A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Csajok, jelentem itt vagyok. 9-ig aludtam, felkeltem, és azóta basszus titeket olvaslak. Alig győzöm....
Most takarítok egy sort és később leszek. Micsoda aktivitás van itt ma kérem szépen.
Én jól vagyok jelentem!

Kép
niki30

Bogyra akkor mostantol figyelunk teged! Ha mar jeleket produkalsz! ;)
Tegnap en is produkaltam mindent, derekba nyilallo fajdalom, hasmenes erzes.....de hat jol becsaptam magam!!!!! :lol: :lol: En is mar csak akkor indulok neki, ha kilog a gyerek feje!!! ;)

Pici sajnalom, hogy ilyen szarul vagy..nehez igy elviselni 1 napot, nemhogy meg 2-3-at!! :( Remelem azert talalsz valami olyan poziciot, amiben ki tudod huzni a vegeig!!!
Amugy en is hallok mostanaban ilyen csobogast bentrol!!! Lehet ez vagy ez is csak az elmebaj resze?? :shock: A gyomrom, beleim nem lehetnek, mert azok most valahol fontebb, hatrebb..mittomen mar hol vannak, beneznek egyszer azert, hogy mi merre rendezodott!! :D En is neha azon gondolkozom, hogy egy jo kis nekifeszitett fekvotamasz alkalmaval nem pukkasztja-e ki babuka a burkot!!! :shock: :D

Az gaz, hogy mar neha ugy vagyok, hogy meg akarom tudni mennyire faj a vajudas???? :D :oops: Csak azert van ugye, mert mar tul akarok lenni rajta!! :shock: Vagy valami vadista szandalla valtam volna, egy kis mazochizmussal fuszerezve??
Szerintem majd ott es akkor mar rohadtul nem akarom tudni tobbet mennyire faj!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
lorcika

NIki, jó hogy itt vagy és jól vagy :) most újra reménykedem hátha elmúlik ez a vacak bordafájás. A remény hal meg utoljára :)

Látszik hogy nem sokat aludtam, 3szor kellett elolvasnom a vadista szandált hogy egyszer rájöjjek szadista vandált jelent :oops: :roll:
pici76

Dóri, jobbulást a gyerekeknek!

Bringa nem semmi a sztorid. Jó az időzítés...
A fejvízről tudtok nekem bővebb felvilágosítást adni?

Pici szegénykém, akkor borzasztó éjszakád lehetett. Talán napközben tudsz most pihenni.

Bogyra, azért valami energiát vigyél be, Levi ne maradjon éhen hékás...

Mindenkinek további szép és fájdalommentes napocskát!

Kép
niki30

Jajj Pici erről jut eszembe! Azügyeletes orvos az egyik esti vizit alkalmával próbált viccelődni mikor is kérdeztem hogy van-é remény hogy hazajutok szülésig, errő ő:

A remény hal meg utoljára a LEPÉNY meg először!!! Mondtam ebben a szituban ez nem sikerült túl viccesre, szegényke el is szégyelte magát kicsit! :D De azért jópofa volt.

Hát énis csak azt tudom mondani, hogy remélem van valami póz, amiben kihúzod a végéig. Nekem is nagyon fáj a szemérem csontom és a keresztcsontom, azthiszem ez annak a jele hogy szakszavakkal mondjam syncliticusan beilleszkedett a koponyája a medencémbe. A mozgásom az érdekes, de legalább tudok.

Most úgy járok, mintha bennem maradt volna valami, nahszal értitek.. nagy terpeszbe dobálom a lábam.

De tényleg már itt a vége, most én is megpróbálok minden percet élvezni, hátha pár óra múlva már el kell váljunk egymástól, és már mindenki nyunyababája lesz! :? :? :?

Holnapra még én is csavarogni terveztem, még bizti emlékeztek rá, anyós 100 km-es túrája lesz holnap.

Ez a csobogás érdekes volt valóban, egyszerűen el sem tudomképzelni mi lehetett az, hátha pisi lett volna azt azért csak megérezném, vagy nemis tom, de nem is onnan éreztem és a kifejezetten a hüvelyem felől éreztem... bocs ha guszta! :D
Szóval ilyet nem tapasztaltam eddig... Gergővel egyszerűen csak szivárgott szépen de folyamatosan... ott egyértelmű volt. Mostmár ebben a nyákdugóban sem vagyok biztos... mert az anyém tök átlátszó nem véres nembarnás, semmilyen, áttetsző kocsonya.
Már azon is gondolkodtam, hogy esetleg a nagyobb mennyiségű folyás áll úgy össze??? De akkor inkább csak reggel lenne, merthát csak akkor tudna annyi időre megálni odabent a cucc, de ez egésznap van.

Most a hasam nem keményedik, de a hészájam folyton fáj, nem nagyon... de érzem. Viszont kivasaltam mindent.

Szépen összeteszem a kórházi cumót (mertugye itt a nagy hirtelenkedésben szétbombáztuk, az én jól megtervezett ellátmányomat).

Aztán remélem még főzni is fogok tudni, és akkor más dolgunk nincs csak várjuka csodát.

Holnap ha még egyben vagyok és nem is készülök szétesni, akkor elvisszük a kocsit Szárligetre, de visszafelére is szerveztem már kocsis fuvart, eredetileg még a vonatra gondoltam az sem több 30 percnél, csak nem tudnám felhúzni magam rá, meg ha bármi történik akko rbe tudunk száguldani a koriba.

Lassan olyanok vagyunk mint Mel Gibbon a jelek című múviban!

Én is már itt ülök alufóliával a fejemen a szarvacskái a gyerekem felé irányítva, hogy vegyem a JELEK-et! :D

KépKépKép
bogyra

Dóri!

Ti szoktatok üdülési csekket igénybe venni?

Annak idején járt a gyeseseknek ill, gyes szerű ellátásban részesülőknek, de most ahogy nézem, már a három gyerekeseknek is csak a maradék összeget használták fel. Akinek meg kevesebb gyerkőce van, az menjen az erkélyre kádba pancsolni! :D

Jobbulást a gyerkőcöknek, főleg a kis szopógépnek, mert az nagyon idegborzoló lehet neki is hogy szívná is , mert éhes, de azért levegőt is venne... jajj az olyan szánalmas. Gergő téli gyerek, úgyhogy ő is volt megfázva mikor még szopizott, és az valami borzalmas volt, állandóna félrenyelt, meg köhögött, prüszkölt.

homeos bogyók?

KépKépKép
bogyra

Basszus most vettemészre, hogy a TGYÁS-os papíromon a leány nevem szerepel, ez gáz????

Vagy leadjam így, hogy kapjam már a zsetont, aztán utána levélben szólok a név változásról?

Szerintetek???

KépKépKép
bogyra

Bogyra, szerintem nem gáz, utológa is biztos kérheted a módosítást.

Kép
niki30

utólag

Kép
niki30

Mindenkinek jobbulást!! úgy látom, mindenkire ráfér... :shock: :roll: :wink: vigyázzatok magatokra és pocaklakóitokra, Dóri te meg a kinti kicsinyeidre!
Vendég

Bogyra én is a pénzre szavazok :wink: nevet meg majd módosítod... ki tudja mennyi az átfutási idő...
pici76

Sziasztok Lányok :D ,

Látom tetőfokon a hangulat :lol: :lol:

Most tudtam csak jönni, mert elvittem anyuékat autót venni. Sikerült is találni egy jót, aminek nagyon örülök, mert így már ők is tudnak önállóan közlekedni, nem kell nekem jönnöm-mennem velük :D .
Azért adtam ma magamnak egy pirospontot, hogy végigjártam több autókereskedést, aztán a Győr Plázát, mert a család éhes volt :D .

Apa este 7-ig dolgozik :?

Bringa, nem vagy semmi....Mik ki nem derülnek rólad :lol: . Szerintem nem visznek be a sitkóra, csak a kórházba kapsz rendőri felügyeletet miközben Lili baba kifelé tart. Lehet apa be sem mehet, a rendőr bácsi fogja majd a kezed :lol: :lol:
Viccet félretéve mit fogsz csinálni? Befizeted a lét?

Pici, de sajnálom, hogy nem vagy jobban, nagyon kellemetlen lehet. Ez pont olyan rossz fájdalom.....Már nincs sok hátra, kitartás.
Pici, nem emlékszem, hogy írtad, a büdi gócot sikerült megtalálnotok végül?

Lorci, Bringa,Bogyra, én is veletek akarok nyomni együtt vasárnap. Jó lenne :wink: Bár a dokim hétfőn jön vissza szabiról, de vasárnap azért tuti beráncigálnám a kórházba....azt mondta, ha szülök, bejön.

Csajok, nekem is jön ki valami zselés féle, de nem véres, vagy barna, csak ilyen nyákos váladék, de nem sok, olyan mint a hüvelyváladék annó nem terhes koromban. Akkor ez most már a nyákdugó?

Segítsetek, múltkor kérdeztem, de nem válaszolt senki, hogy milyen az a fájás, mire számítsak? Mi fáj? Honnan jön? Mit fogok érezni?

Gabi már biztos túl van a dolgon és már megcsodálhatta Brendon babát.....

Niki, nálad izgalom?

Megyek ki a levegőre egy picit még olvasni, aztán estefelé jövök.

Pusszanat mindenkinek!!!!

Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok, sajnos nem sok időm van, csak felugrottam három tegnap készült képet Domcsiról feldobni! :)

Kép Kép Kép

Remélem mindenki jól van, ha lesz időm majd visszaolvasok!

Puszi

Liza

Kép
elizabeth25

Hhuu vagy masfel orat szunyaltam! Most meg olyan izeke vagyok....tudjatok amikor minden bajod van, semmi sem jo!!! :(

Eliza cukik a Domcsi kepek! :) Kis husinyuszi! ;)

Akkor most ki fog szulni legkozelebb? Bogyra? Mi van maaar? Jon a nyunya? Melcsi? Mar reg volt szulesunk, valaki huzzon bele!! :)

A hatso szomszedban kint vannak a gyerekek, meg valami vendeg gyerek is van.....eleg erdekes alapban a csalad, a szellemi szint megkerdojelezheto. Es most a kolkok visongatasatol mindjart megorulok!! Legszivesebben kikapnam a labdat a kezukbol es fejbecsapdosnam oket egyenkent!!!! :roll:
Szerintetek egy anyai oromok ele nezo embertol ez normalis dolog??? :shock: :shock: Aggodok..............hogy fogom birni a dolgokat!!!! :oops:
Ma hallottam a tv-ben, hogy Amcsiban egy manus berakta a kisbabajat a mikroba, mert mar nem birta a sirasat!! Mennyire durva?????? Hihetetlen mik vannak!!!!!!! :? :roll:

Na jo, felhivom ferjuramat, hogy mikor jon...aztan viygen el valahova, mert most nagyon hulye kedvem van es nem birok mar meglenni itthon!

Pusz nektek.

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Meg nem volt idom atolvasni Titeket, na hari!

DE! Azert a jo kivansagokat, gratulaciokat lattam, es NAGYON KOSZONJUK! :D

Pindurka eppen alszik, igy gyorsan par kepet felteszek es igerem, hamarosan megosztom Veletek szulestortenetemet.

Remelem Mindenki jol van! :D Kép Kép

KépKép
horilda

Doo, Dori koszi a tanacsokat fejes ugyben!

En is ugy gondoltam, hogy mindig nem fejek, csak mondjuk reggelente, ha nagyon kemenynek erzem es fajdalmasnak. Meg mondjuk napkozben meg 1x, de nem tul sokat, tenyleg nem akarom, hogy annyira beinduljon, mint allat.
Biztos fog termelodni annyi amennyi kell neki, ahogy Ti is irtatok.

Amugy ugy szopiztatok, hogy egyszerre egy mellbol, kovetkezo alkalomnal masikbol, ja es bimbovedovel.

Az igazsag az, hogy a korhazban a vedono szerint ahogy latta, nem tudta bekapni rendesen, csak a veget, cumizott rajta, igy kiprobaltuk bimbovedovel, es bevallt.

Mar nem igen eroltetem nelkule, mert orulok, hogy igy eszik.
Szerintetek gaz?

Meg egy fontos kerdes!
Mennyit kell enniuk?
Elinam 50-70 kozott szopizik egy alkalommal.
Napi 6x kb, 3 orankent nyustolom, mert azt sem igenyelne, de kaja nelkul nem maradhat.

Szerintetek jo igy?
Kicsit se vagyok bizonytalan, mi? :oops:
De alig vartam, hogy megkerdezhessem ezeket Toletek.

Koszi elore is, es puszi Mindenkinek!

Bocsi Eliza, hogy nem igen valaszoltam az sms-ekre! Szanom-banom! :oops:

Legi, a tablazatban kerlek ird at 50 cm-re a hosszat a babamnak.
KOSSZKE es azt is hogy ily gyorsan felkerultunk! :D

KépKép
horilda

Sziasztok!

Másik topikból tudom, hogy:

GABI BABA BABÁZIK!!!
"MA 11.01-KOR 3900 GRAMMAL ÉS 54 CM-REL MEGSZÜLETETT BRENDON CSÁSZÁRRAL. JÓL VAGYUNK, PUSZA MINDENKINEK! "
Nagyon gratulálok gabi ügyesek voltatok és irígykedem nagyon!!!

KépKép
rena10

Ilda koszi a kepet, nagyon jo, hogy mar otthon vagytok es minden mukodik! :) Babababababababa!!! Aranyos csoppseg! :)

Gratulalok Gabi! Orulok, hogy megszuletett Brendon es jol vagytok! SOk puszit es sok tejcsit! :)

Kép

Kép
lorcika

Nah tessék, pánik indul.... ha Gabi megszült akkor kénytelen leszek én is!

most mi lesz??? Tök nyugi van odabent! :) Nem hinném hogy a hétvégén kibújik, de én má rnem merek semmit sme mondani, mert reggel meg tök biztos voltam benne, hogy még ma gyerek lesz!

Nah ennyit a jóstehetségemről és persze szakmai tudatlanságomról! :)

Gabi nagy nagy gratula! Szép husis baba lett ott is ahogy nézem az adatokat! :) Mielőbb kérek képeket az ex pocaklakóról! :)

KépKépKép
bogyra

Rena köszi a hírt!! De jó Gabi!!! Nagy nagy gratula nektek!!

Ilda Elina olyan szép, és mekkora nagy talpa van, nagyon édi :)
Már én is beszereztem a mellbimbóvédőt, és nem fogom restellni használni ha kell.

Eliza, Domcsinak meg igazi kisfiús feje van, és nagyon elégedettek néz ki :)

Még mindig olyan hihetetlen hogy nekem is nemsokára lesz ilyesmi sajátom :oops: :shock: :roll:

Lorcika lenyugodtál?
pici76

BOgyra, mikor Levi kibújik nem az lesz az első szava hogy oáááááááá hanem az hogy:
itt vagyok máááááá
türelmetlen mami :D
pici76

Pici: Igen lenyugodtam, mert okoska voltam es nem itthon turaztattam az agyam, hanem elmentem setalni. Kozel van itt a Dunanak egy holt aga, ugyhoyg leultem es neztem a nadat, meg ahogy a kacsak buvarkodnak! :)
Hogy vagy? Zsofika borda nyomakolasa alabbhagyott?

Bogyra te meg itt??? Aszittem mar nyomsz! ;) Ahh ismeros az erzes amit erzel..en ma nyugodtam le valamennyire, hogy nem figyelem magam, sot meg orulok is, hogy nem jon elobb Ricsike. Hisz hianyozni fog a pocak, meg a nyomakolas, en azert elveztem/elvezem a terhesseget! :)
De ez tetszik, hogy Levi igy jon ki, hogy oke oke itt vagyok mar anyuuuu, nyuuuugiiiii!!!!! ;) :lol:

Bimbovedo nekem is van mar. Tesomat lattam mit szenvedett a mellgyulladastol..mindenre fel kell keszulni.

Kép

Kép
lorcika

Bogyra! Otlet! Rendelj Hawaii pizzat, Elizanak is attol ment el a magzatvize!!!!! ;) :lol: Mi most rendeltunk!!!! Hahaha! :D

Kép

Kép
lorcika

Most ettem karalábélevest azután rántott husit, petrezselymes újkrumplival, grillezett zöldségekkel, és tejfölös ubislaival!

De ezt mind cska Niki kedvéért, mer tő féltette nagyon Levit az éhhaláltól! :) Amúgy eszembe sem jutott volna ilyen finomakat enni, de hát Niki így akarta! :)

Most nyomtam két kocka csokit, és este még eprezek.

Hawaii pizza má rnem fér belém, és amúgy is holnap még dolgom van.
Esetleg holnap pizzázok! :)

KépKépKép
bogyra

Eliza, már írtam múltkor is, de most is írom, hogy gyönyörű a kisfiad :D Nagyon szép formás és csudaszép kis pofikája van.

Bogyra, még nincs vége a napnak :wink:

Ja, tudom, hogy a frontok nagyon nem inditottak be minket, de hétfőn jön a melegfront megint......

Ilda, nagyon szép a kislányod. De jó a képeiteket nézegetni..... Minél több képet kérünk!!!! Ha már a mi babóink nem akarnak előbújni hamarabb :D :wink:

Gabi, millió gratuláció neked, fúúú, jó nagy babód lett :wink: , remélem minden rendben veletek és mielőbb tudsz nekünk írni. Puszi a kis Brendon-nak!!!

Lányok, én nem érzek semmit. Lorci, tegnap totál én is azt éreztem, hogy Áron babám a fejével tuszakolt lefelé, mintha be akarta volna tenni a buksiját a helyére.....Majdnem egy órán keresztül. Abban a testhelyzetben maradtam, mert valószínű úgy könnyebb volt neki, de nemtom, hogy sikerült-e, mert most úgy tünik megint kezdi :D

Én nem érzem lent a hasamat.......De nekem amúgy is nagyon fent volt, ahhoz képest azért ment lefelé, de még nem olyan, mint azoknak a kismamáknak akiket NST-n látok.

Szorítsatok nekem holnap, hogy jó legyen az eredményünk és ne tartsanak bent csak ezért.......Szeretném ha nem indítanák a szülést, hanem jönne magától a pici fiam.....

Puszi és szép estét mindenkinek.
Melcsi

Kép
melcsi6

Asszem most kezd sokkolni a vonalzóm....Pici Te hogy bírod :lol: , neked két nap, nekem 5, de holnap már csak 4 nap lesz..... :shock: :lol: és a 4 az olyan kevés :shock: :D

Kép
melcsi6

Babás anyukák kérdezhetek???? :wink:

Ti befűtitek pluszban a babószobát-fürdőszobát a fürdetésre? Milyen eszközt használtok? Esetleg vettetek erre a célra valamit (olajradiátor, stb.), ha igen?

Köszi :wink:

Kép
melcsi6

Melcsi, engem most teljesen leköt a nyomorom, úgy fájnak a bordáim. illetve minden egyes mozdulat. Nem nagyon vagyok babás hangulatba, mert minden mozdulat fáj :cry: persze ez Zsófikát nem nagyon izgatja, hömbölög ezerrel
Egy póz esik jól, a lábtartós kedvenc fotelomban töltöttem majdnem az egész napomat félig hanyatt ülve... vérnyomim minusz 20....még feküdni sem tudok.
Azon gondolkodtam így még a műtőasztalra sem tudnék felfeküdni a csaszihoz. De tényleg, ülve csinálnak csaszit??? :roll: na jó ez csak olyan költői kérdés, de tényleg nem tudok elfeküdni :cry:
mert olyan szúró fájdalmat érzek, mintha kötőtűvel átböknék a tüdőm.. ma megint itt alszom asszem... már amennyit..
reménykedtem ha egész nap pihizek elmúlik, de tojik elmúlni :cry: :evil:
pici76

Pici, :cry: :cry: , még belegondolni is rossz, milyen kellemetlen lehet :cry:

Főleg, hogy eddig semmi gondod nem volt az egész terhességgel, most meg az utolsó pár napban jön ez a kellemetlen fájdalom.

Már tényleg csak pár nap. Kitartás :wink: .

Szorítok, hogy nyugodtabb éjszakád legyen, mint tegnap.

Holnap 10:30-ra megyek NST-re ha nem tartanak bent délután egy körül jövök, ha igen, akkor nemtom mikor.....Bringával majd üzenek....Szorítsatok!!!!!!!!!

Jó éjt.
Melcsi

Kép
melcsi6

Szorítok neked Melcsi, de ha minden rendben van nem fognak csak úgy bent tartani ne aggódj!
pici76

Gabi, nagyon nagy gratula!

Ilda, tüneményes a pici lány :D :D

Liza, Domcsi tényleg nagyon fiús már most. Édes!

Frissített, javított tábla: :D :D :D

Kép

Legi

Kép
leglesscat

Kedves anyukák és csemeték!
Fiatal iparművészként gyerekszobák meseszép kifestését vállalom!
Ha bizalmat kapok, kedves figuráimmal megtöltve, meséssé varázsolom gyermeke szobáját, segítek megvalósítani álmait elképzeléseit.
Kifejezetten egyedi elképzelések megvalósítását tervezem, saját figuráimmal karaktereimmel dolgozom, Walt Disney-t ha lehet szeretném elkerülni...

A szoba adottságait az ön elképzeléseit, álmait figyelembe véve arra törekszem, gyermeke a legnagyobb örömét lelhesse leendő szobájában.

Rólam és a munkáimról itt lehet egy kicsit többet megtudni:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=199434

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok, bocs, hogy ilyen későn jövök csak. Barátnőztem, de olyan jó volt. Drága barátnőm ölelgetett, puszilgatott, hogy jesszusom, most lát utoljára babátlanul. :) :) :)

Melinda, nekem úgy tetszik Domcsi, annyira drága. Olyan igazi kisfiúúús! Annyira helyes! Büszke vagy rá gondolom.

Ilda, hát Nektek is szívből gratulálok ehhez a csöppséghez! Ő is tünemény! Elina kis kreol bőrű sötét hajú szépség! Milyen jópofa ez a kiskád, hogy elvan benne! ilyet még nem is láttam. Tök jó!

Melcsi, ez a fűtés dolog pont nálunk is feljött. Anyukám kérdezte, van e hősugárzonk. De mondom anya, nyár lesz, meg különben is, ha hűvösebb van, a cirkónk pillanatok alatt befűti a fürdőt.
Szóval mi nem szereztünk be semmi extra plusz fűtőtestet. Végülis tényleg jön a nyár....ez a szerencse.

Pici, nem is tudom elképzelni, milyen fájdalom lehet. De nagyon sajnállak. Csak azt tudom mondani bírd ki. Nem tudom ilyenkor mit is lehetne csinálni. :roll:

Szép, jó éjszakát Mindenkinek!

Kép
niki30

hősugárzó hosszú ó-val:)

Kép
niki30

Mamacka, nagyon köszönjük.
Ez tényleg nagyon egyedi és különleges. Nekem tetszenek.
Gondolom sokan kérnek Walt Disney-t.... :roll: hát megértelek. :wink:

Nálunk nincs túl sok dekoráció. Én megmondom őszintén nem vagyok egy bordűr párti valahogy. Én néhány afrikai gumiállatkát ragasztottam ki, tervben van még 6 kisvakondos kép keretbe, no meg a kislányos angolrózsás dekor a szekrényen. Meg lehet, hogy ilyen rózsákból csinálok még egy képet és azt is keretbe. Ez olyan kislányos. Bájos.

Kép
niki30

Sziasztok!

Niki: Elizának Melinda az eredeti neve? No csak azért mert van Melindánk is, de te Elizát mindig Melindának hívod, de más nem.

Szóval csak ennyit akartam kérdezni... :wink:

Egyébként én is vasárnapra terveztem (tervezem) a szülést,már hónapokkal ezelőtt kiszúrtam ezt a dátumot. Bencénél működött a dolog, nála az lett, amit szerettem volna, remélem most is működni fog.

Utálom már az éjszakákat, az 5* pisilést, az érzést, hogy mikor megfordulok kiszakad a kőkemény méhem stb.... Gondolom nem vagyok egyedül.

Nagyon szép szombatot, bár az idő nem túl kellemes, de azért remélem mindenkinek szép napja lesz.
famo

Sziasztok

Nem szültem meg! :) Bezzeg Gabi beelőzött,hát mi lesz így a gyerekink szülinapi partijával?? Mondjuk az tényleg durva lett volna, ha az új gyerekeink is egyszerre születnek! :D

Tegnap mondtam hogy mostmár 2*5 bogyót fogok szedni, erre az estit nem elfelejtettem! :D Nah majd ma!

Most elvisszük anyós kocsiját Szárligetre, aztán jövünk haza, 2 körül már itthon tervezek lenni. :) És után meg van engedve a szülés - születés.

Milyen bájos lenne, ha holnapra meg lenne a kis pocok, anyós is láthatná, teljesen be van indulva már. Épp mondta, hogy már minden telefont úgy kap fel otthon, csak nem Levente????

éjfélig beszélgettünk mindenféléről, megdícsérte a menüt is, jóízűen vacsizott belőle, szóval elvoltunk! :)

KépKépKép
bogyra

Sziasztok,

Mar en is ha telefonalok, hallom a vonal masik vegen a csalodottsagot, hogy nem azert hivjuk a szuloket, hogy itt az ujabb unoka!! :) Nem jott be a joslatuk, hogy "majus kozepen meg lesz az a gyerek"!!!!!! :D
Azert en eszben tartom meg ferjecske joslatat, hogy majus 20-an hajnali 4-kor erkezik Ricsike!!! :)
Tegnap este majdnem bebeszeltem magamnak, hogy fel van puffadva a szam...de igazandibol nem hiszem, hogy fel lenne puffadva!!! Mar lassan kifogyok a jelekbol, hogy mit beszeljek be magamnak!!!!!!! :lol: :lol:

Bogyra te Caulophyllum Thalictroides 5ch-bol szedsz napi 2x5-ot? Valami 30-ast irtatok valamelyik nap vagy az nem ez volt? Vagy van ebbol erosebb?? Dori leirta ennek az adagolasat, de azota az a laptopom meghalt es nem tudom megnezni. Eleinte 3x5 volt, arra emlekszem, aztan 2x5, 1x5...de most en visszatertem a 2x5-re. Artani nem arthat nem igaz? Csak hassssooooooooooooon maaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha hetfon is azt kozli a doki, hogy semmi valtozas mehszajilag en idegbajt kapok!!!! :twisted: :twisted:

Bringa hol vagy? Vagy mar szulsz?? Varjaaaaa maaaaa meeeeg!!!!!! :)

Na puszka mindenkinek es legyen szep napotok.
Lorci

Kép

Kép
lorcika

Famo!

Igen, Elizának a becses neve Melinda. Azért írom én mindig így :)

Kép
niki30

Hello Csajok, szal senki nem szült meg éjszaka :wink:
én is most sokkal jobban vagyok, a fotelban szunyokáltam 5-6 órát éjszaka, apa is leköltözött velem a heverőre ami a fotel mellett áll, olyan drága :)
így "kipihenve" másképp látom az egész világot :) és a fájdalom is jóval enyhébb, már pakolásztam is egy órát, de azért még érzem a mellkasom, de úgy látszik ideg lehetett mégis és talán a POLYBÉ is hat.

azért vicces hogy pár éve a kipihenve azt jelntette hogy 10-12 órát sunytam egyben. most meg ennek a 5nek is hogy tudok örülni :shock:

Lorcika, meglásd majd akkor szülsz csak, ha már kifogytál a jelekből :wink:

Famo, hát ha holnap szülsz, akkor élvezd az utsó babamentes napodat :wink: de azért ha mégsem szülsz meg holnap ne legyél nagyon elkenődve :wink: :D

Én holnapra vagyok kiírva, de még mindig tagadásban vagyok keddig :wink: :lol: meg szeretném ha teljesen rendbe jönne a mellkasom mire szülnöm kell. Ma du indul haza a dokim Japánból :)
Már csak 36 óra és hazai légtérben lesz :)
pici76

Gabibaba! Gratulalok!!!!!!!!!!!Sok egeszseget kivanok Mindkettotoknek!!!! :D :D :D

Lanyok koszonom a sok dicseretet Elina neveben is! Nagyon jol esik!
Az ejszakank egesz jo volt, 2x keltem csak, 11-kor, es 3-kor evett egy jot.
Most mar 60-70-et evett, az jo, nem??????? Anyukak???

Legi koszi a javitast!

Melcsi, mi nem futjuk a szobajat, nem hagyjuk hogy kihuljon, kb. 26-27 fok kozott van a szobaja, vigyazunk ne legyen soha huzat stb.

Meg Varandos Kismamainknak kitartast! Hamarosan Ti is kezetekben tarthatjatok csemeteiteket!
En nagyon szurkolok!

KépKép
horilda

Sziasztok!

csajok mindenkinek kitartás már tényleg nincs sok hátra. BOGYRA mi a véleményed arról hogy Balázsomnak 180 körül ver a szíve általában nst-n /és mozog egyfolytába/. Aggódjak? A flowmetria normális. Kicsit tachicard de mitől lehet? Remélem már nem lesz vele gond. Mikor nem mozog pár percig akkor 170-re lemegy. Előre is köszike.

KépKép
rena10

Sziasztok Lányok :D ,

Nem tartottak bent :D :D .

Most másik doki értékelte a papíromat, sokkal szimpibb volt mint aki múltkor, mert elmagyarázott mindent. Azt mondta a görbe és a mozgások jók, annyi, hogy az alapérték 100-110 körül van, ami viszonylag alacsony, de nem krónikusan. :D

Juhéé.......

Rena, a babáink akkor pont ellentétei egymásnak :wink: . Az NST-s növérke egyébként azt mondta, hogy általában magasabbak az értékek az átlagosnál és az alacsony nagyon ritka.....

Jövök még, csak megyek ebédelni.

Puszi nektek.

Vasárnap babaeső lesz :D :D

Melcsi

Kép
melcsi6

Rena!

Én is inkább azt tartanám kórosnak, ha alcsony. Bár mondjuk a megszokott 140-160 között és ha mozgás van, vagy összehúzódás akkor felmehet akár 200- ig is, de ha nem tartósan annyi, csak fel fel megy akkor az nem baj. Amúgy a CTG úgy jó, ha minél krikszkrakszosabb a görbe.

Nekem alig megy 140 felé, már ugrálok, gugolok, lökdösöm, könyörgök neki, sokkolják, aztán ökelme feltúrázza magát 160-ra majd rúg egyet hogy hagyjuk őt békén...

De végülis erre is azt mondták, hogy jó. Alényeg az hogy a babaszívhangja szinkronban legyen a fájásokkal, vagy ne is reagáljon rá.

De erre meg mindenhol figyelnek! :)

Úgyhogy ne aggódj! :)

Mi megjártuk szárligetet, pesti forgalomban haladtunk bicskéig 20 perces fájásokkal... aztán volt 3 db 10 perces. És kész. Azóta semmi sehol. De nem voltak hasznos fájások, mert nem volt egyiksem kitartott, csak olyan felkeményedik és lerenyhed volt!

Kiváncsi vagyok mikorra lesz ebből bármi is??? :) De előbb utóbb gyerek lesz belőle! :D

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Valószínűleg őrületes baromság amit írok, de szerintetek lehetséges, hogy a baba a hasamban valamilyen hangot adjon ki?
Ma reggel háton feküdtem (tudom hogy nem jó, de egyszerűen már sehogy sem bírtam másképp), és olyan fura hangos bugyborgás, és nem is tudom milyen hangot hallottam. (mint amikor víz alatt üvöltünk). De ahonnan a hang jött, ott nem a gyomrom van -szerintem-.

Na lehet, hogy már beledilizek ebbe a tehességbe, de úgy megijedtem. szerencsére azóta is mozog.

Bogyra:szerinted?
famo

Sziasztok,

Voltunk tesomeknal, holnap mennek Horvatorszagba 1 hetre (en is akaaaarooook!!!), ugyhogy elkoszontunk, aztan bevasaroltunk, most meg punnyadunk! :)

Melcsi orulok, hogy visszatetel, nem tartottak bent, annak meg kulonosen hogy elmondta a doki mi a helyzet.
Szerintem neked is, meg Renanak is mondanak ha gond lenne, vagy bent tartananak. Probaljunk megbizni a dokikban!!! :wink: :)
Nekem ha begerjed ugy ver a kicsi szivecskeje, attol felek kiugrik a a helyebol 170-re siam felugrik ilyenkor.

Famo mar en is tapasztaltam ilyen hangot....de annyira fura, hogy nem irtam le, mert tuti elmebaj!!!!! :lol: :lol: Szerintem a bugyogast hallhatjuk valamifele emberi hangnak, meg en ahogy mar irtam maskor en meg csobogok, mint egy szokokut, Ricsike lubickol!! :) :wink:

Ilda olyan jo, hogy ilyen jo ejszakatok volt, kivanom hogy igy is maradjon es nyugodt kis lanyka legyen Elina. :) Tetszik a bizonytalansagot..jobban mondva en is ugyanigy vagyok, hogy nem tudom mi hogy lesz, de azt jo latni, hogy mas sem annyira hatarozott, viszont itt meg vannak tapasztalt anyukak, akik segitenek nekunk!! :)

Pici orulok, hogy jobban vagy, de azert ne pakolasszal sokat, nehoyg megint szarabbul legyel!! Csak nyugiban, ovaosan!! Nahat Nikivel egyutt nektek tuti 100%, hogy jovo het elejen meg lesz a babatok!!! :)

Azon gondolkoztam, hogyha ez a kis lurko idebenn nem akar kijonni nekem jovo vasarnapig...akkor meg hetfon se lesz semmi, mert az is unnep ugye....szoval max. kedden fektet be a doki!!! Ebbol nem elsz Bika gyerek, akarhogy is nezem!! :(
Na nem baj, de olvastam, hogy az Ikrek meg nagyon kis intelektuell, meg kivancsi, meg sok mindenhez erto egyeniseg, szoval akkor is szuper kis emberkek lesznek!! :D
Ma amugy az en kicsikem nagyon nyugis.....eddig kb. 6-7 mozgasnal jarunk.......nem tul sok. Lehet a melegfronttol szunyal?

Na megyek viragot locsolni, mert le vannak konyulva.

Kép

Kép
lorcika

Melcsi, örülök hogy kiengedtek :) Lehet hogy Áron baba sportónak készül és hát tudod a sportolóknak alacsonyabb egy picit a szívfrekije :wink: :) Hát ha ettől nem is, remélem a doki magyarázatától megnyugodtál :)

Famo, szerintem amiket itt már megvallottunk egymásnak, elég nehéz lenne olyat mondani amitől hülyének néznénk a másikat :wink: :roll: :lol: Én üvöltést még nem hallottam, de pancsikolós csobogós hang már nálunk is volt :)

Lorcika, langsam spacíren közlekedek :) bár nagyon élvezem hogy újra tudok mozogni :) 8) nem vagyok az az elfekvős típus. :roll:
és a kutyához is újra le tudok hajolni :) jól meg is játszottam :)
Tök furi hogy holnapra vagyok kiírva :shock: szinte 100% bizti vagyok nem lesz ebből még holnapra gyerek, bár ma mintha egy picit kevesebbet mozogna :?
pici76

Most kozolte velem a szomszed, hogy ugy font van meg a hasam, hogy nem ugy nezek ki, mint aki mindjart megszul!!!!! :cry: :cry: :cry: bruihuhuhuhuhuhuhuuuu!!!!!! Hat ez az!!!!! Van amikor lentebb van, van amikor meg Ricsimicsi felcsimpaszkodik a nyakamba!!!!!!
Pedig olyan jo lett volna ma hajnalban nyomni! ma nem is parazok...tegnap nem szerettem volna, mert ramjott a panik.
Bar ettunk hawaii pizzat :D de olyan rossz volt, hoyg szerintem Ricsike kirohogott, hogy most komolyan ezzel probalkozom??? :lol: :lol:
De azt nem akaorm, hogy tul hordjam....heteket!!!! Meg kell kerdeznem a dokimtol mi van ha nem indul be 28-ig. Szedjek ki belolem ezt a lurkot, mert mar nagyon turelmetlen vagyok!!!!!! :shock: :)

Bringa hun vagy??? Csak neeeeem????

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok :D ,

Lorci, ne aggódj, nekem is mindenki azt mondja, hogy fent van a pocim, mondjuk én sem érzem, hogy lent lenne :shock: Még a tegnapi egy órás tuszakolás után sem, amikor azt éreztem, hogy Áronkám be akar már menni a helyére is ugyanúgy néz ki szerintem a hasam, mint az előző hetekben...... :shock:

Nemtom miért de én is hawaii pizzát hajtottam ma az Árkádban :lol: :lol: Liza, teljesen megfertőztél minket :lol: Aztán csak más fajták voltak, így beértem egy zöldségessel :wink: Ez azt jelenti, hogy attól nem lesz baba :lol: ???

Famo, én is éreztem már bugyogásokat. Én kb. 37-38.hét környékén amikor lehajoltam :shock: , olyan volt, mintha a gyerek jelzett volna, hogy préselem ki belőle a levegőt és hagyjam békén..... :shock: :shock: :D

Bogyra, írtad, hogy inkább az alacsony érték a kóros nst-nél :shock: ,nekem azok vannak, szerinted az alacsony miért van? Te is nyugtass meg lszi!!!!! :roll:

Ilda, Niki, köszi a fütéshez hozzászólást :wink: Apa mondta, hogy a barátjának van egy mini radiátora, azt lehet, hogy elhozza, mert tetőtérben lakunk, ha meleg lesz nem lesz rá szükség, de ha lehül a levegő azt megérezzük.... Bebiztosítjuk magunkat, aztán amikor már nagyobb lesz nem lesz gond....

Pici, jó olvasni, hogy jobban vagy, még a hsz hangulata is más :D , már tényleg nincs sok hátra. :wink:

Tegnap én is 5 sms-t és 3 hívást kaptam, hogy egyben vagyok-e még. Olyan érdekes, imádom a barátaimat és tök jó, hogy ennyien gondolnak rám, de mindenkinek írtam, hogy írok amint van valami és most kicsit fáraszt, hogy ennyit kérdezgetnek... :?

Bringa, jelentkezz!!!!!!!!!! Csak nem ment érted a bvégrehajtás :D Viccet félretéve adj jelet, hogy mizu :wink: Pusza

Este még lehet, h jövök.

Jók legyetek.
Pussz.
Melcsi

Kép
melcsi6

Kép
melcsi6

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: