Sziasztok
Itt vagyok ,olvaslak titeket csak annyira elfoglalt voltam az elmúlt időben ,hogy semmi kedvem nem volt írni.Tapétázás ,festés ,utána nagytakarítás.........majd ismét meóst kerülgetni ,mert szétment az új radiátor szóval elég volt.
De mi pocaklakó Bálintunkkal nagyon jól vagyunk.Tegnap voltam 4D a kicsi pöckössel.Hát az a kispöcök ott van biza és nem is kicsi
Annyira vártam már ,nagyon régen néztek meg uh-val.
Szóval pici fiam már 1291 gr és 29 hetes 3 napos volt.Dokinő megmagyarázta a rosszulléteim és a tegnapi hányásom is.
Bálintunk teljesen fent fekszik és iszonyú pózban

Bal bordám tetejénél /ciocinél/ van feje és lábai a homlokát rúgdossák,alig tudtunk képet csinálni róla ,mert amikor dokinő böködte hasam ,hogy kellj fel tornászbajnokocska akkor mérgesen rúgot nagyokat ,de lába maradt uott.Egyik keze pedig aszemét dörzsölte a máésik a tarkójánál.Gerince a jobb cici alatt ,bordánál és oldalt kinn a feneke.Szóval ez a tegnapi hányás oka ismét és a kajaundoré.
Teszek fel majd képet ,de csak fekete fehér készült ,mert dokinő azt mondta feleslegesen ne fizessünk színesért ha most ennyire nem akarja mutatni arcát.Pedig majd 30 percet nézett.
Szóval nagyon boldog voltam tegnap,csak mondtam pöckösnek vándoroljon már kicsit alrébb mert nem leszünk jóba
Mindenkinek gratula a vásárlásokhoz.Szép a kocsi is Mona
Nekünk hála nem kell venni kiságyat ,mert Diusról megmaradt a MAya kombi pelenkázósóm ami vadi új állapotú.Már csak ez hiányzik a szobából.
Én már fézekrakó vagyok kb.-1 hete.
Kimostam babacuccokat és kivasaltam.Egy két faliképet még felteszek majd ,meg függönyt varratok és kész.

)
Hú alig várom.......
Hízás....
Tudjátok én sem voltam nádszálkarcsú és nagyon féltem mi lesz.De hála öcsinek doki mérlkege szerint súlyom változatlan,védőnéni szerint 3kg plusz.
Teszek fel képet majd és megpróbálok sűrűbben jönni ígérem.
És üdv.az újaknak:)
Jucu