Sziasztok!
Melcsi, szeri: Drukkolok nektek nagyon+++++++++
Gaby: Ez aztán a komoly képzettség!

Nekem is van pár végzettségem, de meg se közelíti ezt! Vállalatelemzést , meg stratégiai tervet nekünk is kellett anno a suliban csinálni, de nem tartozott a kedvenceim közé, úgyhogy minden elismerésem a tiéd! A franciához csak annyit, hogy hidd el, az angol mellett nagyon jó tanulni és annyira nem nehéz! Inkább kicsit ijesztő, de ha jobban belemélyed az ember, akkor azt mondja: színes és kellemes! Olykor vicces is tud lenni, mert borzasztó erőltetett és udvariaskodó és bizonyos kifejezések szó szerint lefordítva...

Szerintem ha lesz rá több időd, mindenképp kezdj bele, mert neked sztem tetszeni fog!
szezso: miért kérded hogy hány éves vagyok? talán ismersz?
eva: én egy magyar csajnál jártam aki sima magyar kártyából jósolt és megmondott szinte majdnem mindent, halál pontosan ami zajlik körülöttem! Döbbenetes volt!

Állítólag a cigányoknak ehhez (is) nagyon nagyon nagy tehetségük van! Azt hiszem én egyszer voltam egy cigány csajnál, de ő azt mondta, hogy bizonyos szitut az életemben csak úgy lehet megoldani, ha egy kis hókusz-pókusszal csalunk! Én az ilyenektől azért félek, mert fekete mágia... A mostani jósnőm ezzel szemben azt mondta, hogy az életem a saját kezemben van, felnőtt ember vagyok és vannak kézenfekvő dolgok, amivel meg tudom oldani az összes problémát ami csak van, persze türelmesnek kell lennem , mert ki kell várnom míg a dolgok rendbe jönnek! Ilyen szempontból Ő hitelesebbnek tűnt, persze ezt nem azért mondom, hogy bajom vagy a romákkal , sőt! Őszintén bevallom, hogy az én párom...