Fibi

Nagyon megértem a ház-távolság-gondodat és nagyon drukkolok, hogy sikerüljön már elmozdulni erről a holtpontról!!! Színház, de jóóó!

Most eszembe jutott, hogy az uccsó napokban nekem mennyire mehetnékem volt, szinte minden nap, amikor csak tudtunk és bírtam, mentünk apával és Bálinttal 1-2órára (ennyi volt a kapacitásom) vhova, ha máshova nem, akkor a Savoyába vonatozni vagy vásárolni, de együtt voltunk kicsit és ez olyan jóóó volt, szóval kiélveztük utoljára a 3-asbant
Ildi

Szegény Timinek bulást!!! Sok ++++ Nektek!! kórház

remélem nem kell! Munkahelyhez drukkolok, hogy találjanak jobb helyet Neked!!
Lindi

Képek szuperjók!! Te jó ég, mekkora már Barni!!! Gréti meg változatlanul egy angyal!

De jó, hogy már így beállt Nálatok a ritmus!! (kíváncsi leszek, mi mikor mondhatjuk el ezt...) A plusz fejésért meg tejcsiadásért le a kalappal, hogy még ezt is bevállalod!
Kátya

p.ü.-t köszi, megkaptam!

Emmád nagyon édes!!!

Sajnos tápi-ügyben járatlan vagyok, már bőven elmúlt 1 éves a fiam, mikor először vettem neki tápit a kakaójához, de akkor már nem bántotta semmi a pociját. És a súlygyarapodáshoz gratula!!!
Nuk

Nem ivás ellen esetleg próbáld ki, hogy mindig teszel egy pohár vmilyen innivalót az asztalra/ahol éppen vagy és rendszeresen kortyolsz belőle 1-1-et. Nagynéném alkalmazza ezt a módszert, mert ő is ilyen "nem-ivós" alkat, ez egész jól bevált neki.
Neet

Bulást Neked is!! Hétfőre meg mennek a drukkok a vizsgádhoz!!
Zsan

Gyerkőcöknek bulást!!!! jaj, már mind a ketten h&f-eznek
Móni

2gyereket egyszerre, ráadásul külön fürdetni hogy tudsz? pontosabban hány kezed és szemed van?
Indi

Én ezt a szavazásos dolgot viccnek vettem, mert sztem itt mindenki nagyon szerencsés és boldog, mert gyönyörű, okos és egészséges gyerkőcök mamijai vagyunk (persze néha megnehezítik a hétköznapokat hisztik, nemalvások, kajasztrájok, betegségek, de ezek elmúlnak, meg persze sokszor bekavarnak a hormonok...), szóval én gondban lennék egy ilyen szavazáson
Votiv

De édes lehet Isti, ahogy Lilit vigazstalja!!

Nálunk is ez van, hogy sokszor Bálint ér oda elsőnek

Szerencsére már kezdi megszokni a "babazajokat", már nem esik annyira kétségbe, ha sír a kistesó, inkább ő is vigasztalja

(sajnos éjjel viszont egyből felébred rá

) Jól teszed, hogy igyekszel pihenni és vigyázol magadra! (most kicsit megnyugodtam

) A másra-utaltság érzésed tökre megértem, nekem baromi szerencsém van, hogy párom itthon tud lenni pár hetet, mert a rokonoktól begolyóznék... sajnos nemigen tudnak segíteni (kivéve anyámat), inkább energia-leszívóként működnek...
Gabi

Bizony, nagyon szép gyerkőceid vannak!

És milyen az új kéró, vannak még hátra munkák, megszoktátok már az új helyet, környezetet? (mondjuk gyönyörű hely, szerelem első látásra

)