régi kengurunkabn viszem, de az nem valami egészséges :?

Kép
Kép
zuzmo1

Tinu!
Azért, mert körzetileg nme oda tartozik. Viszont más meg nem nagyon ért ehhez a betegséghez, úgyhogy félrekezeltetni meg nem akarja magát :?

Itt már dörög az ég. Hát ezért volt ma B egy kis dúvad! :roll:

Tegnap is volt egy bébiszittyójelöltünk. Hihetetlen ez a B gyerek! Mindenkit szeret, aki vele foglalkozik :lol: Tök jó alany lenne gyakorló bölcsibe-oviba (mondjuk én is gyakorló oviba jártam, imádtam :lol: )

Kép
Kép
zuzmo1

Zuz: de csak akkor kell fizetni egy nem körzetes kórházban, ha nem oda szól a beutaló! Legalábbis aszonta a tévében HÁ, emlékeim szerint.

Neet: gratula a szakdolidhoz!!!!!

Kép
Kép
tinu

Indi: hm hát akkor nemtom :? legyen muszliny, vagy esetleg valaki okos a japó kultúrában esetleg???
cigány - tul.képpen ők nem elég érdekesek számomra

Tinu: köszi, meglesem a rtl honlapját.

Neet: HAJRÁ jön Eszci tesó!! :lol: :lol: Gratula!! Látod jó munkához idő kell!
kaki :)

én itt számítozok térdeleve, erre a gyerek háttal ráül a vádlimra 8)
és ma a második kaki is kemény lett :) jaj de szép nap ez a mai :)

Szrek: köszi a cdket mégegyszer a Kolompos nagyon bejött nekünk!!! Gyerek is úgy rázza magát rá, hogy meg kell zabálni !!

Rylie
rylie

Bkrityó :) Szülinapos Ákosod nagyon szép nagyfiú!! :D :D torták nagyon nyamik, ráadásul 4 is :D adóbevallás :evil: Vizsgáidhoz gratula és kitartást!!

Nuk :) Örülök, hogy a neurológián minden rendben volt! :D Réka nagyon aranyos az új cuccban :D

Fibi :) Zsolo műtétje és az eü. :evil: De minden okés már vele, ugye? Mon.-vizsga hogy sikerült??

Neet :) Gratula a kreszvizsgádhoz!! :D

Curse :) Akkor sok +++ Neked, hogy jobb kedved legyen!!

Mása :) Te jó ég!! :shock: De jó, hogy nem lett nagyobb baj! Sok-sok +++ Nektek!!!

Johi :) Fannika nagyon édes! :D és tényleg vagány! :wink: Persze, szívesen látunk Titeket!! :D

Votiv :) Isti és Liliróza nagyon édesek!! Tök jók a képek a csajodról, tényleg eszméletlen "arcai" vannak! :D :D

Zsugyu :) Gyerkőceid nagyon szépségesek, végre látunk róluk is képet! :D :D

Rylie :) De jó, hogy meggyógyultatok!!! :D És nagyon boldog névnapot!!!

Kép
Kép
denizsa

Egy tesóöleléses kép:
Kép
denizsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: