A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

A mérleggel már én is szivesen megismerkednék Cyprus és titokban arra vágyom, hogy miattam ugorjon egyet a számláló a pultnál :lol:

Kép
cseka

Sziasztok csajok. Látom jól kiőletsizétek magatokat ma. Alíg győztem ovasni.
Ági28

Ági ez mit jelent: kiőletsizétek ????

Kép
cseka

Ezt én sem értem:) Egyébként szia Ági!
cyprus

Szóval cseka, nyugi! Előbb te állsz rá, aztán szép sorban mindenki, de tönkre ne tedd azt a mérleget mire mi sorrakerülünk!

Takargatja a hasát? Úristen az agyam eldobom. Én már alig várom, hogy legyen. Egyrészt azért, mert ugye akkor babás kleszek, másrészt meg majd nem kell behúzni a hasamat:)
cyprus

Ja, ,sok ilyen hülye van, de nem is kell vele foglalkozni mert ilyenek mindig lesznek és az élet szép, igaz Cseka? :lol: MindenOK, ugye? Hétfőn kell ugye hivatalosan tesztelned?
Na Cyprus, állhatsz eleget majd azon a mérlegen a fene enné meg azt a műszert :D Ne tudd meg mit hallgatok végig mindig. Pedig már megkértem Dévait, hogy "visszafelé" ne balhézzon velem, azt már megkaptam folyamatosan, mert épp a legkritikusabb 6-7. hónapban épp csak 3 kilót híztam. Az egy dolog, hogy előtte 15-t... :D Már csak röhögök rajta mert engem aztán tényleg nem érdekel, de Dévai mit acsarkodik emiatt.
Úgyhogy mindig előbb kérem a vérnyomásmérést, aztán a mérlegelést :D
MOndjuk az a nagy lórúgás hormon is rátesz a hízásra, mondtam is neki. Hogy azért vegye már számításba, hogy teletöm hormonokkal előtte+12 hétig egy halom Utro+Duphaston, ráadásul nekem plusz 4*2 Utrot kellett adagolnom a 16. hétig. De hiába beszélek neki, nem hisz nekem, csak veszekszik :lol:
Mondtam, majd meglátjátok :wink:
beber

Nem is tudom mit akartam írni. Biztos a kibeszéltétek akart lenni! :-)

Hát igen undok egy mérleg. Kétszer álltam én is rajta. Fúj,és többet mutat, mint az otthonim!
Ági28

Hú, én már hallottam őt veszekedni valakivel emiatt! Pedig a lány állította, hogy ő csak light kolbászt eszik! Dévai majdnem eldobta az agyát, Ágikáék meg mondták, hoyg olyan nincs, hoyg light kolbász.:) Utána még nekem is mondta, hogy hogy lehet egy nő ilyen meg ilyen. :)
cyprus

Én elhatároztam, hogy az otthoni mérleget fogom használni és figyelembe venni, mert Dévaihoz az ember soxor este megy, és akkor már ugye nem éhgyomorral és meztelenül áll rá a mérlegre. Szóval engemnem fog felidegesíteni, ha az ő mérlegük többet mutat:)
cyprus

Hát igen, de sajnos Dévai csak az ő mérlegükre hagyatkozik!
Ági28

Sziasztok!
Éppen csak beköszönök, hogy el ne felejtsetek, mert ki sem látszom a munkából, de azért olvasgatok persze, annyira nem vagyok sztahanovista, hehe.
Nagyon jó, hogy beber itt van megint, és hogy a hormonok belőle is kihozták a grafomániát, imádom olvasni!
Mindenkinek további szép napot, az illetékeseknek pedig megfelelő mennyiségű csíkot!
f.
Kép
február

Február ne dolgozz annyit, az árt! :-)
Ági28

Szia Február!

Én már hiányoltalak ám:)

Lányok én lassan megyek, mert még dolgom van és így nem haladok, ha közben a válaszokat nézem. Holnap jövök. puszi
cyprus

Beber: nekem szerdán kéne tesztelnem hivatalosan, de lehet, hogy előtte is megteszem mondjuk a hétvégén. De a hasam még mindig nagyon feszül, úgyhogy reménykedem baromira :lol:

Kép
cseka

szia Cyprus

szia Február!

Kép
cseka

Hát én mindig ilyen kisregényt írok :roll: Otthoni mérleget elfelejthetitek :lol: Nem én voltam a "lájtkolbászos" esküszöm!!! Én igazit eszem! Ráadásul azt méglehet is enni, cak aza fránya szánhidrát! Hát én simán tudom, mitől híztam meg, persze nem csak a hormonok, neki is mondtam. Jégkrémre csipsz, ,csipszre csoki, csokira pizza. Az elején ez volt, mert a gyomrom csak így tudtam karbantartani. Na mikor megmondtam ezt, még jobban kiakadt. De jókat röhögünk együtt, már ő is csak azt csinálja és megmondta a férjemnek, hogy ne adjon nekem enni valamint hadd neveljen ő egy kicsit mert úúgy látszik mindig az enyém az utolsó szó :lol: Jó buli vele a terhesgondozás. Régen a campari dzsúzokért fizettem ki ennyi pénzt, hogy szórakozzak, most a Dévainak :lol:
beber

Végül is ő is megszédít nem?
Ági28

Szia Cyprus, kár, hogy mész.
Igyekszem visszafogni magam én is mert megtöltök egy oldalt.
Még jó, hogy reménykedsz Cseka, azért csináljuk, nem? Illetve csináljátok, mindig többesben beszélek.
Hú, akkor már csak kettőt kell aludni és kiderül? Egyébként mikor kellett volna megjönnie rendesen?
beber

A campari megszédít, ahogy emlékszem...De 9 hónapja nem ismerem ezt az érzést :lol: Dévai bácsi nem szédít meg, de legalább jókedvem lesz tőle is ha túljutunk a súlykérdésen.
beber

Beber viszont nekem el kell köszönnöm, mert megyek hazafelé. Vagyis az üzletbe megyünk! Úgyhogy jók legyetek!
Ági28

Kedden kellett volna megjönnie, de szerencsére semmi jele...

Kép
cseka

szia Ági

Kép
cseka

Ó, szia Ági! Épp most tojt be a mosógépünk tele fehér ruhákkal és amúgy is épp arra van most pénz, hogy holnap vegyünk egy mosógépet! A fene egye meg. Kerregés, füstszag, kafa! Annyira bátor voltam, hogy kikapcsoltam és kkiszaladtam, nehogy megrázzon az áram :roll: Na megyek, kipakolom a tonna ruhát a fürdőkádba, szegény férjemnek kell majd kiöblítenie őket...
beber

Sziasztok!

A doki juli 20-tol lesz szabin ezt ö mondta mert kérdeztem tőle,azt nem tudom hogy meddig de ugy emlékszem 3 hétre szokott elmenni.

Cyprus sosem csinálja meg a rákszürést a kenettel mert elöbb a kenetet ha ott minden rendben akkor a rákszürést mert elvileg ha van valami a kenetben bekavarhat a rákszürés eredményében.

Beber ilyen korházi nyafogos kismamákrol én is tudnék mesélni,irhatnék egy regényt is.

Ez az arabcsjszi se volt semmi,én is hánytam az elején (a 20-ik hétig)folyamatosan semmit nem kivántam még a viztöl is de azért legyürtem mindig egy kis kaját az egy dolog hogy rögtön a duplája jött ki utánna.Egyfolytában a wc-ét öleltem.Ráadásul véreztem is ugyancsak a 20-ik hétig.Ezért is voltam korházban egyszer.Az jo volt mert ugye kaptam az infulziot meg mindent aztán ugy tünt hogy csilapodnak a rosszuléteim már csak napi 2x3 szor hánytam és mondták hogy akkor majd most a vérzésem is el áll,igy Karácsony elött 23-án kikönyörögtem magam a korházbol hogy itthon legyek mivel akkor már csak reggel voltam rosszul,aztán hazajöttem és 24-ikén ujra kezdődőtt az egésznapos hányás.Na de a korházban én is taliztam ilyen kismamákkal akik egyfolytában panaszkodtak meg ugye feküdniük kellett és állandoan kint logtak a folyoson.Aztán januárban a doki megint visszaküldött a korházban mert a vérzés melett talált a baloldali petefészkemben egy 10 cm valamit és nem tudták hogy ciszta ,méhenkivüli vagy daganat.Össze vissza vizsgáltak és az összes doki tanácstalan volt,aztán felvetették hogy megmütenek de nem hagytam.Na a lényeg hogy akkkor is találkoztam olyan kismamákkal hogy csak lestem.Volt egy csaj elvileg pappirja volt arrol hogy nem lehet gyereke aztán egyszer csak terhes maradt .Vérezgetet és azért volt bent de hát az sem evett semmit.Kiwit -kefirrel ezt reggelire,ebédre corpovic kekszet kent meg vékonyan margarinnal,azt hittük nincs kenyere monduk hogy adunk neki szivesen erre közölte hogy nem kér mert igy legalább nincs büntudata hogy eszik.Mondtuk neki hogy nincs is hasa tök lapos pedig már 16 hetes volt,erre közölte hogy de hogy nincs elötte még tornázott sokkal laposabb volt.Hát komolyan köppni nyelni nem tudtunk.Szóval tudnék mesélni ilyen kismamákrol.De már megint jo hosszu lettem.

Kép
póci

Póci, nem találkoztunk akkor a kórházban, mert én is dec. 14-től január 4-ig voltam benn. Bár én ilyen esetre mint a tied nem emlékszem, csak a vérzősök és egyéb "problémás terhesek" egy kórteremben szoktak lenni. Illetve te nem a Dévaihoz jársz, ,igaz? Most esett le, mert akkor te nem is a Jánosban voltál, én ott.
beber

Beber
a Dévaihoz járok én is és a Jánosban voltam.
Elöszőr dec,11-től karácsonyig de akkor a másodikon voltam mert mikor felvettek nem volt az elsőn hely és szerintem azért nem taliztunk,másodszor meg január 5-től akkor már az elsőn voltam az 5-ös korteremben de akkor te már ezekszerint hazamentél.

Kép
póci

Ja! Akkor majdnem ismerjük egymást :) igen én az elsőn kezdtek és karácsony előtt költöztem fel a 2.ra.
beber

Sziasztok!!!

Elnézést, hogy csak olvasó üzemmódban vagyok. Igyekszem összekapni magam, és írni is nektek!:-) Öllellek mindannyiotokat és szorítok a kétcsíkos tesztekért!!!:-) Amúgy velem majdm minden OK. csak hétfőtől barnázgatok, de fogalmam sincs, hgy miért, mert mközép időben vagyok. Ez van....

Nóczi, csíkos csillagot is lehet kapni?.-)))))

Vigyázzatok magatokra!!!! ...és tessék csak regényeket írni, annyira jók ( ;-) )
modrooka

Sziasztok! Én is ma reggel kicsit elkezdetm ismét vérezgetni. A vudus bácsi azt mondta, hogy kicst felfáztam és valószÍnű attól, de megdícsért, hogy milyen szépen erősődik a méhem, meg az izomzata! :-)
Ági28

Én meg vettem egy mosógépet, ,bekrepált a régi tegnap, a legjobbkor mit ne mondjak :(
Helló Ági! azért sztem nem kellene vérezgetned, ha felfázik az ember nem vérezget, legalábbis sztem az nem OK ha vérezgetsz "csak úgy". Vagy nem tudom, hogy ez "normális probléma"-e nálad.
beber

Végül is nem vérezgetés, hanem barnázgatás, lehet, hogy félidőben vagyok. Vagy még nem állt helyre teljesen a szervezetme.
Ági28

Na, jól van akkor.
Nagy nyugiban vagytok lányok, akkor én meg megyek és befűszerezem a csülköt, holnap megcsinálom pékné módra.
beber

Sziasztok!

Túl vagyok a punkción.

8- sejtet szívtak le de csak hármat szúrtak meg (ICSI) a többi nem volt elég érett. Holnap kell telefonálnom addig akkor ki derül, hogy még tudtak e többet megszúrni. Eléggé fáj a hasam és totál ingerült vagyok. Hát ennyi remélem lesz mit visszaültetni
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
gizmixxx

Feküdj le Gizmix és holnap lécci jelezd mi van! 1 épp elég lesz, nyugi. nekem is tízet szívtak le és 3 maradt visszaültethető. Ezért jó, ha ilyen sokat leszívnak, mert nagy a "veszteség". Úgyhogy mostmár pihi legyen!
beber

Sziasztok!Látom mindenki lustizik :) Semmi baj,én is ezt tenném,ha nem kellett volna ma bejönnöm dolgozni :(

Gizmixxx!Én is tegnap voltam a dokibácsinál (no meg szerdán is) és van egy olyan megérzésem,hogy találkoztunk.Nem neked írtam alá tanúként szerdán???
Remélem ma jó híreket kapsz.
hanyatka

Nekem tegnap kiderült,hogy nem reagálok valami jól a Clostira így Merional szurit írt fel mára és holnapra.Hétfőn reggel mennem kell újra.A mai adagot az ügyeleten adattam be,mert erre kértek,az allergiás tünet kiszűrése miatt.
Ezzel kapcsolatosan lenne egy kérdésem,hátha okosabbak vagytok nálam :) a papíromra a doki azt írta rá,hogy 1/2 ml kell beadni,viszont az oldóanyag 1 ml-es.Az ügyeleten a nő felszívta az összes oldóanyagot,majd bele a merional porba,feloldás után visszaszívta a fecskendőbe majd a felét kinyomta,hogy 1/2 ml maradjon.De sztem ebben az esetben a merional hatóanyaga is a felére csökkent.Nemcsak az oldóanyag felét kellett volna kinyomni majd úgy bele a porba? Vagy jól csinálta???Remélem sikerült érthetően megfogalmaznom és tudtok segíteni.
hanyatka

Jó reggelt!

Szerintem jól csinálta, Hanyatka! :D Ha a doki 1/2-et írt rá, az pont azt jelenti, hogy maga a hatóanyag legyen fél ampulla mennyiségű. Tehát jól csinálta a nőci, hogy miután feloldotta, a felét kinyomta! Nem az oldószer ampulláját kell alapul venni, hanem a másikat.
Amúgy hogy érzed magad? Nekem a Clostitól (vagy valamitől) iszonyú hőhullámaim voltak :? éjszakánként úsztam a verejtékben... Más hál Istennek nem volt. :D A legtöbben viszont szerintem semmiféle mellékhatást nem éreznek...
noczi

Sziasztok!

Dévaival beszéltem a tegnapi három még mindig három :lol: :lol: :lol:
Azt mondta a Dévai mit aggódom úgyis hármat lehet csak visszaültetni. Mondtam, hogy csak kibírja mind a három hétfőig. Azt válaszota, majd szólunk nekik. :lol: :lol: :lol:

Hanyatka!

Igen én tanúztattam az altatós papíromat!!!!!!!!!!!!!!!! Én is merionaloztam!

Az ICSI-vel nagyobb az esélyem, mint az IVF-fel :?: :?: :?: :?: :?:
gizmixxx

Remek, Gizmixxx! Ha Dévai szigorúan rájuk szól, akkor biztos kibírják hétfőig! :D Nem lesz már választásuk! :lol:
noczi

máS választásuk... én s aztán írok hülyeségeket...

Hát ha a párod kevés vagy nem elég jó minőségű anyagot szolgáltat, akkor igen, nagyobb az esély az ICSI-vel! Mármint a megtermékenyülésre, nem arra, hogy meg is maradnak... (Szerintem...)
noczi

Noczi!
Köszi a segítséget,akkor megnyugodtam és holnap reggel is így adja majd be a párom.
Én a clostitól nem éreztem semmit,igaz csak 3 napig szedtem,reggel-este 1-1.Mellette csak folsavat szedtem és most a merional +folsav. Remélem hétfőre szép nagy tüszőim lesznek :)
hanyatka

Gizmixxx!
Akkor már neked is beugrott,hogy én vagyok a szőke lány akivel tegnap az inszemről meg a leszívásról beszéltél ? :)
De jó,hogy már téged is ismerlek :)

Szorítok nektek,hogy kibírják a hétfőt.
hanyatka

Hanyatka!

De jó, hogy most már be tudlak azonosítani. Érdekes, hogy annyi ember közül hozzád mentem oda. De akkor mi szerdán is taliztunk ügye?????
gizmixxx

Ági!

Merre vagy????
gizmixxx

Igen,Gizmixxx,szerdán is taliztunk.Meghívtalak egy kávéra :)))
hanyatka

Jól emléxem?
hanyatka

Hanyatka!

Igen!
gizmixxx

Modrooka! :D Csíkos csillagot??? Na, figyi, majd ha tesztelsz egy kétcsíkosat, akkor becsíkozlak! Úgyhogy tessék igyekezni! :D
noczi

Szaisztok a régiek emlékeznek még valszeg rám, régern mindennapos látogató voltam ezen a fórumon.

Pócinak szeretném írni, hogy ÍRTÓRA örülök a kis Róbertnek, és hogy már mindjárt itt a nagy ismerkedés ideje!!!!!!!!!! Amíg írogattam ide, nagyon hiányolatalak kedves Póci, és úgy megörülte, amikor erre tévedtem, és megláttam a jó híredet.

Egyébként kitartás mindenkinek, adjon erőt, hogy nekünk is sikerült 1,5 év Dévaihoz járás után a kisbabánk, március 27-én szültem meg a kislányunkat, aki szép nagy Dévais baba lett, 3950 grammal és 57 cm-rel született. sajnos nem Dévainál szültem, de ennek ellenére teljesen meg voltam elégedve a Jánossal.

Puszillak Benneteket!!!

Ui Pócinak: Zsolnay dokit kérd helyettesítőnek, nagyon-nagyon meg voltam vele elégedve!!!!
lkt

Kedves Ikt!
Gratulálok a babához! Jó egészséget, és sok boldogságot!
Én is Dévai doktor úrhoz járok gondozásra, két kislánnyal, még 7 hét van hátra.
Sajnos, semmit sem tudok a János kórházról, nagyon kíváncsi lennék a tapsztalataidra. Ha van időd a baba mellett, kérlek, írj.

Mindenkinek sok erőt és kitartást kívánok!!!
szikra

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: