A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Pusszantalak benneteket!

Tegnap nem tudtam jönni, rendetlenkedett a net. :evil:

Szerika, melcsi: nagyon szorítok értetek!!! (((((((()))))))) :D

üdv bnesz.eva és ajsa! :D

lili: Itt az ideje, hogy dokit válts! A fene vinné el a barnázgatást! És persze a menstruációt is (nem kell sok időre, csak kb. 9 hónapra) (((((Virtuális ölelés))))) :wink:

liba: Remélem, hogy már kezd megoldódni köztetek a helyzet!

szezso: kár, hogy nem jössz, most akkor nekünk kell megenni a buborékos boci csokit? :wink:

Én isz szeretnék jósnőhöz menji. Csak nem merek... :oops: 8)
Képzeljétek, vettünk bicikjit, egyet nekem és egyet apának. Hétfőn megyünk érte, addig rászerelik az extrákat. Juuujjj, már alig várom. Nagyon hiányzik már a kerekezés. :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Boni: ne máááárrrr.... Nem ér pesszimistának lenni.

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Bettike: nekem (vagy nekünk) jó lenne a júl. bármelyik hétvégéje :D

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok!

De jó, akkor már 4-en vagyunk valamelyik hétvégére! Alakul a dolog! Ja, gondolom Lilaliba ha te/ti is jössz/jöttök, akkor már 5-en! Szupi! :lol:

Boni! Nem ér! :twisted:

Szezso! De jó neked, ismét UH! :lol: :lol: Beírtam!

Lili! :twisted: És a dokid úgy gondolta ennyivel el van intézve? :roll: Ezt nem hiszem el! :shock:

Kép
bettike
Eger

(((((((((((((((((((Lili)))))))))))))))))))))))))))))

(((((((((((((((((((Bonika))))))))))))))))))))))))

Kata, nem is értem, hogy lehetett - a teszt, remélem csak a teszt nem volt jó.

Lili, a dokid egyébként milyen, mármint elégedett vagy vele? Ha már volt ilyen, szerintem az a minimum, hogy megtámogatja a babamaradást..... :evil:

Szilvaq, már én is alig várom, hogy megszüljek és rendbe jöjjek és bringázhassak. :wink:

Lányok, holnap 10:30-ra megyek NST-re, ha rossz az eredmény, bent tartanak egyből, ha nem jövök kb. 1 körül. Szorítsatok nekem lszi!!!!!!!!

Mindenkinek megy a drukk és puszi.
Melcsi

Kép
melcsi6

Boni: ne már!!! :evil:

Szia Szilva! :lol: Most úgy megkívántam a bubis csokit! :lol: Holnap veszek...

Bettike: igen tök jó, hogy már UH lesz, ezért jó a rövid ciklus :lol: megjön, aztán mire észbe kapok, már tüszőket nézünk :lol:

Ja, most néztem a Ferty-n, 12 hónap alatt durván 14 ciklust produkáltam :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Melcsike: szorítás megy :) nem lesz gond, max tényleg bejön a vasárnap :wink: Puszi!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztook Csajok!

Bonikó: ne már, lécci, lécci, hadd legyünk együtt boldogok, hogy nem jön meg. Nagyon szorítok neked
Szilvaqueen: én is féltem az elején, de nem kell, jó lesdz meglátod, bátorság!!!

Mindenkinek jó éjt.

Évi
bnesz.eva

KépKép
charlott

Melcsi, nagyon szorítok, hogy minden oks legyen.

Szerika, neked is sok drukk a keddhez, azt én is meg akartam kérdezni, mint Szirom, hogy esetleg miért nem várjátok meg, míg magától beindul a folyamat? van más ok is a szemeden kívül?

Szirom, de jó, hogy MIksa jobban van, mennek a drukkok a jövő héthez, ne aggódj semmi gond nem lesz.

Boni, ezt nem hiszem el, én még bízok és remélek :roll:

Lili, szerintem ezt a doki sem gondolta komolyan. Én azért nem értem ezt a fajta hozzáállását, mert basszus, ő szolgáltat, az lenne az érdeke, hogy minél több betege legyen, erre mivan.... Vagy ezeknek nem kell a pénz? Gondolom magánba jársz. Azonnal válts dokit, szerintem. Mert ha az első eset lenne, azt mondom ok, bármi lehetett, de így...

Jóslásban, horoszkópban nem hiszek, úgyhogy ahhoz a témához nem tudok hozzászólni.

Csajok, ki meddig szedte/ fogja szedni a magnéziumot? Most még mindeképpen szedem, mert keményedek rendszeresen, de nem tudom mikor hagyjam abba esetleg.... azt is a 34-36. hét körül, amikor elkezdem a málnalevél teát?

Purc

Kép

Kép
purc

Gyors elolvastam a termést, sziasztok.

Lili: jó döntés a dokiváltás!

Szerika: a névnapomon fogsz szülni!!!!! :lol: Gondolok Rátok majd!

Boni: én még reménykedek, jó?

Szép álmokat!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!
Tudnátok segíteni, :mit jelent a barnázás? Valahol mintha láttam volna itt a babaneten (talán pont a fogamzás topicban), hogy egy kupacba össze vannak gyűjtve a hasznos linkek- köztük abaránázás- de nem tudom hol.
Köszönöm
Vendég

Hali!

Melcsi, lélekben veled!

charlotte, nem tudom megnyitni z ablakot, vagyis semmi nincs rajta! Próbáld meg még1*!

Ajsa, sok mindent jelenthet, a babától a mensiig! Attól függ hol tartasz milyen a mennyiség...............!!

Snufi, holnapra jó romantikázást! :wink:

Bettike, én még nem tudom az Egri talira ráérek- e!

Boni, csak is optimistán (na ezt pont én mondom) !

Hőm 37,2 mensi sehun, eddig! :wink:
kata05

sziasztok
befűtöttek :lol:
Kép
mondjuk ez szerintem annak is köszönhető, hogy 4 óra alvás után mértem :lol: mindjárt bújok is vissza alukálni

BONIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
na ne már, ne legyünk pesszimisták, tudod hogy a barnázás babásan is lehet. Én még nem adom fel :wink:

Melcsi
naná hogy szorítunk ++++++++++++++++++++++++

Ajsa
hát a barnázás több mindent is jelenthet. HA menzesz előtt barnázol mindig, akkor az progihiány lehet, ha peteérés után 1 héttel barnázol kicsit és abbamarad, akkor beágyazódás lehet :P és itt több babás is a menzesz idején barnázott kicsit.

Charlott
nem jelenik meg így a görbéd

Kép
gaby25

Csajok!
Hétvégén nem leszek. Drukk mindenkinek!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kata! Gaby!
Csak így tovább! :wink:
Küldök még nektek hőt, hogy kitartson... 8) Kép
:lol:
szilbee

Gaby: ez nagyon jó :lol: életemben nem mértem még 37,2-nél többet, de azt is akkor, amikor beteg voltam :lol:

Kata: miért nem érsz rá az egri talikor? Azt nem mondhatod, hogy férjhez mész, mert már 2x megtetted, más ürügyet kell keresni... :lol:
A hőd jó, még gyűjtögesd a DPO-kat a pozitív teszthez :wink:

Ajsa: azon kívül, amit Gaby írt a barnázásról :arrow: ha mensi előtt 1-2 nap barnázol csak az nem gond, de ha több napon át, az igen :arrow: progihiányra utal(hat)

Rólam: úgy ébredtem, mint a mosott sz@r...pedig ma megyünk shoppingolni a barátnőmmel...összevissza álmodtam mindent, fáradt vagyok, és nyűgös, lehet, még sírni is fogok...

SzezsoKép
KépKép
szezso

:lol: :lol: :lol: emilcímt csinált a sz@r-ból :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kata!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ugye, aki körörmpörköltöt kíván, tejfölös lencse főzelékkel! :wink: :wink: :wink:

Szezso, ürügy nekem fog segíteni!!! 8)

kispiskóta

Kispiskóta: na, jó ez elfogadható ürügy :lol: (én beszélek, aztán én sem fogok menni...)

SzezsoKép
KépKép
szezso

:lol: :lol: :lol: No persze, ha szeretne kikapcsolódásképp mehet, lehet, hogy Marci baba addigra kikészíti az idegeit!!! :lol: :lol: :lol:

kispiskóta

Sziasztok!
Köszönöm a választ! Nem szoktam mensi előtt barnázni sosem. Jövő hét szerdán kellene megjönnie. ( De nekem nem túl pontos, 32-34 napos szokott lenni)És éppen hogy csak 1-2 pötty volt tegnap. Mégegyszer köszönöm a választ!
Vendég

Sziasztok!

Boniko!

Mizujs?
bnesz.eva

Sziasztok!!

Melcsinek, Szerikának millió drukk :wink:

Boni, Neked is én sem adnám még fel :wink:

Gaby: Csak ennyit "mondok": :D :D

Purc: A magnézium mehet a 36. hétig (mennyit szedsz belőle amúgy naponta????), málnalevéltea pedig napi 1 bögrével, a 32-33. héttől :wink:

Mindenkinek pusza,a héten nagyon el voltam havazva ezért nem jelentkeztem! Remélem jól vagytok!!! Nálunk minden okés, kedden megyek UH-ra!
Pusza

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Gaby!

Én is mindig barnázok menzi előtt, ez baj?
bnesz.eva

bnesz.eva, boniko nincs gépnél, mert hazautaztak az édesanyjához. Majd holnap jön csak!

Ma reggel párom fényképezett egy 32 hetes Marci lakot :lol: (csíkokat nem figyelni, nem én tehetek róla hanem Marci, amiért 32 hetes pocakban 34 hetes méretekkel csücsül): Kép

kispiskóta

Zsú
szép "kis" Marci lak :D Gondolom akkor UH szerint fog kibújni :wink:

eva
hát Szezso kijavított :P (köszi Szezso :D ), szóval ha csak 1-2 nap, akkor nem ban :wink: ha sokáig, az baj

Szezso
de jó, én úgy shoppingolnék :D előtte elmegyek bankot rabolni :lol: én is mosott szar vagyok, visszafeküdtem, de sokat csak forgolódtam, nem tudtam visszaaludni egy darabig. lehet még visszadőlök :lol:

Ceniko
csak ennyit mondasz??? :shock:

csajok, szerintetek, nem azért lett magasabb, mert csak 4 órát aludtam??? :shock: amúgy lehet maradt volna 37,2 :P

Kép
gaby25

Na mi van??? senki nincs otthon vagy mindenki alszik??? :lol:

Kép
gaby25

Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni. Mára egykicsit erősödött a barnázás. Elképzelhető, ha kiszámolom, hogy mostanság ágyazódhat be (2 napja még negatív volt a tesztem). Most lehet, hogy a beágyazódás miatt van ez a barnázás (jövő héten szerdán kellene megjönnie) vagy pedig vetélés jele? Vagy méhen kívüli? Sohasem szoktam barnázni. És ilyenkor mikor kell orvoshoz menni? Várjak még vele? Teszteljek? Ti mit tennétek a helyemben?
Nagoyn szépen köszönöm előre is. Teljesen be vagyok ijedve.
Vendég

Sziasztok!

Én nem alszok!
Háttérből szorítok mindenkinek!

(Babi nagyon sajnálom!)

Gaby neked drukk és persze Katának is.

Várjuk az újszülötteket!!!!!!!!!

Kép
klarissza32

Ijsa
beágyazódás után 3 nappal mutatja ki az érzékenyebb teszt a terhességet, végülis már pár napja barnázol :roll: háát, mondjuk holnap teszt? :roll: de én még talán várnék picit

klarissza
köszi a drukkot, elraktároztam :)

Kép
gaby25

Ajsa,
jövő hét szerdán kéne megjönnie, és 2 nappal ezelőtt te teszteltél??? Miért? Én kivárnám a jövő hét szerdát, ha addig nem jön meg, akkor tesztelnék. A méhenkívülinek ebben a korban nincs tünete, és olyan ritka hogy nem aggódnék felőle, és minden más is később fog kiderülni.
Vendég

Szia Gaby!
Köszönöm a tanácsot. Ki kellene bírni holnapig, de jobb lenne hétfőig a tesztelést. De a barnázás akkor nem vetélést jelent feltétlen? Tehát lehetséges, hogy a beágyazódással jár? Én úgy tudtam, hogy az olyan vetélést, ami még cikluson belül van, azt észre sem veszik a nők általában, csak max. abból, hogy a szokásostól erősebb a mensijük. Nem tudtok valami oldalt, ahol találok erről infókat?
Egyébként nagyon drukkolok neked, ha jól veszem, te is a napokban fogsz tesztelni.
Vendég

Áfonya, igazad van. Azért teszteltem, mert nem vagyok normááállliiiissss.
De egyébkén logikus magyarázotot is tudok adni: olyan tüneteim voltak, mint az első gyerekemnél. És akkor előbb estem teherbe, mint a klasszikus számítás szerinti peteérés, az Uh-n idősebbnek nézték a babát (6.het), mint a peteérés időpontja. Amikor UH-ra mentünk, akkor elvileg , ha peteéréstől számítjuk, max 2-3 három hetes lehetett a baba. De ott azt mondták, 6 hetes (amit azóta sem értek, mert 6héttel azelőtt pont menstruáltam). Szóval, igaz az, hogy bármikor teherbe lehet esni, nem csak peteéréskor. Nekem sikerült. Gondoltam, hátha most is..
Vendég

Zsú: Mekkora pocak :) Nagyon széééép!

Gaby: Szted? :D ++++++++++++++++++

Áfi: Hogy vagy? Gratula a félidőhöz :wink:
Enikő hogy áll a pötyikkel??????? Múlóban vannak már?????

ceniko
Szeged

Kijavítom magam: Bármikor teherbe lehet esni, ha van peteeérés, de peteérés nem csak félidőben lehet.
Vendég

Ajsa,
tulajdonképpen igazad van a teszteléssel kapcsolatban. A barnázás miatt ne aggódj, én is barnáztam kétszer is koraterhesen, és immáron félidős vagyok. Ha meg mégiscsak el akar menni akkor úgysem tehetsz semmit (úgyértem ha a barna tényleg vetélés miatti, akkor a progi is késő). Szóval relaxálj, és hidd hogy minden oké lesz! :wink:
Enikő,
köszönöm a köszöntést!!! Ugye milyen ügyes vagyok? Már eltelt 20 hét! (Mondjuk ez kevéssé az én érdemem, eltelt volna mindenképp :D )
Enikő jól van, gyógyulnak már rajta a sebecskék, hétfőn viszem vissza dokibácsihoz kontrollra, valamikor jövő héten szerintem már oviba is mehet. :)
A te arcüreged hogy van? Szeded az antibigyót? Gyógyulsz?
Vendég

Sziasztok Lányok :D ,

4,3,2.... :lol: :lol:

Nem tartottak bent :D :D .

Most másik doki értékelte a papíromat, sokkal szimpibb volt mint aki múltkor, mert elmagyarázott mindent. Azt mondta a görbe és a mozgások jók, annyi, hogy az alapérték 100-110 körül van, ami viszonylag alacsony, de nem krónikusan. :D

Juhéé.......

Gyors átolvastalak benneteket, nagyon köszönöm a drukkokat, olyan jó volt olvasni is :D .

Három dolog ami nagyon megmaradt bennem és fontos leírnom :D :

Gaby nagyon brutál a görbéd jó értelemben, ha ez nem babás, akkor nemtom akkor valami Alien játszik veled :D :D . Ezer millió drukk!!!!

Áfi, a másik gondolatom az volt, hogy már kezdesz nagyon visszafogott lenni :lol: :lol: Nem szóltál hozzá a jósnős témához, pedig van egy két tippem mit írnál legszívesebben :lol: :lol: :lol: .

Kispiskóta nagyon szép a pocid!!

Jövök még, csak megyek ebédelni és írok ígérem.

Puszi nektek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok!

Egy pár napja már jelentkeztem nálatok.
Most elsőre sikerült feltenni a mai görbémet. Igazatok lett, átrakta a pé-t a 14. napról a 17.re. Hát kíváncsi vagyok, én nem igazán evvel a nappal számoltam (én is korábbra gondoltam). De így már tetszik a piros vízszintes vonal.

Ajsa!

Nálam ez eslő gyereknél volt barnázás. Akkor még semmit sem tudtam a terhesség jeleiről. Még a késői mensi, sőt a rosszullét miatt sem gyanakodtam arra, hogy mi van (akkoriban alig volt meg...). Arra gondoltam a barnázás volt a mensi (sokat volt ilyen régen). Az UH már 8 hetes terhességet állapított meg :oops:

A másodiknál meg így történt. Ültem az irodában a gép előtt, és egyszer csak azt vettem észre, hogy olyan érzésem van, mintha valaki erősen csavargatná a mellbimbómat. :oops: Egy erős kétcsíkos teszt mutatta is, hogy mi van.

Most meg már hány hónapja várom a barnázást, mellbimbó-csavargatást és semmi.....

Mondjuk mi a párommal talán úgy döntöttünk, hogy ez lenne az utolsó esélyes hónap. Ha most sem jönne össze, akkor már a munkahelyemnek is lőttek (lejárna így a 3 év), és nem tudom....barátnőm szerint hülye vagyok, ha gyereket szeretnénk még, akkor az legyen az első. De 40 év körül munkát találni 3 gyerekkel nem lehetetlen vállalkozás(nak tűnik?)?

Akkor a görbém:

Kép

Még valami. Én mozillát használok és azzal meg tudtam nyitni a görbét, amit Charlott linkelt be. De így a pár nappal ezelőtti görbémet látom. Ilyenkor mi van? Ez mit jelent? Vagy csak paranoiás vagyok?

Sziasztok

PP
pöttyöspanni

Köszi a sok megnyugtató választ. Áfonya, Pöttyöspanni írtátok, hogy volt barnázásotok a koraterhességben, de elmúlt. Mennyi idő alatt kell elmúlnia magától??
Vendég

Melcsi: Szuper hogy nem kellett befeküdni, és hogy babó jól van! :)Néztek áramlást is vagy csak CTG volt?

Áfonya: Hála, nem arcüreggyuszi volt, hanem a fogam gyulladt be, ez egy fokkal jobb azért, vagy egy fél fokkal :lol: De nagyon fájt, még mindig érzem ha eszek pl... de lázam már jóideje nincs, és ma hagytam abba az antibogyót....
Most újabban az ínyem vérzik, érdekes, ez eddig minden terhességem végén jelentkezett! :roll: :shock: Meg egyéb fogászati problémák is :(
Emlékszem Violával már bent feküdtem a terhespatológián amikor jártam gyökérkezelésre :shock: Elég fos volt... :(
Most meg a bölcsességfogamnál fáj az íny ami körbeveszi, be van gyulladva egész piros, duzzadt...ááááááááááááááááááááá
De ez legyen a legnagyobb bajunk :D

A héten vettem pelenkát a minikicsinek, lassan előszedem a babaruhákat is megnézem miből hány darab van, és ha kell valami pótolom! Meg ki kéne mosni/vasalni is őket, bár lehet ez még korai :lol: Majd kedden kiderül az UH-án, megnézzük hogy állunk :D
Meg ma voltunk Metróáruházba betéteket vettem, de majd iratok ki a dokimmal Tenát közvetlenül szülés utánra az a legjobb! Nem is tudom kell-e majd még valami :lol:
Érdekes, hogy most nem készülök úgy mint eddig a csajokra, mert nincs rá időm :lol: :lol:
Na eldugultam :lol:

ceniko
Szeged

Ajsa!

Sajnos már nem emlékszem hány napig tartott. Talán rövidebb, mint egy mensi (kevesebb, mint 7).

Cenikő!

Fogbajok :evil: Azért ez borzasztó lehet! Sajnálom. De igazad van, tényleg ez legyen a legnagyobb baj :D . Ahova én járok fogorvoshoz, középkori fogkezelésről vannak kitéve képek a falra. Azért jó, hogy nem akkor élünk. Csak a pálinka maradna, meg az üvöltés. :D

PP
pöttyöspanni

Sziasztok!

Nincs erőm írni, csak életjel magamról. 1cn.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili! :cry:
pöttyöspanni

Lili
ez szomorú :cry: keress új dokit magadnak minél gyorsabban
fikuszka

fikuszka előbb én voltam :P :wink: sógornőm gépén vagyok, és most vettem észre, hogy az ő nevével küldtem üzit :lol:

Kép
gaby25

Gaby! Teszt?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Lili :cry:

Gaby, neked nagyon mennek a drukkok, egyébként szerintem a kevés alvástól kevesebbnek kellene lennie a hődnek.

Melcsi, tegnap annyit gondoltam rád. Elmentünk apával Pestre és a rádióban hallottam, hogy hétvégén az összes út le lesz zárva Győrben, úgyhogy lehetőség szerint mindenki hagyja otthon a kocsit. Aztán majdnem este 10 volt hogy hazaértünk és már nem tudtam írni. Egyébként örülök, hogy a doki szerint rendben vagytok! Ja, és tegnap írtam, hogy Réka nyakára rá volt csavarodva 1* a köldökzsinór, utána bepánikoltam és utánaolvasgattam és kiderült, hogy ez nagyon gyakori jelenség, szóval no para!

Ceni, én is éppen ma cuccoltam haza anyuéktól Réka kis ruhácskáit, hát olyan picik. Már be is pakoltam őket a mosógépbe, majd holnap elindítom. Én vettem pár db bodyt, meg veszek neki egy kórházból hazahozós rucit más nem kell.
Pelust én is vettem 2 hete, mert nyílt egy új DM és mindent 20%-kal olcsóbban adtak. Rékával még adtak a kórházban pelust, de már megszűnt a jó világ :cry: úgyhogy vinni kell.

Piskóta, jó "kis" poci :lol:

Boni, úgy hiányzol :)

Nekem jó lett a terheléses cukrom, de vannak csillagjaim :cry: . Jövő héten megyek dokihoz, majd kiderül kell-e szednem valamit. Vagyis biztos kell, mert eddig nem írt fel külön vasat, de majd most.

Kép
Kép
robcsi03

Na, amit most írok azt kizárólag csak azok olvassák akik jelenleg szomorúak, depresszióban szenvednek, mert én tuti megnevettetem őket.

Szóval tegnap Pestre mentünk apával és meg volt beszélve vele, hogy a dédi előtt találkozunk. Mivel nem volt konkrét időpont én reggel hajat mostam, aztán éppen reggelizünk Rékával, mikor csörög, hogy akkor 20 perc múlva legyünk a dédinél. Na kapkodás: Rékát felöltöztettem, játékot tettünk a hátizsákjába, gyors hajszárítás, aztán indulás. Hát már Pesten voltunk, mikor lenézek a lábamra és látom, hogy felemás cipőben vagyok :lol: Réka összekeverte a sportcipőimet és a nagy rohanásban észre se vettem :lol: Még az a szerencse, hogy mindegyik fehér-kék és nem nagyon ütött el egymástól.

Ma elmeséltem anyunak mit csináltam, hát potyogtam a könnyei a röhögéstől. Hát igen, ilyet is csak én tudok :)

Kép
Kép
robcsi03

Melcsi,
nahát, milyen jól ismersz!!! :D Inkább csendben maradtam a jósnős témánál, így is mindig én vagyok a vitatkozik, és az utolsó is elég rosszul esett, úgy is voltam vele hogy aki hisz a jósnő félékben nem azért fog megváltozni a véleménye mert én leírom mekkora képtelenség. Inkább nem is írtam.
Örülök hogy veletek minden rendben!!! Sokkal megnyugtatóbb mikor tudja az ember hogy mi miért is van, sajnos kevesen fektetnek az emberbe annyi energiát hogy el is magyarázzák :?
Pöttyöspanni,
a munkerő piacon 40 évesen szerintem teljesen mindegy hogy 2 vagy 3 gyereked van... szerintem is a baba legyen az első ha akarjátok! :)
Ajsa,
ki eddig, ki addig barnázgat, a lényeg hogy ebben a helyzetben ez sokmindent jelenthet, reméld a legjobbat! Én is azt teszem neked, jó? :wink:
Enikő,
a foggyulladás sem kellemes :( de örülök hogy már jobban vagy!!! A harmadikra már mivel is készülnél? Kész van minden, a pelus és pár apróság már igazán nem nagy macera :) nekem ez is a bánatom, én is vásárolgatnék meg babaszobát készítenék, de kész van minden :P
Lili,
:( :( :(
Keress jó orvost!!!
Vendég

Sziasztok,

Lili, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :cry: :cry: :cry: :cry:

Melcsi, dejó, hogy hazaengedtek. Tegnap én is akartam írni, hogy a köldökzsinór gyermek nyakára való tekeredésről láttam itt egy műsort, és az volt a lényege, hogy nem jelent feltétlenül rosszat, mivel a babó a pocakban ugye még nem a száján lélegzik, tehát megfulladni nem tud, hanem a köldökzsinóron keresztül jut oxigénhez. A gond akkor van, ha a köldkzsinor megtörik úgy tekeredik, de ez annyira ritka eset, hogy az USA-ban maga az, hogy egyszer körbe van tekeredve a baba, nem jelenti feltétlenül a császár szükségességét. Gondoltam leírom, hátha érdekel valakit, én ezt nem tudtam.

Robcsi, nem semmi vagy hihi :lol: Én egyszer mamuszban indultam el, az is ciki volt :lol:

Ceni, köszi a választ, de jó, hogy jól vagytok. 250 mg-os Mg-t szedek.

Piskóta nagyon szép a pocid :lol:

gaby, mikor tesztelsz :wink: Ez a görbe nagyon szép tényleg.

Ajsa, a csajok már mindent leírtak én is barnáztam a terhességem legelején 3 napig, nem volt vészes, annál inkább rémisztő, az igaz. Mert mensiszerűen görcsöltem is. De ahogy Áfi írta semmit nem tudsz tenni, várj türelemmel. Ami a legnehezebb.

Én is vettem már pelenkát, egy órámba telt kiválasztani a megfelelőt :roll: Ne tudjátok meg, vért izzadtam mire tudtam választani. :? Mert az oké, hogy sok márka van, de a newbornba van több méret, és több fazon :? ááááááááááhhhhhhhhhhhhh Ja és kibontottam a pelenkát, olyan pici volt, hogy kisebb pánikroham lett rajtam Úrrá. :P
Ma megyünk kiságyat nézni az Ikeába, az itt a legolcsóbb :shock: A múltkor nem volt raktáron, pelenkázó viszont már megvan. Igen nagy káosz van nálunk, mert nem bontottam ki még a pelenkázót sem, minden dobozokban, mi lesz itt még te jó ég. És még nekünk sincs ágyunk, csak matracon alszunk, az is kell :shock:

Pussz mindenkinek

Purc

Kép

Kép
purc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: