helyzetjelentek. lehuppantam a gép elé, most van egy kis időm.
Szóval az éjszakánk az brutál volt. Vikinek 39.5 volt a láza, hűtőfürdő, nurofen, kúp miegymás ellenére. Gyerekdoki kinn volt, pisit leadtam ma a Bethiben, az szerencsére negatív, magyarán hiába nem indokolja a torka ezt a nagy lázat mégiscsak az a hunyó.
Marci: ha belázasodik a gyerekdoki egyből a kh-ba küld minket, mert még újszülöttnek számít, olyan picike. Szerencsére ez sem következett be mindeddig, 37.5 volt popsiban, azaz levonva 37, ami a normál hő felső határa. Azóta meg ennyi sem votl még egyszer sem. Ellenben éjjel egy hunyásnyit sem aludtam szinte
Mára azért sokkal jobb lett a szitu szerencsére. Felhívta, az ügyeletet (gégészet) és rákérdeztem mi a francot tehetek még vele. Azt mondták, hogy 1-másfél percig tartsam az orrszívót mozdulatlanul (eddig mindig mozgattuk is) és a mélyről jövőt így jobban leszívja. Ja, és nyugodtan állítsam erősebbre a porszívó szívóerejét (tudom javasolni a Samsung gépét, tuti kis szerkezet, pedig nagy használatban volt nemegyszer). Na, így tényleg jött vmi az orrából. Úgyhogy nem szabad megijedni a technikától.
Az igazság az, hogy ilyen pici babám még nem volt náthás és ez a helyzet merőben új volt nekem. Mégiscsak más egy fél éves taknyoló, mint egy ilyen kis minimanó. Huh, de ezen is túlvagyunk talán. Legalábbis a nehezén, nagyon remélem.
Szóval így állunk.. gyógyulás útjára léptünk (REMÉLEM!!), de valami eszméletlen brutál iccaka volt.
Na mentem fürdetni férjjel.