A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Noémi!Kép
Lehet, hogy sehogy nem bírom ki, és ma hazafelé veszek egyet!Kép

Cat!Kép

Ha nem is ilyen egyértelmû, de gyanúsnak mondható...Kép

Csutka
Csutka

Lányok!

Az elõzõ hozzászólásom törölve. Nincs szükség tesztre, begörcsöltem, holnap tuti megjön.Kép Ez az én formám!

Csutka
Csutka

Csutka Kép

Nincs törölve egyetlen hozzászólás sem! És kész! Sokaknak fáj menszeszesen a pocakjuk az elején...

Pusz
Noémi
noémi

Noémi!Kép

Az a baj, hogy ismerem ezt a fajta görcsöt, nem szokott laca-facázni, ez meghozza. Bár neked legyen igazad!Kép

Csutka
Csutka

Sziasztok Lányok!

BogárKép Hú, nagy gratulaKépKépKép

Majdcsak elfogyunk már a topicból...

Nikie
nikie

Csutka Kép
Mirõl beszélsz ?
Sokaknak fáj elsõ hetekben
Babás vagy és kész, bízzál.Mit gondol a kiskrapek ott benn, hogy a mami nem várja ?!!!

Zsé
zsé

CsutkaKép
A görcs jót is jelenthet. A babásoknak is szokott görcsölni az elmaradt mensi idején.

Cat

Cat
Kép
cateye

Köszi csajok a bíztatást. Nagyon szeretném, hogy igazatok legyen.Kép Lehet ma este mégis tesztelek. Kép
Csutka
Csutka

Csutka
Nekem is görcsölt, le is törtem mint a bili füle, hogy a fene egye meg már megint nem sikerült....és ott volt a + teszt!Gondolhatod, hogy alig hittem a szememnek ennyi idõ után, ráadásul görcsölgetve. Utána még napokig, sõt hetekig görcsölgetett. Fel a fejjel!!
Lujza
lujza

CsutkaKép

Szerintem is tesztelj ma, az a biztos, és akkor nem idegeskedsz tovább. Ne éld bele nagyon magad, és ha mégis akkor nagyon nagy meglepetés lesz. Szorítunk Neked nagyon esteKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

BOGÁR:hatalmas nagy GRATULA!Ez szuper!Gyönyörû a görbéd!KépKépKépÉljen a lazítás, milyen sokaknak sikerül,ha másra koncentrálnak! Talizzunk március végén!
GITTA:úgy örülök, hogy jó a kedved olyan hosszú idõ után!Csak így tovább! Ne dolgozz már annyit!
NOÉMI:én már annak is örülnék, ha végre lenne valami tüszõérésem vagy ciklusfélém mert a mûtét óta még mindig barnázok. Ki tudja mikor jövök egyenesbe. Nekem sincs még most erõm újabb babára gondolni. Talán nyár elején.
LUJZA:légy pozitív, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen! Adj meg mindenta babádnak, hogy jól fejlõdhessen a nyugalmat is beleértve!
CSUTKA:ebbõl még bármi lehet!Drukk-drukk!
CAT: a férjed egy híró!
ZSÉ:A futás az nagyon jót tesz! Ha rendbe jövök egy kicsit én is újra nekifogok!A laza és sportos mamikhoz kopogtatnak be leghamarabb a babák!
Virág
Virág

Lányok! Fel a fejjel, látjátok Edelweiss-nak is késöbb mutatta meg a teszt a pozitivat, az még semmit sem jelent hogy érzitek magatokat, tessék hinni. Plána akinek szép görbélye is van!

Bogár! Tessék vigyázni magadra és pár nap mulva már egy erös 2. csikot kérünk!

Andi! Dorissal engem kevertél össze, nekem lesz akkor Kép
De neki is drukkolok most már!

Én meg most kezdek megijedni hogy nehogy most elkapjam az influenzát, mert akkor oda a sok pénz.
Amig kollegák nem jönnek betegen én is dolgozok, de ha valaki bejön akkor irány a szabi.

Karmen
karmen

BogárKép
Nagy gratulaKépKépKépKépKépKépKépKép
Jó ez a maszkdolog!
Neked van már valami tüneted? Egyáltalán, mikor jelentkezhet az elsõ jel? A beágyazódás után már lehet gyakori pisi, vagy kis hasnagyobbodás, vagy ez abszolút hülyeség. Mi lehet a legeslegelsõ?

Lányok, én úúúúúgy utálom az új munkahelyemet! Drukkoljatok, hogy minél hamarabb babás legyek, hogy elhúzhassak betegácsiba, jó? Köszi, elõre is! KépKépKépKép

CsutkaKép
Megy a drukk!!!!!!

Krissi
krissi

SziasztokKép

Gitta: én is csak szeretnék a 45. napon lenni, de új ciklus 18. napján vagok ma.

Krissi: köszönöm kérdésed (elõbb-utóbb válaszolok is rá). Verus hugom 02.21.-én du fél 4-kor világra hozta Marci fiát. (A szüléstörténetét a Túl az elsõ heteken... c. topicban olvashatod.) Munkával kapcsolatbanKép és drukk a babáért (de pls. viszontKép)

Csutka: +++++++++++++ remélem, ennyi elég a poz. teszthezKép

BogárKépKépKépKép ha kifogynátok maszkból, csak szólj, hozokKép

Orsoly: remlélem néha eljutsz hozzánk egy-két jó szóraKép Lackónak sok puszit küldök, Neked sok-sok tejet kívánok (remélem, nem szenvedtek benne hiányt) Kép

Virág: remélem testileg-lelkileg is mihamarabb oké leszel. Mikor költöztök már végre?Kép

Cateye: lenne pár kérdésem Hozzád. Dobok egy mélt a profilos címedre, remélem megnézedKép

Annyira sûrûk a napjaim, elég ritkán tudok jönni. De azért igyekszem ámKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Bogár Kép Kép Kép
Nálatok ilyen a leállás??? Kép Kép Akkor mindenki álljon le a baba-témával itt a csatin!!!!
Nagyon nagyon örülök nektek... vigyázz magatokra! Azon mosolygok, hogy a talin milyen szépen kifejtetted, hogy ebben a hónapban nem is lehet, mert olyan teákat iszol... örülök, hogy nem így lett!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Bogar!!!!

Nagyon-nagyon gratulalok!!! Kép Kép Kép

kamilla
kamilla

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a bíztatást, a drukit, meg a pozitív energiákat!
Nem is tudom mit mondjak, tegnap teszteltem. Vártam az eredményt, de semmi 2 csík. Félretettem, majd fél óra múlva megnéztem, és nagyon halványan, de ott volt a második is. Addigra pedig beletörõdtem a sorsomba, hogy megint nem. Olyan volt ez a teszt mintha nem is csináltam volna, ugyanolyan bizonytalan voltam. Erre ma reggel még lejebb kúszott a hõm is 36,7-re. A tüszõrepikor 36,8 volt. így gondolom már az összes remény elszállt.
De akkor hol a mensim?

Csutka
Csutka

JoviKép
Írtam a freemailedre mailt.

KrissiKép
Ahogy hallottam, az elsõ jel a cicifeszülés, és az enyhe mensis görcs szokott lenni.

LányokKép
Ma a párom adta be a szurit a rendelõben. Esküszöm sok nõvér rosszabbul adja be mint Õ. Nagyon bátor fiú volt, de elõtte átvettük, hogy mit hogy kell tennie, és már éjjel is azon gondolkodott, hogy milyen sorrendbe kell a dolgokat csinálnia. Drága!!!! Na de ugyanúgy adják be a szurit, mint ahogy fõznek. Minden szana-szét utánna, itt egy ampulla-ott egy tû, az asszisztensnõ nem gyõzött pakolni utánna. Persze röhögött rajta a doki és az asszisztens nõ is. Jól indult a nap...

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek!

Csutka!
Nem feladni! Lehet, hogy téved a teszt, elvégre az van ráírva, hogycsak az elsõ 10 percben valós, de azért LEHET hogy tényleg ott az a 2. csík, csak még picuri a babó! Kép
Drukk megy 1000-el!!! Kép

Jovika!
Javítottalak!

Virág!
Köszönöm, remélem, hogy még tovább javul a kedvem! Kép

Kép
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

CsutkaKép
Amíg nem jön meg addig mindig van reményKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Csutka Kép
Az elsõ terhességemnél én csak másnap néztem meg a tesztet, mert elõtte csak fél percig néztem, nincs csík-nincs csík alapon, aztán amikor ki akartam dobni megnéztem és ott volt rajta. Irány haza és újból csináltam egy tesztet, az is + lett akkor. Szóval én a helyedbe egy reggelit csinálnék holnap, mert este lehet, hogy kevesebb hormon volt a vizeletedben.

Virág Kép
Rendbe fogsz jönni, erõs csajszi vagy!. Kép Kép Kép

Nekem úgy tûnik, hogy a 2 gyógyszeres ciklus beindította óramû pontosságra a ciklusomat. A mûtét után volt egy mensim és arra rá 30 napra pontosan, most meg 15 napra a mûtött felem sajogott.
Remélem így is marad és talán gyogyi nélkül is menni fog, csak a HSG-n gondokodok erõsen...

CatEye Kép
Egy hõs a férjed. Kép Kép

Krissi Kép
Pl. nekem a legelsõ jel mindkétszer a borzasztóan alacsony vérnyomás volt. Ebbõl teszt nélkül is sejtettem. Szerintem ez az amire nincs "recept" ahány ember annyi féle. Kép

Pusz
Noémi
noémi

Sziasztok!

Bogár! De jó!!!!!!!! Kép Nagyon nagy gratula! Azért mégsem lazítottatok annyira, mint írtad! Kép
Lányok! Gyorsan sorakozni Bogár után!
Karmen! Nem kevertelek össze Dorissal. Töle tudom, hogy neki is pénteken indul. Kép
Gitta! Jó, hogy elökerültél. Már hiányoztál. Kép Én ma a 60. napon vagyok. Nem mintha sokat számítana az a 2 nap.
Csutka! Amíg nem jön meg, addig akár baba is lehet. Kép
Cat! És holnaptól kettesben otthon megy a szuri? Kép
Virág! Kép Jó, hogy jelentkeztél. Kép

Ha már szó esett a taliról, nekem a május 24-i és 31-i hétvége már biztosan nem jó. Az egyik családi buli, a másik pedig a húgom esküvöje. Kép Ha lehet, akkor vegyétek ezt figyelembe, légyszi... Már úgy szeretnék egyszer én is talira menni!

Puszi!
Andi
andi28

Gitta!

Javíts légyszi 14c 23cn

Köszi
bnemethm
bnemethm

Csutka Kép
Nem elszomorodni.Nyugi, ++++++++++++ Képmegy.

Virág Kép
De jó hogy újra hallunk felõled.Már azt hittem depizel de csak pihizel ugye?!
itt a tavaszz s már csak egy ugrás a nyár.
A futással azért még vigyázz, reggel csúszik a pálya. Én ma dobtam egy hátast ráadásul a futó partnerem (60 kg-os bullmasztiff kutyusunk ) fel akart "segíteni", ugrált körülöttem meg a fejével lökdösött s mindezt a villamosmegállóval szemben. Jó volt a mûsor...
KarmenKép
Inkább ne dolgozz ha nem muszáj , sok baci van a levegõben
Cat Kép
Gratula a férjednek
Gitta Kép
küldöm az adataimat :
Zsé ( zsuzsa )
38 év- hú de horror de azért jobb mint a 83
lakhely : Budapest
27-28 napos ciklus
Probálkozás : 2 éve - közben egy 10 hetes terhesség vetéléssel
Gyermek : lány 1991.09.26

KrissiKép
Kitartás.Minden munkahelyen vannak problémák, te csak a babaprojectre koncentrálj.
Jön a tavasz - jön a babaesõ. Én már látom a kiskrapekokat a felhõrõl integetni.

Mindenkinek +++++++++++KépKép
Zsé
zsé

Noémi!Kép
Lehet, hogy ha a hõm nem ment volna le, még akár lenne is értelme megpróbálni mégegy tesztet!
Zsé!Kép, Andi28Kép
Köszi, szerintem már semmi esély!
Virág!Kép
Csatlakozom a többiekhez, jó végre hallani felõled is!

Már nem is izgatom magam, holnap megyünk matyológushoz fickóvizsgálatra, meg legközelebb megbeszélem a dokimmal a HSG-t. A legutóbb emlegette, hogy azért nem ártana azt megcsinálni, hátha csak az a baj. Szerinte a ciklusom már rendbejött, vagy a páromnál, vagy a petevezetékeimnél lehet bibi.

Na már megint mennem kell dolgozni....

Csutka
Csutka

SziasztokKép

Gitta legyszi javits az adataimon: 20c 4cn.

Koszi
Galuska

KépKép
galuska

Sziasztok!

JovikaKép
Gratula a kis unokaöccshözKépKépKép
Viszontdrukk megy ezerrel!

CatKép
Mi mindenre nem képes a férjecskéd a cél érdekében! Minden tiszteletem! Becsüld meg nagyon ezt a kis drágátKép
Lelki szemeim elõtt már látom, ahogy a köldökzsinórt vágjaKép

NoémiKép
Hogyan érezted az alacsony vérnyomást? Szédelegtél? Cicid nem fájt?

CsutkaKép
Nagyon szorítok, hogy kapaszkodjon a kismaszat!!!!

VirágKép
Gyógyulgass szépen! Gyógyító energia Neked: ++++++++++++++++

AndiKép
Vigyázz magatokra nagyon!

Lányok, észrevettétek, milyen kevesen vagyunk a táblában? Azt javaslom, húzzunk bele! Most nagyon beindult a babaesõ!

Krissi
krissi

Jó reggelt mindenkinek!
Bogár nagy nagy gratula Kép nagyon örülök, hogy sikerült! Kép
Lányok, látjátok érdemes talira jönni, minden tali után volt valaki aki bejelentette, hogy sikerült. Kismazsi, Zsuzsu, Bogár csak hogy a legfrissebbeket említsem! Kép
Képzeljétek, tudjátok a múltkor írtam, hogy mennyire felháborított, hogy az andrológus titkárnõje a magánrendelésre akart citálni egy nyamvadt eredményért. Na és tegnap elment a párom oda és képzeljétek semmit nem kellett fizetnie...hihetetlen. Pedig a doki elmondta, hogy ez a biokémiai vizsgálat nem zárja ki az inszem sikerességét, de eddigig tapasztalatai alapján azt mondja ilyen eredményekkel lombik szokott sikerülni. Valami alfaizé a nem jó. Engem nem tört le, páromat kissé sajna igen, én meg vígasztalom, hogy semmi baj. Egyébként olyna nem is tudom hogy mit tegyek hangulatom van, nem akarok úgy lombikra menni, hogy nem vagyok biztos abban, hogy jól mûködök. Leírom:
14 cn inszem, elõtte closti és bromo, és magától repedt meg a 2 tüszõ 23,22 mm-es állapotban, nem kellett a profasi, és nem szedtem utrogestant sem, hogy megnézzük mi lesz.
18-19-20-21 cn-on 36,9 volt a hõm,
22 cn-on 37,1 volt a hõm J
a hasam görcsölgetett végig, volt egy tompa alapfájdalom benne végig, most is van olyan érzékeny nagyon rossz 1-1 kátyúba belehajtani, olyan mintha egy nagy lufi lenne a méhemben aminek érzékeny a széle és ha megnyomódik akkor máris fáj. Ilyen volt végig. Aztán a 23.cn-on reggel arra ébredtem, hogy ki vagyok takarózva és nagyon fázok, nem tudom van-e összefüggés szerintem nincsen de azért leírom, 36,6-t mértem. Aztán való napon éjszakáztunk, 24.cn-on hajnalban feküdtem, alig aludtam 36,7-t mértem és érdekes módon a szurkálós görcsök megszûntek, maradt a tompa fájdalom. Ezt követõen a 25.cn 37.0, 26.cn 36,9, 27.cn 36,8 a hõm. Tegnapi szex óta van piros meg barna de nem sok még, de a fájdalom még mindig tart. Mi a fene volt ez az egész?
HOsszó lettem de ezt nagyon nem értem. Erazmusznak is szeretném elküldeni, de nem tudom õ hogyan mikor olvassa.
Köszi puszi Hurki
hurki

KrissiKép
Remélem el is fogyunk a táblából mielõbb. Lelki szemeimmel elképzeltem amikor a párom vágja el a köldökzsinórt, háááát, de szép is lenne már. Szerintem vízzel kellene felöntözni utánnaKépKép
Örülök, hogy megint jó kedved van!!!!

Andi28Kép
Kéltnaponta szúrnak, így pénteken lesz a kettesben romantikus fenékbe döfésKép

NoémiKép
Nagyon klassz, hogy rendezõdött a ciklusod. Kis pihi, aztán spontán is menni fog!!!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

sziasztok LányokKép
Nagyon szépen köszönöm a gratulációkat. Nagyon aranyosak vagytokKép

CatKép
Gratula a férjednekKép Én még mindig állítom, hogy a rendhagyása ellenére is, Õ egy HÕSKép

VirágKép
Nekem jó a márc vége is a talira, de jó lenne, ha többen véleményeznék az idõpontot. Nekem mindegy.
Talán a hamarabbi azért jó, mert minél hamarabb vanKépKépKép és megint egy jót trécselhetünkKép

Andy28Kép
Neked a márciusi idõpont abszolút kilõve?
Szerintem pont ez a lazítás segített.

KrissiKép
A tünetérzés szerintem egyéntõl függ. Mindenki mást érez. Pisilnem sokat kell, de elõtte is sokat ittam, ezért sokat jártam pislantani is. Úgyhogy ez nekem nem lenne feltúnõ.
A barátnõm hasija a 6. héttõl volt egy picit más formájú, mint elõtte.
Tünetem még nem nagyon van. Egy picit a hasikóm fáj és egy nagyon halványan a cicim.

OrsiKép
A talin a teákról és a pihirõl teljes komolysággal beszéltemKép Most képzelheted, hogy így nekünk milyen hihetetlen voltKép

Lányok légyszi nyilatkozzatok a tali idõpontjárólKép Jó lenne, ha minél többen talizhatnánkKép

Csutka
Nagyon sajnálomKép A 36,7-es hõ, lehet, hogy tényleg alacsony, ne haragudjKép
A HSG-t és a matyivizsgálatot én is támogatom! DrukkolokKép

pusza
Bogár
bogár

JOVI:jó, hogy elõkerültél.Volt már a PCT vizsgálat?? Mi következik Nálatok? Költözés úgy kb.2 hónap múlva, de már legalább látjuk a végét! Jól elhúzódott, de ha meglesz szép lesz!Sajnos a kert még egy ideig nem lesz rendben, de ha meglesz lehet nálunk gardenpartitalit rendezni!Kép
CAT:gratulálok a férjednek!Most már tényleg kiérdemel valami vöröskereszt érdemrendet!
GITTA:Kép
NOÉMI:KépÉna helyedben elmennék HSG-re, ártani nem árt viszont növeli az esélyeket!És ki lehet bíri!
ANDI:Kép
ZSÉ:ez nagyon vicces lehetett(persze elsõsorban a kívülállóknak!)Azért vigyázz magadra, nehogy többet ártson a sport mint amennyit használ!Kép
CSUTKA:ne add fel, amíg meg nem jön! A halvány csík is csík.
Virág
Virág

BogárKép
Nekem mindkét idõpont megfelel. Jöhet a Dr Hõs is, vagy puttony nélküli buli lesz ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Bnemethm!
Javítottalak!

Andi!
Javítottalak! Kép

Zsé!
Most már csak az hiányzik, hogy hányadik ciklusnapon jársz jelenleg. Elvileg napra pontosan van vezetve a tablicsku, bár néha azért becsúszik egy kis elcsúszás. Kép

Galuska!
Javítotalak!

Üdv:
Gitta
gitta

KRISSI:köszi, rám fér. Olyan felemásan érzem magam mostanában. Nagyon rossz érzés hogy 0% esélyem van ezentúla spontán teherbeesésre. Azért olyan jó volt minden ciklusban reménykedni. Annak viszont örülök, hogy többé ilyen szörnyûségen nem kell átesnem. Félek attól,mi lesz velünk, ha a lombik sem hoz eredményt és félek magától a lombiktól is. Az is nyugtalanít, hogy nem tudom mikor fog valamelyest helyreállni a ciklusom és bár nem sok jelentõsége van azért jó volna tudni hányadik cn-en vagyok. Kicsit kívülállónak érzem most így magam. Bocs a depiért és köszönöm Nektek, hogy ilyen kedvesek vagytok!
HURKI:hát ez már nekem magas...Kíváncsi vagyok, mit mond Erazmusz, általában nagyon hamar válaszol! (1-2 nap)
Virág
Virág

Itt egy kis humor vidítónak!Kép

Férj, feleség és kisfiú mennek fel a hegyre. A feleség megszólal:
- Emlékszel, mikor 10 évvel ezelõtt mentünk itt ugyanígy. Lágy szellõ fújt, a madarak daloltak a természet lágy ölén.
A kisfiú megszólal:
- Apa, én is veletek voltam?
- Igen. Fölfelé még én vittelek, lefelé már anyád.

Csutka
Csutka

Bogár Kép
tudom, hoyg eljes komolysággal mondtál mindent a teákkal kapcsolatban. Látszott rajtad, hogy mennyire elhiszed... de a természet most máshogy gondolta a dolgokat Kép Kép Kép
A március vége nekem is jó, bármelyik hétvége, a helyszín is tökéletes... Kép Milyen jó lesz nektek már november környékén!!!! Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

CsutkaKép
Örülök, hogy jobb kedved van, és van kedved viccelõdni. Egyébként nagyon jó a vicc!KépKép

HurkiKép
Teljesen tanácstalan vagyok az eseteddel kapcsolatban. Ennyire hektikus hõgörbét még nem is láttam soha. Pedig a ciklus elsõ fázisa teljesen rendezett volt, ami elvileg rendbe kellene tegye a 2. fázist is. Én valami hormonelégtelenségre gyanakszom.

VirágKép
Átérzem teljesen a helyzetedet, de nem volt más választásod. Nem szabad arra gondolni, hogy nem sikerül a lombik. Tuti sikerül. Nektek "csak" az volt a probléma, hogy nem jó helyen tapadt meg, de a megtermékenyítés rendben ment. Ez minde alapot megad a lombik sikeréhez!!!! Nem értek hozzá, de nem kellene a ciklusodat gyógyszerrel beállítani ? Hívd fel az Arnoldot, és mond el neki az össze-vissza ciklust, hátha ad tanácsot.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Nekem mindegy mikor lesz a tali, megyek.
Hurki Kép
hurki

VirágKép
Én is csak csatlakozni tudnék ahhoz, amit Cat írt.
A lombikra pedig csak úgy tessék gondolni, hogy igenis sikerülni fog. A méhnyálkahártyád mindig gyönyörûKép Biztosan sikerülni fog, most nagyon is hinni kell benneKép
Mindig ez legyen a szemed elõtt. A rossz gondolatokat pedig muszáj elhesegetniKép Én ezerrel drukkolok, szorítokKépmeg mindenKép SIKERÜLNI FOG!!!!!

HurkiKép
Szerintem a 36,6 és a 36,7-es értékeket el is felejtheted, szerintem nem mérvadóak, azért sem mert 1. nem jól aludtál, 2. éjszaka nem aludtál. Mindezek a tényezõk megzavarhatják a görbe ívét. Úgyhogy ezeket akár zárójelezheted is. A 25. naptól viszont sajna csökkenKép

CatKép
szerintem most lányos csapatban kellene összeröffennünk. A párom sem lesz otthon.

LányokKép
akkor, ha már ilyen nagy számmal öszegyûltünk, szerintem nevesítsük meg a márc 22-ét (szombat) talinapnak. Kezdõdne reggel 10 órától és tartana erõvesztésigKép

márc. 22-i talis névsor eddig:
Virág
Andi28?
Cat
Hurki
Orsi
Bogár
Többiek???

A címet pedig majd küldöm magánban. Még lehet, hogy hûvös lesz hozzá, hogy a kertben sütögessünk, de Ti milyen megoldást javasoltok? Én biztos sütök egy csomó biosütit. (Nem kell félni, nagyon is finomakKép)

pusza
bogár
bogár

BogárKép
Akkor sütök én is bioalmást!!! Meg valami salit is bevállalok, csak körvonalazódjon, hogy mi lesz a menü.

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!Kép

Azt hiszem a humor nagyon sokmindenre jó "orvosság"! Egy kiadós nevetés sokmindent feledtetni tud, és erõt ad a folytatáshoz. (az igaz, hogy állítólag hizlal, de a leendõ kismamiknak ez amúgy is benne van a pakliban...)Kép

Virág! Kép

Szerintem ne keseredj el, a lombik biztos sikerülni fog, csak türelem, és semmi depi, meg ilyenek!

Bogár!Kép

Remélem Nálad is minden oké, ha tudok elmegyek a talira, hátha bejön ez a tali utáni babásodásos dolog. Nagyon szeretnék megismerni mindenkit személyesen is!

Csutka
Csutka

márc 22-t már be is írom a naptárba, hogy mit viszek még nem tudom, mert csak arra tudok gondolni miért fáj a hasam, mikor lenne érdemes belevágni a lombikba, hova menjek, kihez menjek, menjek-e, micsinájjakmicsinájjak Kép
Unom a semmittevést megyek postára, aztán haza puszi Hurki Kép
hurki

GittaKép
Ma járok a havi ciklus 4.napján.

VirágKép
Ne búslakodj.Már célirányban vagy . Tudatosan készülj a lombikra és hidd el hogy sikerülni fog. MegérdemledKépKép

Néha olyan hülyének érzem magam. Sokszor írtok vizsgálatokról , gyógyszerekrõl s azt sem tudom eszik vagy isszák. Hol lehet utána olvasni ezeknek a dolgoknak, ti hol szerzitek be az ismereteket, vagy tapasztalat?
Amíg az embernek nem kell , nem foglalkozik ezekkel a dolgokkal megy minden magától de most...
A hõgörbém a ciklus 1-12 napján 36,6-36,7 között mozog utána a 14 vagy 15 nap felmegy 37 fölé s utána a 27-28-napig fenn marad ill 37,1 és 36,9 között ingadozik.
Én azt hittem eddig hogy ez jó görbe de már nem vagyok benne biztos.
A barna rémem a 24 nap indul de a hõm nem megy le.
Szerintetek ...?

Zsé
zsé

ZséKép
Mivel elég magas az alaphõd, ahogy írod, szerintem nem szabadna 36,9-re beesnie a hõdnek a ciklus második felében. Szerintem progi hiányod van, amitõl ingadozik a hõd is, ezért barnázol is. De lehet a barna rém gyulladás miatt is. Ezt egy hormonvérvétellel ki kellene deríteni.

Sajnos a mi "tudásunk" a témában az vagy saját kárunkból, és tanulságainkból jött, vagy pedig innen-onnan összeszedett szakirodalmakból. Ajánlom Neked Elek Csaba könyvét a Fogamzóképesség zavarairól. Itt a www.hazipatika.com-on meg lehet rendelni postai utánvéttel.

HurkiKép
Beszéld meg a dokiddal, aki az inszemet csinálta, hogy Õ mit javasol. Lát-e esélyt lombik nélkül, és hogy nem felesleges-e a Te dilibogyó szedésed, amikor a párodnál is gond van.

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatKép
Köszi a gyors reagálást.
Pénteken meglesz a vérvétel eredményem.Majd segítetek kielemezni jó?
Elõre is köszi .
Zsé
zsé

Andi! Bocs, csak tegnap meg azt irta valaki, hogy Dorisnak 2 hét múlva pénteken lesz. Én meg várom meg megjöjjön, ez a 35. nap, igaz vas. este vettem be az utolsó fogigátlót.

Zsé! Sajna olyan bizonytalan a melom, hogy nem merek tp-re menni csak szabira, mert ha mégsem sikerül akkor kell az az állás. Még a 3 hét szabit se akarták megadni, csak ugy hogy a betegségem miatt kell (ugye tavaly elég sokat hiányoztam, persze nem tudják miért). Ha poz. lesz akkor viszont megyek tp-re ha a doki javasolja akkor már ugysem mondhatnak fel és a baba fontosabb lesz.

Cat! Minden elismerésem a férjedé hogy ilyen ügyes és bátor!
Messze laktok nagyon hogy te otthon adatod be?

Jól látom hogy fogyunk a táblázatból?

Karmen
karmen

Sziasztok!

Bogár! Nekünk egy kicsit sürü a március Kép (lakásfelújítás), lehet, hogy a 29-ei hétvége jobb lenne, de mindent elkövetek, hogy ott legyek, amikorra teszitek. A naptáromba is beírtam. Esetleg busszal megyek, ha a párom nem tud elvinni. (Bár biztos Ö is örülne, ha találkozhatna addig a régen látott haverjaival. ) Kép Szóval vegyük úgy, hogy megyek, s ha már mindenki ilyen egészségesen él, akkor én viszek vegetáriánus fasírozottat, jó?
De akkor még nem is lesz pocakom! Kép

Virág! Kép A cickafarkot nem próbáltad? Bár így nehéz lehet, hogy azt sem tudod hányadik napon vagy. Bár ártani biztos nem fog! Olyan pedig eszedbe ne jusson, hogy nem sikerül a lombik!
Csutka! Jó a vicc! Kép

puszi!
Andi
andi28

Karmen! Természetesen nincs harag. Kép Szerintem most pénteken indul a stimuláció, kb. két hét múlva pedig lesz a transzfer. De azt hiszem mindegy az idöpont, a lényeg, hogy neki és neked is sikerüljön! Kép

Andi
andi28

Sziasztok!

Gitta!
Olyan régen jártam errefelé... és a régi tábla valahogy összementKép 3x ilyen hosszúra emlékeztem! Ezek szerint ennyien lettek babásak?Kép De jó! Sokat gondolok ám rád, néha ha idõm engedi be is nézek és a nevedre rákeresek, de sajnos még mindig itt vagy... Drukkolok

sasha

Kép
sasha

Bogár Kép
az idõpont tökéletes! Bármit megcsinálok, találjuk ki, hogy ki, mit csinál, de én bármire fogható vagyok. El sem tudod képzelni, hogy mennyire örültem a babás hírednek Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: