A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Chris: ha úgy érzed,megvárhatod a csütörtököt....egy sms nem a világ :wink: :lol:
vedresandi

Jaimee!
Ne is mond! Nagyon nem tudok tanulni. Nem tudok koncentrálni.

Kisvukot igazán elzavarhatnád. El tudom képzelni milyen látványos lehet. :?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Andi!
Nem hiszem, hogy tudok várni csütörtökig. :lol: Már én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mitől ilyan hosszú a ciklusom. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: És biztos, hogy ez a 17. dpo? Érezted a pét?

Á, ezt a rókát nem olyan könnyű lerázni. A csoki és a sós mogyoró viszont megnyugtatja a hullámzó gyomrot, így megelőzhető (olykor) a legrosszabb.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Chris: nagyon remélem,hogy holnap zebrás teszttel jössz reggel!! :wink:
vedresandi

Jaimme!
Nem szoktam érezni a pét. A görbe alapján annyi nem?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Andi!
Én is. Ha nem, akkor nem tudom mi van. Várjak még pár napot a teszttel? Tényleg lehet, hogy nem a 19. napon volt pém?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris:szerintem ha továbbra is fent marad a hőd,sztem érdemes tesztelni....ha leeseik,akkor nem.Ha holnap tesztelsz,az már akár jó is lehet.Ugye Dzsémi??? :wink: :lol:
vedresandi

Chris:megnéztem a görbédet.Én ugyan nem vagyok nagyon penge az értékelésben,de máskor nem lehetett PÉ-d,a hő alapján.
vedresandi

Chris: Ha nem érzed a pét, akkor én nem támaszkodnék 100%-ban a görbére, már csak óvatosságból sem....Nálam pl. úgy van, hogy amikor leesik a hő, utána kb. 4 nappal van a pé...

jaimee

Igen Andi!
Én is úgy látom. Leó is azt mondta, hogy ha nem esik le később a hő, akkor az az volt. Szerinte nagyon lapos a görbém. Nem tudom az mit jelenthet.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Egy biztos, ha a 17. dpon vagy, olyan babás vagy, hogy ihaj! :wink:

jaimee

Csatlakozom Dzsémihez (az előttem szólóhoz)....lapos görbe ide,lapos görbe oda :wink:
vedresandi

Jaimee!
Lehet, hogy nem vagyok 17 DPO-n. Volt már ilyen hosszú ciklusom. 2 hónapja. Akkor a 37. napon jött meg. Lehet, hogy most is az lesz. :? Ha holnap nem esik a hőm, akkor tesztelek. Ha esik,akkor nem.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Pandusnak meddig tarthat a vérvétel? Már nagyon izgulok. Drukkolok ezerrel. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: A ciklusok hossza változhat, de a dpo-id száma kb. állandó. Nekem 26 naposnál is és 35 naposnál is 13-14 nap. A hosszú ciklus persze mindenképpen jó jel. :wink: Drukkolok mint állat! :wink:

jaimee

Chris: asszem reggel 8 ra ment Pandus....ha jól tudom 1 óra alatt van meg az eredmény,és mire haza ér,lassan jönni fog :wink:
vedresandi

Köszi Jaimee! :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Kép
hanna30

Szia Hanna! Bővebben? :D

jaimee

Jaimee!

Mindenkinek ilyen édes zebrákat kívánok! :D
hanna30

Kép
hanna30

Hanna: Azt hittem Pandáról tudsz már valamit...

jaimee

Sziasztok Lányok,

Látom nem maradtamle Pandiról, már nagyon izgulok, hogy mi van vele. :lol:

Chris,

Szerintem is tesztelj, mert a 17. dpo az nagyon esélyes a babára. :D
+++++++++++++Energiák holnapra. :D

Tegnap megvolt a nagy sorsolás, amin természetesen nem minket húztak ki. Még este beszéltem az ismerősömmel, és holnap fél 1-re megyek az okmányirodába, és átíratom hozzá a gyereket, így körzetes lesz + beadom a fellebezést. :evil: :evil: :evil: :evil:
Nem fogom annyiba hagyni, az tuti.

Reggel voltam dokinál, vett mintát az előtejből, az egyik felét cytológiára küldte, a másikat az ÁNTSZ-hez. Azt mondta, hogy ez annyira kevés, hogy nem hiszi, hogy hormonprobléma okozná, lehet csak gyulladás. Adott beutalót vérvételre is, prolaktin. LH és FSD hormonokat néznek. Na ezen kiakadtam, mert jövő hét csütörtökre lesz csak eredmény, mert a laborból elvitték azt a gépet ami kell az elemzéshez, és fel kell küldeni Pestre a mintát. Onnan meg 1 hét amíg visszajön.Röhej :evil: :evil:
Amugy felajánlotta a doki, hogy végigkíséri ezt a hónapot uh-val, hogy érik a petesejt, meg utána a méhnyálkahártya állapotát nézi, progi szint, meg ami kell.
:lol:
Kedden kell mennem újra tüszőnézőbe, igaz az már a 14. nap lesz, de sajna ugye hétfő ünnep, akkor nem tudok menni.
Mire jó egy nőgyógyász a szomszédban!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Nagyon drukkolok neki és Chrisnek is!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hanna30

Jajjj Pandus gyere máááár!!!!!

Judy: én is beadnám a fellebbezést,remélem sikerül!!!
A dokid pedig elég böcsülettel figyel rád (úgy érzem),hogy végig kíséri ezt a ciklusod!REmélem sikeres lesz a vége!!!!
vedresandi

Judy: No, kíváncsi leszek az eredményekre, szerintem minden rendben lesz. :wink:

És akkor két külön suliba fognak járni a fiúk?? Az szép...Hátha hat a fellebbezés...

jaimee

Szia Andi,

Ő nem a saját dokim, ő anyukámék szomszédja, aki ismer engem pisis korom óta.
A sajátom sajna ez év végéig nem akar semmiféle vizsgálatot csinálni. Persze megértem, mert 1 év spontán próbálkozás után szoktak csak vizsgálódni. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Semmiképp nem fogom annyiba hagyni, ha kell elmegyek az atya úristenhez is. Elég nagy pofám van. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy! :lol:

Pandus???
hanna30

Judy: Nem mindenki várja ki ám az egy évet...Akkor nekünk csak augusztusban lenne apavizsgálat, talán szeptemberben HSG....stb....Ez a 30 felettiek előnye?? :D

jaimee

Sziasztok!
mi történt amíg nem voltam erre???
velem csak annyi, hogy elértem a nagy nehezen választott dokinőt, hívom utána a kórházat hogy bejelentkezzek, és 3 hétre előre kaptam időpontot, mert csak péntekenként rendel a doktornő.... :(

Kép
mercure

Mercure: Várjuk Pandát ezerrel...És Chris várhatóan holnap + tesztel...Kihagytam valamit???

jaimee

Jaimee,

Lehet, hogy nem várják ki, de azért azt sem hiszem, hogy a dokim egy hónap éles próbálkozás után bármiféle vizsgálatot csinált volna. :D

Egyébként apavizsgálatot mikortól érdemes csináltatni??
Olyan lehet, hogy 2 gyerek után rossz lesz apa mintája.?? Merthát ugye ahogy a példa is mutatja, eddig nem volt gond. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, a párom bejelentkezett andrológiára és fogadták minden előzmény nélkül... szóval bármikor el lehet menni... amúgy apáknál is történhet bármi, gyulladás ez az... szóval bármikor

Kép
mercure

Jaj, Judy, nem is rád értettem. :D Fél évig mindenki szokott várni, ha amúgy minden oké. Nálatok pedig nagy gáz nem lehet, ha már van két csodaszép gyerkőc.

Elvilega Apa eredménye változhat az évek alatt, de szerintem nem jellemző. Én fél év után csináltatnék, mert semmi az egész és megéri kizárni Apát. Mármint hogy ő bizti oké...Na, magyarból egyest kapnék.

jaimee

Kép

Szívem szerint Pandát is ráírtam volna :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi: Pandát lehagytad ám! :wink:

jaimee

Andi: Előző üzi sztornó! :oops:

jaimee

Jaimee, Mercure,

Akkor azt hiszem apát hanyagolom fél évig, amugyis elég nehezen viselné el, ha vele gond lenne. Inkább előszőr engem nyaggassanak az orvosok. Kell egy kis idő amíg majd apának beadagolom, hogy őt is meg kellene vizsgáltatni. :lol: :lol:

Pandi, ne csigázz már minket. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

hú milyen mákom van, hogy körözés előtt bejelentkeztem :D

Pandus mikorra igérte magát?

Kép
mercure

Judy: Persze, ráértek Apával. Nekünk azért volt fontos, mert apavizsg. nélkül nincs HSG. Én pedig már majd' megvesztem, hogy túllegyek rajta. :D

jaimee

Druszám: Téged látlak MSN-en,és jelezted felénk,hogy mostanában inkább olvasgatsz minket...ezért nem is írtalak volna rá :wink: :lol:
vedresandi

Sziasztok! Itt a szundika 8)

Kép
Kép
Kép
olik22

Judy:Elképesztő miket művelnek. Eredményes harcot kívánok a srácokért!!!

Jaimee: Nálunk is csak a 12. héten adják ki a kiskönyvet. Itt ez a rend :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Igen, már többen írták (Krisz is), hogy máshol is csak a 12. hét környékén van kiskönyv. Megnyugtató. Szóval mégsem furi a dokim...Vagy legalábbis csak ezért nem. :D

Egyébként meg mondom őszintén az SZTK-s terhesgondozáshoz semmi kedvem, szerintem begyűjtöm a 4 pecsétet, aztán viszlát. Elég rossz a híre. :?

jaimee

Köszi Olik, rajtam nem fog múlni. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!
Először is mindenkinek köszönöm a drukkokat :wink:
Hcg 190 beülti után 11.napon :lol: ez nagyon jó lehet ketten is vannak :roll: progi szintem mérhetetlen olyan magas. Június 8-án megyünk szívhangot nézni :lol:
Vendég

Gratukat majd csak szívhang után kérem :wink:
Vendég

Szia Drusza! :D tényleg én is ilyen lebukósfajta vagyok

Olik, hogy vagy???

Kép
mercure

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: