A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Szia Gurgi!
De jó neked kibabóztad magad!
Most irigykedem picit...
Nem baj mi is babózunk nemsokára!!!

Emi!
Szerintem is mond meg a párodnak, biztosan megérti, azért egy régi vacak kocsiba biztosan ő sem teszi bele szivesen a gyönyörű babócátokat!
Egyébként asszem én is megsértettem anyóst... :oops:
Még annó vett használtan egy tök béna fülbevalót, nem tudom emlékeztek e még rá, mikor én kicsi voltam minden lánynak olyan volt, olyan szőlőfürt szerüen voltak benne kövek, de olyan matt kövek volt pirosban meg kékben, szal már akkor sem tetszett, hát mikor megláttam mit vett anyós, azt hittem hülyét kapok...
Na, és a napokban felhozta, hogy akkor leviszi a fülbevalót ékszerészhez megtakarítani, na erre én...
Mondtam neki, hogy nem olyan sürgős ám az, mert azt tuti nem teszem bele a fülébe, mert egyébként is elsőre bébifülbavalót kell venni bele neki, majd csak később lehet...
Csak azt győzze kivárni... :lol:
Vendég

Zsuzsi, érezzétek jól magatok, és egyél sok finomságot, és hozzál képet!
Vendég

na akkor most, mivel lusta vagyok, és macerás lenne a legfőbbeket:

a lényeg, hogy vízszintesig dönthető legyen ugyi? a többi már rajtam múlik, hogy mi fontos....
hüle kérdés lesz, de nem foglalkoztam vele eddig (még időben! :roll: ): a sport babakocsik is jók??? (mivel nyári lesz nem kell ugyi mózeskosaras szerű)

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Ja és természetesen piros a fülbevalóban a kövek, és én úúúútálom a pirosat...
De az a szerencse, hogy a párom is pont így van vele...
Szal nálunk ez nem volt téma...
A vaterán rengeteg bébkocsi van, és képekkel meg kérdezhetsz is az eladótol, én sokmindent vettem ott, lehet hogy csak szerencsém volt, de szinte vadi új dolgokat fogtam ki, a babakocsimat is csak kétszer háromszór használta a csaj, de látszik is rajta!
Vendég

na nem azokra a sima kis ülőkésekre gondolok, hanem lábzsákos stb....az újabbak

lynia-

köfi henchy!

a fülbevalóval valszeg mi is így leszünk!
pont múlt 7végén mondta anyós, hogy van 2 is, és azt akár a kórházban akár be is lövik! még nem láttam egyiket sem, de tartok tőle nagyon!

lynia-

NO. Reklám van éppen..

Hencsi!
Bírom amikor a rokonok ilyen szép dolgokkal lepnek meg bennünket...
A férjem nagyija vett pár éve karácsonyra egy iszonyatosan görény kávés csésze készletet..aranyszínű giccses bovlimegagagyi cucc...győzikééknek való kb... :lol:

Igen EMI!
Vízszintesig dönthető legyen, az fontos!
torolve_20131003125716

persze a szándék az kedves volt tőle..
torolve_20131003125716

Emi!

Én amit elcsesztem, hogy csak egy irányból tolható, tehát nem leszek vele szemben...
Picit bánom, de sebaj, szerintem túlélhető.

Végülis lehet hogy jó a sportbébkocsi is, bár azért még télen gondolj bele elég picurjka lesz, de ha végülis lehet téliesíteni, tehát van hozzá lábzsák akkor lehet hogy az is jó!
Ami tényleg lényeg, hogy vízszintesig legyen dönthető, a többi csak a kényelem szempontjából jó, mint a kétirányból tolható, mózeskosár, mondjuk a lábzsák talán télen elég fontos, de lehet külön kapni babakocsizsákot is.
Hát nekem már nem jut az eszembe...
Vendég

Gurgi!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ez nagyon jó... :lol: :lol: :lol:
Cuki lehetett...
Persze a szándék a lényeg...
És használod is?
Egyébként félfüllel én is figyuzom a barátokat...

Emi!
Simán ki tudod majd dumálni a fülbevalót, egy normál fülbevalót egyébként sem szabad bele tenni a baba fülébe, simán beleakad a pici ujja, és kiszakíthatja.
Én is ezzel dumáltam ki.
Egyébként én már megnéztem az ékszerboltban nagyon sok különbség van a sima és a bébifülbeló között, sokkal picikébb és nem tudja beledugni a picuri ujjacskáját...
Vendég

asszem anyós ezt tudja, és bébi van néki, hogy honnan nemtom, de ....majd remélem pár hónap múlva nem emlékszik rá, és akkor gyorsan tetetek naki én, és jajj, el is felejtettem, de káááár! 8)

lynia-

Emi!
Na az is egy megoldás... :lol: :lol: :lol:

Na jol van, én elmentem tusolni aztán vizszintesbe helyezem már végre magam, a Bogikám lassacskán szétrúgja a pocakom, én nem tudom miért utálja ha számítógépezek...

Jó éjszakát Nektek meg a babócáknak, jobbat mint a tegnapi, már aki nem birt aludni...

Pusszanat...
Vendég

Mi is lépünk, dvd-zünk
pusza

KépKép

KépKép
szivvi

oksa, jó ééééjt

lynia-

Emi!

Egy pár szerintem szupi bébkocsi a vateráról és olcsó szerintem!
Aztán lépek...
Vendég

Kedves anyukák és csemeték!
Fiatal iparművészként gyerekszobák meseszép kifestését vállalom!
Ha bizalmat kapok, kedves figuráimmal megtöltve, meséssé varázsolom gyermeke szobáját, segítek megvalósítani álmait elképzeléseit.
Kifejezetten egyedi elképzelések megvalósítását tervezem, saját figuráimmal karaktereimmel dolgozom, Walt Disney-t ha lehet szeretném elkerülni...

A szoba adottságait az ön elképzeléseit, álmait figyelembe véve arra törekszem, gyermeke a legnagyobb örömét lelhesse leendő szobájában.

Rólam és a munkáimról itt lehet egy kicsit többet megtudni:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=199434

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok

csak most tudok csatlakozni, de az egyik nagy munkamat idoben leadtam, a masikat hetfon kell leadni.

Nenoke nagyon jo lett a szoba. A lanyok sok mindent elmondtak a legzesfigyelovel kapcsolatban, tobbet en se tudok.

Fulbevalo - nekem nem volt soha, szuleim a kapott aranyfulbevalobol kicsi gyurut csinaltattak :) Apam mar akkor is az akupunkturas pontokon porgott (30 eve). Szegeny Anna ezert hiaba nyuz engem, tolem is a jol ismert majd kesooobb valaszt hallja.

Babakocsi: nekunk is visszintesig dontheto sima sportbabakocsink van, jo nehez ABC design, a ketiranybol tolthato babakocsik nekem is tetszettek.

Most egy kicsit magam alatt vagyok mert egyik ismerosunknel korabban jott a baba es az anyuka 3 honapos terhesen frissen fertozodott rubeolaval (holott korabban elkapta a fertozes megis uj volt a vervizsgalat szerint)... most nagyon izgulnak, remelem semmi szovodmeny nem lesz. Egy kicsit bizok a gondolat erejeben ezert, ha tudtok drukkoljatok.

Sziasztok:
M

mandarka

Orsi! Én is gratu! Akkor fel lélegzhetsz? (a szinezés miatt meg ne pironkodj, csak ugrattalak!)

Szia, Mandarka! Baba jól van? Hogy bírta a határidőt? Már Te is 3-assal kezdődsz!!!

Arcpirosodás. Nekem is van. Ha koncentrálok, akkor mindig, és néha csak úgy is. Kicsit ciki, mint egy kamasz, pirulgatok.
Jóslófájás. Nekem haskeményedés, és menzesz görcs, furcsa közérzettel. Nem tudom, hogy ez az-e.
Én védőnőm csak adminisztrál(t, merthogy a költözéssel újat kapok..), semmit nem rendelt el. Szívhangot hallgatott, de annyira béna volt, hogy csak nagyritkán érte utol menekülő kisfiamat. ;)

Emi! Boripoci? Hihihi :D
Ha egyenesen nem lehet megmondani a Párodnak, hogy szar a babakocsi, akkor jöjjenek a trükkök. Tologasd félórát otthon, amikor a Párod is otthon van. Sztem egyből nem lesz olyan lelkes. Plusz keresd meg a praktikus hibáit (pl túl széles, ilyenek), és ezt ne te mondjad, hanem, mintha Téged nem zavarna, teremts olyan szitut, hogy a Párod rikkantson fel, hogy hibádzik…
Most olvasom, hogy az elsőn laktok. Hány kiló az a förmedvény? Mert én aztán tudom, hogy könnyű fekvőkocsi nem létezik, és hát olyan magasba cipelni ezt a nehéz dögöt, jaj... ;)

Babakocsi. Orvosi szempontból jó, ha 180 fokig dönthető, mert kell a törpének, hogy kiegyensedjen a gerince. Ha fekvő és sport egyben, akkor jó a kétirányú tolókar, mert eleinte a Te látványod fontos, később a világ (szomorú, már egy félévest is jobban érdekel a villamos, mint a saját anyja...). Ezek után szempont még, hogy könnyű-e (és ekkor csak a peg perego venezia marad!), hogy könnyen összecsukható-e, ha sokat autóztok, hogy rászerelhető-e a bébihordozó, szintén az autózás miatt, hogy milyenek a kerekei, ez a helyi útviszonyok miatt fontos. Ezek után jönnek az extrák: nagy rekesz anyának, átlátszó rész a kupolán, vagy min, hogy lásd, mit művel, italtartó, lenyitható tálca, testvérfellépő stb.
Van több fajta, ami fekvős és sport egyben. Ezeknek a 95%-a(Venezián kívül mind) cserélhető tetejű. Fekvősként egy mózest, sportként egy ülést tudsz rákattintani.
Lábzsák szinte mindegyikhez jár.
Ha még kell támpont, szóljatok, kezdek nagyon penge lenni... 8)

Felisitas-szal nekem az a bajom, hogy akkor adnak csomit, ha kiadod a címedet. És akkor meg dől a sok szemét a postaládába.
Vendég

Manó! Nézz rá ezekre! Cserélhető tetejű (tehát mózes is) kocsik nagy kerékkel, állítható karral:
Peg Perego Uno
Retrus Fire Exclusive
Retrus Planet
Peg Perego Pliko P3
ABC Design Rodeo
ABC Design 3 Tec
Brevi Ovo
Remélem, tudtam segíteni!
Vendég

Manó! Segítesz, hogy pontosan hol van az a babkocsis topik, amit ajánlottál? Nem találom... :oops:
Vendég

köszi a linkeket hencsi!

lynia-

Jó reggelt!

Még benéztem, mielőtt elkezdek készülődni. Lesznek képek, majd teszek fel...

Fülbevaló: Mi nem veszünk neki, és majd megmondjuk mindenkinek, hogy majd ha később ő szeretne, akkor kap, így senki ne vegyen neki. Remélem, senki nem sértődik meg.

Mandarka: Én nagyon drukkolok a barátnődéknek, küldöm az öleléseket és az energiákat. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pussz csajok, majd jövök....

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

Én is rakok egy 32 hetes Marci lakot :lol: : Kép

kispiskóta

Zsuzsi, nagyon jó szórakozást kívánok az eskihez!!!!

Én sem nagyon leszek ma, mert megyünk vásárolni csillárt a babaszobába, meg ilyenek. Ja holnap mi is megyünk a bababörzére.

Mi egy kérdésben nem jutunk dűlőre és az a babakád kérdése. Egyszerűen nem tudjuk eldönteni, milyet kéne venni!!! :?

kispiskóta

Hejhó!

Zsuzsi!
Jó szórakozást!
Pusza

Zsu!
Szép a pocód, kb. nekem is ekkora...
Akkor hétfőn délután talicska?

Kádból mi IKEA-sat vettünk és egy nagyobb átlátszó zöldet..a kedves kispapának miután megvettük a kék ikea-sat, megtetszett a Mattiban egy zöld kád is.. :lol:
Szal Samunak most 2 kádja van..

Mi ma pakolászunk az eladott lakásból áthozott dobozokból, én mosok-főzök, stb..

Jövőhéten ablakpucolás, függyönymosás, szőnyegtisztítás és babasarok csinálás..ja és babaruha mosás :lol:

Majd még jövök..
Kellemes Hévégét!!!!!
Puszka
torolve_20131003125716

Zsuzsi: Nagyon jó bulizást mára! Én is mennék már, már idejét sem tudom mikor voltam valahol :cry:

Zsú: nagyon csini pocó!

Akik vásárolgatnak, jó vásárolgatást! Talán már jövő hónapban én is vehetek 1-2dolgot :roll:

Babakádban nagyon dicsérik az OK bébi kádat. anatómiailag van kialakítva, nem kell tartani a babát. a sógornőmnek volt ilyen. Nekünk sima kád volt. Máténak vettem fürdetőfotelt bele. Míg egészen pici volt a kiskádba raktam de kb 2-3 hónapos korától a nagykádban fürdött és nagyon élvezte. Valószínű most is ilyen lesz :lol:

További kellemes hétvégét!
Pusz!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Emi!
Szivesen, remélem megoldódik a próbléma bébkocsi ügyben!

Gurgi!
Nekem is IKEA-s kék kádam van, én azt fogom használni, bár én még kaptam németből egy fürdető dézsát, azt hittem behalok töle, de én abba nem merem fürdetni míg picike, pedig amúgy rá van írva, hogy 0-6hónapos korig, és egy könyvben olvastam, hogy nagyon szuper dolog, mert a babócát ha bele teszem akkor kb úgy érzi magát benne, mintha a méhemben lenne, de én akkor is óckodok tőle....

Na lépek a páromhoz, csináljuk az adóbevallást, most jól el húztuk, mostmár muszáj megcsinálni...

Kellemes hétvégét Mindenkinek!

Zsuzsi, majd kérünk beszámolót milyen volt a hangulat, de én tutira biztos vok benne, hogy jót fogtok mulatni...

Pussz...
Vendég

Fürdető dézsában nagyon cukkerek a babák! :lol:
Bár lehet, hogy én sem merném abban fürdetni, legalábbis a legelején..

No.Kész az ebéd: Zöldbableves kolbásszal és diós tészta..

Délután megyünk a KIKA-ba..könyvespolcot nézni..

Kicsit elfáradtam..(pakolászás+takarítás) pedig a kispapa segít rendesen :lol:

Na puszóka
torolve_20131003125716

Hali!

Egy kis esküvői sütire én is (v)evő lennék :P

Lynia: mondd a babakocsira azt, h a kereke kirepedezett, és nem akarod, h vhol útközben egyszercsak megadja magát! Meddig akarsz még dolgozni? Vásárolni én sem vettem még semmit. Ha van egy jó listád, sztem néhány alkalom alatt mindent be lehet majd szerezni. Én legalábbis így tervezem, aztán majd meglátjuk, mi lesz. :wink:

Jó, h mondjátok a Felicitas csomagot, még én sem váltottam ki.

Lehet, h kimozdulunk kicsit a Nagyerdőre, visszafele pedig talán a Brendonba. Már olyan nagy a kísértés, meg vmelyik újságban voltak Brendonos kuponok, beváltanám, ha érdemes.

megjöttem....

ma sincs jó napom! :( páromnak szólta, kérje el anyóséktól tütüt, hogy mindent egyszerre lerendezzünk, de semmi, ma felkelt reggelizett és leült játszani! tiszta ideg lettem, mondom, de sokminden nincs: mér, nem holnap mész szülni! kösssz! akár holnap is lehetne belőle!
így fogtam magam, bementem én busszal Veszprém, de csk dm.be szabadultam be, Ági, a lista meg van szerencsére, szóval gyorsan ment, de még lesz 1 forduló dm, 1 forduló hálóing mustra és 1 forduló gyogyitár, mindent nem tudtam volna hazacipelni :(

ennek tetejébe felmentem nagynénémhez, és épp akkor hívta egy másik nagynéném, hogy meghalt egy nagybátyám... :cry: még nem nagyon fogtam fel, szóval hívhattam anyut is, hogy hogy van stb.

katihoz is mentem volna, de így már .... lemondtam és nagyon restellem!

hencsi, jók a kocsik, az egyik pont veszprémi, de nem gáz szerintetek mondjuk egy kiscsajnak egy világoskék kocsi? na még nézelődök úgy is 1 hét mire beadagolom szilinek, aztán addig meg lesznek újak is meg le is telik 1-2 licit...

nekünk sima, egyszerű kádunk van, én is arra gondoltam, veszek bele olyan izét, ami tartja babót és tuti nem úsztatjuk meg a kelleténél jobban! :lol:
a dézsát én sem merném használni, és már volt is szó róla, a popsit el sem érném...nekem nem nyerő

lynia-

:evil: nem hiszem el, erre idejön, átmegy a szomszéd faluba a haverokkal sörözni, de jó, a rohadt életbe (már elnézést :oops: ) de velem nekem nem segít, de oda át tud menni!
asszem sírni fogok, sőt tuti

a mai tényleg nem az én napom!

lynia-

Aludtam 1 órát..

Emi!!
Baaszus, nemáááá. Őszintén szólva én is ki lennék akadva..Nagyon sajnálom!!!!!!!

NÁ!
Mi az a felicitas csomag? kitől és mit kell kérni, hogy legyen nekem is???
:roll:
No. megnéztem a felciitas honlapján..
Basszus én rá fogok kérdezni a védőnőnél!!!!!!!!!!!! Mert elvileg ez mindenk kismamának jár!
Tutira lenyúljákkkkkkkkkkkkkkkk..fúúúúúúú :twisted:
torolve_20131003125716

de jó, hogy itt vagy gurgi, áruld el súlyra mi a jónak mondható kocsinál? :oops: most nézem, odaírják 10kg, az nekem nem sokat mond, a kezembe kéne nyomni, úgy esne csak le...

lynia-

amikor a kiskönyvedet kaptad, te nem kaptál újságot? annak volt a melléklete a füzet, amiben a kupon...

lynia-

még egy kérdés, és ígérem lelövöm magam!!! :wink:
szóval van olyan kocccsi ami hordozós, tehát újszülött kortól lehet használni, és akkor a hordozó van belepattintva? vagy azt eltávolítva kell jónak lenni újszülöttnek? konkrétan:
Kép

lynia-

Emi
Sztem ez a hordozó akkor kell, ha sokat autóztok! Eleinte nem lehet benne sokat a béb, mert nem vízszintes! Ha az alsó is dönthető vízszintig, akkor sztem jó!

KépKép

KépKép
szivvi

Lynia! A 10 kg, az könnyűnek számít azok közül a kocsik közül, amik 180 fokban, tehát teljesen vízszintesre dönthetőek. Ha csak sportkocsi, akkor viszont már a közepes kategóriába tartozik.
A 10 kg, az kb egy 3-4 éves gyerek súlya. Simán felemeled (még terhesen is :oops: ), de azért megérzed, ha felviszed pár emeletnyit...
Amire rápattintható a bébihordozó, abból két féle van. A 3 funkciós, amikor mózes, hordozó és sportülés is cserélhető a vázon, és az a fajta, amikor a sportverzió szétszedése nélkül, a párnát félre hajtva tudod rápattintani a hordozót.
De a hordozók nem 180 fokban fektethetőek, ezért egyhuzamban max 3 órát lehet benne (asszem) a kölök. Ami akkor gáz, ha a csemete napközben csak sétáltatás közben hajlandó aludni!!!!
Ha elvesztél a kocsifajták között, tényleg menj el a brendonba, vagy másik min. 30-40 féle kocsit tartó boltba, fogj meg egy eladót, és meséltesd el vele az összeset. Nem fog megsértődni, ha nem veszel semmit. Ez a munkájuk, mindent szívesen elmondanak (az én tapasztalatom szerint).
Ezt a kocsit, amit felraktál, én nem venném meg az első időkre, max 4-6 hónapos korunktól, mert a bébihordozó ugyan rárakható, de ugye abban csak 3 órát lehet, és én jó szívvel nem altatnám benne rendszeresen. Továbbá a sport része sem engedhető le 180 fokra, tehát az sem jó az első hónapokban altatásra (a képen látszik, hogy szinte teljesen kifeszül a tető, és az alja még csak 150 fok körül van).
Áruld el, fogod vinni kézben az emeletre a kocsit?
Mert ha igen, akkor ne keress, higgy nekem, Peg Perego Venezia (újonnan 80e, 9,7 kg) vagy a régebbi változata a Milano vagy Retrus Ruby (újonnan 30e, 12 kg) jön szóba. A többi 14 kiló felett van, ha a 180 fokos verzió van a vázon.

Párodnak meg mond meg jól a véleményedet! Neked könnyebb, és most az számít.

A vödör sztem nem fürdetésre, hanem relaxációra, délutáni játszásra való. Vannak gyerekek, akik nem alszanak csak max 16 órát már újszülött korukban is. Őket valamivel el kell szórakoztatni :) Meg állítólag a menthetetlen sírást elmulasztja pár babánál az átkaroló vízfürdő.
Vendég

köfi bori, nagyon rendi vagy!

akkor ez kiesett, a súly nem gond, ha nem a legkevesebb, mert elsőre csak felhozom, meg lehet többször lent is hagyom a tárolóban...vagy mi

de ezek 180-asak:
http://www.vatera.hu/pierre_cardin_baba ... 96490.html
Kép

és mi van a 175 fokkal: az még belefér?

nagyon venezia párti vagy látom...nekem az újonnan 80e sok, még hasznááltként is tuti, de minnyá utánalesek a mésiknak

lynia-

Helló csajszik, kivagyok mint a kutya...
Reggel kertészetben voltunk, aztán gyorsan haza, anyósnak megcsináltam a köretet a fasirthoz, aztán gyors hurkasütés, átmentünk ebédre, aztán haza, közben itthon vizet szereltek, meg kertet "gondoztak" (tiszta pudva, nemtom mikor lesz kész) közben meg fájt a pocakom, kisfiam nem jelzett egyáltalán, ettől ideges lettem, aztán meglocsoltam a kertben mindent, elpakoltam, lakásban felmostam, mert minden tiszta sár, szal most ültem le és végre gyermekem is dübizik, hogy minden oksi. Ja, és a barátaink megsértődtek, mert nem tudtunk ma átmenni..
Elfáradtam....

Emi: teljesen megértelek, Szivvi ötletén osztozom, egyébként meg jó, ha most tisztázod az erőviszonyokat, mert keződik a kocsival, aztán meg megmondják, hogy mit hogyan csinálj, felöltöztetik szép selyem hupilila ingecskébe a gyermeked, és a végén majd azt veszed észre, hogy semmi sem úgy van ahogy te szeretnéd...
Bocsi anyós ebéden voltunk. :shock:

De látom, hogy nemcsak én kapom a hülyeségeket, meg hogyan kell szoptatni tanácsokat, és mit adjunk majd neki, ha nem kakil, mire figyeljünk, hogyan szüljünk stb. :twisted:

Zsú: nagyon szép poci!

Andrea
Kép
kindernay

Ja, és még anyóstéma: szerintetek durva, hogy megmondtam neki, hogy legyen oly kedves (nagyon normális vagyok vele, szeretem is, de nem bírom elviselni, hogy mindenbe beleszól, meg mindent jobban tud) szóval, hogy ne vegyen hülyeségeket, meg felesleges dolgokat, inkább kérem szépen együtt menjünk el, vagy megmondom pontosan mit szeretnénk és azt.... mert annak nincs értelme, hogy sértődés legyen, ha nem adom rá a rucit, vagy nem tömöm szemét játékokkal??? Megsértődött kicsikét... és mástól hallom vissza, hogy én letiltottam Őt az unokának való vásárlástól.
Szerintetek?

Andrea
Kép
kindernay

Andi nem mondtad durván, nem hiszem, hogy gáz lenne, csak hát ők már csak ilyenek!
na én azért dícsérem is ám, mert rábukkantam egy doboz házilag kitenyésztett eperre! hmmmmm...az is a babakocsival jött, de ez legalább jó! a kocsin kívül nagy problémám még nem volt vele...(majd most lesz)

na megvan asszem a 2 nyerő koccsi, jó kis csajos színekben, remélem nem lesz fiú mégis, mert nemtom mit csinálok vele! :shock:

szivvi, neked is köszi, nem autózunk skatn, legalább is most, aztán ki tudja, szóval elvetve...

lynia-

Gurgi! Amikor először voltam a védőnőnél, akkor adott egy "Felicitas-Várandós mamák tanácsadója" című könyvecskét, amiben benne van egy kupon és erre kaphatsz bizonyos boltokban egy csomagot (boltlista is benne van). Nem tom már, h ez egy másik újsággal együtt volt-e, de kérdezz rá a védőnődnél!

Lynia! Kicsit gázos, ahogy a párod ma viselkedett, és neked kellett buszon hazacipekedni. Sztem érdemes lenn beszélni vele, h kettőtöké a gyerek, ez kettős felelősséggel is jár. Az sztem nem baj, ha elmegy a haverokkal, az a baj, h nem segített. (Bocs, ez csak az én véleményem, nem akarom az észt osztani.)

Elmentünk a Nagyerdőre sétálni, jó volt, kb. másfél óra. Mondtam is a páromnak, h kirándulunk :P (Kocsival amúgy 10 perc, és bent van a városban.) A Brendonba már nem mentünk, azt mondtam, elég egyelőre a másfél óra. Kicsit megdagadtak az ujjaim. Egy jégkrémet azért vettem :wink:

nekem sem az a bajom, hogy haverok, az most csak azért mert én nem de ők igen, na nagyon nem cipekedtem, és meg is szólt, hogy ezért hisztiztem, alig vettem valamit, azok meg nem is fontosak még.... na hagyjuk....

másfél óra séta??? jól bírod! én mostanában nagyon hulla vagyok!

lynia-

Andi
Te nem semmi csaj vagy..Mindennap kipurcantod magad rendesen! Én ma gazoltam kb 15-20 percet, leszedtem egy marék epret, aztán ettől kész a hátam!
Anyós minket is meglepett egy csomó sztem hülyeséggel...Mint pl zenélő bili, wc szűkítő :roll:

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!

mi eddig semmit nem kaptunk Anyóséktől (szerintem nem is nagyon fogunk...)

kupont még én sem váltottam be de kaptam az első alkalommal.majd most kitöltöm.

teszek fel képet én is
így nézünk ki most:
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Basszus, nekem nem adott a védőnő semmit..
Na majd jól elkapom a grabancát!!
fúúúúúúúúú :twisted:

Emi!
10 kg a mi babakocsink és az sztem könnyűnek számít..
Tényleg mondd meg Emi a férjednek, hogy neked fontos, hogy olyan babakocsid legyen, amit szívesen tologatsz..

Andi!
Pihenjél isss!! hékás!
Samukád meg biztos alukált közben :lol:

No.szétfeszűl már megint a gyomrom pedig tök keveset ettem ma..
Reggelire egy pogi+1 banán..
Ebéd kevés zöldbableves+kevés diós tészta
Vacsira:zöldsali+egy pirítós..
(na jó, volt közben egy fagyikehely is)
:lol:
torolve_20131003125716

Esztora!!!!!

Szép nagy pocak :lol:

Holnap én is dobok..elájultok akkora :lol: ááh, kb. ekkora..

Pussszika
torolve_20131003125716

Hopp, csak egy beszúrás, ezt nem bírom ki :wink: .
Bori, 10 kg egy átlagos másfél éves (lány) súlya (fiúk áált. nehezebbek), de simán vannak 10 kilós egyévesek is.. :wink:

Szét vagyok esve, nem nagyon tudok írni, Emi alig aludt az éjjel, kb. 3*1 órál szunyáltam. Tegnap elesett és betört a szája, fel van dagadva a fél arca, meg a foga is jön, úgyhogy szegénykém nagyon szenvedett. :(

KépKépKépKépKép
uxi

hát igen.... az én 3éves pankám 16kg...és nem kövér. :lol: :wink:
(na jó.. 100cm felett van)

KépKépKép
mütyürke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: