A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Pedig bemásoltam

Na most?

KépKép
bnesz.eva

mindegy :(

KépKép
bnesz.eva

http://www.tickerfactory.com/ezticker/t ... signer.php

ha ide eljutottál, utána bbccode teljesen ami a mezőben van, utána profilod, aláírás
Vendég

Köszi Boni, Athiz, azt hiszem sikerült :lol:

KépKép
bnesz.eva

gratula a tickeredhez! :lol:
Vendég

Köszönöm, megszenvedtem/tünk érte

csak ez a rohadt menzi ne lenne.

KépKép
bnesz.eva

Boni: Remélem jó lesz Róma és nem sokkal utána egy pozitív tesztnek örülhetsz.
Szilvaqueen: Nekem is fáj a hasam a peteérésnél, de legalább tudom, hogy van. :D
Gabi: Várom a holnapi ujjongást és a pouitív tesztet
Kati: szépek a képek, remélem jól éreztétek magatokat.

További szép napot mindenkinek, énn még búslakodok picit.

Évi

KépKép
bnesz.eva

Sziasztok!

Remélem elolvastam mindent, de a táblákból úgy is kiderül! Ha nem jól van valami akkor sikítson az illető! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

evi: grat az új tickerhez :D ne feledd: új hónap, új esély. ne búslakodj!

katica
katica30

Áfi! Megkaptad a privit? Mert én egyből válaszoltam! :roll:

Nagy drukk holnapra Babaimado, hogy minden oks legyen a vérvételen!

És szorítok Szirom neked is holnapra, kitartást!

Gaby! Ha már nem is lesz májusi babaeső, azért valamit fakíthatnál! ++++++++++++++++++++++++++++++++

Egyébként fel vagyok háborodva! Ennyi mikit! :twisted: :twisted:

Egri talihoz jegyzetelem, hogy kinek mikor jó, vagy nem jó! Aztán majd csak lesz valami! :wink:

Amúgy el vagyok foglalva ezerrel, meg apa még a gépet is szerelte, szereli, szerelni fogja! Szóval vagyok! :lol:

Kép
bettike
Eger

pannival, verával mi van? elvesztek???

katica
katica30

bettike: mi baja a gépnek? :roll: tönkre tetted? :lol:

katica
katica30

Ilyet feltételezni rólam? :lol:
Az alaplap hűtőjét vagy miét cserélte apjuk, meg növelte a vinyót! Meg újra tette a rendszert! Valami tavasz végi karbantartás! :lol:

Snufi, Kata és stb! (Először fel akartam sorolni mindenkit, de az túl hosszú! :lol: Azt megírnátok, hogy mely hétvégék jók (hű de magyaros)? Ahol a legtöbben leszünk, szerintem akkor lesz a tali! :lol:

Kép
bettike
Eger

Ja! Katica, Boni és Gaby! Pirospontot kaptok, hogy egyértelműen leírtátok a dátumokat! :lol:

Kép
bettike
Eger

bettike: coolert cserélt, értem. mekkora vinyót kaptál? ilyet sem hallottam, hogy tavasszal nagytakarítani kell a gépet! :lol: :lol: :lol:

katica
katica30

bettike: én piros pont helyett csokit kérek :lol: :lol: :lol: ha azon az egyetlen hétvégén lesz, amikor nem érek rá, le se fogod tudni tagadni, hogy azért, mert nem akarsz csokit adni nekem :lol: :lol: :lol:

katica
katica30

Sziasztok!
Bocs mindenkitől:
Bettike, hozzád lenne egy kérdésem: korábban olvastam, hogy N. P. a dokid. Azt szeretném megtudni, hogy hol van a magánrendelője (mikor rendel), rendel-e az SZTK-ban is, ill. még lenne kérdés, de ha neked jó, akkor inkább priviben... (dylkai@yahoo.de)
Köszönöm a segítséget!

És mindenkinek mielőbbi babásodást! :lol:

Dylkai

Kép
dylkai

Bettike
hidd el nem rajtam múlik, hogy megvédjem a topik becsületét :P :wink: és tényleg felhábító, hogy piri tarolt :twisted: köszi a piros pontot, több piros nekem már nem is kell 9 hónapig :lol:

Kép
gaby25

Bettike,
megkaptam a privid, köszönöm szépen!
Nagyon szívesen mennék is mert érdekesek a programok, és szomorú is leszek hogy lemaradok egy taliról, de a programok nagyrésze nagyon fárasztó nekem nagy hassal rekkenő hőségben. Ha nem lennék babás bevállalnám, de így maximum egy kertipartit, nektek meg kertetek nincs. Így minden valószínűség szerint lemaradok a dologról, nem tudok már most sem egész nap túrázni, júliusban még annyira se menne :( :cry: :(
Vendég

Sziasztok!

Kisírtam magam apa vállán, majdnem sírt ő is. Holnasp már biztos jobb lesz, és talán a június a mi hónapunk.

Remélem mindenkinél minden rendben.

Évi

KépKép
bnesz.eva

Nem akar valami szép helyen kertes házban lakó lány egy passzív vígasz-talit szervezni a pocakosoknak-kisbabásoknak?
Arra szívesen elmennék.
Vendég

Márhogy nem csak a pocakosoknak és kisbabásoknak!!! Csak ugye nekünk van szükségünk kíméletre és WCre minimum óránként :lol: de bárki jöhetne aki csak szimplán lusta az is! :wink:
Vendég

Áfi
anno Szirom ajánlotta, hogy hozzá is lehet menni, nem tudom él e még az ajánlat :wink:

Kép
gaby25

Bettike, én nem kaptam privit.

Áfi: pl. én (mint lusta)

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Hozzánk jöhettek, Áfi :wink:

Köszi a drukkokat mindenkinek, ránk fér :wink:

Bettike, én valahogy úgy kimaradtam a talitémából, hogy csak na. Mármint tudom, hogy tervben az egri tali, csak a részletekről semmit. Most akkor júliusi hétvégékre kell szavazni? És milyen programok lesznek? Minket szerintem érdekelne, ha épp nem akkor leszünk Balcsin. És hol lesz az alvászat?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Éva
nekem is volt olyan, hogy nagyon letörtem, és apával vígasztaltuk egymást, de megedződtem, ha lehet ezt mondani :? persze ha most megjön, szar lesz, mivel kezdem egyre jobban beleélni magam :?

Kép
gaby25

Akkor részemről megszavazva egy, az egri tali időpontjától különböző időpontban a Szirom rezidencián tartandó passzív vidám és kötetlen lusta, kismama és kisbabás (Erika, Melcsi és aki addig még megszül!!!) találkozó!!! ÉLJEN! Így én se maradok ki!
Kép
Vendég

Én is csatllakozhatok? :lol: :lol: :lol:

Melcsinek mennek a hiperdrukkok, meg Szerinek++++++++++++++

Sziromka holnapra drukk

Babimnak hipermegadrukkok!

Kispiskóta? kata? regész nap eltünve!
Vendég

GABYNAK REGGELRE!
Kép
Vendég

Én vagyok, csak egy kicsit szétcsúszva! Most értem haza! És nem is jött meg igazán! :cry:

Kép
kata05

Kata
akkor lehet mégis lesz ot zebra? :P :wink:

Boni
köszike a cuki zebrát, kinyomtatom és lepisilem reggel, így tuti zebrát pisilek Kép

Áfi
Sziromnál lustizós tali is érdekel :D

Kép
gaby25

Kata
ha csak pecsételsz, akkor javítsd a fertyt :wink:

Kép
gaby25

Gaby!

Írj reggel, hogy mizujs, izgulok érted, ha már másért nem is kell.

Jó éjt mindenkinek

KépKép
bnesz.eva

Húúúúúúúú Csajok, naggggyon drukkolok Nektek holnapra!!!!!! :wink:

snufi

Snufi
neked nem dolgod van most a hálóban??? :shock: :wink: :lol:

Kép
gaby25

Gaby: Uram még dolgozóban, túlórázik,.... De ha hazaér, elkapom, az fix! :wink: Kép

snufi

Boni, nem eltűnve csak szétcsúszva!

Egész nap mászkáltam (táppénz meg ilyenek...), a lábam egy elefántbébijéhez hasonlít úgy be van dagadva. Baromi melegem van, és most nagyon fáj a gyomrom vegyítve egy kis gyomorsavval!!! :(

Melcsi?????

Szerika már nem olvasod, de holnapra drukk, utána meg jó babázást!!!!

Gaby, holnap zebrát hozni!!!

kispiskóta

Sziasztok!!
Viola tegnap eltaknyált a jáccón a motorral, ledózerolta 1-2 helyen a fején a bőrt a beton :cry:
Kép
Ma kiesett a hintából, fejjel előrebukfencezett a homokozóból, rábukott a csúzdára homlokkal, többször eltanyált a semmiben....áááááááááááááááá teljesen kész vagyok! :cry: :shock: :cry:
Boginak levették a karjáról a gipszet, de se egy röntgen se semmi, csak megmozgatta a doki a kezét azt jóvan. :shock: :roll: Biztos röntgen szeme van.... Na mindegy ez van! És délután miért nyomott Bogi egy laza hisztit? Hogy márpedig ő most görkorizni akar :shock: :shock: (görkori közbe tört el a karja) Mondtam neki, hogy ha nem akar sírba rakni, akkor ezt most nagyon gyorsan szívja vissza.... :evil: Így inkább bicajozott... :wink: :D

SzErikának millió drukk holnapra!!!!!!!!!!!!!!!! Amúgy ,miért lesz neki császár, tudja valaki????

Gaby: Neked meg a tudod miért mennek a drukkok holnapra :D +++++++++++++++++
Meg mindenkinek :)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Körlevélbe kaptam ezt a viccet :lol:

> Menekül a csiga az erdőből. Találkozik a rókával.
> - Mi van csiga, belőttél, hogy így tepersz?
> - Á, dehogy. Itt az APEH, vagyonvizsgálat lesz.
> - Na és?
> - Hát nekem is saját házam van, az asszonynak is saját háza van, meg a
gyerekeknek is. Sürgősen le kell innen lépnünk.
> Elgondolkodik a róka, majd ő is futni kezd. Találkozik a gólyával. - Mi
van róka, hova futsz ilyen gyorsan?
> - Nem hallottad? Kiszállt az APEH az erdőbe, vagyonvizsgálatra.
> - És akkor mi van?
> - Hát nekem is drága bundám van, az asszonynak is, a gyerekeknek is.
Ezek minket azonnal lecsuknak.
> Több se kell a gólyának. Fogja a családot és elrepülnek Afrikába. A
pávián épp ejtőzik (építi a kubai típusú kommunizmust).
> Látván a gólyák érkezését, nem állja meg, hogy meg ne kérdezze:
> - Nem vagytok egy kicsit koraiak az idén, Te, gólya?
> - Sajnos el kellett gyorsan menekülnünk az erdőből, mert megszállta az
APEH-kommandó.
> - És?
> - Hát tudod, én évente fél évet vagyok külföldön, sőt, az egész család
fél évet van külföldön. Ezt én soha nem tudnám nekik megmagyarázni, hogy
miből telik nekem.
> - Tudod gólya, nekem fáintos lenne ott nálatok, Magyarországon.
> - ???
> - Nem elég, hogy csupasz a seggem, még vörös is. :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceni
jaj szegény Viola, peches napjai vannak :? :( olyan édes ezen a képen :)

Kép
gaby25

Szegény Ceni,..... ! Nyugodalmas jóccakát!

snufi

Dylkai! Írtam privit! :lol:

Snufi, Szirom! Nem maradtatok le a tali témáról! Még szinte semmit sem írtam, csak elkezdtem begyűjteni, hogy kinek melyik hétvége jó júliusban!

Áfinak ezt írtam:
Hát csak ötleteim vannak! Szívesen megmutatnám a város a város alatt elnevezésű pincerendszert! Vasárnapra gondoltam "kirándulás" szerűséget Szilvásváradra! Az azért jó, mert a rétre, aki akar az felsétál, aki kismami vagy lusta az kisvonattal fel tud menni!
A városon belül, hogy mi legyen nem tudom, attól függ, hogy ki mikor érne ide, meg szállás elfoglalás meg stb.! Estére tudok egy helyet vacsizni (bár se zene, meg se semmi, de egész olcsó a kaja és fini nagyon szerintem)!
Gondolom a vár is érdekes lenne, de azért az egy nagyobb séta!
Vagy van "városnéző" " kisvasút" azzal is jól el lehet tölteni az időt és az sem fárasztó!

Szirom! Mivel hatalmas nagy (33 négyzetméter) :lol: :lol: a lakásunk, ezért az alvászatot egyénileg kell megoldani, bár helyet szívesen segítek keresni, meg lefoglalni, meg minden!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok Lányok,

2,1, :shock: :lol:

Még egyben :D

Visszaolvastam a 4 oldalt a mai termést, de nemtok irni most sem mindenkinek, elfáradtam ma :(

Picit a mai napról:
Ma voltunk reggel NST-n, a babó nagyon ügyes volt és most nem volt semmi gond az eredményekkel, 10-es eredményt kaptunk :D . A dokim visszajött szabiról, abban maradtunk, ha addig nem jön a babó csütörtökön megyünk újra reggel NST-re és utána ASK magzatvízvizsgálat.... :shock:
aztán majd meglátjuk......
Remélem azért addig még meggondolja magát a babám és elindul magától.

A babás taliban én is benne vagyok, csak majd hagyjatok némi időt regenerálódni :lol: :wink:

Katica, szépek a képek :D Jó időtök volt.....

Gaby, drukkolok holnapra nagyon!!!!!!!

Bonikám drágám, sajnálom a rossz álmodat, amit Gaby írt, azt jelenti, ne aggódj. Örülök, hogy apa tudott jelentkezni és jól van.
:D

Robcsi, a védőnővel kapcsolatban teljesen egyetértünk. Nálunk is ugyanez van. Sokkal inkább kellene a szülésre, szoptatásra felkészítenie, meg a szülés utáni időszakra......

Snufi, abban az étteremben már én is voltam egyszer vállalati vacsin, nagyon puccos hely :D Apa nagyon kis aranyos :wink:

Ceni, Szerikának a szeme miatt lesz császár. Viola jól elintézte a gyönyörű kis pofikáját :( Nem is gondolná az ember a képekről, hogy két ilyen kis rosszcsont leányzód van :wink:

Mennem kell lányok pihizni már, de puszilok mindenkinek, ha bármi van, izzítom a drótot Boninál :wink:

Puszi és jó éjt.
Melcsi

Kép
melcsi6

Jó reggelt!

gaby????

ceni: szegény viola! :(

kata: még drukkolok++++

többieknek is mennek a drukkok++++

rólam:
álmos vagyok....

katica
katica30

Sziasztok
hő 37, és fél zebra :? azaz 1 csík, azaz - :? menzi még nincs, de szerintem ma megjön, szép fokozatosan csökkent a hőm, 37-nél már volt hogy megjött. Ez van, marad a lombik.
Rohanok, készülődök, el ne késsek a vizsgáról

Kép
gaby25

Hello Csajok!

Gaby: :( azért a lombikig még sikerülhet, van pár hónap esélyetek! :lol:

Melcsi: már nincs miből visszaszámolni! :lol:

Ceni: szegény Viola...de gyerekkoromban én is így néztem ki általában :lol: mondjuk, én inkább a térdeimet nyúztam...

Kata?

Snufi: mit is mondott a jósnő, április-május? :wink: Még pont jó lenne évfordulós ajándéknak egy pozitív teszt! :-D

Mára mennek a drukkok: Babaiminek, Purcnak, Sziromnak!!!!

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt Drágáim!

KAtám, kis huncut, nem is jött meg neked? beleegyezem abba, hogy előttem bebabásodj, azonnal pisilj egy pozitívat! :lol:

Gaby drága :cry: pedig annyira hittem benne! NAgy kalappal a vizsgához!

Babim hatalmas nagy ölelés megy Neked, lélekben veled vagyunk mindahányan vagyunk a topikban!

Ceni édes kicsi lányka! ölelés megy neki!

Melcsikém! látnád mennyiszer ránézek a telefonomra van e már valami! Úgy drukkolok! :lol:

Szerikának is hatalmas energiákat küldök a mai császárhoz!

kispiskóta lábakat felpócolni, pihenőüzemmódra kapcsolni!

Bettike nagyon tetszik a program!

Sziromka drukkolok a vizsgálathoz!

BAbancs milyen otthon kicsi Domival?

Szezso, zöldi , katica , szilva , szilbee, csikken, robcsi , eva, lilaliba,lili, áfi, monyóka, szilcsi meg mindenki akit kihagytam pussz
Vendég

sziasztok!

Gaby: sajnálom, annyira bíztam benne, hogy legalább neked sikerül, :cry:
Még mindig ++++++ szorítok
a barátnőméknek a lombik sikerült és egy csodálatos kisfiúk van

Ceniko: nagyon édes a kicsi

Melcsi: megy a drukk, nagyon szorítok

Szerika: Neked is megy a drukk

Kata: Mizujs? 1cn?

Elküldtem elemzésre a görbémet és megállapították, hogy túl magas az alaphőm, lehet, hogy pajzsmirigy túltengésem van. Szerintetek? Az befolyásolja a babásodást, úgy tudom...

Szép napot mindenkinek

(Gaby): Én még bízom a júniusban

KépKép
bnesz.eva

Ééés persze nekem is drukkol mindenki a mai UHhoz, nemsokára indulun Pécsre, majd jó sokára jövök, de Bonikának ma is küldök egy SMSt, és tudósít.
(((((((((((((((((((((((((Babaimi)))))))))))))))))))))))))))))))
Erikának a császárhoz szintén természetesen ezer drukk, nem lesz leányálom, de ma találkozhat a babájával!!! :D
Melcsi,
neked bele kell húzni alaposan ha egy napon akarsz szülni Erikával! :wink:
Katának és Gabynak még mindig nem folyik a vére!!! :D Én annak örülök aminek tudok, addig mindig van remény.
Enikő,
szegény Viola!!! Balesetes gyerekek :(
Katica,
szépek a képek nagyon!!! Majd beszélünk! :)
Vendég

Áfi drukk neked is! várom a sömöst! :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: